9 Hotels.com alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Reissuhirmun Hotels.com alekoodit 2018

Keväinen Praha, kesän lämmin Nizza tai Munchenin joulumarkkinat? Tarjoamallamme alennuskoodilla saat majoituksen 10% edullisemmin suosikkikohteessasi!
260
9aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
10%
Alekoodi

Hotels.comin loistavalla alekoodilla varaat huoneen valikoiduissa hotelleissa 10% säästöllä

Voimassa huomiseen
48H
Ale

2 vuorokauden sisällä Hotels.comilla mennään aivan villeiksi - säästä jopa 60% majoituksesi hinnasta

12%
Alekoodi

Matkusta MM-kisoihin huippuedullisesti Hotels.comin 12% alekoodilla - Toimii hotelleihin Venäjällä

50%
Säästö

Hotels.comilla uskomattoman edullisia majoituksia: säästä 50% upeassa kampanjassa

50%
Säästö

Varaa majoitus Euroopan pääkaupungeissa nyt 50% normaalia edullisemmin Hotels.comilta

50%
Säästö

Kevääksi lämpimään! Katso Hotels.comin polttavat jopa 50% edullisemmat hinnat

50%
Säästö

Hotels.comilta löydät AINA hotellien parhaat hinnat! Katso jopa 50% alennukset

50%
Säästö

Miltä kuulostaa 50% edullisempi majoitus? Hotels.comin huippukamppiksessa säästät 50% hinnoista

10%
Alekoodi

Jalkapallofanien paras alekoodi: Säästä 10% Hotels.comin hotelleista Venäjällä

(1 tarjousta 1 joukosta)

Hotels.comin asiakkaana saat lukuisia etuja

Tee varaukset puhelimella

Oletko jo testannut Hotelsin mobiilisovellusta? Aina matkan päällä ei ole mahdollisuutta päästä tietokoneen ääreen, ja siinä tilanteessa on hyvä surffailla kännykällä ja metsästää edullisia majoituksia sitä kautta. Nyt kun vielä varaat mobiilisti, saat varauksestasi 10% alennuksen. Lataa sovellus jo tänään ja hyödynnä sen mukana tuleva Hotelsin mahtava alennuskoodi.

Ota selvää parhaista alennuksista

Yksi tapa hyödyntää Hotels.comin parhaat tavat säästää, on alkaa seuraamaan matkailusivuston toimintaa sosiaalisessa mediassa. Facebookin ja Instagramin avulla inspiroidut matkaasi varten, minkä lisäksi poimit myös sivuilla päivitetyt alennukset mukaasi! Lisäksi saa maksutta käyttöösi huikeita matkavinkkejä, joiden avulla säästät rahaa itse matkakohteissa.

Varaa nyt, maksa myöhemmin

Tämä piirre on yksi Hotels.comin parhaimmista - varataksesi matkan nyt, sinun ei välttämättä tarvitse masaa pennin pyörylää. Se on erittäin edukasta etenkin siinä tapauksessa, jos huomaat että hinnat ovat juuri nyt erityisen alhaiset, ja ei ole järkevää odottaa niiden nousemista normaaliin lukemiin. Kuten monet usein reissaavat tietävätkin, jopa päivän sisällä saattavat hinnat nousta jopa 30% verran. Tartu siis edulliseen majoitusdiiliin ja maksa vasta palkkapäivänä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Mahtavaa! Hotels.comilta varaat nyt minkä tahansa hotellin 10% edullisemmin koodilla
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
Säästä hinnoista Hotels.comilla: Katso 10% alennuskoodi hotelleihin
Tämä alennus on vanhentunut
8%
Alekoodi
Matkakuumetta? Siirry tästä Hotels.comille ja käytä alennuskoodi kassalla - saat 8% alennuksen
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
Huikea koodi kaikkeen majoitukseen: varaa tänään tällä koodilla ja säästät kaikista hinnoista 10% Hotels.comilla
Tämä alennus on vanhentunut
48H
Alennusmyynti
Miten saada majoitus 50% edullisemmin? Hotels.comin 48h alennusmyynnistä tottakai!
Tämä alennus on vanhentunut
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kolme tapaa säästää jopa 50% hotelliöistä

Hotels.com on yksi maailman suurimmista majoituspalveluista, jonka kautta tuhannet ihmiset varaavat joka kuukausi majoituksensa ympäri maailman. Se skannaa useiden yksityisten ja suurien hotelliketjujen, sekä jopa pienten B&B-majoitusten yöpymisvaihtoehtoja ja tarjoaa aina parhaat hinnat useista eri vaihtoehdoista. Täältä pystyt myös katsomaan suosituimmat kohteet ja saada inspiraatiota matkakohteen valitsemiseen.

Majoitus syö yleensä leijonanosan matkabudjetista, ja siitä säästämällä saat kokonaiskustannuksia hilattua huomattavasti alaspäin. Hotels.com hemmottelee asiakkaitaan ajoittaisilla salaisilla hinnoilla, joilla voit säästää huomattavia summia varauksessasi. Saat salaiset hinnat avattua kolmella eri tapaa: Liity Rewards-ohjelmaan, lataa mobiilisovellus tai tilaa Hotels.comin uutiskirje.
Siirry sivustolle

Alennuskoodien hyödyt alennuksiin verrattuna

Kummat kannatta hyödyntää - alennuskoodit vai alennukset? Alennuskoodit voi monessa tilanteessa käyttää hotelleihin, joiden hinnoissa on jo valmiiksi huomioitu jopa 50% alennukset. Tämän vuoksi alennuskoodit kannattaa hyödyntää aina ensisijassa alennuksiin nähden! Alennuskoodien käyttöönotossa on usein huomioitava pelkät ostosummien minimiehdot, jolloin koodit käyvät myös alennettujen hotellien tapauksissa, jos loppusumma ylittää tietyn määrän. Koska Hotels.comin alekoodit ovat lisäksi alennuksia lyhyemmän ajan voimassa, kannattaa koodit ottaa käyttään saman tien!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mobiilisovelluksen huomattavat säästöt

Lataa kännykkääsi mobiilisovellus, jonka avulla tuot entistäkin suurempia säästöjä hotellien hintoihin! Monessa tapauksessa alennuskoodin arvo nimittäin kasvaa, kun aktivoit alennuksen mobiilisovelluksen kautta. Esimerkiksi 10% arvoinen Hotels.comin alekoodi vastaakin mobiilisovelluksessa 12% alennusta. Mikset siis laitaisi sovellusta kännykkään tai tablettiin ja varaisi majoitusta entistäkin edullisemmin? Lisäksi varauksen tekeminen käy nopeasti ja helposti etenkin, jos olet jo reissun päällä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Uutiskirjeen mahtavat edut

Uutiskirjeen tilaajana saat käyttöösi lukemattoman määrän asiakasetuja, joiden avulla säästät majoitusvaihtoehtojen hinnoista ympäri maailman. Liity postituslistalle ja vastaanota Hotels.comin henkilökohtaisia alekoodeja käyttöösi jopa viikottain. Henkilökohtaiset alennuskoodit ovat aktivoitavissa linkeillä, jotka saat käyttöösi vain sähköpostitse uutiskirjeen kautta. Tilaajana kuulet lisäksi ensimmäisten joukossa uusimmista alennuksista suosituimpiin lomakohteisiin ja -sesonkeihin liittyen. Saat muun muassa käyttöösi Hotels.comin paljon puhutut mysteeriset hinnat!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä