6 Finnish Design Shop alekoodia saatavilla juuri nyt

Finnish Design Shop kampanjakoodit 2019

Nyt on tilaisuutesi säästää designin hinnasta! Katso aina voimassa olevat alennuskoodit sivultamme, jonne päivitämme koodeja jatkuvaan tahtiin.
260
Ilmainen
Toimitus
TARJOUS

Finnish Design Shop tarjoaa ilmaisen toimituksen kaikille yli 100€ tilauksilleLue lisääNäytä vähemmän

Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Tilaa Louis Poulsenin Panthella-pöytävalaisin nyt 20% säästöllä Finnish Design ShopistaLue lisääNäytä vähemmän

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Finnish Design Shopin outletissä teet jopa 40% sisustussäästöjä

Avaa alennus
100€
Alekoodi
KOODI

Finnish Design Shop alekoodilla säästät mahtavat 100€ tilauksestasiLue lisääNäytä vähemmän

Lisätty hetki sitten
Avaa alennuskoodi
40%
Säästö
TARJOUS

Muuton Studio-valaisimet nyt huikealla 40% säästöllä Finnish Design ShopistaLue lisääNäytä vähemmän

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
30%
Alennus
TARJOUS

Finnish Design Shop tarjoaa nyt jopa 30% säästön Fredericia Søborg-klassikkotuoleista

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Tietoa alennuskoodien käyttämisestä:

Alekoodien yhdistäminen

Alekoodien yhdistäminen

Löysitkö sivustoltamme useamman alennuskoodin ja haluaisit käyttää ne kaikki? Tarkista aina alennuskoodien ehdoista, voitko yhdistää alennuskoodeja keskenään. Useimmiten tämä ei ole mahdollista, toisin kuin alennusten ja alennuskoodien yhdistämisen tapauksessa. Todennäköisempää on, että löydät sivustoltamme alennuskoodin, jonka avulla voit säästää ekstraa jo alennetuista huonekaluista ja designistä, jolloin voit jopa tuplata säästösi!
Parhaat alennuskoodit

Parhaat alennuskoodit

Pidä silmällä alennuskoodisivustoamme, jonne lisäämme jopa päivittäin eksklusiivisia alennuskoodeja. Eksklusiiviset, eli vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat oikeita simpukan helmiä, jotka kannattaa hyödyntää aina, kun mahdollista. Eksklusiiviset alennuskoodit ovat nimittäin harvinaisia löytää, minkä lisäksi ne oikeuttavat yleensä normaaleja alennuskoodeja parempaan alennukseen. Ota siis kaikki hyöty irti vain meiltä löytyvistä alekoodeista, jotka ovat kaikille sivustomme vierailijoille maksuttomia käyttää!
Maksuttomat alennuskoodit

Maksuttomat alennuskoodit

Kuten otsikko sen jo sanoo - sivultamme löytyvät alennuskoodit ovat täysin ilmaisia! Haluamme tarjota sinulle mahdollisimman edulliset ostokset Finnish Design Shopilla, minkä vuoksi emme veloita alennuskoodien käyttämisestä mitään. Lisäksi alennuskoodien käyttäminen on helppoa ja nopeaa, minkä lisäksi kuka tahansa voi ottaa alennuskoodit käyttöönsä. Edellinen pätee myös alennuksiin, jotka ovat tarkoitettu kaikkien auki klikkailtavaksi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
KOODI
Säästä alekoodilla ekstra 20% Finnish Design Shopin alennushintaisista tuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI
Säästä ekstra 15% aletuotteiden hinnoista Finnish Design Shopin alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
10%
Säästö
TARJOUS
Säästä 10% Iittalan Aino Aalto -mallistosta Finnish Design Shopilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 15% Louis Poulsenin AJ-lattiavalaisimesta Finnish Design Shopissa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä 20% Skagerak Dryp-kuivaustelineestä Finnish Design Shopin kampanjassa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
100€Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Pohjoismaista kauneutta sisutukseen

Finnish Design Shop on suomalainen skandinaavista designia myyvä verkkokauppa. Jo vuodesta 2004 toiminut kauppa on nykypäivänä maailman suurin suomalaista designia maailmalle tuova verkkokauppa. Kaupasta ostat helposti ja turvallisesti kaikkea kaunista kotiisi, niin designin klassikoita kuin nuorten skandinaavisten suunnittelijoiden tuotteita.

Finnish Design Shopista löydät huonekaluja, valaisimia, tekstiilejä ja säilytysratkaisuja niin tavaramerkeittäin kuin yksittäiseltä suunnittelijalta. Laaja ja jatkuvasti muuttuva valikoima antaa sinulle ideoita ja inspiraatiota kotiisi sisustamiseen.

Finnish Design Shopin mottona ovat korkea laatu, innovatiivinen muotoilu sekä alkuperäiset valmistajat. Näistä aineksista on unelmakotisi luotu.
Siirry sivustolle

Huomioi nämä

Nappasit mukaasi mahtavan Finnish Design Shopin alekoodin, mutta se ei toimi? Joskus koodeille on asetettu erityisiä rajoituksia, joiden puitteissa koodi ei toimi. Seuraavissa tilanteissa on tavallista että alennusta ei ole saatavilla:
Alennustuotteet – Koodit eivät usein toimi jo alennettuihin tuotteisiin. Jos siis ostoskorisi koostuu pelkästään aletuotteista, lisäalennuksen saaminen ei ole välttämättä mahdollista. Osta se himoitsemasi normaalihintainen tuote samalla kerralla, ja saat alennuksen hyödynnettyä siihen tuotteeseen!
Minimiostoraja – Ehdoissa on usein mainittu vähimmäisostoraja, jonka ylitse tilauksen loppusumman tulee mennä. Jos raja on lähellä, lisää koriin kodin pieniä käyttötuotteita, näitä tarvitaan aina!
Merkkituotteet – Joskus tietyt tuotteet on rajattu pois, eikä tällöin alekoodi toimi näihin tuotteisiin. Jos sinulla ei ole kiire saada tätä tiettyä tuotetta, kannattaa odottaa hetki, ja saattaa olla että se tulee alennukseen esimerkiksi jonkun kampanjan yhteydessä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä