Ifolor alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Ifolor etukoodilla

Nyt on tilaisuutesi säästää! Kopioi kunnon säästön takaava etukoodi tästä. Päivitämme alennuksiamme jatkuvasti, joten parhaat säästömahdollisuudet ovat aina ulottuvillasi.
260
(1 tarjousta 0 joukosta)

Katsasta tästä säästövinkit Ifolorille

6 tunnin etu

6 tunnin etu

Käykö sinulle koskaan niin, että heti tilattuasi tajuat ostaneesi liian vähän tai unohtanut osan tilauksesta tyystin? Jos tilaat useampia tilauksia 6 tunnin sisällä, vähennetään postituskuluista toisesta tilauksesta lähtien 25% hinnasta. Jos mietit heti tilattuasi jo uutta lisäostosta, kannattaa se tehdä nopeasti, sillä tällä tavoin säästät selvää rahaa postikuluissa.
Ajankohtaiset kampanjat

Ajankohtaiset kampanjat

Ifolorilla on usein käynnissä upeita kampanjoita, joissa voit säästää huomattavia summia, jopa 50%, eri tuotekategorioista tai jopa koko valikoimasta. Uusista kampanjoista ilmoitetaan usein Ifolorin etusivulla tai uutiskirjeessä, joten kannattaa seurata näitä ahkerasti, niin et missaa säästömahdollisuutta Ifolorilla. Me päivitämme samat Ifolor koodit myös sivullemme!
Hyödynnä rekisteröitymällä

Hyödynnä rekisteröitymällä

Rekisteröitymällä Ifolorin nettisivulla hyödynnät monenlaisesta edusta. Ensinäkin jos et saa kuvatuotettasi heti valmiiksi, voit helposti tallentaa sen ja jatkaa taideteostasi kun aikaa taas riittää. Voit jopa muokata teostasi toisella laitteella. Lisäksi, osoitetietosi löytyvät valmiina seuraavan ostoksen parissa, jollain kuvatuotteiden tilaaminen käy saumattomasti ja ripeästi. Ihanaa!
Asiakaspalvelu

Asiakaspalvelu

Tarvitsetko apua ifolor -tilauksesi kanssa tai haluatko kysyä jostain muusta? Löydät ratkaisun ifolorin kattavan asiakaspalvelu-systeemin kautta. Usein kysyttyjen kysymysten lisäksi informaatiota voit saada soittamalla tai sähköpostitse. Ehkä kuitenkin helpoin tapa saada apua on kysymällä ifolorin Facebook-profiililta messengeriä hyödyntäen!

Joulukortit kerrankin ajoissa

Miksi et tilaisi persoonallisia joulukortteja vaikka jo kesäkuussa? Sisällä kuvatuista kuvista ei edes huomaa vuodenaikaa, vaan voit laittaa tonttuvaatteet päälle rohkeasti koko perheelle. Korttien tilaaminen kannattaa juuri silloin, kun siihen on tarjolla sopiva Ifolor etukoodi – tällöin voit säästää huimat 25% loppusummasta. Näin et vain säästä rahaa, mutta myös aikaasi, sekä pienennät joka vuosi saapuvia joulukiireitä. Näin kortit odottavat turvallisesti kodin kaapissa oikeaa hetkeä ja sinä ja lompakkosi voitte huokaista helpotuksesta.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Ikuista hetket muistoiksi

Ifolorin kanssa sinun on uskomattoman helppo ikuistaa elämän tärkeimmät hetket upeiksi kuvakirjoiksi, -kalentereiksi tai vaikkapa -mukeiksi. Kurkkaa ylläoleva video ja näet, kuinka voit säilyttää hupaisat hetket ikuisesti Ifolorin kuvatuotteiden avulla. Tämä käy sinulta vieläpä erittäin helposti ja nopeasti!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 15% Ifolorin sisustustuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%
Säästö
TARJOUS
Klikkaa kotiin Ifolorin kuvakirjat 30% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus

Kuvat kansiin ja kehyksiin heti

Painitko ikuisesti persoonallisten lahjojen keksimisen kanssa? Tai ärsyttääkö sinua selailla lomamuistoja kameralta tai tietokoneen näytöltä? Teetä persoonalliset lahjat ja omat kuvakirjasi helposti Ifolorilta. Usein sivuillamme seikkailee myös huikea Ifolor etukoodi kuvien teettämiseen. Jos olet haaveillut vuoraavasi seinäsi persoonallisilla muistoilla, nyt hetkesi on saapunut! Ifolor alennuskoodin bongatessasi kannattaa myös miettiä kaikki tulevat syntymäpäivät sekä muut merkkipäivät ja hankkia kuvalahjat ajoissa. Mikään ei lämmitä sydäntä ja mieltä niin paljon kuin edullisesti hankittu persoonallinen lahja!Siirry sivustolle

Muut käyttäjät pitivät myös näistä kaupoista

Kuka voi käyttää alennuskoodit?

Mahtavinta on se, että Ifolor kampanjakoodit on suunnattu kaikille sivustollamme vieraileville henkilöille, jotka etsivät alennuksia kuvaostoksiinsa Ifolorilla. Lisäksi koodien käyttö on aina ilmaista, sillä tavoitteenamme on tehdä ostokokemuksestasi Ifolorilla mahdollisimman edullista ja nopeaa. Nappaa siis Ifolor alennuskoodit huoletta mukaasi ilman erillisiä tunnuksia tai maksua ja suuntaa tekemään edulliset kuvaostokset Ifoloriin!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä