Halti alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Halti etukoodilla

  • Kaikki (3)
    Kaikki (3)
  • Alekoodit (1)
    Alekoodit (1)
  • Diilit (2)
    Diilit (2)
Paras kuponki
Paras kuponki
10%
Alekoodi
Koodi

Nappaa 10% uusien asiakkaiden etukoodi rekisteröitymällä Haltin uutiskirjeen tilaajaksi

Koodi
Vanhenee:
 31. toukokuuta
Vanhenee:
 31. toukokuuta
50%
Säästö
Alennus

Miesten kerrastovaatteet löydät Haltin outletissa jopa 50% säästöllä

Alennus
25%
Säästö
Alennus

Laadukkaat naisten lasketteluanorakit löydät Halti verkkokaupasta jopa 25% säästöllä

Alennus

Shoppailuvinkkejä Haltin verkkokauppaan

Sovita kotona

Sovita kotona

Tekemilläsi ostoksilla on 14 päivän palautusoikeus, joten voit rauhassa testata tilaamiesi tuotteiden istuvuuden ja tehdä ostopäätöksen vasta sovitettuasi. Haltilla tuotteiden palauttaminen on lisäksi ilmaista, joten vaatteiden testaaminen kotioloissa onnistuu kätevästi ilman lisäkuluja.
Inspiroidu ulkoilemaan

Inspiroidu ulkoilemaan

Haluatko pysyä ajan tasalla Haltin uutuustuotteista, bongata verkkokaupan ajankohtaiset alennukset tai saada motivaatiota ulkoiluun upeissa maisemissa? Pääset seuraamaan Haltin päivityksiä sosiaalisen median kanavissa kuten Instagramissa ja Pinterestissä ja kuka tietää, ehkä löydät samalla myös uusimmat Halti alennuskoodit näistä kanavista!

Säästä aikaa ja hermoja Haltin ohjauksessa

Suuntaa Haltin omalle YouTube -kanavalle ja löydä huikea valikoima videoita pukeutumiseen, pakkaamiseen sekä urheiluun! Haltin ammattilaiset näyttävät videoilla muun muassa kuinka varusteita käytetään oikeaoppisesti hiihtoladuilla metsässä tai kuinka kaupunkilaisten reppu pakataan täyteen kaikkia taskuja ja lokeroita hyödyntäen. Anna siis Haltin opettaa sinulle, kuinka saat varusteistasi täyden hyödyn irti ja onnistut säästämään hermojen lisäksi aikaa sekä vaivaa! Muista kurkata kyytiin vielä uusin Halti alekoodi ja myös rahallinen säästö on taattu!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
Koodi

Kaikki tuotteet nyt -15% edullisemmin Halti alekoodilla!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 27. maaliskuuta
Vanhenee:
 27. maaliskuuta
50%
Säästö
Alennus

Nappaa nyt naisten välitakit ulkoiluun Halti verkkokaupasta jopa 50% edullisemmin!

Alennus
30%
Säästö
Alennus

Haltin verkkokaupasta löydät laadukkaat ulkoiluhousut jopa 30% säästöllä

Alennus

Varmennetut, Halti verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Lähemmäs luontoa kotimaisilla varusteilla

Suomalainen ulkoilubrändi Halti tarjoaa käytännölliset ja ajattomat ulkoiluvarusteet joka säähän ja vuodenaikaan. Muodostuipa yhteytesi luontoon sitten laskettelun, juoksun tai retkeilyn kautta, löydät Haltin valikoimasta juuri sinulle sopivat varusteet. Vuodesta 1976 asti toimineen Haltin tuotteet valmistetaan ympäristöä kunnioittaen erinomaisista materiaaleista kuten:
1. Vettä hylkivästä Softshellistä
2. Kosteutta iholta siirtävästä Active Drysta
3. Joustavasta X-Stretchistä

Merkin pukeutumisen mallistot pitävät sisällään vaatteita laskettelutakeista kuorihousuihin. Vaatteiden lisäksi hankit Haltilta myös muut ulkoilu- ja retkeilyvarusteet aina vaelluskengistä rinkkoihin, telttoihin ja makuupusseihin.
Tutustu nyt sivuihimme ja löydä aktiiviset Halti alennuskoodit sekä kampanjat ja klikkaa tekemään kotimaiset ulkoiluvarusteostokset etuhintaan!

Apua koon ja materiaalin valintaan

Haltin verkkokaupasta löydät käteviä koko- ja mittataulukoita sekä tuotehuolto-ohjeita, joiden avulla tilaat mukavat ja juuri itsellesi istuvat vaatteet sekä säilytät eri tuotteet ja materiaalit kestävinä ja hyväkuntoisina pidemmänkin aikaa. Etsimiesi tuotteiden löytäminen verkkokaupasta on helppoa, sillä voit filtteröidä valikoimaa. Etsi tuotteita vaikka pukeutujan sukupuolen, malliston, lajin sekä tuotekategorian mukaan unohtamatta myöskään laajaa ale-osiota, jossa voit tehdä edullistakin edullisempia kausittaisia löytöjä niin juoksulenkille kuin vaellukseenkin. Ja muista, että viimeisimmät Halti alennuskoodit alentavat myös normaalihintaisten vaatteiden hintaa!

Ohjeita ja vinkkejä -osiosta sen sisään löydät näppärää apua ulkoiluvarusteiden valintaan, huoltoon ja korjaukseen. Etsitpä neuvoja sitten teknisen alusasun valintaan tai teltan korjaamiseen, löydät hyödyllisiä artikkeleita ulkoilun tueksi Haltin etusivun alareunasta.

Ostoksia kivijalkamyymälässä

Haltin tuotteita pääset shoppailemaan nettikaupan ja ympäri Suomea toimivien jälleenmyyjien lisäksi myös brändin fyysisissä myymälöissä Turussa, Tampereella ja Helsingissä. Kivijalkamyymälöiden lisäksi merkin tuotteita voi ostaa huippuedullisesti Haltin omissa outlet-myymälöissä, jotka löydät Vantaan Flamingosta ja Raision Myllystä. Shoppaillessasi myymälässä, voi kuitenkin olla että et voi käyttää Halti alekoodia ostoksiisi.