Ferratum koodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Ferratum kampanjakoodilla

Nosta edullinen laina Ferratumilta hyödyntämällä alennuskoodit, joiden avulla saat muun muassa lainan ilman nostokuluja. Lainan nostaminen on nyt helppoa ja edullista!
260
0€
Kuukausi
TARJOUS

Nosta 2000€ Joustava-luotto Ferratumilta: Ensimmäiset 30 päivää TÄYSIN korkovapaata

Avaa alennus
0€
Piilokulut
TARJOUS

Ferratumin Joustava-luotolla aina 0€ nostokulut ja tilinhoitomaksu

Avaa alennus
20€
Alkaen
TARJOUS

Ferratumilla voit lyhentää Joustava-luottoasi kuukausittain parhaimmillaan vain 20€:lla

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
1€
Alkaen
TARJOUS

Ferratumilta saat lainaa pienempäänkin tarpeeseen! Lainat alkaen 1€

Avaa alennus
Joustava
Eräpäivä
TARJOUS

Ferratumin joustoluottojen kanssa eräpäivän siirtäminen on aina mahdollista

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Parhaat vinkit edulliseen lainan nostoon

TAKAISINMAKSU

TAKAISINMAKSU

Lainaa nostaessasi saat näppärän takaisinmaksusuunitelman, jolle on eriteltynä jokaisen kuukauden maksettava summa ja takaisinmaksuaika. Jos rahallinen tilanteesi yhtäkkiä parantuukin, voit maksaa lainan kerralla pois tai lyhentää lainaa suuremman kuin ennalta sovitun kuukausisumman. Omien sivujesi kohdassa ”lainahistoria” näet nykyisen lainasummasi.
BLOGI

BLOGI

Ferratumin sivuilta löydät heidän bloginsa, josta löydät ajankohtaisia vinkkejä säästämiseen ja talouden hallintaan. Kannattaa seurata vinkkejä ja koittaa miettiä, pystyisikö omassa arjessa säästämään jostain turhasta kulusta, jolloin rahaa jäisi tärkeimpiin menoihin. Löydät päivitysten joukosta myös kilpailuja, joista onnekkaimmat nappaavat hauskoja palkintoja.
LASKUJEN MAKSAMINEN

LASKUJEN MAKSAMINEN

Lainasi laskut voi maksaa monella eri tapaa, mutta edullisinta se on maksaa joko sähköpostilaskuna tai Paytrail-palvelussa, johon pääset kirjautumaan oman asiakastilisi kautta. Paperilaskuista veloitetaan kaikissa muissa kuin uuden asiakkaan koroton-lainoissa 2,90€/lasku. Siirry siis elektroniseen laskuun etkä maksa turhaan ylimääräisiä kuluja.
KADUTTAAKO LAINA?

KADUTTAAKO LAINA?

Alkoiko lainan nostaminen kaduttaa tai hellittiko kova rahantarve luoton hakemisen jälkeen? Ferratumilla näihinkin tilanteisiin on varauduttu, sillä kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi luottosopimus 14 päivän kuluessa. Voit myös aina peruuttamisen sijaan harkita jatkuvan luottotilin ylläpitämistä pahan päivän varalle.

Omat sivut

Lainan nostaminen käy helposti ja nopeasti omien sivujen kautta, jotka voit luoda täysin maksutta! Omien sivujen luonti käy helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla, ja jatkossa kirjaudut hetkessä sisään joko mobiilivarmenteella tai PIN-tunnuksellasi ja pääset nostamaan luottoa tarpeen tullen. Voit myös syöttää mahdollisesti käytössäsi olevat Ferratumin koodit niille osoitettuun kohtaan, kun olet kerran kirjautunut sisään omille sivuillesi.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Alekoodi
KOODI
Säästä 50% Joustava-luottosi nostokuluista Ferratumin alekoodillaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Alekoodi
KOODI
Säästä Ferratumin kuukauden alennuskoodilla 50% Joustava-luoton nostokuluistaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
10%
Lyhennys
TARJOUS
Ferratumilta saat nyt lainaa erittäin joustavasti - minimilyhennys vain 10%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Maksu
TARJOUS
Ferratumin asiakkaana et maksa ollenkaan tilinhoitomaksua
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
2000€
Laina
TARJOUS
Voit saada jopa huiman 2000€ lainan Ferratumilta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Kuukausi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Joustoa menoihin Ferratumilta

Pesukone hajosi, läheisesi sairastui, sähkölasku yllätti… Elämää ei aina voi suunnitella ja toisinaan rahantarve yllättää. Kenties kaipaatkin lomaa tappavasta arjesta tai haluat hemmotella rakkaitasi välillä. Ferratum auttaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Klikkaa itsesi Ferratumin nettisivulle, valitse tarvitsemasi summa ja täytä lainahakemus. Ferratum Joustava tarjoaa luottoa jopa 2000€ asti ja voit maksaa lainasi joustavasti takaisin. Luottopäätöksen saat supernopeasti asiakaspalvelun laajoina aukioloaikoina. Päätöksen jälkeen saat luoton käyttöösi klo 7-23 välillä ja voit nostaa rahat milloin vain tarvitset joko yhdessä tai useammassa erässä.

Yli miljoonaa asiakasta ei voi olla väärässä. Älä siis sinäkään enää anna elämän yllättää vaan luota siihen, että pahan päivän yllättäessä Ferratum auttaa. Hyödynnä aina myös Ferratumin koodimme niiden ollessa tarjolla!
Siirry sivustolle

Lainaesimerkki

Ferratum Joustava on 2000€ jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana.
Hinnasto: nimellinen vuosikorko 20,00 % ja todellinen vuosikorko 21,94 %.
Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 2216,65 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 2000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä.
Esimerkin kk-erien summat: 1. 200,00 € 2. 197,22 €, 3. 194,44 €, 4. 191,66 €, 5. 188,89 €, 6. 186,11 €, 7. 183,33 €, 8. 180,55 €, 9. 177,78 €, 10. 175,00 €, 11. 172,22 €, 12. 169,44 €.
Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk.
Kuukausittainen minimilyhennys on 3% luoton kokonaissaldosta mutta vähintään 20€.
Nostokulut 0€.
Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa.
Luotonantajana toimii Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot lainan myöntämiselle

Ennen kuin haet lainaa Ferratumilta, katso että täytät nämä ehdot: olet yli 21-vuotias ja luottokelpoinen, sinulla on vakituinen osoite Suomessa, oma matkapuhelinliittymä, pankkitili ja sähköpostiosoite. Lisäksi kannattaa tutustua kunkin lainan lainaehtoihin tarkasti ennen sen hakemista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja olet tietoinen lainan todellisista kuluista.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot kampanjakoodin käyttämiselle

Ennen kuin nappaat alennuskoodin matkaasi, kannattaa varmistaa onko koodin ehdoissa mainittu seuraavista seikoista: lainan maksimisumma, jos alennuskoodi on tarkoitettu vain uusille/vanhoille asiakkaille tai lainassa on tietty määritelty takaisinmaksuaika.

Jos koodi ei siltikään toimi, kannattaa vielä tarkistaa, että koodi on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet ja se on vielä voimassa, eikä ole päässyt vanhentumaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Erilaiset alennuskoodit

Miten vain meiltä löytyvä alennuskoodi eroaa muista koodeista? Siten, että et löydä vastaavanlaista alennuskoodia mistään muualta kuin meidän sivustoltamme. Jos silmiisi iskee siis vain meiltä löytyvä alennuskoodi, kannattaa se hyödyntää saman tien. Vain meiltä löytyvät eli eksklusiiviset alennuskoodit ovat alennuskoodisivustojen harvinaisia timantteja, joiden etu on muita alennuskoodeja parempi. Tämä perustuu siihen, että olemme neuvotelleet nämä koodit varta vasten sinua ajatellen. Nostaessasi lainaa, katsothan aina ensin löydätkö sivustoltamme Ferratumin eksklusiivisen kampanjakoodin, jonka voi napata mukaansa kuka tahansa lainannostaja täysin maksutta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä