Flixbus alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Flixbus koodilla

Reissaa ympäri Eurooppaa huiman edullisesti Flixbusin matkassa. Nappaa vielä alennuskoodimme ja säästät takuulla.
260
5€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa bussilippusi Eurooppaan Flixbusilta alkaen vain 5€

Avaa alennus
0€
Sovellus
TARJOUS

Lataa nyt Flixbusin ilmainen sovellus älypuhelimeesi

Avaa alennus
0€
WiFi
TARJOUS

Nauti WiFistä Flixbussin kyydissä hintaan 0€

Avaa alennus
2,90€
Alkaen
TARJOUS

Tukholman Arlanda-lentokentältä bussiyhteydet Flixbusilla alkaen vain 2,90€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästä entisestään näillä Flixbus säästövinkeillä

Euroopan parhaat kohteet

Euroopan parhaat kohteet

Flixbus kyyditsee sinut miltei Euroopan jokaiseen kolkkaan, 28 eri maahan. Voit matkustaa Amsterdamiin, Berliiniin, Pariisiin tai vaikkapa Prahaan. Flixbus tarjoaa siis jokaiselle jotakin, sillä pääset niin rantalomalle kuin kaupunkikierrokselle. Voit valita pitkille matkoille myös yöbussin.
Seuraa somessa

Seuraa somessa

Flixbusia voit seurata sosiaalisen median kanavissa. Niiden kautta voit inspiroitua uusista matkakohteista sekä alennuksista, saada vinkkejä matkustamiseen ja myöskin lukea muiden kattavia Flixbus-kokemuksia. Pääset siis virittäytymään lomatunnelmaan jo kotona.
Ilmainen Wi-Fi

Ilmainen Wi-Fi

Hyviä uutisia! Kaikilla Flixbus-matkoillasi sinulla on mahdollisuus käyttää ilmaista Wi-Fi yhteyttä. Näin vältyt tylsistymiseltä ja voit pitää yhteyttä läheisiisi matkasi aikana. Busseissa on myös mahdollisuus ladata elektronisia laitteitasi. Näin matkasi taittuu varmasti mukavasti ja nopeasti.
Usein Kysytyt Kysymykset

Usein Kysytyt Kysymykset

Mikäli jokin askarruttaa sinua, kannattaa siirtyä Flixbusin verkkosivujen "Help"-osioon. Sieltä pääset lukemaan usein kysyttyjä kysymyksiä, sekä uskomattoman kattavaa tietoa käytännön asioista matkaasi liittyen. Saat siis vastauksen kysymykseesi alta aikayksikön, täysin ilmaiseksi.

Lataa Flixbus-applikaatio

Voit nyt ladata ilmaisen Flixbus-sovelluksen iPhone- tai Android-puhelimeesi. Näin voit hallinoida varauksiasi kätevästi ja lippusi kulkevat aina mukanasi, minne tahansa matkustitkin. Jos olet oikein onnekas, pääset nappaamaan Flixbus alekoodit, jotka ovat tarkoitettu vain sovelluksen käyttäjille.

Tutustu InterFlixiin

Mikäli mielit reissuun pikkurahalla, kannattaa tutustua Flixbusin InterFlix-lippuun. Tällä lipulla pääset vierailemaan viidessä valitsemassasi Euroopan kaupungissa, uskomattoman edulliseen yhteishintaan. Interflix on voimassa huimat kolme kuukautta ensimmäisestä matkastasi, joten sinulla on takuulla aikaa tutkia valitsemiasi kohteita täysin rauhassa ja omaan tahtiisi. Interflix on siis täydellinen lippu vaikkapa opiskelijoille tai muille seikkailunnälkäisille matkailijoille. Tilaa siis InterFlix jo tänään ja avaa ovi Eurooppaan!
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

99€
Alkaen
TARJOUS
Flixbusilta tilaat viiden kaupungin Interflix-lipun hintaan 99€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5€Alkaen
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Matkusta halki Euroopan Flixbusin matkassa

Mikäli matkakärpänen on puraissut sinuakin, olet varmasti kuullut Flixbusista. Flixbus on Euroopan kattavin bussiyhtiö, jonka matkassa reissaat ympäri Eurooppaa uskomattoman edullisesti. Flixbus on erittäin kätevä silloin, kun haluat lähteä reppureissulle, matkalle viimetipassa tai vaikkapa vain viikonloppumatkalle ystävien kesken. Flixbus kuljettaa sinut turvallisesti sekä edullisesti perille. Bussilla matkustaminen on muutenkin mukavaa, sillä sinun ei tarvitse tuhlata aikaa lentokentän turvatarkastuksissa sekä matkan aikana voit ihastella kauniita maisemia. Näin matka taittuu sinulta alta aikayksikön. Flixbus on myös ympäristöystävällinen tapa matkustaa, joten voit reissata hyvällä omallatunnolla. Nappaathan vielä mukaasi parhaat Flixbus alennuskoodimme ja säästät bussimatkastasi entisestään. Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä