5 F-Secure alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Miten saada ilmainen suojaus? Koodit 2018

Säästä ostostesi hinnasta F-Securella! Katso aina ajankohtaisimmat alennuskoodit, joiden avulla tuot säästöä tilauksesi hintaan.
260
5aktiivista alennusta
Paras
Hinta

Katso F-Securen kaikki ladattavat ohjelmat tästä: Valitse omasi parhaaseen hintaan

74 on käyttänyt alennustamme
0€
Virustarkistus

Tee virustarkistus tietokoneellesi täysin ilmaiseksi F-Securen Online Scannerilla

Lisätty hetki sitten
49,90€
Vuosi

F-Securen avulla suojaat jopa 3 laitetta vain 49,90€/vuosi

4€/kk
Freedome

Suojaa nyt yhteytesi F-Securen FREEDOME alkaen ainoastaan neljällä eurolla kuussa

Ilmainen
Kokeilu

Kokeile maksutta F-Securen ohjelmia kokonaisen kuukauden ajan

(1 tarjousta 1 joukosta)

Seuraa SoMessa ja hyödynnä ilmaiset palvelut

Seuraa SoMessa

Seuraa SoMessa

Seuraamalla F-Securea sosiaalisen median kanavissa varmistat, että kuulet ensimmäisten joukossa mahdollisista kampanjoista tai uusista F-Securen alennuskoodeista. Katso ainakin Facebook, Linkedin ja Twitter pysyäksesi ajan tasalla kuumimmista kyberuutisista ja kampanjoista. Sivustoja seuraamalla saat myös tietoa uusimmista ohjelmapäivityksistä ja apua kinkkisiin kysymyksiin erilaisiin uhkiin ja parannusmahdollisuuksiin liittyen.
Tukityökalut

Tukityökalut

Tukityökalujen avulla parannat tietoturvajärjestelmääsi, kun koet sen ongelmalliseksi. Tukityökalut, joista on olemassa useita eri versioita monelle laitteelle ja järjestelmälle, ovat ladattavissa maksutta F-Securen sivulta. Helppokäyttöisten työkalujen avulla ratkot ongelmasi itse tai luot muun muassa FSDIAG-tiedostoja, joiden avulla tekninen tuki tekee työn puolestasi. Tukityökalujen joukosta löydät lisäksi asennuksenpostotyökalut ilmaiseksi.
Ilmainen tuotevertailu

Ilmainen tuotevertailu

Etkö ole varma, mikä ohjelma sopisi parhaiten juuri sinun kotitalouteesi? Siirry siinä tapauksessa vertaamaan F-Securen neljän erilaisen ohjelman ominaisuuksia toisiinsa maksutta, minkä jälkeen voit ottaa kunkin ohjelman ilmaiseen kokeilukäyttöön. Maksuttoman tuotevertailun avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ohjelman, joka soveltuu parhaiten joko perheeseen tai työpaikalle sekä tiettyyn käyttöjärjestelmään.
Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni alennuskoodin?

Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni alennuskoodin?

Usein meiltä kysytään, josko sivultamme löytyvien alennuskoodien hyödyntämistä varten on luotava asiakastili tai muita erityistoimenpiteitä. Näin ei kuitenkaan ole, sillä sinun tulee vain klikata alekoodi-nappulaa ja kopioida koodi mukaasi. Alennuskoodit ovat julkisia kaikille sivustomme vierailijoille, minkä lisäksi alennuskoodien käyttäminen ei koskaan maksa mitään. Sama pätee myös alennuksiin, joita julkaisemme sivustollamme aina uusien ilmeentyessä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Huippua! Säästät 10% kaikista F-Securen tilauksistasi tällä alennuskoodilla
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
50%
Alekoodi
Tuo 50% säästö tilauksesi hintaan hyödyntämällä F-Securen uskomaton alekoodi NYT
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Tarkistus
Tee virustarkistus ja puhista tietokoneesi F-Securen Online Scannerilla - täysin ilmaiseksi, ilman sitoutumista
Tämä alennus on vanhentunut
50%
Säästö
WOW! 50% alennusta F-Secure KEY Premiumista. Toimi heti!
Tämä alennus on vanhentunut
79,99€
Paras hinta
F-Secure Totalilla suojaat vuoden jopa kolme laitetta edullisella hinnalla 79,99€
Tämä alennus on vanhentunut
ParasHinta
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Yhteinen tietoturva tuo säästöä

Tietoturvat ja Cyberuhat ovat yhtä todellisia kuin internetin kaikkivaltaisuus nykypäivänä. Onneksi on tietoturvapoliisit, nämä uljaat ritarit, jotka suojaavat meitä ja läheisiämme vaaroilta. Tähän kastiin kuuluu F-secure, joka on jo vuodesta 1988 asti tarjonnut tietoturvapaketteja yksityiskäyttäjille ja yrityksille. Vaikka tämä suojaus onkin maksullista, siihen kannattaa panostaa, ja tietenkin säästää hinnassa meidän avullamme. F-Securen maksulliset ohjelmat ovatkin ostettavissa kerralla useammalle koneelle. Saat siis esimerkiksi valita, haluatko ostaa F-Securen Freedome-ohjelman 3, 5 tai 7 laitteelle. Mikäli siis ostat vaikka 7 hengen porukalla Freedomen, kukin yhdelle laitteelle, säästät melkein 80% hinnasta verrattuna siihen, jos ostaisit sen yksin 3 laitteelle. Suosittelemme kimppaostamista siis silloin, kun on porukka kasassa ja et tarvitse itse ohjelmaa kuin yhdelle laitteelle.Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä