Ifolor alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Ifolor etukoodilla

Nyt on tilaisuutesi säästää! Kopioi kunnon säästön takaava etukoodi tästä. Päivitämme alennuksiamme jatkuvasti, joten parhaat säästömahdollisuudet ovat aina ulottuvillasi.
260
20%
Säästö
TARJOUS

Ifolorilla teetät tyynyn haluamallasi kuvalla nyt jopa 20% säästöllä

Voimassa enää tänään
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Katsasta tästä säästövinkit Ifolorille

6 tunnin etu

6 tunnin etu

Käykö sinulle koskaan niin, että heti tilattuasi tajuat ostaneesi liian vähän tai tyystin unohtanut osan tilauksesta? Jos tilaat useampia tilauksia 6 tunnin sisällä, vähennetään postikuluista toisesta tilauksesta lähtien 25% hinnasta. Jos mietit heti tilattuasi jo uutta lisäostosta, kannattaa se tehdä nopeasti! Tällä tavoin säästät selvää rahaa postikuluissa.
Ajankohtaiset kampanjat

Ajankohtaiset kampanjat

Ifolorilla on usein käynnissä upeita kampanjoita, joissa voit säästää huomattavia summia. Nappaa jopa -50% eri tuotekategorioista tai jopa koko valikoimasta. Uusista kampanjoista ilmoitetaan usein Ifolorin etusivulla tai uutiskirjeessä, joten kannattaa seurata näitä ahkerasti. Tällä tavoin et missaa säästömahdollisuutta Ifolorilla. Me päivitämme samat Ifolor koodit myös sivullemme!
Hyödynnä rekisteröitymällä

Hyödynnä rekisteröitymällä

Rekisteröitymällä Ifolorin nettisivuilla hyödyt monenlaisesta edusta. Jos et saa kuvatuotettasi heti valmiiksi, voit helposti tallentaa sen ja jatkaa taideteostasi, kunnes aika taas riittää. Voit jopa muokata teostasi toisella laitteella. Lisäksi, osoitetietosi löytyvät valmiina, jolloin kuvatuotteiden tilaaminen käy saumattomasti ja ripeästi. Ihanaa!
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua Ifolor-tilauksesi kanssa tai haluatko kysyä jostain muusta? Löydät ratkaisun Ifolorin kattavan asiakaspalvelu-järjestelmän kautta. Usein kysyttyjen kysymysten lisäksi tietoa voit saada soittamalla tai sähköpostitse. Helpoin tapa saada apua on kuitenkin lähettämällä viesti Ifolorille Facebook Messengerissä!

Joulukortit kerrankin ajoissa

Miksi et tilaisi persoonallisia joulukortteja vaikka jo kesäkuussa? Sisällä kuvatuista kuvista ei edes huomaa vuodenaikaa, vaan voit laittaa tonttuvaatteet päälle koko perheelle. Korttien tilaaminen kannattaa juuri silloin, kun siihen on tarjolla sopiva Ifolor etukoodi – tällöin voit säästää huimat 25% loppusummasta. Näin et vain säästä rahaa, mutta myös aikaasi sekä pienennät joka vuosi saapuvia joulukiireitä. Kun kortit odottavat turvallisesti kodin kaapissa oikeaa hetkeä, sinä ja lompakkosi voitte huokaista helpotuksesta.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Ikuista hetket muistoiksi

Ifolorin kanssa sinun on uskomattoman helppo ikuistaa elämän tärkeimmät hetket upeiksi kuvakirjoiksi, -kalentereiksi tai vaikkapa mukeiksi. Kurkkaa ylläoleva video ja näet, kuinka voit säilyttää hupaisat hetket ikuisesti Ifolorin kuvatuotteiden avulla. Tämä käy vieläpä erittäin helposti ja nopeasti!
20%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kuvat kansiin ja kehyksiin heti

Painitko ikuisesti persoonallisten lahjojen keksimisen kanssa? Tai ärsyttääkö sinua selailla lomamuistoja kameralta tai tietokoneen näytöltä? Teetä persoonalliset lahjat ja omat kuvakirjasi helposti Ifolorilla. Usein sivuillamme seikkailee myös huikea Ifolor etukoodi kuvien teettämiseen. Jos olet haaveillut vuoraavasi seinäsi persoonallisilla muistoilla, nyt hetkesi on saapunut! Ifolor alennuskoodin bongatessasi kannattaa myös miettiä kaikki syntymäpäivät sekä muut merkkipäivät ja hankkia kuvalahjat ajoissa. Mikään ei lämmitä sydäntä ja mieltä niin paljon kuin edullisesti hankittu persoonallinen lahja!Siirry sivustolle

Muut käyttäjät pitivät myös näistä kaupoista

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Mahtavinta on, että Ifolor kampanjakoodit on suunnattu kaikille sivustollamme vieraileville, jotka etsivät alennuksia kuvaostoksiinsa. Koodien käyttö on aina ilmaista, sillä haluamme tehdä ostokokemuksestasi Ifolorilla mahdollisimman edullista ja nopeaa. Nappaa siis Ifolor alennuskoodit huoletta mukaasi ilman erillisiä tunnuksia tai maksua. Ota suunnaksi Ifolorin verkkokauppa ja edulliset kuvaostokset ovat vain klikkauksen päässä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä