PARHAAT OSTOSPAIKAT
Katso lisää
Valikko

Hotels.com alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Hotels alennuskoodilla

 • Kaikki (7)
  Kaikki (7)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (6)
  Diilit (6)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
10%
Alekoodi
Koodi

Nappaa itsellesi nyt ilmainen hotelliyö tällä Hotels.com alekoodilla!

Koodi
Varmennettu
10%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee:
 26. elokuuta
Vanhenee:
 26. elokuuta
20%
Säästö
Alennus

Nappaa Hotels.com alekoodit aina meiltä ja säästä jopa -20% hotelliöistä!

Alennus
20%
Säästö
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Klikkaa tästä ja löydä kaikki Hotels.comin hotellit jotka varaat nyt VÄHINTÄÄN 30% säästöllä!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
110€
Alle
Alennus

Katso tästä linkistä kaikki Hotels.comin hotellit joissa yövyt alle 110€ yöhintaan!

Alennus
110€
Alle
Hyödynnä alennus
58%
Säästö
Alennus

Hotels.comin äkkilähdöillä säästät jopa uskomattomat 58% hotelliöistä - klikkaa tästä!

Alennus
58%
Säästö
Hyödynnä alennus
15%
Säästö
Alennus

Valikoima hotelleja syksyksi Lontoosta nyt jopa -15% edullisemmin Hotels.comista!

Alennus
15%
Säästö
Hyödynnä alennus
20%
Säästö
Alennus

Varaa syksyn hotellimajoitukset Saksasta Hotels.comin avulla jopa -20% säästöllä!

Alennus
20%
Säästö
Hyödynnä alennus

Hotels.comin asiakkaana saat lukuisia etuja

Kesäale

Kesäale

Hotels.comin valtava kesäale on saapunut - nyt säästät jopa 40% hotellien ja muiden majoitusten hinnoista! Etenkin juuri nyt on oivallinen aika varata kesän ja vaikka talven reissut, sillä parhaat diilit ja majoitukset ovat vielä markkinoilla. Ole siis ensimmäisenä kaupoilla, hyödynnä parhain hinta-laatusuhde ja muista tietysti käyttää mahdolliset alekoodit hintaan höyläämään!
Ota selvää parhaista alennuksista

Ota selvää parhaista alennuksista

Yksi tapa hyödyntää Hotels.comin parhaat tavat säästää, on alkaa seuraamaan matkailusivuston toimintaa sosiaalisessa mediassa. Facebookin ja Instagramin avulla inspiroidut matkaasi varten, minkä lisäksi poimit myös sivuilla päivitetyt alennukset mukaasi! Lisäksi saa maksutta käyttöösi huikeita matkavinkkejä, joiden avulla säästät rahaa itse matkakohteissa.
Varaa nyt, maksa myöhemmin

Varaa nyt, maksa myöhemmin

Tämä piirre on yksi Hotels.comin parhaimmista - varataksesi matkan nyt sinun ei välttämättä tarvitse maksaa pennin pyörylää. Tämö on erittäin kätevää etenkin, jos huomaat hintojen olevan erityisen alhaiset varaushetkellä, mutta tilipäivä on vielä nurkan takana. Kuten monet usein reissaavat tietävätkin, hinnat saattavat nousta jopa 30% verran päivän sisällä. Tartu siis edulliseen majoitusdiiliin ja maksa vasta palkkapäivänä!

Uskomattoman kätevä Hotels.com sovellus

Kurkkaa ylläoleva video ja näet, kuinka helposti voitkaan varata majoituksen Hotels.comin sovelluksen kautta. Voit varata majoituksen maailman upeimpiin kohteisiin kätevästi vain muutaman pyyhkäisyn avulla. Mikä parasta, voit tehdä sen juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tämän lisäksi lataat sovelluksen täysin ilmaiseksi iPhone- sekä Android-puhelimille. Älä siis jää jahkailemaan vaan lataa sovellus jo tänään. Muista myös kopioida mukaan Hotels.com alennuskoodi!

Hyödynnä Hotels.com ilmainen peruutus

Hyviä uutisia! Hotels.com tarjoaa ilmaisen peruutuksen useimmille hotelleille.. Tämä siis tarkoittaa sitä, että voit peruuttaa varauksesi täysin veloituksetta mikäli haluat yllättäen peruuttaa matkasi. Näin voit nauttia hotellin varaamisesta ilman peruutusmaksun stressiä. Siirry siis kipin kapin varaamaan seuraava majoituksesi ilman ylimääräisiä huolia ja pysy myös budjetissa Hotels alennuskoodin avulla!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

5%
Alekoodi
Koodi

Hotels.com alekoodi antaa -5% lisäsäästön jo alennetuista hotelleista!

Koodi
Varmennettu
22
5%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee:
 16. toukokuuta
Vanhenee:
 16. toukokuuta
30%
Säästö
Alennus

Varaa nyt kesän hotellimajoitukset Hotels.comista jopa huikealla 30% säästöllä!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
10%
Säästö
Alennus

Varaa nyt hotellit -10% lisäsäästöllä Hotels.com sovelluksen avulla!

Alennus
10%
Säästö
Hyödynnä alennus

Varmennetut, Hotels.com verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kolme tapaa säästää jopa 50% hotelliöistä

Hotels.com on yksi maailman suurimmista majoituspalveluista, jonka kautta tuhannet ihmiset varaavat joka kuukausi majoituksensa ympäri maailman. Palvelu skannaa useiden yksityisten ja suurien hotelliketjujen sekä jopa pienten B&B-majoitusten yöpymisvaihtoehtoja ja tarjoaa aina parhaat hinnat. Hotels.comista löydät myös suosituimmat kohteet ja saat inspiraatiota matkakohteen valitsemiseen.

Majoitus syö yleensä leijonanosan matkabudjetista, joten siitä säästämällä saat hilattua kokonaiskustannuksia huomattavasti alaspäin. Hotels.com hemmottelee asiakkaitaan myös salaisilla hinnoilla, joilla voit säästää huomattavia summia varauksestasi. Saat avattua salaiset hinnat kolmella eri tapaa: Liittymällä Rewards-ohjelmaan, lataamalla mobiilisovelluksen tai tilaamalla Hotels.comin uutiskirjeen.

Alennuskoodien hyödyt alennuksiin verrattuna

Kummat kannattaa hyödyntää - Hotels.com alennuskoodit vai alennukset? Koodit voivat monessa tapauksessa käyttää hotelleihin, joiden hinnoissa on jo valmiiksi huomioitu jopa 50% alennukset. Tämän vuoksi alennuskoodit kannattaa aina hyödyntää ensisijaisesti alennuksiin nähden! Alennuskoodien käyttämisessä on myös usein huomioitava tietyt käyttöehdot. Koodi saattaa käydä ostoksiin, jotka ylittävät tietyn minimisumman. Muista siis kurkata alekoodien käyttöehdot ja voimassaoloajat, ja ota Hotels.com alennuskoodit käyttöön saman tien!

Samankaltaisia verkkokauppoja

Mobiilisovelluksen huomattavat säästöt

Lataa kännykkääsi mobiilisovellus, jonka avulla klikkaat entistäkin suurempia säästöjä hotellien hintoihin! Monessa tapauksessa alennuskoodin arvo nimittäin kasvaa aktivoidessasi alennuksen mobiilisovelluksen kautta. Esimerkiksi 10% arvoinen Hotels.com alennuskoodi voikin mobiilisovelluksessa vastata 12% alennusta. Mikset siis lataisi sovellusta puhelimeesi tai tablettiisi ja varaisi majoitusta entistäkin edullisemmin? Lisäksi varauksen tekeminen käy nopeasti ja helposti vaikka olisitkin jo reissun päällä!

Uutiskirjeen mahtavat edut

Uutiskirjeen tilaajana saat käyttöösi lukemattoman määrän asiakasetuja, joiden avulla säästät majoitusvaihtoehtojen hinnoista ympäri maailman. Liity postituslistalle ja vastaanota henkilökohtaiset Hotels alennuskoodit käyttöösi jopa viikottain. Koodit ovat aktivoitavissa linkeillä, jotka saat käyttöösi vain sähköpostitse. Tilaajana kuulet lisäksi ensimmäisten joukossa uusimmista alennuksista suosituimpiin lomakohteisiin ja -sesonkeihin liittyen. Saat muun muassa käyttöösi Hotels.comin paljon puhutut mysteeriset hinnat!