Ifolor alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Ifolor kampanjakoodilla

0,18€
Alkaen
Alennus

Muistele tärkeitä hetikia ja tilaa haluamasi kuvat alkaen vain 0,18€ Ifolorilta!

Alennus
10%
Säästö
Alennus

Personoidut kulhot nyt Ifolorilta -10% edullisemmin!

Alennus
25%
Säästö
Alennus

Megasuositut Ifolor kuvakirjat nyt 25% normaalia edullisemmin!

Alennus
25%
Säästö
Alennus

Teetä sisustustaulu omasta kuvastasi -25% säästöllä Ifolorilla!

Alennus
9,95€
Alkaen
Alennus

Hauskat kuvamukit teetät vain alkaen 9,95€ Ifolorin kautta!

Alennus

Katsasta tästä säästövinkit Ifolorille

Tyytyväisyystakuu!

Tyytyväisyystakuu!

Käykö sinulle koskaan niin, että et olekaan tyytyväinen tilaukseesi? Tai tilatut tuotteet saapuvat viallisina? Ei hätää! Ifolor tarjoaa 14 päivän tyytyväisyystakuun kaikille tuotteille ja voit hoitaa asian näppärästi asiakaspalvelun kautta.
Ajankohtaiset kampanjat

Ajankohtaiset kampanjat

Ifolorilla on usein käynnissä upeita kampanjoita, joissa voit säästää huomattavia summia. Nappaa jopa -50% eri tuotekategorioista tai jopa koko valikoimasta. Uusista kampanjoista ilmoitetaan usein Ifolorin etusivulla tai uutiskirjeessä, joten kannattaa seurata näitä ahkerasti. Tällä tavoin et missaa säästömahdollisuuksia Ifolorilla. Me päivitämme uudet Ifolor alekoodit myös sivullemme!
Hyödynnä rekisteröitymällä

Hyödynnä rekisteröitymällä

Rekisteröitymällä Ifolorin nettisivuilla hyödyt monenlaisista eduista. Jos et saa kuvatuotettasi heti valmiiksi, voit helposti tallentaa työsi ja jatkaa taideteostasi, kunnes aikaa taas riittää. Voit jopa muokata teostasi toisella laitteella. Lisäksi osoitetietosi löytyvät valmiina, jolloin kuvatuotteiden tilaaminen käy saumattomasti ja ripeästi. Ihanaa!
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua Ifolor-tilauksesi kanssa tai haluatko kysyä jostain muusta? Löydät ratkaisun Ifolorin kattavan asiakaspalvelujärjestelmän kautta. Usein kysyttyjen kysymysten lisäksi saat tietoa myös soittamalla tai sähköpostitse. Helpoin tapa saada apua on kuitenkin lähettämällä viesti Ifolorille Facebook Messengerissä!

Joulukortit kerrankin ajoissa

Miksi et tilaisi persoonallisia joulukortteja vaikka jo kesäkuussa? Sisällä kuvatuista kuvista ei edes huomaa vuodenaikaa, vaan voit laittaa tonttuvaatteet päälle koko perheelle milloin tahansa. Korttien tilaaminen kannattaa juuri silloin, kun siihen on tarjolla sopiva Ifolor kampanjakoodi – tällöin voit säästää huimat 25% loppusummasta. Näin et vain säästä rahaa, mutta myös aikaasi sekä pienennät joka vuosi saapuvia joulukiireitä. Kun kortit odottavat turvallisesti kodin kaapissa oikeaa hetkeä, sinä ja lompakkosi voitte huokaista helpotuksesta.

Ifolorin vinkit säästävät aikaa sekä rahaa

Katso tältä videolta, kuinka onnistut Ifolorin omien kuvatyökalujen käytössä parhaiten. Näin et ainoastaan säästä aikaa, kun olet tyytyväinen saamaasi tuotteeseen, mutta myös rahaa kun sinun ei tarvitse tilata uutta korvaavaa tuotetta. Ifolor auttaa työkalujen käytössä ja verkkokaupan YouTube -kanavalta löydät myös esimerkiksi kuvanmuokkausvinkkejä, joiden avulla teet lomamuistoistasi entistä vaikuttavampia jopa täysin ilmaiseksi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

22%
Alekoodi
Koodi

Nyt nappaat kuvalahjat 22% säästöllä tämän Ifolor alekoodin avulla!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 16. toukokuuta
Vanhenee:
 16. toukokuuta
22%
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: Ifolor alekoodilla nyt 22% säästö kuvalahjoista!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 23. maaliskuuta
Vanhenee:
 23. maaliskuuta
50%
Alekoodi
Koodi

Ifolor alekoodilla tilaat monipuoliset kuvatuotteet jopa puoleen hintaan!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 27. helmikuuta
Vanhenee:
 27. helmikuuta
20%
Säästö
Alennus

Nappaa persoonalliset Ifolor kuvakalenterit ja -kortit nyt -20% hintaan!

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Tilaa Ifolorin valokuvavalikoimasta tuotteita nyt jopa 50% edullisemmin!

Alennus

Varmennetut, Ifolor verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kuvat kansiin ja kehyksiin heti

Painitko ikuisesti persoonallisten lahjojen keksimisen kanssa? Tai ärsyttääkö lomamuistojen selaaminen ainoastaan kameralta tai tietokoneen näytöltä? Teetä nyt persoonalliset lahjat ja omat kuvakirjasi helposti Ifolorilla. Usein sivuillamme seikkailee myös huikea Ifolor alennuskoodi kuvien teettämiseen. Jos olet haaveillut vuoraavasi seinäsi persoonallisilla muistoilla, nyt hetkesi on saapunut! Ifolor alekoodin bongatessasi kannattaa myös miettiä kaikki syntymäpäivät sekä muut merkkipäivät ja hankkia kuvalahjat ajoissa. Mikään ei lämmitä sydäntä ja mieltä niin paljon kuin edullisesti hankittu persoonallinen lahja! Ifolorilla personoit omilla kuvillasi nyt myös:
1. Puhelimen suojakuoret
2. Canvas-taulut
3. Kuvatyynyt
4. Suklaarasiat omalla kuvalla
5. Hiirimatot

Ja paljon muuta! Klikkaa tästä verkkokauppaan ja tee muistoista fyysisiä!

Säästä kuvatuotteista Ifolor alennuskoodilla

Tee perheen, rakkaiden sekä läheisten yhteisistä muistoista osa kodin sisustusta, jossa ne ilahduttavat vuoden jokaisena päivänä. Kuvatuote on myös loistava lahjaidea hänelle, joka oli mukana luomassa kyseisiä muistoja! Mutta miksi et antaisi lahjaa itsellesi sekä kaikille läheisillesi? Nyt se onnistuu todella edullisesti, sillä tältä sivulta saat käyttöösi jokaiseen tarpeeseen sopivat Ifolor koodit, joiden avulla tiputat aina tilauksesi hintaa! Samalla julkaisemme myös ajankohtaiset alennukset, joiden avulla saat tiedon aina ensimmäisten joukossa uusista mahdollisuuksista säästää kuvatuotteissa sekä klikkaat itsesi alennuksen linkistä suoraan kyseisen tuotteen valikoimaan. Me teemme säästämisestä helppoa, sinun ei tarvitse muuta kuin valita tuotteisiin sopivat kuvat ja muistot, uskomattoman edullisesti!

Samankaltaisia verkkokauppoja

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Mahtavinta on, että Ifolor kampanjakoodit on suunnattu kaikille sivustollamme vieraileville, jotka etsivät alennuksia kuvaostoksiinsa. Koodien käyttö on aina ilmaista, sillä haluamme tehdä ostokokemuksestasi Ifolorilla mahdollisimman edullista ja nopeaa. Nappaa siis Ifolor alennuskoodit huoletta mukaasi ilman erillisiä tunnuksia tai maksua. Ota suunnaksi Ifolorin verkkokauppa ja edulliset kuvaostokset ovat vain klikkauksen päässä!