Granit alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Granit koodilla

Käytännöllisiä säilytysratkaisuja ja ajatonta kodinsisustusta - klikkaa Granitin verkkokauppaan ja luo uusi ilme kotiisi edullisemmin alekoodiemme avulla
260
74,90€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa viltit ja peitot viileneviin syysiltoihin alkaen vain 74,90€ Granitilta

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
2€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa Granitin uutuuksia alkaen vain 2€

Avaa alennus
59,90€
2 kpl
TARJOUS

Granitilta tilaat kahdet pussilakanat edulliseen yhteishintaan 59,90€

Avaa alennus
1,50€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa tuotteet puutarhaan Granitilta alkaen vain 1,50€

Voimassa enää tänään
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)
KAUSITTAISIA ALENNUKSIA

KAUSITTAISIA ALENNUKSIA

Etkö löytänyt juuri nyt toimivaa alennuskoodia tai eikö käynnissä oleva tarjouskampanja palvellut tarpeitasi? Granitilla sinun on mahdollista säästää myös ajoittaisten alennusmyyntien aikana! Menneet alet ovat tuoneet mukanaan jopa 70% alennuksia, joita pääset havittelemaan myös Granit outlet-osiossa. Seuraa Granitia somessa saadaksesi aina tiedon ajankohtaisista alekampanjoista.

Verkkokaupassa asiointi

SOSIAALINEN MEDIA

SOSIAALINEN MEDIA

Granitin kodinsisustustuotteista ja luovista ratkaisuista pääset inspiroitumaan myös some-kanavissa. Facebookissa, Instagramissa ja Pinterestissä verkkokauppaa seuraamalla pysyt myös kartalla Granitin ajankohtaisista kampanjoista, joten käytä hyväksi päivittäiset sosiaalisen median selailut ja bongaa jatkossa ihania sisustusideoita ja huipputarjouksia alkamalla seurata Granitia jo tänään!
TILAUKSESI TOIMITUS

TILAUKSESI TOIMITUS

Granitilla shoppaillessasi voit valita haluatko ostamasi sisustustuotteet toimitettuna lähimpään noutopisteeseen vai suoraan omalle kotiovellesi. Yli 20kg painoiset tilaukset toimitetaan poikkeuksetta tilaajan kotiin. Postituksen perusmaksu noutopisteelle on 5€, kun taas halutessasi toimituksen suoraan kotiisi maksat 29,90€ alle 20 kilon ostoksista ja 49,90€ toimituksen painon ylittäessä samaisen kilomäärän.
OMA TILI

OMA TILI

Luomalla oman tilin tai yritystilin Granitin sivuilla teet verkkoshoppailusta entistä vaivattomampaa ja nopeampaa. Kirjautuneena asiakkaana pääset seuraamaan tilaustesi etenemistä luoksesi, näet kätevästi koko ostohistoriasi sekä voit tarvittaessa lisätä useampia toimitusosoitteita. Yritystili sen sijaan tuo mukanaan myös huippualennuksia. Klikkaa nyt tekemään ihanat ostokset kotiin ja rekisteröidy samalla Oman tilin käyttäjäksi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
KOODI
Granitin alekoodilla tuot 10% säästön Muted Tones Premium-malliston tuotteisiinLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
70%
Säästö
TARJOUS
Granitin kesäale kiihtyy! Säästösi voi olla jopa 70%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ota 3
Maksa 2
TARJOUS
Granitilta kaikki muistikirjat pakettihintaan ota 3 maksa 2
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ota 4
Maksa 3
TARJOUS
Granitin alennuksella tilaat neljä pyyhettä vain kolmen hinnalla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ota 3
Maksa 2
TARJOUS
Granitin alennuksella tilaat kolme muistivihkoa vain kahden hinnalla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
74,90€Alkaen
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kätevää ja kaunista kotiin

Ruotsalaisen lifestyle-brändi Granitin valikoimasta löydät järkeviä säilytysratkaisuja ja ihania sisustusyksityiskohtia rennossa ja ajattomassa hengessä kotisi joka huoneeseen. Erityisesti käytännöllisyyteen, luonnollisuuteen ja kestävyyteen tähtäävät Granit-tuotteet ulottuvat aina keittiötarvikkeista puutarhakalusteisiin ja kylpyhuoneen tekstiileistä eteisen säilytysihmeisiin. Säilytyssarjojen, sisustustekstiilien, toimistotarvikkeiden, ruoansäilytystuotteiden ja keittövälineiden lisäksi löydät Granit verkkokaupasta esimerkiksi suuren määrään kasveja ja ruukkuja kuin myös laukkuja, ihonhoitotuotteita ja mausteita.

Ota nyt matkaasi ostoksile tuorein sivultamme löytyvä Granit alennuskoodi ja korista koti neutraaleilla, käytännöllisillä ja luovilla sisustustuotteilla, jotka eivät rasita mielen ja ajan lisäksi myöskään lompakkoasi.
Siirry sivustolle

Shoppaile myymälässä

Granit on rantautunut Suomeen paitsi verkkokauppana myös useampana kivijalkamyymälänä. Suosittuun tuotevalikoimaan pääset käsiksi suoraan fyysisessä myymälässä kaupungeissa Helsinki, Turku, Tampere ja Oulu. Nettikaupassa shoppaillessasi sinun on mahdollista myös palauttaa noutopisteelle tai myymälään tilaamiasi ostoksiasi lähimpään kivijalkamyymälään 30 päivän ajan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä