PARHAAT OSTOSPAIKAT
Katso lisää
Valikko

F-Secure alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme F-Secure ilmainenlla

20%
Säästö
Alennus

F-Secure TOTAL nyt -20% hintaan - klikkaa tästä!

Alennus
Vanhenee pian!
20%
Säästö
Hyödynnä alennus
20%
Säästö
Alennus

Suosittu ja palkittu F-Secure FREEDOME VPN nyt 20% edullisemmin - klikkaa tästä!

Alennus
Vanhenee pian!
20%
Säästö
Hyödynnä alennus
50%
Säästö
Alennus

Löydä uusimmat F-Secure alekoodit meiltä ja nappaa ohjelmistot jopa puoleen hintaan!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
0€
/5pv
Alennus

F-Secure tarjoaa nyt 5 päivän ilmaisen kokeilun FREEDOME VPN liittymälle!

Alennus
0€
/5pv
Hyödynnä alennus
Hyödynnä F-Secure koodit ja ilmainen kokeilu

Hyödynnä F-Secure koodit ja ilmainen kokeilu

Etkö ole varma päätöksestäsi kokeilla F-Securen suosittuja tuotteita? Hätä ei ole tämän näköinen, sillä voit kokeilla jokaista suojausjärjestelmää nyt täysin veloituksetta! Valitse haluamasi tuote ja klikkaa sivun alalaidasta käyttöösi ilmainen kokeilujakso esimerkiksi 5 tai jopa 30 päivän ajaksi! Tämä on hyvä tapa varmistua ostoksesta ilman sitoumuksia sekä tutustua tuotteeseen ennen ostopäätöksen tekemistä. Kokeiltuasi tuotetta voit hyödyntää heti viimeisimmät F-Secure koodit säästääksesi rahaa, kun olet tehnyt ostopäätöksen!

Seuraa somessa ja hyödynnä ilmaiset palvelut

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Seuraamalla F-Securea sosiaalisen median kanavissa varmistat, että kuulet uusista kampanjoista tai F-Secure koodeista ensimmäisten joukossa. Katso ainakin Facebook, Linkedin ja Twitter pysyäksesi ajan tasalla kuumimmista kyberuutisista ja -vinkeistä. Sivustoja seuraamalla saat myös tietoa uusimmista ohjelmapäivityksistä ja apua kinkkisiin kysymyksiin koskien erilaisia uhkia ja turvallisuuskikkoja..
Tukityökalut

Tukityökalut

Tukityökalujen avulla parannat tietoturvajärjestelmääsi, kun koet sen ongelmalliseksi. Löydät tukityökaluista useita eri versioita monelle laitteelle ja järjestelmälle F-Securen sivuilta. Helppokäyttöisten työkalujen avulla ratkot ongelmasi itse tai luot muun muassa FSDIAG-tiedostoja, joiden avulla tekninen tuki tekee työn puolestasi. Mikä parasta, tukityökalut hyödynnät aivan veloituksetta!
Ilmainen tuotevertailu

Ilmainen tuotevertailu

Etkö ole varma, mikä ohjelma sopisi parhaiten juuri sinun kotitalouteesi? Siirry siinä tapauksessa vertaamaan F-Securen neljän erilaisen ohjelman ominaisuuksia maksutta, minkä jälkeen voit ottaa kunkin ohjelman ilmaiseen kokeilukäyttöön. Maksuttoman tuotevertailun avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ohjelman - olipa se sitten joko perheelle, työpaikalle tai johonkin tiettyyn käyttöjärjestelmään.
Jatka tilausta

Jatka tilausta

Onko F-Secure tilauksesi päättymässä? F-Secure ilmoittaa käyttäjälleen hyvissä ajoin, kun tilausjakso on tulossa päätökseen ja ehdottaa tilauksen jatkamista. Oli kyseessä sitten F-Secure TOTAL, VPN, SAFE tai muu tilaus, kannattaa painaa "Jatka Tilausta" -nappia ja uusia palvelu ennen kuin laitteesi joutuu riskitilanteeseen. Näin varmistat saumattoman suojauksen sinun ja perheesi nettielämään.
Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni F-Secure alennuskoodin?

Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni F-Secure alennuskoodin?

Usein meiltä kysytään, josko sivultamme löytyvän F-Secure alennuskoodin hyödyntämistä varten on luotava asiakastili tai rekisteröityä. Näin ei kuitenkaan ole, sillä sinun tulee vain klikata alennuskoodi-nappulaa ja kopioida koodi mukaasi ostoksille. Alennuskoodit ovat julkisia kaikille sivustomme vierailijoille, minkä lisäksi koodien käyttäminen ei koskaan maksa mitään. Sama pätee myös alennuksiin ja ilmaisiin kokeilukampanjoihin, joita julkaisemme sivustollamme säännöllisesti.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: F-Secure alekoodilla tilaat nyt TOTAL paketin -30% edullisemmin!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
30
30%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee:
 13. syyskuuta
Vanhenee:
 13. syyskuuta
30%
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: F-Secure alennuskoodilla tilaat TOTAL -paketin 30% säästöllä

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
30
30%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee:
 30. toukokuuta
Vanhenee:
 30. toukokuuta
50%
Säästö
Alennus

Tilaa itsellesi laadukas F-Secure FREEDOME VPN nyt -50% normaalia edullisemmin!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
50%
Säästö
Alennus

F-Secure tarjoaa suositun TOTAL -tietoturvapaketin nyt puoleen hintaan - klikkaa tästä!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus

Varmennetut, F-Secure verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Yhteinen tietoturva tuo säästöjä

Nykypäivän kyberuhat ovat yhtä todellisia kuin internetin kaikkivaltaisuus. Onneksi meillä on tietoturvapoliiseja, jotka tarjoavat suojaa internetin vaaroilta. Tähän kastiin kuuluu F-Secure, joka on jo vuodesta 1988 asti tarjonnut tietoturvapaketteja niin yksityiskäyttäjille kuin yrityksillekin. Vaikka F-Securen suojausohjelmat ovatkin maksullisia, tietoturvaan ja viruksentorjuntaan kannattaa panostaa. F-Securen maksulliset ohjelmat ovat ostettavissa vuodeksi kerrallaan useammalle koneelle tai laitteelle. Pääset myös kokeilemaan ohjelmia ilmaiseksi kuukauden ajan. Mitä enää odottelemaan - tutustu F-Securen tietoturvaratkaisuihin kuten VPN:ään, Antivirus-ohjelmiin ja salasanojenhallintasovellukseen. Valitse tarpeitasi vastaava suojauspaketti ja nappaa tältä sivulta matkaan F-Secure alennuskoodi. Näin takaat internet-surffailusi turvallisuuden edullisin hinnoin!

Ovela säästövinkkimme

Tuntuuko vuoden tietoturvapaketin lunastaminen ylitsepääsemättömältä investoinnilta? Ratkaisumme: kerää porukka kasaan ja jaa laitteiden suojauskulut jopa seitsemään pekkaan. Kimppaostaminen kannattaa, jos et itse tarvitse ohjelmaa kuin yhdelle laitteelle. Saat esimerkiksi valita, tarvitsetko F-Securen FREEDOME-ohjelman 3:lle, 5:lle vai 7:lle laitteelle. Voit siis ostaa tuotteen porukalla, jolloin kukin maksaja saa sovelluksen yhdelle laitteelleen. Säästät näin melkein 80% tietoturvasi hinnasta verrattuna siihen, jos ostaisit sen yksin 3 laitteelle. Muista hyödyntää myös viimeisin F-Secure koodi tai vaikka ilmainen kokeilujakso haluamallesi tietoturvapaketille!

Samankaltaisia verkkokauppoja