9 Hotels.com alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Reissuhirmun Hotels.com alekoodit 2018

Keväinen Praha, kesän lämmin Nizza tai Munchenin joulumarkkinat? Tarjoamallamme alennuskoodilla saat majoituksen 10% edullisemmin suosikkikohteessasi!
260
9aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
10%
Alennuskoodi

Toimi heti: säästä 10% majoituksestasi Hotels.comilla alennuskoodimme avulla

Testattu
10%
Alekoodi

10% alennuskoodi lomailuun - varaa majoituksesi Hotels.comilta NYT!

Testattu Voimassa enää tänään
30€
Säästö

Hotels.comin salaiset hinnat tuovat keskimäärin 30€ säästön hotellien hintoihin

Lisätty hetki sitten
10%
Alekoodi

Hotels.comissa JUURI nyt: Tsekkaa 10% alekoodi suosikkihotelleihisi ympäri maailman

Testattu Voimassa enää tänään
0€

Mahtavaa! Hotels.com tarjoaa ilmaisen yön 10 yön kerääjille

40%
Säästö

Suunnittele syksyn matkat ajoissa ja tuo jopa 40% säästö hotellien hintoihin Hotels.comissa

40%
Säästö

Varaa rantalomat järkevään hintaan Hotels.comista! Tuo jopa 40% säästö hintoihin

40%
Säästö

Vielä ehdit varata kesän hotellit edulliseen hintaan! Tsekkaa Hotels.comin 40% ALE

50%
Säästö

Suunnittele kesämatka Lontooseen jopa 50% edullisemmin Hotels.comin avulla

(1 tarjousta 1 joukosta)

Hotels.comin asiakkaana saat lukuisia etuja

Kevätale

Kevätale

Hotels.comin valtava kevätale on saapunut - nyt säästät jopa 40% hotellien ja muiden majoitusten hinnoista! Etenkin juuri nyt on oivallinen aika varata kesän reissut, sillä monet muut eivät ole vielä edes kerenneet ajattelemaan asiaa... ole siis ensimmäisenä kaupoilla, nappaa parhain hinta-laatusuhde omaksesi ja tietysti muista käyttää mahdolliset alekoodit hintaan edelleen alentamaan!
Ota selvää parhaista alennuksista

Ota selvää parhaista alennuksista

Yksi tapa hyödyntää Hotels.comin parhaat tavat säästää, on alkaa seuraamaan matkailusivuston toimintaa sosiaalisessa mediassa. Facebookin ja Instagramin avulla inspiroidut matkaasi varten, minkä lisäksi poimit myös sivuilla päivitetyt alennukset mukaasi! Lisäksi saa maksutta käyttöösi huikeita matkavinkkejä, joiden avulla säästät rahaa itse matkakohteissa.
Varaa nyt, maksa myöhemmin

Varaa nyt, maksa myöhemmin

Tämä piirre on yksi Hotels.comin parhaimmista - varataksesi matkan nyt, sinun ei välttämättä tarvitse masaa pennin pyörylää. Se on erittäin edukasta etenkin siinä tapauksessa, jos huomaat että hinnat ovat juuri nyt erityisen alhaiset, ja ei ole järkevää odottaa niiden nousemista normaaliin lukemiin. Kuten monet usein reissaavat tietävätkin, jopa päivän sisällä saattavat hinnat nousta jopa 30% verran. Tartu siis edulliseen majoitusdiiliin ja maksa vasta palkkapäivänä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Hanki majoitus huippuedullisesti Hotels.comista: Katso 10% alekoodi NYT
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
Etsitkö halpaa majoitusta? Katso Hotels.comin 10% alekoodi ja säästä hinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
8%
Alennuskoodi
Mikä koodi! Huimat 8% alennusta KOKO hotellivarauksestasi Hotels.comilla
Tämä alennus on vanhentunut
8%
Alekoodi
Maksa vähemmän, reissaa enemmän! Hotels.comin koodilla 8% säästö majoituksestasi
Tämä alennus on vanhentunut
40%
Säästö
Valtavan laaja kesäalennus on nyt täällä! Hotels.com tarjoaa hotelleja jopa 40% alennettuun hintaan
Tämä alennus on vanhentunut
10%Alennuskoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kolme tapaa säästää jopa 50% hotelliöistä

Hotels.com on yksi maailman suurimmista majoituspalveluista, jonka kautta tuhannet ihmiset varaavat joka kuukausi majoituksensa ympäri maailman. Se skannaa useiden yksityisten ja suurien hotelliketjujen, sekä jopa pienten B&B-majoitusten yöpymisvaihtoehtoja ja tarjoaa aina parhaat hinnat useista eri vaihtoehdoista. Täältä pystyt myös katsomaan suosituimmat kohteet ja saada inspiraatiota matkakohteen valitsemiseen.

Majoitus syö yleensä leijonanosan matkabudjetista, ja siitä säästämällä saat kokonaiskustannuksia hilattua huomattavasti alaspäin. Hotels.com hemmottelee asiakkaitaan ajoittaisilla salaisilla hinnoilla, joilla voit säästää huomattavia summia varauksessasi. Saat salaiset hinnat avattua kolmella eri tapaa: Liity Rewards-ohjelmaan, lataa mobiilisovellus tai tilaa Hotels.comin uutiskirje.
Siirry sivustolle

Alennuskoodien hyödyt alennuksiin verrattuna

Kummat kannatta hyödyntää - alennuskoodit vai alennukset? Alennuskoodit voi monessa tilanteessa käyttää hotelleihin, joiden hinnoissa on jo valmiiksi huomioitu jopa 50% alennukset. Tämän vuoksi alennuskoodit kannattaa hyödyntää aina ensisijassa alennuksiin nähden! Alennuskoodien käyttöönotossa on usein huomioitava pelkät ostosummien minimiehdot, jolloin koodit käyvät myös alennettujen hotellien tapauksissa, jos loppusumma ylittää tietyn määrän. Koska Hotels.comin alekoodit ovat lisäksi alennuksia lyhyemmän ajan voimassa, kannattaa koodit ottaa käyttään saman tien!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mobiilisovelluksen huomattavat säästöt

Lataa kännykkääsi mobiilisovellus, jonka avulla tuot entistäkin suurempia säästöjä hotellien hintoihin! Monessa tapauksessa alennuskoodin arvo nimittäin kasvaa, kun aktivoit alennuksen mobiilisovelluksen kautta. Esimerkiksi 10% arvoinen Hotels.comin alekoodi vastaakin mobiilisovelluksessa 12% alennusta. Mikset siis laitaisi sovellusta kännykkään tai tablettiin ja varaisi majoitusta entistäkin edullisemmin? Lisäksi varauksen tekeminen käy nopeasti ja helposti etenkin, jos olet jo reissun päällä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Uutiskirjeen mahtavat edut

Uutiskirjeen tilaajana saat käyttöösi lukemattoman määrän asiakasetuja, joiden avulla säästät majoitusvaihtoehtojen hinnoista ympäri maailman. Liity postituslistalle ja vastaanota Hotels.comin henkilökohtaisia alekoodeja käyttöösi jopa viikottain. Henkilökohtaiset alennuskoodit ovat aktivoitavissa linkeillä, jotka saat käyttöösi vain sähköpostitse uutiskirjeen kautta. Tilaajana kuulet lisäksi ensimmäisten joukossa uusimmista alennuksista suosituimpiin lomakohteisiin ja -sesonkeihin liittyen. Saat muun muassa käyttöösi Hotels.comin paljon puhutut mysteeriset hinnat!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä