Iittala alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Iittala alennuslla

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (5)
  Diilit (5)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
100€
Alekoodi
Koodi

Nappaa jopa 100€ arvoinen Iittala alekoodi MyIittala asiakkaana!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 8. heinäkuuta
Vanhenee:
 8. heinäkuuta
50%
Säästö
Alennus

Iittalan lahjapakkaukset löydät jopa 50% säästöllä!

Alennus
7€
Alkaen
Alennus

Shoppaa Muumi-valikoima alkaen vain 7€ Iittalalta

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Fiskarsin Norden veitset ja pannut vain tänä viikonloppuna -20% säästöllä Iittalalta!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Shoppaile Nappula-sarja Iittalalta 20% säästöllä!

Alennus
10€
Alkaen
Alennus

Nyt löydät kaikki Hackman-tuotesarjat Iittalan verkkokaupasta alkaen vain 10€

Alennus

Säästä kodin sisustuksessa myös näin:

Tee löytöjä edullisemmin ympäri vuoden

Tee löytöjä edullisemmin ympäri vuoden

Iittala verkkokaupan “Löydöt” sivu on kuin pieni Iittala Outlet -osasto. Tältä sivulta löytyvät kaikki verkkokaupan poistuvat tuotteet sekä edellisten kausien mallistot huomattavasti normaalia edullisemmin. Alennukset voivat parhaimmillaan olla jopa -70%, joten ostokset tällä osastolla todella kannattavat. Äläkä unohda hyödyntää viimeisintä Iittala alennuskoodia, mikäli et löydä etsimääsi outletista!
Ilmainen palautus auttaa huolettomiin ostoksiin

Ilmainen palautus auttaa huolettomiin ostoksiin

Rohkaistu tekemään ostoksia Iittala verkkokaupassa! 14 päivän ilmainen palautusoikeus varmistaa, että kaikki asiakkaat ovat aina tyytyväisiä tuotteisiinsa ja mikäli tuote ei ollutkaan sitä mitä asiakas odotti, palautus on aina ilmaista sekä vaivatonta. Asiakas voi myös vaihtaa tilaamansa tuotteen toiseen tuotteeseen tai lahjakorttiin Iittalan myymälässä!

Säästä tilaamalla suoraan valmistajalta

Tilaamalla tuotteita suoraan Iittalan verkkokaupasta, leikkaat pois kaikki välikädet itse tuottajan ja kuluttajan väliltä. Saat aina laadukkaat Iittala-tuotteet varmasti edullisimpaan hintaan valmistajan virallisesta verkkokaupasta ja näin varmistat myös Iittalan legendaaristen suunnittelijoiden palkat! Tällä tavoin voimme kaikki olla varmoja siitä, että nämä suunnittelijat jatkavat arvokasta työtään Iittalan parissa vielä tulevaisuudessakin. Ja sinä voit säästää tilauksestasi vieläkin enemmän, kun käytössäsi on viimeisin Iittala alennuskoodi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Alekoodi
Koodi

Nappaa Muumi-juliste lahjaksi kahden Muumi-tuotteen ostoksen päälle Iittala alekoodilla

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 20. helmikuuta
Vanhenee:
 20. helmikuuta
20%
Alekoodi
Koodi

Iittala alekoodi antaa 20% säästön normaalihintaisista tuotteista!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 31. tammikuuta
Vanhenee:
 31. tammikuuta
20%
Säästö
Alennus

Iittalalta löydät valikoiman maljakkoja jopa 20% säästöllä

Alennus
9,50€
Alkaen
Alennus

Iki-ihanat Muumi-tuotteet löydät Iittalan verkkokaupasta alkaen vain 9,50€

Alennus

Varmennetut, Iittala verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kotimaista suunnittelua jo 100 vuoden ajalta

Iittala on kaikkien tuntema kotimainen merkki, jonka laadukkaat tuotteet kuuluvat jokaiseen suomalaiseen kotiin. Klassinen brändi on saanut nimensä Iittalan kylästä, jossa alkuperäinen lasitehdas sijaitsi. Vuoden 1881 perustamisen jälkeen Iittalan brändin alle on liitetty myös muita tunnettuja suomalaisen suunnittelun kulmakiviä, kuten Fiskars, Hackman ja Arabia. Tämä takaa myös sen, että lähes koko keittiön astiasto ja välineistö on mahdollista täyttää suomalaisen designin kestävillä helmillä. Tämä sopii myös Iittalan ydinajatukseen, vastuullisuuteen. Brändin tavoitteena on tarjota suomalaisille kestäviä sekä esteettisesti miellyttäviä tuotteita, jotka sopivat kotiin kuin kotiin. Iittalan astiat eivät olekaan koskaan poistuneet muodista ja kestävät usein lähes koko eliniän. Iittalan verkkokaupan asiakkaat saavat käyttöönsä myös Iittalan asiakasedut ja säästävät laadukkaiden tuotteiden hinnasta. Säästä myös astioiden hinnoista nappaamalla sivultamme Iittala alekoodi!

Iittala alekoodilla säästät koko valikoimasta

Iittalan ajaton muotoilu sopii kaikenikäisille ja jokaiseen elämänvaiheeseen. Siksi kaikkien Iittala -brändien tuotteet ovatkin myös mahtava ja aina miellyttävä lahjaidea esimerkiksi valmistuville tai vaikka tupaantuliaislahjana. Nyt on mahdollista myös hemmotella itseään ja sisustaa kotia uuteen uskoon, sillä valikoimistamme usein löytyvä Iittala alekoodi on omiaan säästämään rahaa astia- tai keittiövälinetilauksen loppusummasta! Muumi mukit ovat klassinen tuote joka pitää kutinsa aina ja Fiskars sakset kuuluvat jokaiseen suomalaiseen keittiöön. Kruunaa tilaus vielä Hackman paistinpannulla ja kestävä keittiö on valmis! Mitä ikinä keittiösi tarvitseekaan tai mikäli haluat vain tuoda uutta ilmettä kattaukseen, Iittala alekoodi säästää lähes koko verkkokaupan valikoimasta ja teet tilauksesi aina muita edullisemmin.