8 Ferratum kampanjakoodia saatavilla juuri nyt

Ferratumin alennuskoodit 2018

Nosta edullinen laina Ferratumilta hyödyntämällä alennuskoodit, joiden avulla saat muun muassa lainan ilman nostokuluja. Lainan nostaminen on nyt helppoa ja edullista!
260
8aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
50%
Alekoodi

Ferratumin koodilla 50% edullisempaa lainaa – nostokuluista siis puolet pois!

Vain meiltä Testattu
50%
Alekoodi

Tämä huikea alennuskoodi vilaa nostokulut puoleen Ferratumilla. Toimi heti!

21 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
7,5%
Palkkio

Ferratumilla nostat aina edullisen lainan - Nostopalkkio vain 7,5%

10%
Lyhennys

Ferratumissa maksat lainaa pienissä osissa takaisin - Kuukausilyhennys vain 10% lainasummasta

Heti
Tilille

Etsitkö lainaa jo täksi päiväksi? Ferratumilta saat rahat HETI tilillesi

2000€
Pikavippi

Hae jopa 2000€ pikavippi korkovapaana ensimmäisen kuukauden ajan

0€
Nostokulut

Ferratumin uudet asiakkaat saavat jopa 2000€ lainaa ilman nostokuluja

2000€
Korkovapaa

Nosta jopa 2000€ Ferratumilta: Saat ensimmäisen kuukauden korkovapaana

(1 tarjousta 1 joukosta)

Parhaat vinkit edulliseen lainan nostoon

Takaisinmaksaminen

Takaisinmaksaminen

Lainaa nostettaessa saat takaisinmaksusuunitelman, jolle on eriteltynä jokaisen kuukauden maksettava summa ja takaisinmaksuaika. Jos rahallinen tilanteesi parantuukin yhtäkkiä, ja olet valmis maksamaan lainan kerralla pois, se on järkevää tehdä. Kirjautumalla omille sivuillesi, ja siirtymällä kohtaan ”lainahistoria” näet nykyisen lainasummasi. Voit maksaa tämän summan pois milloin sinulle sopii ja näin välttyä kertyviltä koroilta.
Blogi

Blogi

Ferratumin sivuilta löydät heidän bloginsa, josta löydät ajankohtaisia vinkkejä säästämiseen ja talouden hallintaan. Kannattaa seurata vinkkejä ja koittaa miettiä pystyisikö omassa arjessa säästämään jostain turhasta kulusta, jolloin rahaa jäisi tärkeimpiin menoihin.
Laskujen maksaminen

Laskujen maksaminen

Lainasi laskut voi maksaa monella eri tapaa, mutta edullisinta se on maksaa joko sähköpostilaskuna tai Paytrail-palvelussa, johon pääset kirjautumaan oman asiakastilisi kautta.

Paperilaskuista veloitetaan kaikissa muissa kuin uuden asiakkaan koroton-lainoissa 2,90€/lasku. Kannattaa siis rohkeasti siirtyä elektroniseen laskujen vastaanottamiseen, niin saat aina laskut ajallaan etkä maksa turhaan ylimääräisiä kuluja laskun toimittamisesta.
Kikkaile edullinen korko

Kikkaile edullinen korko

Lainan lopullinen korko määräytyy muutamien tekijöiden perusteella: oletko uusi vai nykyinen asiakas, nostosummasi, takaisinmaksuaikasi ja maksukäytöshistoriasi. Järkevintä on maksaa luotto takaisin mahdollisimman suurissa erissä, jolloin korkojen määrä jää pieneksi. Tällöin varmistat että oma taloutesi pysyy kunnossa myös lainan nostamisen jälkeen.

Ensilaina täysin korottomana

Onko kyseessä ensimmäinen kera, kun nostat lainaa? Hae siinä tapauksessa luottoa Ferratumilta, jossa uudet asiakkaat saavat ensimmäisen lainansa täysin korottomana ensimmäiset 30 päivää. Voit hakea jopa 2000 euroa joustoluottoa ilman, että maksat korkoa ollenkaan ensimmäisen kuukauden ajan! Lisäksi voit hakea luottoa ensimmäistä kertaa 0 euron nostokuluilla. Tämän jäkeen voit käyttää Ferratumin koodit, joiden avulla saat lainaa 50% alhaisemmilla nostokuluilla. Mahtavaa, eikö vain?!
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Omat sivut

Lainan nostaminen käy helposti ja nopeasti omien sivujen kautta, jotka voit luoda täysin maksutta! Omien sivujen luonti käy helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla. Tämän jälkeen tarvitset tunnistautumista varten ainoastaan puhelinnumeron ja PIN-koodin, jonka voit luoda itse. Omien sivujen kautta kirjaudut hetkessä sisään ja nostat luottoa helposti sekä edullisesti tarpeen tullen. Voit myös syöttää mahdollisesti käytössäsi olevat Ferratumin koodit niille osoitettuun kohtaan, kun olet kerran kirjautunut sisään omille sivuillesi.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Alekoodi
Hae luottoa Ferratumilta 50% alhaisemmilla nostokuluilla hyödyntämällä alekoodi
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Alekoodi
Toimi nyt ja nosta edullista lainaa Ferratumilta: vain meiltä saatavilla olevalla koodilla 50% säästö lainannoston nostokuluista
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
0€
Alekoodi
Jippii! Ferratumilta saat nyt luottoa 0€ nostokuluilla - Hyödynnä alekoodi NYT
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Alekoodi
Feratumin huikealla alekoodilla nostat lainaa 50% halvemmilla nostokustannuksilla
Tämä alennus on vanhentunut
50%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Joustoa menoihin Ferratumilta

Pesukone hajosi, läheisesi sairastui, sähkölasku yllätti… Elämää ei aina voi suunnitella ja toisinaan rahantarve yllättää. Kenties kaipaatkin lomaa tappavasta arjesta tai haluat hemmotella rakkaitasi välillä. Ferratum auttaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Klikkaa itsesi Ferratumin nettisivulle, valitse tarvitsemasi summa ja täytä lainahakemus. Hetken päästä saat rahasi tilille. Nopeaa ja vaivatonta, eikö olekin!

Ferratum Joustava tarjoaa luottoa jopa 2000€ asti ja voit maksaa lainasi joustavasti takaisin. Ferratumilta saat luottopäätöksen keskimäärin jopa 5 minuutissa. Päätöksen jälkeen saat luoton käyttöösi heti ja voit nostaa rahat milloin vain tarvitset joko yhdessä tai useammassa erässä.

Uusille asiakkaille Ferratum esittää vieläkin paremman tarjouksen. Ferratum Koroton tarjoaa 50-300€ lainaa enintään 30 päiväksi kerrallaan. Lainan saa täysin korottomasti ja kuluttomasti, maksat siis vain sen verran mitä olet alun perin lainannut! Yli miljoonaa asiakasta ei voi olla väärässä. Älä siis sinäkään enää anna elämän yllättää vaan luota siihen, että pahan päivän yllättäessä Ferratum auttaa. Hyödynnä aina myös Ferratumin kampanjakoodimme, jonka avulla lainan kulujen takaisinmaksu halpenee huomattavasti, jopa 50% verran.
Siirry sivustolle

Ehdot lainan myöntämiselle

Ennen kuin haet lainaa Ferratumilta, katso että täytät nämä ehdot: olet yli 20-vuotias, sinulla on vakituinen osoite Suomessa, matkapuhelinliittymä ja sähköpostiosoite. Lisäksi kannattaa tutustua kunkin lainan lainaehtoihin tarkasti ennen sen hakemista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja olet tietoinen lainan todellisista kuluista.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot kampanjakoodin käyttämiselle

Ennen kuin nappaat alennuskoodin matkaasi, kannattaa varmistaa onko koodin ehdoissa mainittu seuraavista seikoista: lainan maksimisumma, jos alennuskoodi sopii vain uusille/vanhoille asiakkaille tai lainassa on tietty määritelty takaisinmaksuaika.

Jos koodi ei siltikään toimi, kannattaa vielä tarkistaa, että koodi on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet ja se on vielä voimassa, eikä ole päässyt vanhentumaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä