Foodora alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Foodora koodilla

 • Kaikki (7)
  Kaikki (7)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (5)
  Diilit (5)
 • Varmennettu (2)
  Varmennettu (2)
Paras kuponki
Paras kuponki
14€
Alekoodi
Koodi

Nappaa tästä Foodora promokoodi ja säästä 14€ uutena asiakkaana

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 26. toukokuuta
Vanhenee:
 26. toukokuuta
10%
Alekoodi
Koodi

Foodora alekoodi vähentää 10% tilauksestasi kun noudat ruoat ravintolasta!

Koodi
Vanhenee pian!
Varmennettu
Vanhenee tänään
Vanhenee tänään
50%
Säästö
Alennus

Hanko Sushin lämäricombo kahdelle nyt 50% säästöllä kun tilaat Foodorasta!

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Taffelin suosikkisipsit nyt jopa puoleen hintaan Foodora marketista!

Alennus
30%
Säästö
Alennus

Nappaa Steakhouse hampurilainen 30% säästöllä Burger Kingistä Foodoran kautta!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Subway tarjoaa nyt kahden hengen comboaterian 20% edullisemmin Foodoran kautta!

Alennus
50%
Säästö
Alennus

Fafa's tarjoaa Halloumi Amba aterian -50% hintaan Foodoran kautta!

Alennus

Iskikö nälkä? Ota avuksi Foodora

Maukas ateria kotiin hetkessä

Maukas ateria kotiin hetkessä

Foodoralta ruokaa kotiin tilaamalla saat herkullisen ja tuoreen aterian nopeasti eteesi vaikkapa pitkän työpäivän jälkeen vain muutamilla klikkauksilla. Ruoan toimitusaika vaihtelee esimerkiksi ravintolan, kuljetusmatkan ja vuorokaudenajan mukaan, mutta voit valita ravintolan sen arvioidun kuljetusajan perusteella. Tilauksen lähetettyäsi näät aina realistisen arvion toimitusajasta, ja valituissa ravintoloissa voit myös seurata kuljettajan etenemistä luoksesi.
Seuraa pinkkejä lippuja

Seuraa pinkkejä lippuja

Haetko parhaita alennuksia tai etkö ole varma tekeekö mielesi tänään sushia, pizzaa vai falafelia? Foodora auttaa sinua ruoan valinnassa! Syötettyäsi osoitteesi pääset selaamaan alueellasi toimivia ravintoloita, ja seuraamalla ravintolan kuvan ylälaitaan merkittyjä pinkkejä lippuja voit bongata niin Foodoran suosittelemat ruokapaikat, ilmaisen toimituksen tarjoavat ravintolat kuin maksuttoman juoman, jälkiruoan tai muun alennuksen tarjoavat ruokalatkin.

Säästä rahan lisäksi aikaa ja energiaa Foodoran avulla

Pitkä työviikko takana? Opiskelut vievät kaikki voimat ja tyhjä jääkaappi? Ei hätää, säästä energiaa ja aikaa tilaamalla ruoat Foodorasta kuumana kotiin kuljetettuna. Valitse paikallinen ravintola tai hemmottele itseäsi vaikka ketjuruokapaikan suurella aterialla. Nappaa Foodora alekoodi mukaasi ja saatat saada myös ilmaisen kuljetuksen! Säästä entistä enemmän valitsemalla jokin useista ravintoloiden alennuksista tai kaupanpäällisistä ja keskity nauttimaan.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

8€
Alekoodi
Koodi

Foodora alekoodi vähentää nyt 8€ tilauksesi loppusummasta!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 5. tammikuuta
Vanhenee:
 5. tammikuuta
40%
Säästö
Alennus

Pizza Hutin Dorritos combo -aterian tilaat nyt jopa 40% alennuksella Foodoran kautta

Alennus
0€
Postitus
Alennus

Tilaa ruokaa Foodora Marketista kotiin nyt täysin ilman toimituskuluja!

Alennus

Varmennetut, Foodora verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Vältä kotikokkailut - herkuttele Foodoralla

Suomen suosituimmat ravintolat lähietäisyydelläsi kotiinkuljetettuna - tätä on Foodora! Olipa lempiruokasi sitten intialaista, kebabia tai salaattia, tämä ruokapalvelu tuo ulottuvillesi mielettömän valikoiman herkullisia aterioita, jotka tilaat kotiovellesi näppärästi joka selaimella tai Foodora sovelluksella. Luo nyt tili Suomen suosituimpaan ruoankuljetuspalveluun ja löydä sekä vanhat suosikkiravintolasi tai tutustu uusiin makumaailmoihin selaamalla alueellasi toimivia ruokapaikkoja. Muista myös säästää toimituskuluissa valitsemalla ilmaisen kuljetuksen tarjoava ravintola tai tiputa tilauksesi hintaa jo valmiiksi edullisista hinnoista hyödyntämällä vasemmalta löytyvät Foodora alekoodit!

Alekoodi Foodoralle?

Voit nyt halutessasi säästää ruokatilauksistasi ja nauttia alueen parhaiden ravintoloiden annista oman kodin rauhassa, joten suosittelemmekin käyttämään uusimman Foodora alekoodin. Sivultamme löytyvät koodit ovat ilmaiseksi ihan kaikkien käytettävissä, joten lisää vain suosikkiateriasi ostoskoriin, kopioi koodi sivultamme ja lisää se kassalla tiputtaaksesi ruokatilauksen hinnasta pois jopa 20%! Muista kuitenkin tarkistaa alekoodin käyttöehdot, sillä ajoittain koodit on tarkoitettu vain uusien Foodora-asiakkaiden käyttöön tai ne toimivat vain valituissa kaupungeissa.

Löysitkö Vain meiltä -tunnisteella merkityn alekoodin? Tämä tarkoittaa, että kohdallesi osui markkinoiden paras alennus, jonka lupaamaa alennusprosenttia parempaa ei tällä hetkellä ole tarjolla missään muualla. Nämä eksklusiiviset koodit ovat kuitenkin tavallisten alennuskoodien tapaan ihan jokaisen käytettävissä, joten nappaa koodi omaan tilaukseesi sekä vinkkaa huippudiilistä myös kaverille!