Flamingo Spa alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Flamingo Spa tarjouskoodit 2018

Kylpemään koko porukalla, ilman että kukkaroon saapuu matti? Kyllä, se onnistuu kunhan hyödynnät upeat alennuskoodimme tähän kylpijöiden paratiisiin!
260
25€
Säästö

Hyödynnä kesäinen alennus ja osta Flamingo Spa + Sea Life-yhteisliput hintaan 25€/hlö

10€
Alkaen

Lapset pääsevät nauttimaan Flamingo Spasta edullisesti: liput alkaen vain 10€/hlö

(1 tarjousta 1 joukosta)

Riemua arkeen edullisesti

Somettaja säästöt nappaa

Somettaja säästöt nappaa

Mikäli sosiaalisen median ihmeellinen maailma on sinulle tuttu, kannattaa ehdottomasti alkaa seurata Flamingo Spata Facebookissa, Twitterissä ja Instagramissa. Flamingo Span sosiaalisen median kanavista saat ajankohtaista tietoa aukioloajoista, erikoispäivistä ja tietenkin huikeista alennuksista. Miksi siis lähetä merta edemmäs kalaan, kun voit saada parhaimmat säästömahdollisuudet tietoosi muutamalla kosketusnäytön hipaisulla?
Lisätietoa YouTubesta

Lisätietoa YouTubesta

Vieläkö harkitset retken tekemistä Flamingo Spahan? Jos kaipaat lisävakuutteluja, hyppää YouTuben videovalikoiman pariin. Videoiden avulla saat kattavan kuvan Flamingo Span palveluista, eikä sinun tarvitse arvuutella, mitä kaikkea kylpylä oikein tarjoaa. Katso siis esittelyvideoita, kunnes vakuutut span tarjonnasta ja riennä sitten nautiskelemaan edullisesti alennuskoodimme hyödyntäen.
Arkipäivien halvat hinnat

Arkipäivien halvat hinnat

Flamingo Spa on auki viikon jokaisena päivänä, joten vie perheesi huvittelemaan vesipuistoon tai varaa aika hoitolasta juuri sinulle sopivaan aikaan. Huomaathan kuitenkin, että varatessasi ajan arkipäivälle voit säästää pääsylippujen ja kauneushoitojen hinnoista jopa 40% lisää. Lisäksi saat ajan arkipäivälle huomattavasti nopeammin, kuin viikonlopulle. Toimi heti ja tutustu hoitolan sekä vesipuiston huippuedulliseen hinnastoon saman tien!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

25€
Säästö
Flamingo Span kesäalennuksella pääset aikuisten kylpylään edulliseen hintaan 25€/hlö
Tämä alennus on vanhentunut
119€
Huippuhinta
Flamingo Spasta varaat nyt koko perheen hotellipaketit alkaen vain 119€lla
Tämä alennus on vanhentunut
6€
Alkaen
Nyt kannattaa hankkia liput Flamingo Spahan! Varaa omasi alkaen vain 6€/lippu
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Säästö
Tutustu Flamingo Span kylpylähoitoihin ja varaa omasi jopa 15% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
35%
Säästö
Tilaa nyt Flamingo Span junnulippu, jolla uit koko kesän hintaan 65€ - säästösi on 35%
Tämä alennus on vanhentunut
25€Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Ikimuistoisia hetkiä koko perheelle

Flamingo Spa on Vantaalla sijaitseva koko perheen kylpylä, joka tarjoaa lähes loputtoman valikoiman hemmottelua ja aktiviteetteja – mahtavan edulliseen hintaan. Flamingo Spassa voit viettää mukavan päivän vesipuistossa huvitellen tai aikuisempaan tyyliin span hoidoista nautiskellen. Äläkä suotta pelkää jääväsi nälkäiseksi kylpyläpäivän aikana – Falmingon ravintolat tarjoavat nälkäisille vesipedoille herkkuja lompakkoa rasittamatta. Mikäli budjettisi ei siis juuri nyt riitä ulkomaan loman varaamiseen, hyödynnä sivujemme aktiiviset Flamingo Span alennuskoodit ja lähde kylpylän trooppiseen lämpöön Vantaalle.Siirry sivustolle

Edullista ylellisyyttä

Flamingo Span spa-hoitojen valikoima hurmaa monipuolisuudellaan. Rentoudu Day Span puolella ihanassa hieronnassa, teetätä näyttävät kulmakarvat Microblading-hoidossa tai virkistä kasvojen olemusta ihanalla kasvohoidolla. Spa Kylpylän puolella pääset ylelliseen suklaahoitoon, kiinteyttävään kuorintaan ja nauttimaan duo-päähieronnasta yhdessä puolison kanssa sillä aikaa kun perheen pienimmät viihtyvät allasosastolla. Flamingon hoitoloiden hinnoista säästät helposti nappaamalla sivuiltamme alennuskoodin tai tarttumalla erikoisdiiliin!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä