Helly Hansen alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Helly Hansen koodilla

Helly Hansenin valikoimasta tilaat huippulaadukkaat ulkoiluvaatteet, lajiin kuin lajiin. Säästä lisää alekoodeillamme!
260
50%
Säästö
TARJOUS

Säästä jopa 50% Helly Hansenin alessa

Avaa alennus
80€
Alkaen
TARJOUS

Helly Hansenin Luna -työasumallisto alkaen 80€

Avaa alennus
0€
Kotiinkuljetus
TARJOUS

Helly Hansen toimittaa tilauksesi kotiovelle asti täysin veloituksetta

Avaa alennus
20€
Alkaen
TARJOUS

Klikkaa kotiin naisten purjehdusvarusteet alkaen 20€ Helly Hansenilta

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Kokosimme parhaat säästövinkit juuri sinulle

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Voit tietenkin seurata Helly Hansenia sosiaalisessa mediassa. Kannattaa kurkata Helly Hansenin tilit Twitterissä, Facebookissa, YouTubessa sekä Instagramissa. Sosiaalisten median kanavien kautta voit saada inspiraatiota uusimmista tuotteista sekä tuotesarjoista. Mikäli oikein onni potkaisee, voit myös bongata somesta Helly Hansen alekoodit. Some-seuraaminen on tietenkin täysin ilmaista, joten mikset klikkaisi “Seuraa”-nappia jo tänään?
Helly Hansen ja vastuullisuus

Helly Hansen ja vastuullisuus

Vastuullisuus on hurjan tärkeää Helly Hansenille, sillä ilman luontoa ja erityisesti järviä ja meriä, Helly Hansenin tuotteilla ei olisi käyttötarkoitusta. Tästä johtuen Helly Hansen osallistuu erilaisiin luonnonsuojeluprojekteihin, etenkin vesialueiden suojeluun. Kaikki Helly Hansenin tuotteet pyritään valmistamaan mahdollisimman luontoystävällisistä materiaaleista. Tuotteet ovat myös hyvin laadukkaita, joka tietenkin pidentää tuotteiden käyttöikää.

Helly Hansen- tehty kestämään

Kurkkaa ylläoleva video ja näet, kuinka vaativissa olosuhteissa Helly Hansenin vaatteet pärjäävät. Helly Hansenin laskettelumallisto on erityisen kestävä, ja se sopii sekä sunnuntailaskijoille että seikkailunhaluisille retkeilijöillekin. Helly Hansenin verkkosivuilta tilaat laskettelutarvikkeet naisille, miehille sekä lapsille. Siirry siis kipin kapin ostoksille! Muistathan, että Helly Hansen alekoodit pudottavat usein myös laskettelutuotteiden hintoja.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
KOODI
Nappaa 20% säästö normaalihintaisesta valikoimasta Helly Hansenin alennuskoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15€
Alkaen
TARJOUS
Helly Hansenilta tilaat kotitreenivarusteet alkaen vain 15€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Markkinoiden laadukkaimpia ulkoiluvarusteita

Helly Hansen, tämä ulkoiluvaatteiden pioneeri, toimii tietenkin myös verkossa. Verkkokaupan valikoimasta löydät varusteet niin vapaa-aikaan, ulkoiluun, kuin laskettelureissuilekin. Vaatteiden lisäksi valikoimaan kuuluu asusteita sekä kenkiä. Löydät siis kaiken tarvittavan ulkoilmasta nauttimiseen kätevästi yhdestä osoitteesta. Laajan valikoiman lisäksi verkkokaupassa on usein käynnissä upeita kampanjoita, joiden avulla voit säästää huimasti. Nappaa vielä sivultamme paras Helly Hansen alennuskoodi ennen siirtymistäsi ostoksille.Siirry sivustolle

Helly Hansen Sailing

Helly Hansenin ehkä ikonisin tuotesarja saattaa olla purjehdusmallisto. Verkkokaupasta löydät purjehdusvaatteet sekä -kengät koko perheelle, olitte sitten harrastelijoita tai miltei purjehduksen ammattilaisia. Tähän kategoriaan kuuluu myös yksi suosituimmista Helly Hansen tuotteista, eli purjehdustakki. Löydät laajan valikoiman huippulaadukkaita sekä -turvallisia takkeja kaikissa väreissä sekä koissa. Toivotammekin sinulle mukavia ostoshetkiä purjehdustuotteiden parissa!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä