6 F-Secure alennuskoodia saatavilla juuri nyt

F-Secure koodit 2018

Säästä tietoturvasi hinnasta F-Securella! Katso aina ajankohtaisimmat alennukset, koodit ja ilmaistarjoukset, joiden avulla tiputat tilauksesi hintaa
260
6aktiivista alennusta
49,90€
Vuosi
TARJOUS

F-Securen avulla suojaat jopa 3 laitetta vain 49,90€/vuosi

Avaa alennus
Paras
Hinta
TARJOUS

Katso F-Securen kaikki ladattavat ohjelmat tästä: Valitse omasi parhaaseen hintaan

Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

Opiskelija! Säästä ISIC-kortilla 50% F-Securen tietoturvasta

Avaa alennus
Ilmainen
Kuukausi
TARJOUS

Tilaa tietoturva F-Securelta ja säästä ensimmäisen kuukauden hinta sekä SAFE- että TOTAL-paketeista

Avaa alennus
0€
5 pvä
TARJOUS

Voit nyt testata F-Securen Freedome VPN:ää 5 päivää ilmaiseksi!

Voimassa huomiseen
Avaa alennus
0€
Virustarkistus
TARJOUS

Tee virustarkistus tietokoneellesi täysin ilmaiseksi F-Securen Online Scannerilla

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Seuraa SoMessa ja hyödynnä ilmaiset palvelut

Seuraa SoMessa

Seuraa SoMessa

Seuraamalla F-Securea sosiaalisen median kanavissa varmistat, että kuulet ensimmäisten joukossa mahdollisista kampanjoista tai uusista F-Securen alennuskoodeista. Katso ainakin Facebook, Linkedin ja Twitter pysyäksesi ajan tasalla kuumimmista kyberuutisista ja kampanjoista. Sivustoja seuraamalla saat myös tietoa uusimmista ohjelmapäivityksistä ja apua kinkkisiin kysymyksiin erilaisiin uhkiin ja parannusmahdollisuuksiin liittyen.
Tukityökalut

Tukityökalut

Tukityökalujen avulla parannat tietoturvajärjestelmääsi, kun koet sen ongelmalliseksi. Tukityökalut, joista on olemassa useita eri versioita monelle laitteelle ja järjestelmälle, ovat ladattavissa maksutta F-Securen sivulta. Helppokäyttöisten työkalujen avulla ratkot ongelmasi itse tai luot muun muassa FSDIAG-tiedostoja, joiden avulla tekninen tuki tekee työn puolestasi. Tukityökalujen joukosta löydät lisäksi asennuksenpostotyökalut ilmaiseksi.
Ilmainen tuotevertailu

Ilmainen tuotevertailu

Etkö ole varma, mikä ohjelma sopisi parhaiten juuri sinun kotitalouteesi? Siirry siinä tapauksessa vertaamaan F-Securen neljän erilaisen ohjelman ominaisuuksia toisiinsa maksutta, minkä jälkeen voit ottaa kunkin ohjelman ilmaiseen kokeilukäyttöön. Maksuttoman tuotevertailun avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ohjelman, joka soveltuu parhaiten joko perheeseen tai työpaikalle sekä tiettyyn käyttöjärjestelmään.
Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni alennuskoodin?

Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni alennuskoodin?

Usein meiltä kysytään, josko sivultamme löytyvien alennuskoodien hyödyntämistä varten on luotava asiakastili tai suoritettava muita erityistoimenpiteitä. Näin ei kuitenkaan ole, sillä sinun tulee vain klikata alekoodi-nappulaa ja kopioida koodi mukaasi ostoksille. Alennuskoodit ovat julkisia kaikille sivustomme vierailijoille, minkä lisäksi koodien käyttäminen ei koskaan maksa mitään. Sama pätee myös alennuksiin ja ilmaisiin kokeilutarjouksiin, joita julkaisemme sivustollamme aina uusien ilmeentyessä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
KOODI
Huippua! Säästät 10% kaikista F-Securen tilauksistasi tällä alennuskoodillaLue lisääNäytä vähemmän
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Alekoodi
KOODI
F-Securen alekoodilla tilaat TOTAL- ja FREEDOME VPN-tietoturvat 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
8€
Kk
TARJOUS
Tilaa F-Secure TOTAL koko vuodeksi, jopa viidelle laitteelle, edulliseen 8€ kuukausihintaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
4,16€/kk
Huippuhinta
TARJOUS
Tilaa F-Securen suosittu Freedome VPN kolmelle eri laitteelle vain reilulla 4€lla per kuukausi
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ilmainen
Tarkistus
TARJOUS
Tee virustarkistus ja puhista tietokoneesi F-Securen Online Scannerilla - täysin ilmaiseksi, ilman sitoutumista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
49,90€Vuosi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Yhteinen tietoturva tuo säästöjä

Tietoturvat ja Cyberuhat ovat yhtä todellisia kuin internetin kaikkivaltaisuus nykypäivänä. Onneksi on tietoturvapoliisit, jotka suojaavat meitä internetin vaaroilta. Tähän kastiin kuuluu F-secure, joka jo vuodesta 1988 asti on tarjonnut tietoturvapaketteja niin yksityiskäyttäjille kuin yrityksillekin. Vaikka F-Securen suojausohjelmat ovatkin maksullisia, tietoturvaan ja viruksentorjuntaan kannattaa panostaa, mutta tietenkin säästää hinnasta meidän avullamme. F-Securen maksulliset ohjelmat ovat ostettavissa vuodeksi kerrallaan useammalle koneelle tai laitteelle, ja pääset kokeilemaan ohjelmia ilmaiseksi kuukauden ajan. Mitä enää odottelemaan - tutustu F-Securen tietoturvaratkaisuihin kuten VPN:ään, Antivirus-ohjelmiin ja salasanojenhallintasovellukseen, valitse tarpeitaisi vastaava suojauspaketti ja nappaa tältä sivulta matkaan alennus tai koodi, jolla takaat jatkossa edullisesti internet-surffailusi turvallisuuden.Siirry sivustolle

Ovela säästövinkkimme

Tuntuuko vuoden tietoturvapaketin lunastaminen ylitsepääsemättömältä investoinnilta? Ratkaisumme: kerää porukka kasaan ja jaa laitteiden suojauskulut jopa seitsemään pekkaan. Kimppaostaminen kannattaa, jos et itse tarvitse ohjelmaa kuin yhdelle laitteelle. Saat esimerkiksi valita, tarvitsetko F-Securen Freedome-ohjelman 3:lle, 5:lle vai 7:lle laitteelle. Voit siis ostaa tuotteen porukalla, jolloin kukin maksaja saa sovelluksen yhdelle laitteelleen. Säästät näin melkein 80% tietoturvasi hinnasta verrattuna siihen, jos ostaisit sen yksin 3 laitteelle.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä