Ferratum koodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Ferratum alennuskoodilla

Nosta edullinen laina Ferratumilta hyödyntämällä alennuskoodit, joiden avulla saat muun muassa lainan ilman nostokuluja. Lainan nostaminen on nyt helppoa ja edullista!
260
0€
Nostokulut
TARJOUS

Nappaa ilmaiset nostokulut Joustava-luotollesi Ferratumilta

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
4000€
Luotto
TARJOUS

Lainaa jopa 4000€ - hae Joustava-luottoa nyt Ferratumilta

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
4000€
Luotto
TARJOUS

Ferratumilta lainaa jopa 20000€ - tutustu ja liity asiakkaksi jo tänään!

Avaa alennus
80€
Lyhennys
TARJOUS

Ferratumilla lyhennät lainaasi parhaimmillaan vain 80€/kk

Avaa alennus
4100€
Alkaen
TARJOUS

Ferratumilta saat lainaa pienempäänkin tarpeeseen! Lainat alkaen 4100€

Avaa alennus
Joustava
Eräpäivä
TARJOUS

Ferratum Lainan kanssa eräpäivän siirtäminen on aina mahdollista

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Parhaat vinkit edulliseen lainan nostoon

TAKAISINMAKSU

TAKAISINMAKSU

Lainaa nostaessasi saat näppärän takaisinmaksusuunitelman, jolle on eriteltynä jokaisen kuukauden maksettava summa ja takaisinmaksuaika. Jos rahallinen tilanteesi yhtäkkiä parantuukin, voit maksaa lainan kerralla pois tai lyhentää lainaa suuremman kuin ennalta sovitun kuukausisumman. Omien sivujesi kohdassa ”lainahistoria” näet nykyisen lainasummasi.
BLOGI

BLOGI

Ferratumin sivuilta löydät heidän bloginsa, josta löydät ajankohtaisia vinkkejä säästämiseen ja talouden hallintaan. Kannattaa seurata vinkkejä ja koittaa miettiä, pystyisikö omassa arjessa säästämään jostain turhasta kulusta, jolloin rahaa jäisi tärkeimpiin menoihin. Löydät päivitysten joukosta myös kilpailuja, joista onnekkaimmat nappaavat hauskoja palkintoja.
LASKUJEN MAKSAMINEN

LASKUJEN MAKSAMINEN

Lainasi laskut voi maksaa monella eri tapaa, mutta edullisinta se on maksaa joko sähköpostilaskuna tai Paytrail-palvelussa, johon pääset kirjautumaan oman asiakastilisi kautta. Paperilaskuista veloitetaan kaikissa muissa kuin uuden asiakkaan koroton-lainoissa 2,90€/lasku. Siirry siis elektroniseen laskuun etkä maksa turhaan ylimääräisiä kuluja.
KADUTTAAKO LAINA?

KADUTTAAKO LAINA?

Alkoiko lainan nostaminen kaduttaa tai hellittiko kova rahantarve luoton hakemisen jälkeen? Ferratumilla näihinkin tilanteisiin on varauduttu, sillä kuluttajana sinulla on oikeus peruuttaa tekemäsi luottosopimus 14 päivän kuluessa. Voit myös aina peruuttamisen sijaan harkita jatkuvan luottotilin ylläpitämistä pahan päivän varalle.

Omat sivut

Lainan nostaminen käy helposti ja nopeasti omien sivujen kautta, jotka voit luoda täysin maksutta! Omien sivujen luonti käy helposti ja nopeasti verkkopankkitunnuksilla, ja jatkossa kirjaudut hetkessä sisään joko mobiilivarmenteella tai PIN-tunnuksellasi ja pääset nostamaan luottoa tarpeen tullen. Voit myös syöttää mahdollisesti käytössäsi olevat Ferratumin koodit niille osoitettuun kohtaan, kun olet kerran kirjautunut sisään omille sivuillesi.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Erilaiset alennuskoodit

Miten vain meiltä löytyvä alennuskoodi eroaa muista koodeista? Siten, että et löydä vastaavanlaista alennuskoodia mistään muualta kuin meidän sivustoltamme. Jos silmiisi iskee siis vain meiltä löytyvä alennuskoodi, kannattaa se hyödyntää saman tien. Vain meiltä löytyvät eli eksklusiiviset alennuskoodit ovat alennuskoodisivustojen harvinaisia timantteja, joiden etu on muita alennuskoodeja parempi. Tämä perustuu siihen, että olemme neuvotelleet nämä koodit varta vasten sinua ajatellen. Nostaessasi lainaa, katsothan aina ensin löydätkö sivustoltamme eksklusiivisen Ferratum kampanjakoodin, jonka voi napata mukaansa kuka tahansa lainannostaja täysin maksutta.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Nostokulut
TARJOUS
Ferratumin Joustava-luotolla aina 0€ nostokulut ja avauspalkkio
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10v.
Maksuaika
TARJOUS
Jopa 20 000€ Ferratum Prime Lainallesi parhaimmillaan 10 vuotta takaisinmaksuaikaa - hae nyt!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Nostokulut
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Joustoa menoihin Ferratumilta

Pesukone hajosi, läheisesi sairastui, sähkölasku yllätti… Elämää ei aina voi suunnitella ja toisinaan rahantarve yllättää. Kenties kaipaatkin lomaa tappavasta arjesta tai haluat hemmotella rakkaitasi välillä. Ferratum auttaa juuri silloin kun sitä tarvitset. Klikkaa itsesi Ferratumin nettisivulle, valitse tarvitsemasi summa ja täytä lainahakemus. Ferratum Joustava tarjoaa luottoa jopa 4000€ asti ja voit maksaa lainasi joustavasti takaisin. Luottopäätöksen saat supernopeasti asiakaspalvelun laajoina aukioloaikoina. Päätöksen jälkeen saat luoton käyttöösi klo 7-23 välillä ja voit nostaa rahat milloin vain tarvitset joko yhdessä tai useammassa erässä.

Yli miljoonaa asiakasta ei voi olla väärässä. Älä siis sinäkään enää anna elämän yllättää vaan luota siihen, että pahan päivän yllättäessä Ferratum auttaa. Hyödynnä aina myös Ferratumin koodimme niiden ollessa tarjolla!
Siirry sivustolle

Lainaesimerkki

Ferratum Joustava-luotto on 4000 € määräinen jatkuva luotto, joka on sovittuun luottorajaan asti asiakkaan jatkuvassa käytössä. Ensimmäinen nosto maksetaan asiakkaan tilille klo 7:00-23:00 välisenä aikana.
Hinnasto: Tilinhoitomaksu 12,00 €/kk, nimellinen vuosikorko 19,97 % ja todellinen vuosikorko 29,79 %.
Luoton arvioitu kokonaiskustannus on 4576,59 € olettaen, että asiakas nostaa kerralla 4000 € ja maksaa sen takaisin 12 kk-erässä. Esimerkin kk-erien summat: 1. 411,89 €, 2. 406,34 €, 3. 400,79 €, 4. 395,25 €, 5. 389,70 €, 6. 384,16 €, 7. 378,61 €, 8. 373,06 €, 9. 367,52 €, 10. 361,97 €, 11. 356,43 €, 12. 350,88 €.
Joustava-luoton tyypillinen laina-aika 3-54 kk.
Kuukausittainen minimilyhennys 3% luoton kokonaissaldosta, mutta kuitenkin vähintään 40€.
Kuluttajalla on oikeus peruuttaa luottosopimus 14 pv kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot lainan myöntämiselle

Ennen kuin haet lainaa Ferratumilta, katso että täytät nämä ehdot:
1. olet yli 25-vuotias ja luottokelpoinen
2. sinulla ei ole maksuhäiriömerkintöjä
3. sinulla on suomalainen henkilötunnus
4. asut Suomessa ja sinulla on vakituinen rekisteröity osoite Suomessa
5. sinulla on oma matkapuhelinliittymä, pankkitili ja sähköpostiosoite.
Ferratum ei myönnä lainaa opiskelijoille tai työttömille. Lisäksi kannattaa tutustua kunkin lainan lainaehtoihin tarkasti ennen sen hakemista. Näin vältyt ikäviltä yllätyksiltä ja olet tietoinen lainan todellisista kuluista.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Edullista lainaa jopa 20 000€

Ferratum tulee avuksesi myös lainantarpeesi ollessa suurempi kuin 4000€! Tutustu Ferratum Lainaan ja nosta jopa 20 000€ luottoa jopa 10 vuoden takaisinmaksuajalla:
Ferratum Laina on 4 100 € - 20 000 € määräaikainen kertalaina, joka maksetaan takaisin kuukausittaisissa erissä sopimuksessa määrätyssä maksuajassa (1-10 vuodessa eli 12-120 erässä). Laina maksetaan asiakkaan tilille klo 7-23 välisenä aikana. Nimellinen vuosikorko on 9,95%. Lopullinen korko määräytyy hakijan tietojen ja tulojen mukaan. Todellinen kulut huomioiva vuosikorko on enintään 16,20 %. Lainasta peritään kuukausittain 9,90 € tilinhoitomaksu. Esimerkki lainan takaisinmaksusta 9 000 euron lainalle, jossa nimellinen vuosikorko on9,95%: Lainan todellinen kulut huomioiva vuosikorko on 12,74 % ja luoton arvioitu kokonaiskustannus 13 363€, kun asiakas nostaa lainan 9000 € ja maksaa sen takaisin 84 kuukaudessa (yht. 7 vuotta) 159,08 € erissä. Kuluttajalla on oikeus peruuttaa lainasopimus 14 päivän kuluessa. Luotonantajana toimii Ferratum Bank p.l.c., ST Business Centre, 120, The Strand, Gzira GZR 1027 Malta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ehdot kampanjakoodin käyttämiselle

Ennen kuin nappaat alennuskoodin matkaasi, kannattaa varmistaa onko koodin ehdoissa mainittu seuraavista seikoista: lainan maksimisumma, jos alennuskoodi on tarkoitettu vain uusille/vanhoille asiakkaille tai lainassa on tietty määritelty takaisinmaksuaika.

Jos koodi ei siltikään toimi, kannattaa vielä tarkistaa, että koodi on kirjoitettu oikein, huomioiden isot ja pienet kirjaimet ja se on vielä voimassa, eikä ole päässyt vanhentumaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä