6 Ferratum kampanjakoodia saatavilla juuri nyt

Ferratumin alennuskoodit 2018

Nosta edullinen laina Ferratumilta hyödyntämällä alennuskoodit, joiden avulla saat muun muassa lainan ilman nostokuluja. Lainan nostaminen on nyt helppoa ja edullista!
260
6aktiivista alennusta
Korko-
vapaa

Nosta 2000€ joustoluotto Ferratumilta: Ensimmäiset 30 päivää TÄYSIN korkovapaata

24 on käyttänyt alennustamme
7,5%
Palkkio

Ferratumilla nostat aina edullisen lainan - Nostopalkkio vain 7,5%

4
Vuotta

Ferratumilla laina-aikasi yltää jopa yli 4 vuoden päähän - vieläpä 2000€ joustoluotolla!

20 000€
Autorahoitus

Suunnitteletko uuden auton hankkimista? Ferratumilta saat jopa 20 000€ autorahoitusta

0€
Nosto

Ferratumilla uudet asiakkaat hyötyvät: Ensimmäinen laina 0€ nostokuluilla

2000€
HETI

Mahtavaa! Ferratumilta nostat jopa 2000€ joustoluoton helposti ja edullisesti

(1 tarjousta 1 joukosta)

Parhaat vinkit edulliseen lainan nostoon

Takaisinmaksaminen

Takaisinmaksaminen

Lainaa nostettaessa saat takaisinmaksusuunitelman, jolle on eriteltynä jokaisen kuukauden maksettava summa ja takaisinmaksuaika. Jos rahallinen tilanteesi parantuukin yhtäkkiä, ja olet valmis maksamaan lainan kerralla pois, se on järkevää tehdä. Kirjautumalla omille sivuillesi, ja siirtymällä kohtaan ”lainahistoria” näet nykyisen lainasummasi. Voit maksaa tämän summan pois milloin sinulle sopii ja näin välttyä kertyviltä koroilta.
Blogi

Blogi

Ferratumin sivuilta löydät heidän bloginsa, josta löydät ajankohtaisia vinkkejä säästämiseen ja talouden hallintaan. Kannattaa seurata vinkkejä ja koittaa miettiä pystyisikö omassa arjessa säästämään jostain turhasta kulusta, jolloin rahaa jäisi tärkeimpiin menoihin.
Laskujen maksaminen

Laskujen maksaminen

Lainasi laskut voi maksaa monella eri tapaa, mutta edullisinta se on maksaa joko sähköpostilaskuna tai Paytrail-palvelussa, johon pääset kirjautumaan oman asiakastilisi kautta.

Paperilaskuista veloitetaan kaikissa muissa kuin uuden asiakkaan koroton-lainoissa 2,90€/lasku. Kannattaa siis rohkeasti siirtyä elektroniseen laskujen vastaanottamiseen, niin saat aina laskut ajallaan etkä maksa turhaan ylimääräisiä kuluja laskun toimittamisesta.
Kikkaile edullinen korko

Kikkaile edullinen korko

Lainan lopullinen korko määräytyy muutamien tekijöiden perusteella: oletko uusi vai nykyinen asiakas, nostosummasi, takaisinmaksuaikasi ja maksukäytöshistoriasi. Järkevintä on maksaa luotto takaisin mahdollisimman suurissa erissä, jolloin korkojen määrä jää pieneksi. Tällöin varmistat että oma taloutesi pysyy kunnossa myös lainan nostamisen jälkeen.

Ensilaina täysin korottomana

Onko kyseessä ensimmäinen kera, kun nostat lainaa? Hae siinä tapauksessa luottoa Ferratumilta, jossa uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainansa täysin korottomana ensimmäiset 30 päivää. Voit hakea jopa 2000 euroa joustoluottoa ilman, että maksat korkoa ollenkaan ensimmäisen kuukauden ajan! Lisäksi voit hakea luottoa ensimmäistä kertaa 0 euron nostokuluilla. Tämän jäkeen voit käyttää Ferratumin koodit, joiden avulla saat lainaa 50% alhaisemmilla nostokuluilla. Mahtavaa, eikö vain?!
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Omat sivut

Lainan nostaminen käy helposti ja nopeasti omien sivujen kautta, jotka voit luoda täysin maksutta! Omien sivujen luonti käy helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen tarvitset tunnistautumista varten ainoastaan puhelinnumeron ja PIN-koodin, jonka voit luoda itse. Omien sivujen kautta kirjaudut hetkessä sisään ja nostat luottoa helposti sekä edullisesti tarpeen tullen. Voit myös syöttää mahdollisesti käytössäsi olevat Ferratumin koodit niille osoitettuun kohtaan, kun olet kerran kirjautunut sisään omille sivuillesi.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Alekoodi
Jippii! Tällä koodilla nostokulut viilaantuvat 50% verran Ferratumilla
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Alekoodi
Hyödynnä Ferratumin alekoodi ja säästät 50% lainasi nostokuluista, aina 1000€ asti
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Alekoodi
Toukokuun alekoodi Ferratumille on täällä: Jopa 2000€ luottoa 50% pienemmillä nostokuluilla
Tämä alennus on vanhentunut
100%
Alennuskoodi
Maksa vähemmän, nauti enemmän! Ferratumin kampanjakoodilla 100% alennus nostokuluista - eli maksat 0€
Tämä alennus on vanhentunut
Korko-vapaa
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Joustoa menoihin Ferratumilta

Pesukone hajosi, läheisesi sairastui, sähkölasku yllätti… Elämää ei aina voi suunnitella ja toisinaan rahantarve yllättää. Kenties kaipaatkin lomaa tappavasta arjesta tai haluat hemmotella rakkaitasi välillä. Ferratum auttaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Klikkaa itsesi Ferratumin nettisivulle, valitse tarvitsemasi summa ja täytä lainahakemus. Hetken päästä saat rahasi tilille. Nopeaa ja vaivatonta, eikö olekin!

Ferratum Joustava tarjoaa luottoa jopa 2000€ asti ja voit maksaa lainasi joustavasti takaisin. Ferratumilta saat luottopäätöksen keskimäärin jopa 5 minuutissa. Päätöksen jälkeen saat luoton käyttöösi heti ja voit nostaa rahat milloin vain tarvitset joko yhdessä tai useammassa erässä.

Uusille asiakkaille Ferratum esittää vieläkin paremman tarjouksen. Ferratum Koroton tarjoaa 50-300€ lainaa enintään 30 päiväksi kerrallaan. Lainan saa täysin korottomasti ja kuluttomasti, maksat siis vain sen verran mitä olet alun perin lainannut! Yli miljoonaa asiakasta ei voi olla väärässä. Älä siis sinäkään enää anna elämän yllättää vaan luota siihen, että pahan päivän yllättäessä Ferratum auttaa. Hyödynnä aina myös Ferratumin kampanjakoodimme, jonka avulla lainan kulujen takaisinmaksu halpenee huomattavasti, jopa 50% verran.
Siirry sivustolle

Ehdot lainan myöntämiselle

Ennen kuin haet lainaa Ferratumilta, katso että täytät nämä ehdot: olet yli 20-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Lisäksi kannattaa tutustua kunkin lainan lainaehtoihin tarkasti ennen sen hakemista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja olet tietoinen lainan todellisista kuluista.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot kampanjakoodin käyttämiselle

Ennen kuin nappaat alennuskoodin matkaasi, kannattaa varmistaa onko koodin ehdoissa mainittu seuraavista seikoista: lainan maksimisumma, jos alennuskoodi sopii vain uusille/vanhoille asiakkaille tai lainassa on tietty määritelty takaisinmaksuaika.

Jos koodi ei siltikään toimi, kannattaa vielä tarkistaa, että koodi on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet ja se on vielä voimassa, eikä ole päässyt vanhentumaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Erilaiset alennuskoodit

Miten vain meiltä löytyvä alennuskoodi eroaa muista koodeista? Siten, että et löydä vastaavanlaista alennuskoodia mistään muualta,kuin meidän sivustoltamme. Jos silmiisi iskee siis vain meiltä löytyvä alennuskoodi, kannattaa se hyödyntää saman tien. Vain meiltä löytyvät eli eksklusiiviset alennuskoodit ovat alennuskoodisivustojen harvinaisia timantteja, joiden etu on yleensä muita alennuskoodeja parempi. Tämä perustuu siihen, että olemme neuvotelleet eksklusiiviset koodit varta vasten sinua varten. Nostaessasi lainaa, katsothan aina ensin löydätkö sivustoltamme Ferratumin eksklusiivisen kampanjakoodin, jonka voi napata mukaansa kuka tahansa lainannostaja täysin maksutta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä