5 Huippukiva alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Huippukiva.fi alennuskoodit 2018

Aikuisviihteen parhaat alennuskoodit ovat täällä! Toimi nyt ja tilaa suosikkituotteesi Huippukivasta erinomaiseen hintaan.
260
Paras kuponki
10%
Alekoodi
KOODI

Huippukivan uutiskirjeen tilaamalla saat 10% alekoodin

Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS

Huippukivassa säästät nyt jopa hurjat 50% suosituimpien aikuisten tuotteiden hinnoista

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
Ilmainen
Tuote
TARJOUS

Huippukivasta saat tilaukseesi kaupan päälle jellyjortikan, kun tilaat yli 15 eurolla

Avaa alennus
2,50€
Alkaen
TARJOUS

Huippukivasta tilaat kondomien monipakkaukset alkaen vain 2,50€lla

Avaa alennus
0€
Tuote
TARJOUS

Hyödynnä Huippukivan uuden asiakkaan etu ja tilaa ilmainen lelu

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Tupaa mahdollisuutesi säästää hinnoista!

SOME

SOME

Olethan alkanut seuraamaan Huippukivaa sosiaalisen median kanavissa, kuten Facebookissa? Jollet vielä ole, niin tee se nyt! Some-sivuista tykkääminen ei nimittäin maksa mitään ja näin tuplaat mahdollisuutesi säästää aikuisviihteen hinnasta. Huippukiva julkaisee nimittäin Facebookissa tietoa käynnissä olevista kampanjoista ja alennuksista, joiden avulla voit tilata huippusuosittuja tuotteita jopa puoleen hintaan. Ala seuraamaan sivuja saman tien!
Alekoodien käyttö

Alekoodien käyttö

Ketkä kaikki voivat hyödyntää Huippukivan alennuskoodit? No ihan kaikki edullisesta aikuisviihteestä kiinnostuneet nettishoppailijat, jotka haluavat vain parasta laatua rahoillensa. Alennuskoodien käyttäminen ei vaadi sinulta mitään erillisiä toimintoja, kuten sivustomme käyttäjäksi rekisteröitymistä tai asiakastilin luomista. Sinun tulee vain kopioida haluamasi alekoodi mukaan, minkä jälkeen voit hyödyntää koodin helposti ja maksutta tilauksesi loppuvaiheessa. Sama pätee sivultamme löytyviin alennuksiin - kuka tahansa voi hyödyntää mahtavat edut hintaan 0 euroa.
Tietokulma

Tietokulma

Huippukivalta löydät lelujen lisäksi valtavan määrän tietoa erilaisista seksiin ja leluihin liittyvistä asioista. Tämä nettisivu on siis oikein nautinnonmestästäjän aarreaitta! Sillä lelut ja välineetkään ei ole vastaus kaikkeen, vaan niitä täytyy myös osata käyttää, kannattaa aina tasaisin väliajoin tsekata tämä tietonurkka jotta saat mahdollisimman hyvin vastinetta rahoillesi. Ja onhan näistä lukeminen myös viihdyttävää, joten mikset omaksi iloksesi jo siirtyisi saitille - vaikka heti!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30€
Huippuhinta
TARJOUS
Huippukivasta saat tästä tuotevalikoimasta kaksi vapaavalintaista lelua vain 30€lla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ilmainen
Tuote
TARJOUS
Huippukivasta saat nyt ilmaisen G-pistesauvan kaikkiin yli 25€ arvoisiin tilauksiin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS
Huippukivasta tilaat nyt kolme lelua vain 35€lla - säästät siis jopa 40% normihinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt huikeat 50% suosituimpien miesten lelujen hinnoista Huippukivassa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS
Säästä Huippukivan alennuksilla jopa 70% aikuisviihteen hinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tee tuhmia täysin ilmaiseksi

Huippukiva ei nimestään kalpene - vaan tosiaan tarjoaa välineet ja lelut mukaviin hetkiin aikuisten kesken. Tilaaminen on turvallista ja helppoa, ja saat paketin huomaamattomasti kotiin asti. Erityisen halvalla pääset kun käytät hyödyksi uuden asiakkaan ilmaiskokeilun. Sillä kannustetaan ensikertalaisiakin rohkeasti tuomaan jännitystä makkariin, ja tarjotaankin nimensä mukaisesti täysin ilmainen seksilelu! Kun siirryt Huippukivan sivuille, huomaat "ilmainen kokeilu" -kohdan. Valitse valikoimasta tuotteita oma suosikkisi, täysin ilmaiseksi. Huomaat valikoimaan kuuluvat tuotteet siitä, että niiden hinta on ylivedetty, ja paikalla on pyöreä 0€. Voit kaiken lisäksi täydentää tilaustasi esimerkiksi tarjoustuotteilla, jollon saat lelukaappiin heti hieman vaihtelua ja kokeilla mikä onkaan sinun suosikkisi. Vaihtoehtoisesti voit lisätä ostoskoriinnormaalihintaisia tuotteita, jolloin voin hyödyntää mahdolliset Huippukivan alennuskoodit. Huippukiva on aina sinun puolellasi, jotta elämäsi olisi mahdollisimman nautinnollista!Siirry sivustolle

Kylkiäiset

Mikä on parempaa kuin saada laatikon täydeltä tilaamiaan seksileluja? No tietysti saada kaupan päälle vielä ilmaisia tuotteita! Huippukivalla on usein käynnissä uskomaton kampanja, jonka aikana saat ilmaisen Jellyjortikan tilaukseesi kaupan päälle. Tämä jortikkojen kuningas on lelulaatikon peruspilari ja hurmaa monikäyttöisyydellään jokaisen käyttäjänsä. Lunastaaksesi ilmaisen tuotteen et edes tarvitse Huippukivan alennuskoodia, vaan se lisätään tilaukseen automaattisesti kassalla.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä