4 Fellow Finance alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Fellow Financen koodit 2018

Nyt on mahdollisuutesi säästää lainan nostokuluista! Hyödynnä alennuskoodit ja alennukset, joita keräämme sivustollemme puolestasi jopa päivittäin.
260
Kiinteä
Korko
TARJOUS

Fellow Financesta saat kulutusluotot aina täysin kiinteällä korolla

Avaa alennus
15 000€
Luotto
TARJOUS

Fellow Financelta saat jopa 15000€ lainan - jätä lainahakemus jo tänään

Avaa alennus
500€
Alkaen
TARJOUS

Fellow Financelta nostat lainaa pienemmänkin summan - lainat vain 500€:sta lähtien

Avaa alennus
24€
Alkaen
TARJOUS

Fellow Financessa maksat lainan takaisin haluamaasi tahtiin! Lyhennykset alkaen vain 24€

Voimassa huomiseen
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Fellow Financen alekoodit ja muut niksit

Sijoitusopas

Sijoitusopas

Luitko arvostelut mutta haluat vielä enemmän tietoa? Sijoitusopas antaa sinulle suoraa tietoa Fellow Financen palveluista. Täältä saat kaiken tiedon siitä miten teet lainahakemuksen joka sopii sinun budjettiin tai mitä sijoittajan kannattaa harkita. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai lähettää sähköpostia. Ajan ja rahan säästöä, kyllä kiitos!
Kokemuksia

Kokemuksia

Oletko epävarma palvelun toiminnasta? Lue Fellow Finance kokemuksia Kauppalehdeltä, Sijoittaja.fi:stä, Arvopaperilta tai vaikka Talouselämältä. Kokemusten ja arvosteluiden avulla voit myös saada vinkkejä sijoitukseen ja lainahakemukseen eksperteiltä. Et tule heittäneeksi rahoja kankkulan kaivoon, vaan saat objektiivisen arvion säästämisaikeisiisi.
Suomalainen asiakaspalvelu

Suomalainen asiakaspalvelu

Fellow Finance palvelee sinua aina suomen kielellä. Voit ottaa yhteyttä puhelimitse, sähköpostitse tai jättämällä kätevän yhteydenottopyynnön. Yhteydenottopyynnön jälkeen Fellow Finance ottaa sinuun 24 tunnin kuluessa. Kätevää, eikö? Muista myös kurkata Usein kysyttyä-osio, mistä voit löytää vastauksen kysymykseeksi alta aika yksikön!

Mitä tarvitsen lainan hakemista varten?

Mitä tarvitsen lainan hakemista varten?

Lainaa voivat hakea lähes kaikki luottoa tarvitsevat täysi-ikäiset henkilöt. Lainahakemuksen yhteydessä sinun tulee täyttää henkilökohtaisia tietoja itsestäsi, kuten henkilö- ja osoitetietoja. Lisäksi sinun pitää lähettää kopio ansiotuloistasi, jos olet töissä käyvä henkilö. Yrittäjien tulee lähettää liite viimeiseksi vahvistetusta tilinpäätöksestä ja eläkeläisten on annettava kopio virallisesta eläkepäätöksestään.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Hakemus
TARJOUS
Jätä hakemus hintaan 0€ Fellow Financelle ja nosta jopa 15 000€ luotto hetkessä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ansaitse
Sijoittamalla
TARJOUS
Fellow Financella laitat rahan poikimaan sijoittamalla rajatulla riskillä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Piilokulut
TARJOUS
Fellow Financen kulutusluotoissa et koskaan maksa minkäänlaisia piilokuluja
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Kulut
TARJOUS
Fellow Financen kulutusluotoissa et maksa minkäänlaisia piilokuluja
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15 000€
Luotto
TARJOUS
Nosta jopa 15 000€ luotto Fellow Financesta - Aina helposti ja edullisesti!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
KiinteäKorko
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Maksutonta palvelua sijoittajille

Fellow Finance on pohjoismainen vertaislaina- ja joukkorahoituspalvelu, joka perustettiin vuonna 2013 auttamaan kaikkia pienlainaa tarvitsevia yksilöitä. Vaikka yritykselle ei olekaan ikää kertynyt kuin taaperon verran, se on kasvanut näissä vuosissa jo Pohjoismaiden suurimmaksi vertaislainapalveluksi. Fellow Finance tarjoaa lainan vertaislainaperiaatteella, jolloin rahoitus siihen tulee ilman välikäsiä suoraan yksityisiltä lainanantajilta. Palvelu on turvallinen tapa yhdistää sijoittajat ja he, jotka tarvitsevat lainaa. Mikä parasta: lainahakemuksiin sijoittaville Fellow Financen palvelut ovat täysin ilmaiset. Tämän hyödyn saavuttamiseksi ei tarvitse edes hyödyntää Fellow Financen alennuskoodia! Sinun ei tarvitse maksaa avausmaksua tai kuukausimaksuja, joten voit kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi ja selvittää jos se sopii sinulle. Voit myös kokeilla ilmaiseksi demosalkkua - sovellusta joka antaa sinulle sijoittajan tuottoarvion.Siirry sivustolle

Yhdistä lainat

Fellow Financella voit yhdistää kaikki lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi. Yhdistelylainan avulla maksat vain yhtä lainaa takaisin joka kuukausi, saat lainalle matalan kuukausierän sekä pitkän maksuajan. Tämän lisäksi saat yhdistelylainaan paremmat ehdot kuin tavalliseen luottoon. Yhdistelylainan avulla sinun on helpompi hallinnoida lainojasi ja pysya kartalla siitä, kuinka paljon lainaa on maksettavana.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä