Fellow Finance alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Fellow Finance koodilla

Nyt on mahdollisuutesi säästää lainan nostokuluista! Hyödynnä alennuskoodit ja alennukset, joita keräämme sivustollemme puolestasi jopa päivittäin.
260
0€
Hakemus
TARJOUS

Täytä lainahakemus veloituksetta jo tänään Fellow Financella

Avaa alennus
15000€
Laina
TARJOUS

Fellow Financelta saat lainaa isompaankin tarpeeseen, aina 15 000€ asti

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Fellow Financen alekoodit ja muut niksit

Sijoitusopas

Sijoitusopas

Luitko arvostelut mutta haluat vielä enemmän tietoa? Sijoitusopas antaa sinulle suoraa tietoa Fellow Financen palveluista. Täältä saat kaiken tiedon siitä miten teet lainahakemuksen joka sopii sinun budjettiin tai mitä sijoittajan kannattaa harkita. Voit myös ottaa yhteyttä puhelimitse tai lähettää sähköpostia. Ajan ja rahan säästöä, kyllä kiitos!
Kokemuksia

Kokemuksia

Oletko epävarma palvelun toiminnasta? Lue Fellow Finance kokemuksia Kauppalehdeltä, Sijoittaja.fi:stä, Arvopaperilta tai vaikka Talouselämältä. Kokemusten ja arvosteluiden avulla voit myös saada vinkkejä sijoitukseen ja lainahakemukseen eksperteiltä. Et tule heittäneeksi rahoja kankkulan kaivoon, vaan saat objektiivisen arvion säästämisaikeisiisi.
Suomalainen asiakaspalvelu

Suomalainen asiakaspalvelu

Fellow Finance palvelee sinua aina suomen kielellä. Voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun arkisin klo 9-17 puhelimitse sekä tietysti sähköpostitse tai jättämällä sivustolla kätevän yhteydenottopyynnön. Yhteydenottopyynnön jälkeen Fellow Finance on sinuun yhteydessä seuraavan arkipäivän kuluessa. Kätevää ja nopeaa, eikö? Muista myös kurkata Usein kysyttyä- ja Lainaajan ABC -osiot, joista voit löytää vastauksen kysymykseeksi alta aika yksikön!
Takaisinmaksuesimerkki

Takaisinmaksuesimerkki

Mietityttääkö lainan nostamisen todelliset kulut? Fellow Financen takaisinmaksuesimerkin avulla tiedät tasan tarkkaan mistä maksat: Laina on kertaluotto, jonka korko on aina yksilöllinen ja vaihtelee lainanantajien tekemien tarjousten perusteella. Todellinen vuosikorko laskettuna 7000 euron lainalle on 14,62%. Todellisessa vuosikorossa on huomioitu 9%:n koron lisäksi avauspalkkio 150€. Lainan ja lainakustannusten yhteismäärä 10471€.
Mitä tarvitsen lainan hakemista varten?

Mitä tarvitsen lainan hakemista varten?

Lainaa voivat hakea lähes kaikki luottoa tarvitsevat täysi-ikäiset henkilöt. Lainahakemuksen yhteydessä sinun tulee täyttää henkilökohtaisia tietoja itsestäsi, kuten henkilö- ja osoitetietoja. Lisäksi sinun pitää lähettää kopio ansiotuloistasi, jos olet töissä käyvä henkilö. Yrittäjien tulee lähettää liite viimeiseksi vahvistetusta tilinpäätöksestä ja eläkeläisten on annettava kopio virallisesta eläkepäätöksestään.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

500€
Alkaen
TARJOUS
Fellow Financelta lainaa myös pienempiin tarpeisiin - summat alkaen 500€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5%
Korko
TARJOUS
Fellow Finance tarjoaa kiinteän koron lainallesi alkaen vain 5%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10%
Tuotto
TARJOUS
Aloita lainasijoittaminen Fellow Financella ja saat jopa 10% keskituoton
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
1 Miljoona
Yrityslaina
TARJOUS
Hae rahoitusta yrityksellesi jopa Miljoonaan euroon asti Fellow Financelta!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
500€
Alkaen
TARJOUS
Fellow Financelta haet kulutusluottoa 500 eurosta ylöspäin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Hakemus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Maksutonta palvelua sijoittajille

Fellow Finance on pohjoismainen vertaislaina- ja joukkorahoituspalvelu, joka perustettiin vuonna 2013 auttamaan kaikkia pienlainaa tarvitsevia yksilöitä. Vaikka yritykselle ei olekaan ikää kertynyt kuin taaperon verran, se on kasvanut näissä vuosissa jo Pohjoismaiden suurimmaksi vertaislainapalveluksi. Fellow Finance tarjoaa lainan vertaislainaperiaatteella, jolloin rahoitus siihen tulee ilman välikäsiä suoraan yksityisiltä lainanantajilta. Palvelu on turvallinen tapa yhdistää sijoittajat ja he, jotka tarvitsevat lainaa. Mikä parasta: lainahakemuksiin sijoittaville Fellow Financen palvelut ovat täysin ilmaiset. Tämän hyödyn saavuttamiseksi ei tarvitse edes hyödyntää Fellow Financen alennuskoodia! Sinun ei tarvitse maksaa avausmaksua tai kuukausimaksuja, joten voit kokeilla palvelua täysin ilmaiseksi ja selvittää jos se sopii sinulle. Voit myös kokeilla ilmaiseksi demosalkkua - sovellusta joka antaa sinulle sijoittajan tuottoarvion.Siirry sivustolle

Yhdistä lainat

Fellow Financella voit yhdistää kaikki lainasi yhdeksi yhdistelylainaksi. Yhdistelylainan avulla maksat vain yhtä lainaa takaisin joka kuukausi, saat lainalle matalan kuukausierän sekä pitkän maksuajan. Tämän lisäksi saat yhdistelylainaan paremmat ehdot kuin tavalliseen luottoon. Yhdistelylainan avulla sinun on helpompi hallinnoida lainojasi ja pysya kartalla siitä, kuinka paljon lainaa on maksettavana.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä