Hotels.com alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Hotels.com alekoodilla

Keväinen Praha, kesän lämmin Nizza tai Munchenin joulumarkkinat? Tarjoamallamme alennuskoodilla saat majoituksen 70% edullisemmin suosikkikohteessasi!
260
70%
Säästö
TARJOUS

Varaa majoitus Turkin suosikkikohteissa jopa 70% edullisemmin Hotels.comilta

Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Varaa loma-asunto jopa 40% säästöllä Hotels.comilta ja nauti matkastasi paikalliseen tapaan

Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Lomailemaan jo huomenna? Varaa Hotels.comilta äkkilähdön majoitus jopa 40% säästöllä

Avaa alennus
8%
Alekoodi
KOODI

Säästä nyt 8% lomamajoituksesta Hotels.comin alekoodilla

Lue lisääNäytä vähemmän
Testattu
Avaa alennuskoodi
0€
Sovellus
TARJOUS

Hotels.comin ilmaisella sovelluksella varaat hotellin kätevästi mobiililaitteellasi

Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

Tilaa Hotels.comin uutiskirje ja pääset käsiksi salaisiin hintoihin - säästät jatkossa jopa 50% hotellivarauksista

Avaa alennus
65%
Säästö
TARJOUS

Kylmenevää syksyä karkuun Phuketiin - varaa hotelli jopa 65% säästöllä Hotels.comilta

Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Koe maineikas Las Vegas jopa 40% halvemmalla hotellilla varaamalla Hotels.comilta

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Hotels.comin asiakkaana saat lukuisia etuja

Kevätale

Kevätale

Hotels.comin valtava kevätale on saapunut - nyt säästät jopa 40% hotellien ja muiden majoitusten hinnoista! Etenkin juuri nyt on oivallinen aika varata kesän reissut, sillä monet muut eivät ole vielä edes kerenneet ajattelemaan asiaa... ole siis ensimmäisenä kaupoilla, nappaa parhain hinta-laatusuhde omaksesi ja tietysti muista käyttää mahdolliset alekoodit hintaan edelleen alentamaan!
Ota selvää parhaista alennuksista

Ota selvää parhaista alennuksista

Yksi tapa hyödyntää Hotels.comin parhaat tavat säästää, on alkaa seuraamaan matkailusivuston toimintaa sosiaalisessa mediassa. Facebookin ja Instagramin avulla inspiroidut matkaasi varten, minkä lisäksi poimit myös sivuilla päivitetyt alennukset mukaasi! Lisäksi saa maksutta käyttöösi huikeita matkavinkkejä, joiden avulla säästät rahaa itse matkakohteissa.
Varaa nyt, maksa myöhemmin

Varaa nyt, maksa myöhemmin

Tämä piirre on yksi Hotels.comin parhaimmista - varataksesi matkan nyt, sinun ei välttämättä tarvitse masaa pennin pyörylää. Se on erittäin edukasta etenkin siinä tapauksessa, jos huomaat että hinnat ovat juuri nyt erityisen alhaiset, ja ei ole järkevää odottaa niiden nousemista normaaliin lukemiin. Kuten monet usein reissaavat tietävätkin, jopa päivän sisällä saattavat hinnat nousta jopa 30% verran. Tartu siis edulliseen majoitusdiiliin ja maksa vasta palkkapäivänä.

Uskomattoman kätevä Hotels.com sovellus

Kurkkaa ylläoleva video ja näet, kuinka helposti voitkaan varata majoituksen Hotels.comin sovelluksen kautta. Voit varata majoituksen maailman upeimpiin kohteisiin kätevästi vain muutaman pyyhkäisyn avulla, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tämän lisäksi lataat sovelluksen täysin ilmaiseksi, iPhone- sekä Android-puhelimille. Älä siis jää jahkailemaan vaan lataa sovellus jo tänään.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

8%
Alekoodi
KOODI
Säästä 8% lomamajoituksesta Hotels.comin alekoodin avullaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
8%
Alekoodi
KOODI
Hotels.comilla säästät nyt alekoodin avulla 8% varauksestasiLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
8%
Alekoodi
KOODI
Tässä 8% alekoodi Hotels.comille, ole hyvä!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
8%
Alekoodi
KOODI
Säästä 8% lomamajoituksesi varauksesta tällä Hotels.comin alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS
Koe upea Marrakech jopa yli 50% edullisemmalla hotellilla varaamalla nyt Hotels.comilta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
8%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kolme tapaa säästää jopa 50% hotelliöistä

Hotels.com on yksi maailman suurimmista majoituspalveluista, jonka kautta tuhannet ihmiset varaavat joka kuukausi majoituksensa ympäri maailman. Se skannaa useiden yksityisten ja suurien hotelliketjujen, sekä jopa pienten B&B-majoitusten yöpymisvaihtoehtoja ja tarjoaa aina parhaat hinnat useista eri vaihtoehdoista. Täältä pystyt myös katsomaan suosituimmat kohteet ja saada inspiraatiota matkakohteen valitsemiseen.

Majoitus syö yleensä leijonanosan matkabudjetista, ja siitä säästämällä saat kokonaiskustannuksia hilattua huomattavasti alaspäin. Hotels.com hemmottelee asiakkaitaan ajoittaisilla salaisilla hinnoilla, joilla voit säästää huomattavia summia varauksessasi. Saat salaiset hinnat avattua kolmella eri tapaa: Liity Rewards-ohjelmaan, lataa mobiilisovellus tai tilaa Hotels.comin uutiskirje.
Siirry sivustolle

Alennuskoodien hyödyt alennuksiin verrattuna

Kummat kannatta hyödyntää - alennuskoodit vai alennukset? Alennuskoodit voi monessa tilanteessa käyttää hotelleihin, joiden hinnoissa on jo valmiiksi huomioitu jopa 50% alennukset. Tämän vuoksi alennuskoodit kannattaa hyödyntää aina ensisijassa alennuksiin nähden! Alennuskoodien käyttöönotossa on usein huomioitava pelkät ostosummien minimiehdot, jolloin koodit käyvät myös alennettujen hotellien tapauksissa, jos loppusumma ylittää tietyn määrän. Koska Hotels.comin alekoodit ovat lisäksi alennuksia lyhyemmän ajan voimassa, kannattaa koodit ottaa käyttään saman tien!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mobiilisovelluksen huomattavat säästöt

Lataa kännykkääsi mobiilisovellus, jonka avulla tuot entistäkin suurempia säästöjä hotellien hintoihin! Monessa tapauksessa alennuskoodin arvo nimittäin kasvaa, kun aktivoit alennuksen mobiilisovelluksen kautta. Esimerkiksi 10% arvoinen Hotels.comin alekoodi vastaakin mobiilisovelluksessa 12% alennusta. Mikset siis laitaisi sovellusta kännykkään tai tablettiin ja varaisi majoitusta entistäkin edullisemmin? Lisäksi varauksen tekeminen käy nopeasti ja helposti etenkin, jos olet jo reissun päällä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Uutiskirjeen mahtavat edut

Uutiskirjeen tilaajana saat käyttöösi lukemattoman määrän asiakasetuja, joiden avulla säästät majoitusvaihtoehtojen hinnoista ympäri maailman. Liity postituslistalle ja vastaanota Hotels.comin henkilökohtaisia alekoodeja käyttöösi jopa viikottain. Henkilökohtaiset alennuskoodit ovat aktivoitavissa linkeillä, jotka saat käyttöösi vain sähköpostitse uutiskirjeen kautta. Tilaajana kuulet lisäksi ensimmäisten joukossa uusimmista alennuksista suosituimpiin lomakohteisiin ja -sesonkeihin liittyen. Saat muun muassa käyttöösi Hotels.comin paljon puhutut mysteeriset hinnat!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä