Hotels.com alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Hotels alennuskoodilla

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (5)
  Diilit (5)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
10%
Alekoodi
Koodi

Nappaa itsellesi nyt ilmainen hotelliyö tällä Hotels.com alekoodilla!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 8. heinäkuuta
Vanhenee:
 8. heinäkuuta
30%
Säästö
Alennus

Varaa nyt kesän hotellimajoitukset Hotels.comista jopa huikealla 30% säästöllä!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Säästä VÄHINTÄÄN 20% näistä Hotels.com hotelleista kun varaat kesän matkan toukokuussa!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Katso täältä Hotels.comin majoitusvaihtoehdot ympäri Eurooppaa jopa -20% säästöllä!

Alennus
15%
Säästö
Alennus

Varaa lukuisat hotellit Berliinistä tänä kesänä jopa 15% säästöin Hotels.comista!

Alennus
5%
Säästö
Alennus

Varaa Hotels.comista hotellit viikonlopuksi Barcelonassa jopa -5%!

Alennus
Vanhenee pian!

Hotels.comin asiakkaana saat lukuisia etuja

Kevätale

Kevätale

Hotels.comin valtava kevätale on saapunut - nyt säästät jopa 40% hotellien ja muiden majoitusten hinnoista! Etenkin juuri nyt on oivallinen aika varata kesän reissut, sillä monet muut eivät ole vielä edes kerenneet ajattelemaan asiaa... ole siis ensimmäisenä kaupoilla, nappaa parhain hinta-laatusuhde omaksesi ja tietysti muista käyttää mahdolliset alekoodit hintaan edelleen alentamaan!
Ota selvää parhaista alennuksista

Ota selvää parhaista alennuksista

Yksi tapa hyödyntää Hotels.comin parhaat tavat säästää, on alkaa seuraamaan matkailusivuston toimintaa sosiaalisessa mediassa. Facebookin ja Instagramin avulla inspiroidut matkaasi varten, minkä lisäksi poimit myös sivuilla päivitetyt alennukset mukaasi! Lisäksi saa maksutta käyttöösi huikeita matkavinkkejä, joiden avulla säästät rahaa itse matkakohteissa.
Varaa nyt, maksa myöhemmin

Varaa nyt, maksa myöhemmin

Tämä piirre on yksi Hotels.comin parhaimmista - varataksesi matkan nyt, sinun ei välttämättä tarvitse masaa pennin pyörylää. Se on erittäin edukasta etenkin siinä tapauksessa, jos huomaat että hinnat ovat juuri nyt erityisen alhaiset, ja ei ole järkevää odottaa niiden nousemista normaaliin lukemiin. Kuten monet usein reissaavat tietävätkin, jopa päivän sisällä saattavat hinnat nousta jopa 30% verran. Tartu siis edulliseen majoitusdiiliin ja maksa vasta palkkapäivänä.

Uskomattoman kätevä Hotels.com sovellus

Kurkkaa ylläoleva video ja näet, kuinka helposti voitkaan varata majoituksen Hotels.comin sovelluksen kautta. Voit varata majoituksen maailman upeimpiin kohteisiin kätevästi vain muutaman pyyhkäisyn avulla, juuri silloin kun sinulle parhaiten sopii. Tämän lisäksi lataat sovelluksen täysin ilmaiseksi, iPhone- sekä Android-puhelimille. Älä siis jää jahkailemaan vaan lataa sovellus jo tänään.

Hyödynnä Hotels.com ilmainen peruutus

Hyviä uutisia! Hotels.com tarjoaa ilmaisen peruutuksen useimmille hotelleilleen. Tämä siis tarkoittaa sitä, että voit peruuttaa varauksesi täysin veloituksetta mikäli haluat yllättäen peruuttaa matkasi. Näin voit nauttia hotellin varaamisesta ilman peruutusmaksun stressiä. Siirry siis kipin kapin varaamaan seuraava majoituksesi huoletta!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

5%
Alekoodi
Koodi

Hotels.com alekoodi antaa -5% lisäsäästön jo alennetuista hotelleista!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 16. toukokuuta
Vanhenee:
 16. toukokuuta
20%
Säästö
Alennus

Hotels.comilla voit säästää nyt jopa 20% seuraavasta varauksestasi!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Hotels.com tarjoaa nyt vähintään 20% säästön kevään ja kesän majoituksista!

Alennus

Varmennetut, Hotels.com verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kolme tapaa säästää jopa 50% hotelliöistä

Hotels.com on yksi maailman suurimmista majoituspalveluista, jonka kautta tuhannet ihmiset varaavat joka kuukausi majoituksensa ympäri maailman. Se skannaa useiden yksityisten ja suurien hotelliketjujen, sekä jopa pienten B&B-majoitusten yöpymisvaihtoehtoja ja tarjoaa aina parhaat hinnat useista eri vaihtoehdoista. Täältä pystyt myös katsomaan suosituimmat kohteet ja saada inspiraatiota matkakohteen valitsemiseen.

Majoitus syö yleensä leijonanosan matkabudjetista, ja siitä säästämällä saat kokonaiskustannuksia hilattua huomattavasti alaspäin. Hotels.com hemmottelee asiakkaitaan ajoittaisilla salaisilla hinnoilla, joilla voit säästää huomattavia summia varauksessasi. Saat salaiset hinnat avattua kolmella eri tapaa: Liity Rewards-ohjelmaan, lataa mobiilisovellus tai tilaa Hotels.comin uutiskirje.

Alennuskoodien hyödyt alennuksiin verrattuna

Kummat kannatta hyödyntää - Hotels.com alennuskoodit vai alennukset? Hotels alennuskoodit voi monessa tilanteessa käyttää hotelleihin, joiden hinnoissa on jo valmiiksi huomioitu jopa 50% alennukset. Tämän vuoksi Hotels.com alennuskoodit kannattaa hyödyntää aina ensisijassa alennuksiin nähden! Alennuskoodien käyttöönotossa on usein huomioitava pelkät ostosummien minimiehdot, jolloin koodit käyvät myös alennettujen hotellien tapauksissa, jos loppusumma ylittää tietyn määrän. Koska Hotels.comin alekoodit ovat lisäksi alennuksia lyhyemmän ajan voimassa, kannattaa koodit ottaa käyttään saman tien!

Mobiilisovelluksen huomattavat säästöt

Lataa kännykkääsi mobiilisovellus, jonka avulla tuot entistäkin suurempia säästöjä hotellien hintoihin! Monessa tapauksessa alennuskoodin arvo nimittäin kasvaa, kun aktivoit alennuksen mobiilisovelluksen kautta. Esimerkiksi 10% arvoinen Hotels.comin alekoodi voikin mobiilisovelluksessa vastata 12% alennusta. Mikset siis laitaisi sovellusta kännykkään tai tablettiin ja varaisi majoitusta entistäkin edullisemmin? Lisäksi varauksen tekeminen käy nopeasti ja helposti etenkin, jos olet jo reissun päällä!

Uutiskirjeen mahtavat edut

Uutiskirjeen tilaajana saat käyttöösi lukemattoman määrän asiakasetuja, joiden avulla säästät majoitusvaihtoehtojen hinnoista ympäri maailman. Liity postituslistalle ja vastaanota Hotels.comin henkilökohtaisia alekoodeja käyttöösi jopa viikottain. Henkilökohtaiset Hotels alennuskoodit ovat aktivoitavissa linkeillä, jotka saat käyttöösi vain sähköpostitse uutiskirjeen kautta. Tilaajana kuulet lisäksi ensimmäisten joukossa uusimmista alennuksista suosituimpiin lomakohteisiin ja -sesonkeihin liittyen. Saat muun muassa käyttöösi Hotels.comin paljon puhutut mysteeriset hinnat!