Fiksupinta alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Fiksupinta alekoodilla

 • Kaikki (5)
  Kaikki (5)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (4)
  Diilit (4)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
10%
Alekoodi
Koodi

Fiksupinta alekoodilla nyt 10% säästö silikonisaumojen vaihdosta!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 2. tammikuuta
Vanhenee:
 2. tammikuuta
1150€
Alkaen
Alennus

Fiksupinta palvelusta saat kattopesun alkaen vain 1150€!

Alennus
40€
Alkaen
Alennus

Tilaa nanopinnoitus Fiksupinta palvelusta alkaen vain 40€ hintaan!

Alennus
1000€
Alkaen
Alennus

Lattian asennus Fiksupinta verkkokaupasta nyt alkaen vain 1000€!

Alennus
1100€
Alkaen
Alennus

Fiksupinta tarjoaa koko asunnon maalauksen nyt alkaen vain 1100€ hintaan!

Alennus

Näin säästät pintaremontissa lisää!

Täysin ilmainen vinkkipankki

Täysin ilmainen vinkkipankki

Älä tyydy alentamaan remontin hintaa pelkällä Fiksupinta alennuskoodilla, vaan hyödynnä nyt myös verkkokaupan ilmaista vinkkipankkia. Fiksupinta tarjoaa laajan valikoiman vinkkejä muun muassa vuosittaiseen kotitalousvähennykseen, joka säästää monessa taloudessa huomattavia summia rahaa.
Nopea asiakaspalvelu vain tekstiviestin päässä

Nopea asiakaspalvelu vain tekstiviestin päässä

Fiksupinta haluaa palvella asiakkaitaan paremmin kuin muut. Tämän takia asiakkaan on nyt helppo valita lukuisista eri yhteydenottovaihtoehdoista itselleen sopivin. Varmaa on kuitenkin se, että valitsitpa puhelun, sähköpostin tai Whatsapp -viestin, saat tarjoukset remontista uskomattoman nopeasti. Hyödynnä tarjouksen päälle vielä Fiksupinta alekoodi ja säästät jo valmiiksi edullisesta tarjouksesta vielä lisää.

Videovinkit suoraan ammattilaisilta

Tämä todella on täyden palvelun remontointipalvelu! Ota käyttöösi siis ajankohtainen Fiksupinta alennuskoodi ja katso firman YouTube-videoilta viimeisimmät vinkit kodin remontteihin. Viimeistään näiltä videoilta kuulet kuinka usein tiettyjä kodin pintoja kannattaa uusia ja remontoida ja opit kuinka todelliset alan ammattilaiset hoitavat hommat kotiin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

349€
Alkaen
Alennus

Kylpyhuoneen silikonisaumojen vaihto nyt Fiksupinta verkkokaupasta alkaen vain 349€!

Alennus
1150€
Alkaen
Alennus

Fiksupinta palvelusta saat kattopesun alkaen vain 1150€!

Alennus

Varmennetut, Fiksupinta verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Kodin kunnostus ammattimaisesti ja edullisesti

Fiksupinta on uuden ajan verkkokauppa, jonka valikoimista voit tilata kodin pintaremontteja helpommin ja nopeammin kuin koskaan aikaisemmin, vain muutamalla napin painalluksella. Firman idea lähti liikkeelle vuonna 2019 kolmen alan ammattilaisen lyödessä viisaat päänsä yhteen. Palvelun keskiöön nostettiin ammattimaisen työn lisäksi miellyttävämpi ja läpinäkyvämpi asiakaskokemus. Nimensä mukaisesti, Fiksupinta on kaikkien kodin pintojen asiantuntija. Siksi monipuoliseen valikoimaan kuuluvat muun muassa seuraavat palvelut:
1. Silikonisaumojen vaihto
2. Seinien maalaaminen
3. Lattian asennus
4. Tapetointi

Sujuvan ja nopean asiakaspalvelun ansiosta asiakas saa nyt myös tarjouksen yksilöllisille töille käden käänteessä. Pyydä tarjousta netissä, tekstiviestillä tai puhelimessa, etkä tule pettymään. Tämä julkisivumaalauksiin sekä kattojen pesuihin ja pinnoituksiin erikoistunut yritys palvelee kymmenien vuosien ammattitaidolla.

Kuinka käytän Fiksupinta alekoodin remonttiin?

Fiksupinnan palvelut ovat jo valmiiksi erittäin kilpailukykyisiä, mutta nyt voit onnistua pintaremontissa vielä alkuperäishintoja edullisemmin! Meiltä löydät aina uusimmat Fiksupinta alennuskoodit, joiden avulla säästät rempan hinnasta jopa kymmeniä prosentteja. Valitse verkkokaupan valikoimasta kotisi tarpeita vastaava palvelu, kuten silikonisaumaus tai vaikka julkisivumaalaus. Siirryt automaattisesti palvelun sivulle, jossa annat kotiasi koskevat tiedot, kuten asunnon neliömääräisen koon sekä jalka- ja ovilistojen uusimistarpeen. Fiksupinta laskee hinnan palvelulle, jonka jälkeen voit syöttää koodin samalla sivulla “alennuskoodi” -linkkiä painamalla. Näin esimerkiksi sisämaalaus onnistuu uudessa asunnossa nopeammin ja edullisemmin kuin muualla. Ei ole väliä onko talossasi tiilikatto tai peltikatto, saat myös pesut sekä pinnoitukset samasta osoitteesta yhtenä, edullisena pakettina.