Hong Kong alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Hong Kong alennuslla

Hyödynnä alekoodimme ja säästä huimia summia ostoksistasi Hong Kongilla! Siirry siis kipin kapin tekemään edullisia ostoksia kodintuotteiden laajasta valikoimasta.
260
(1 tarjousta 0 joukosta)

Näillä vinkeillä säästät vieläkin enemmän

Turvallinen maksaminen

Turvallinen maksaminen

Hong Kongin verkkokaupassa voit maksaa pankkikortilla, luottokortilla, MobilePaylla, Klarna-laskulla, -tilillä tai -osamaksulla. Mikään maksutapa ei aiheuta sinulle minkäänlaisia lisäkuluja. Voit myös shoppailla huoletta, sillä Hong Kong takaa 100% turvalliset ja taatut maksutapahtumat.
Tutustu Hong Kong -klubiin

Tutustu Hong Kong -klubiin

Hong Kong -klubin jäseneksi liittyessäsi nappaat käyttöösi muun muassa eksklusiiviset klubiedut ja 10% alekoodin seuraavaan tilaukseesi sekä otat osaa kuukausittaiseen lahjakortin arvontaan. Vain jäsenille tarjottuihin alennuksiin kuuluu myös aina ilmainen toimitus yli 150€ tilauksille.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
TARJOUS
Liity nyt HongKongin jäseneksi ja säästä 20% kaikista tuotteistaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
2€
Alkaen
TARJOUS
Tilaa suloiset koristetyynyt Hong Kongilta alkaen vain 2€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus

Kaikki tarvittava kotiin, aina parhaaseen hintaan!

Hong Kong eli Honkkari on yksi Suomen suurimmista tavarataloketjuista, josta löydät niin työkalut, kalastusvälineet kuin puutarhakasvitkin, unohtamatta myöskään leluja, astioita ja kodinelektroniikkaa kuten grillejä ja ruohonleikkureita. Etsit siis miltei mitä tahansa kodintuotteita, löydät ne Hong Kong -tavaratalosta - ja vielä kilpailukykyiseen hintaan, sillä laajan tuotevalikoiman lisäksi Hong Kongille on tärkeää tarjota tuotteita edullisin hinnoin. Jo valmiiksi huokeiden hintojen lisäksi Hong Kongin verkkokaupassa on usein käynnissä alennuskampanjoita ja viikottaisia tarjouksia, joilla tiputat ostoskorisi loppusummaa vieläkin alemmaksi.
Muistathan myös napata meiltä mukaasi viikottaisten tarjouslehden alennusten lisäksi Hong Kongin parhaat alekoodit ja maksimoida säästösi!
Siirry sivustolle

Verkkotilauksen Toimitus

Hong Kongin verkkokaupasta tilaamiasi tuotteita voit odottaa saapuvaksi jopa kolmen arkipäivän sisällä. Postituskulut riippuvat valitsemastasi toimitustavasta, mutta muista, että noutamalla yli 40€ tilaukset lähimmästä Hong Kong -myymälästäsi et maksa mitään ostostesi toimituksesta!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä