Fortum alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Fortum alekoodilla

35€
Alkaen
Alennus

Sähkösopimuksen rivitaloon vakiohinnalla saat nyt Fortumilta alkaen vain 35€/kk

Alennus
25€
Alkaen
Alennus

Fortum Vakio sähkösopimuksen kerrostaloon saat vakiohinnalla alkaen vain 25€/kk

Alennus
4,90€
/kk
Alennus

Valitse Fortumilta uusiutuvan energian sähkösopimus nyt alkaen vain 4,90€ kuukaudessa!

Alennus

Säästövinkeillämme säästö on taattu

Seuraa Fortumia somessa

Seuraa Fortumia somessa

Voit nyt seurata Fortumia sosiaalisessa mediassa. Voit seurata Fortumia Twitterissä, Facebookissa, Linkedinissä sekä Youtubessa. Seuraamalla some-kanavia saat ensimmäisenä tiedon ajankohtaisista uutisista sekä alennuksista. Pääset myös lukemaan muiden käyttäjien Fortum kokemuksia sekä hyödyllisiä vinkkejä. Some-kanavien käyttö on tietysti täysin ilmaista, joten mikset siis klikkaisi "seuraa"-nappia jo tänään?
Oma Fortum-sovellus

Oma Fortum-sovellus

Oma Fortum on täysin ilmainen sovellus, jonka avulla voit seurata ja hallinnoida energiakulutustasi. Voit esimerkiksi rajoittaa vedenkäyttöäsi tai hallinnoida kotisi sisälämpötilaa sovelluksen kautta. Voit myös seurata yleistä energiakäyttöäsi ja miettiä, kuinka vähentää juuri sinun kulutustasi. Sovellusta käyttämällä säästät siis ympäristöä sekä kukkaroasi. Kuulostaa mahtavalta, eikö?

Vastuullista energiaa Fortumilta

Kuten oheisesta videosta käy ilmi, meidän tulee tehdä kaikki voitavamme ilmastonmuutoksen hillitsemiseksi. Energiantuotanto on tässä avaintekijä. Siksi Fortumille on tärkeää innovoida uusia teknologioita sekä päivittää vanhoja. Nämä pienet muutokset voivat loppujen lopuksi olla suuria. Inspiroidu videosta ja hanki vastuullinen energiasi Fortumilta. Mikäli muistat vielä hyödyntää Fortum alekoodit, sähkösäästösi on taattu.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Lahja
Alennus

Fortum tarjoaa Vakio -sähkösopimuksen ensimmäisen kuukauden ilmaiseksi!

Alennus
25,90€/kk
Alkaen
Alennus

Fortumilta samalla sähkösopimus ja kotivakuutus kerrostaloon - hinta alkaen vain 25,90€/kk!

Alennus

Varmennetut, Fortum verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Edullista ja ekologista sähköä

Fortumilta tilaat sähkön sekä lämmityksen kotiin, mökille tai vaikkapa autoosi. Olit sitten opiskelija tai omakotitalon omistaja, löydät varmasti juuri sinun elämäntilanteeseesi sopivan sähkösopimuksen Fortumilta, aina hyvään hintaan. Tämän lisäksi voit olla varma, että Fortum-sähkösi on ekologista. Fortum käyttää nimittäin 100% hiilidioksidipäästötöntä sähköä, joka on tuotettu ilmastoa kuormittamatta. Fortum tarjoaa myös mahdollisuuden aurinkosähköön. Ennen verkkokauppaan siirtymistä, muistathan napata sivuiltamme mukaasi parhaat Fortum alennuskoodit ja säästät vieläkin enemmän jo valmiiksi hyvin suunnitelluista hinnoista.