6 Ferratum koodia saatavilla juuri nyt

Ferratum kampanjakoodit 2019

Nosta edullinen laina Ferratumilta hyödyntämällä alennuskoodit, joiden avulla saat muun muassa lainan ilman nostokuluja. Lainan nostaminen on nyt helppoa ja edullista!
260
Paras kuponki
50%
Alekoodi
KOODI

Säästä Ferratumin kuukauden alennuskoodilla 50% Joustava-luoton nostokuluista

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennuskoodi
Koroton
Kuukausi
TARJOUS

Nosta 2000€ joustoluotto Ferratumilta: Ensimmäiset 30 päivää TÄYSIN korkovapaata

Avaa alennus
Joustava
Eräpäivä
TARJOUS

Ferratumin joustoluottojen kanssa eräpäivän siirtäminen on aina mahdollista

Avaa alennus
Prime-
Laina
TARJOUS

Ferratumin yksilöllisellä Prime-lainalla et koskaan nosta liikaa, vaan juuri sinulle sopivan summan

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
0€
Nosto
TARJOUS

Ferratumilla uudet asiakkaat hyötyvät: Ensimmäinen laina 0€ nostokuluilla

Avaa alennus
10%
Lyhennys
TARJOUS

Ferratumilta saat nyt lainaa erittäin joustavasti - minimilyhennys vain 10%

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Parhaat vinkit edulliseen lainan nostoon

Takaisinmaksaminen

Takaisinmaksaminen

Lainaa nostettaessa saat takaisinmaksusuunitelman, jolle on eriteltynä jokaisen kuukauden maksettava summa ja takaisinmaksuaika. Jos rahallinen tilanteesi parantuukin yhtäkkiä, ja olet valmis maksamaan lainan kerralla pois, se on järkevää tehdä. Kirjautumalla omille sivuillesi, ja siirtymällä kohtaan ”lainahistoria” näet nykyisen lainasummasi. Voit maksaa tämän summan pois milloin sinulle sopii ja näin välttyä kertyviltä koroilta.
Blogi

Blogi

Ferratumin sivuilta löydät heidän bloginsa, josta löydät ajankohtaisia vinkkejä säästämiseen ja talouden hallintaan. Kannattaa seurata vinkkejä ja koittaa miettiä pystyisikö omassa arjessa säästämään jostain turhasta kulusta, jolloin rahaa jäisi tärkeimpiin menoihin.
Laskujen maksaminen

Laskujen maksaminen

Lainasi laskut voi maksaa monella eri tapaa, mutta edullisinta se on maksaa joko sähköpostilaskuna tai Paytrail-palvelussa, johon pääset kirjautumaan oman asiakastilisi kautta.

Paperilaskuista veloitetaan kaikissa muissa kuin uuden asiakkaan koroton-lainoissa 2,90€/lasku. Kannattaa siis rohkeasti siirtyä elektroniseen laskujen vastaanottamiseen, niin saat aina laskut ajallaan etkä maksa turhaan ylimääräisiä kuluja laskun toimittamisesta.
Kikkaile edullinen korko

Kikkaile edullinen korko

Lainan lopullinen korko määräytyy muutamien tekijöiden perusteella: oletko uusi vai nykyinen asiakas, nostosummasi, takaisinmaksuaikasi ja maksukäytöshistoriasi. Järkevintä on maksaa luotto takaisin mahdollisimman suurissa erissä, jolloin korkojen määrä jää pieneksi. Tällöin varmistat että oma taloutesi pysyy kunnossa myös lainan nostamisen jälkeen.

Omat sivut

Lainan nostaminen käy helposti ja nopeasti omien sivujen kautta, jotka voit luoda täysin maksutta! Omien sivujen luonti käy helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen tarvitset tunnistautumista varten ainoastaan puhelinnumeron ja PIN-koodin, jonka voit luoda itse. Omien sivujen kautta kirjaudut hetkessä sisään ja nostat luottoa helposti sekä edullisesti tarpeen tullen. Voit myös syöttää mahdollisesti käytössäsi olevat Ferratumin koodit niille osoitettuun kohtaan, kun olet kerran kirjautunut sisään omille sivuillesi.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Alekoodi
KOODI
Säästä 50% Joustava-luottosi nostokuluista Ferratumin alekoodillaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Alekoodi
KOODI
Säästä 50% Joustava-luoton nostokuluista Ferratumin alekoodillaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Nostokulut
KOODI
Ferratum alekoodilla teet Joustava-luotoltasi noston ilman nostokuluja
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Maksu
TARJOUS
Ferratumin asiakkaana et maksa ollenkaan tilinhoitomaksua
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
2000€
Laina
TARJOUS
Voit saada jopa huiman 2000€ lainan Ferratumilta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Joustoa menoihin Ferratumilta

Pesukone hajosi, läheisesi sairastui, sähkölasku yllätti… Elämää ei aina voi suunnitella ja toisinaan rahantarve yllättää. Kenties kaipaatkin lomaa tappavasta arjesta tai haluat hemmotella rakkaitasi välillä. Ferratum auttaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Klikkaa itsesi Ferratumin nettisivulle, valitse tarvitsemasi summa ja täytä lainahakemus. Ferratum Joustava tarjoaa luottoa jopa 2000€ asti ja voit maksaa lainasi joustavasti takaisin. Ferratumilta saat luottopäätöksen keskimäärin jopa 5 minuutissa. Päätöksen jälkeen saat luoton käyttöösi klo 7-23 välillä ja voit nostaa rahat milloin vain tarvitset joko yhdessä tai useammassa erässä.

Yli miljoonaa asiakasta ei voi olla väärässä. Älä siis sinäkään enää anna elämän yllättää vaan luota siihen, että pahan päivän yllättäessä Ferratum auttaa. Hyödynnä aina myös Ferratumin koodimme, jonka avulla lainan nostokultu tai takaisinmaksu halpenee huomattavasti, jopa 50% verran.
Siirry sivustolle

Lainaesimerkki

Ferratum Joustava on 2000€ jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana.
Hinnasto: Nostopalkkio 7,5%, nimellinen vuosikorko 103,42%. 2000 euron lainalle todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 216,20%, ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 3534,01€ mikäli asiakas nostaa kerralla 2000€ ja maksaa sen takaisin 12 kuukaudessa 294,50 € erissä.
Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 päivän kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Finland Oy, Ratamestarinkatu 11 A 00520 Helsinki.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot lainan myöntämiselle

Ennen kuin haet lainaa Ferratumilta, katso että täytät nämä ehdot: olet yli 20-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Lisäksi kannattaa tutustua kunkin lainan lainaehtoihin tarkasti ennen sen hakemista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja olet tietoinen lainan todellisista kuluista.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot kampanjakoodin käyttämiselle

Ennen kuin nappaat alennuskoodin matkaasi, kannattaa varmistaa onko koodin ehdoissa mainittu seuraavista seikoista: lainan maksimisumma, jos alennuskoodi sopii vain uusille/vanhoille asiakkaille tai lainassa on tietty määritelty takaisinmaksuaika.

Jos koodi ei siltikään toimi, kannattaa vielä tarkistaa, että koodi on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet ja se on vielä voimassa, eikä ole päässyt vanhentumaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Erilaiset alennuskoodit

Miten vain meiltä löytyvä alennuskoodi eroaa muista koodeista? Siten, että et löydä vastaavanlaista alennuskoodia mistään muualta kuin meidän sivustoltamme. Jos silmiisi iskee siis vain meiltä löytyvä alennuskoodi, kannattaa se hyödyntää saman tien. Vain meiltä löytyvät eli eksklusiiviset alennuskoodit ovat alennuskoodisivustojen harvinaisia timantteja, joiden etu on muita alennuskoodeja parempi. Tämä perustuu siihen, että olemme neuvotelleet nämä koodit varta vasten sinua ajatellen. Nostaessasi lainaa, katsothan aina ensin löydätkö sivustoltamme Ferratumin eksklusiivisen kampanjakoodin, jonka voi napata mukaansa kuka tahansa lainannostaja täysin maksutta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä