Fitfarm alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Fitfarm alekoodilla

40%
Säästö
Alennus

Säästä nyt jopa 40% Fitfarmin Kehonhuolto ja Tiny Waist -treenipaketista!

Alennus
17%
Säästö
Alennus

12 viikon superdietti paketin nappaat nyt jopa 17% säästölää Fitfarmin kautta

Alennus
30%
Säästö
Alennus

Fitfarmin Fitmama & Flow huippupaketti äitien hyvinvointiin nyt -30% säästöllä!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Fitfarmin Rapakunnosta Eroon -kuntokuuri nyt -20% edullisemmin!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Fitfarm dieetit ja laihdutuskuurit nyt jopa -20% säästöllä - klikkaa tästä!

Alennus
39€
Alkaen
Alennus

Fitfarm tarjoaa nyt uuden Kahvakuulatreenin kotiin vain 39€ hintaan!

Alennus

Säästä ja onnistu vieläkin varmemmin näiden vinkkien avulla!

Maistuvat reseptit terveelliseen herkutteluun

Maistuvat reseptit terveelliseen herkutteluun

Fitfarm tarjoaa kaikille kuntoilijoille tai vain terveellisestä ruokavaliosta kiinnostuneille suomalaisille suuren valikoiman herkullisia ja terveellisiä reseptejä ruoanlaittoon. Näiden reseptien avulla et ainoastaan onnistu varmemmin, vaan herkuttelet vaikka joka päivä. Kuka sanoi, että kuntoillessa pitäisi tinkiä ruoasta ja mausta? Kokkaa reseptit missä ja milloin haluat, sillä nämä kulkevat mukanasi missä ikinä oletkin.
Monipuoliset artikkelit inspiraatioksi

Monipuoliset artikkelit inspiraatioksi

Tiedämme, että treenimotivaatio on välillä hukassa ja varsinkin talvella väsymys saattaa painaa pimeän arjen keskellä. Klikkaa Fitfarmin kotisivuilta auki inspiroivat artikkelit, joista luet muun muassa monipuolisia treenivinkkejä esimerkiksi nopeaan kotitreeniin tai muiden treenaajien menestystarinoita kadonneen motivaation löytämiseksi! Ota vaikka kaverisi mukaan ja tukekaa yhdessä toisianne.

Seuraa ammattilaisten ohjeita suoraan videolta

Löydät FitFarmin YouTube -kanavalta ja tältä videolta helppoja tekniikoita ja liikkeitä arkiseen liikuntaan vaikka perhearjen keskelle. Inspiroidu videoista kätevästi ja tallenna valikoimastamme löytyvä Fitfarm alekoodi edullisempiin ja varmempiin lopputuloksiin! Liikunta on vihdoinkin mutkatonta ja helppoa!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Koodi

Tämä Fitfarm alekoodi vain meiltä: saat nyt kaikki nettivalmennukset -10% säästöllä!

Koodi
Eksklusiivinen
Vanhenee pian!
Vanhenee:
 17. toukokuuta
Vanhenee:
 17. toukokuuta
70%
Alekoodi
Koodi

Tilaa kaikki tuotteet 70% säästöllä Fitfarm alennuskoodilla

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 28. marraskuuta
Vanhenee:
 28. marraskuuta
30%
Säästö
Alennus

Fitfarmilta löydät Flow paketit äitien hyvinvointiin jopa 30% säästöllä

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Fitfarmilta nyt VHH + Rapakunnosta eroon -ohjelma -20% normaalia edullisemmin!

Alennus

Varmennetut, Fitfarm verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Henkilökohtaisiin tarpeisiin räätälöityä liikuntaa

Mikäli olet jo pitkään halunnut päästä parempaan kuntoon, mutta aika ja rahat eivät tunnu riittävän, olet tullut oikeaan osoitteeseen. Fitfarm tuntee suomalaisten tarpeet ja tämän mahtavan verkkokaupan valikoimista löytyy nettivalmennus ja kotitreeni jokaisen tarpeisiin aina raskausajan kuntoilusta juoksuvalmennukseen. Suomen menestyneimpiin yrityksiin kuuluva Fitfarm on ollut suomalaisten valinta jo pidemmän aikaa, sillä firman laajasta valikoimasta jokaisen aikatauluun ja budjettiin sopiva kotitreeniohjelma, olipa sitten kyseessä painonpudotus tai kuntoa ylläpitävä kehon paino treeni. Keväästä 2018 asti on ollut mahdollista tilata Fitfarm valmennus myös personal training -muodossa täysin livenä valituissa kaupungeissa. Valitse tavoitteesi ja rohkaistu kokeilemaan Suomen suositumpia ja helpoimpia treenimuotoja, onnistumisen puolesta puhuvat jo tuhannet palvelua kokeilleet suomalaiset!

Suomen edullisin personal training suoraan kotiin

Fitfarm haluaa inspiroida suomalaisia terveellisempiin elämäntapoihin ja varmistaa, että kaikilla olisi mahdollisuus liikkua ja syödä terveellisesti. Mikäli valintasi on esimerkiksi suosittu Fitfarm superdieetti, laihdutus onnistuu kuin vettä vain. Sinulla ei ole käytössäsi ainoastaan tehokas kotitreeni, vaan myös monipuolinen ja uskomattoman tehokas laihduttajan ruokavalio. Mikäli taas puolestasi istut näyttöpäätteellä päiväst toiseen, sinua saattaa kiinnostaa esimerkiksi Apua niskakipuun, tai Apua selkäkipuun -kurssit. Tavoitteistasi riippumatta, Fitfarm pitää huolta että käytössäsi on tarpeellinen tietopaketti sekä kaikki tarpeelliset välineet, jotka tarvitset tavoitteissasi onnistumiseen. Nappaa meiltä mukaasi vielä Fitfarm alekoodi ja säästät kuntoilussa entistä enemmän. Muista kurkata myös Fitfarmin omaan urheiluvälineiden ja lisäravinteiden verkkokauppaan, jotta onnistumisesi ei jää välineiden puutteesta kiinni!