F-Secure alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme F-Secure ilmainenlla

Säästä tietoturvasi hinnasta F-Securella! Katso aina ajankohtaisimmat alennukset ja koodit sekä nappaa paras F-Secure ilmainen kokeilu!
260
Paras kuponki
30%
Alekoodi
KOODI

Vain meiltä: Säästä 30% F-Secure TOTALista alekoodimme avulla

Vain meiltä Testattu
Avaa alennuskoodi
25%
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt 25% F-Secure SAFE -tietoturvatuotteesta

Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Tilaa FREEDOME VPN vuodeksi 3 laitteelle F-Securelta nyt 20% säästöllä

Avaa alennus
79,99€
Alkaen
TARJOUS

F-Secure TOTAL-paketti kaikille laitteillesi alkaen 79,99€ vuodessa

Avaa alennus
0€
Lahja
TARJOUS

Lataa F-Securen Mobile Security puhelimeesi ilmaiseksi

Avaa alennus
0€
Lahja
TARJOUS

F-Securen verkkokaupasta voit ladata valikoiman ohjelmia täysin veloituksetta

Avaa alennus
59,90€
Alkaen
TARJOUS

F-Securen SAFE palvelu suojaa kotisi tietosuojaa vain 59,90€ hintaan per vuosi

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
0€
Lahja
TARJOUS

F-Securen ROUTER CHECKERillä varmistat reitittimesi turvallisuuden ilmaiseksi

Avaa alennus
0€
Lahja
TARJOUS

F-Securen ilmaisella Identity Theft Chekerillä tarkistat, onko tietojasi vuotanut nettiin

Avaa alennus
15%
Säästö
TARJOUS

F-Secure FREEDOME VPN 7:lle laitteelle vuodeksi nyt 15% säästöllä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Seuraa SoMessa ja hyödynnä ilmaiset palvelut

Seuraa SoMessa

Seuraa SoMessa

Seuraamalla F-Securea sosiaalisen median kanavissa varmistat, että kuulet ensimmäisten joukossa mahdollisista kampanjoista tai uusista F-Securen alennuskoodeista. Katso ainakin Facebook, Linkedin ja Twitter pysyäksesi ajan tasalla kuumimmista kyberuutisista ja kampanjoista. Sivustoja seuraamalla saat myös tietoa uusimmista ohjelmapäivityksistä ja apua kinkkisiin kysymyksiin erilaisiin uhkiin ja parannusmahdollisuuksiin liittyen.
Tukityökalut

Tukityökalut

Tukityökalujen avulla parannat tietoturvajärjestelmääsi, kun koet sen ongelmalliseksi. Tukityökalut, joista on olemassa useita eri versioita monelle laitteelle ja järjestelmälle, ovat ladattavissa maksutta F-Securen sivulta. Helppokäyttöisten työkalujen avulla ratkot ongelmasi itse tai luot muun muassa FSDIAG-tiedostoja, joiden avulla tekninen tuki tekee työn puolestasi. Tukityökalujen joukosta löydät lisäksi asennuksenpostotyökalut ilmaiseksi.
Ilmainen tuotevertailu

Ilmainen tuotevertailu

Etkö ole varma, mikä ohjelma sopisi parhaiten juuri sinun kotitalouteesi? Siirry siinä tapauksessa vertaamaan F-Securen neljän erilaisen ohjelman ominaisuuksia toisiinsa maksutta, minkä jälkeen voit ottaa kunkin ohjelman ilmaiseen kokeilukäyttöön. Maksuttoman tuotevertailun avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ohjelman, joka soveltuu parhaiten joko perheeseen tai työpaikalle sekä tiettyyn käyttöjärjestelmään.
Jatka tilausta

Jatka tilausta

Onko F-secure tilauksesi päättymässä? F-Secure ilmoittaa käyttäjälleen hyvissä ajoin, kun tilausjakso on tulossa päätökseen ja ehdottaa tilauksen jatkamista. Oli sitten kyseessä F-Secure TOTAL, VPN, SAFE tai muu tilaus, kannattaa painaa Jatka Tilausta -nappia ja uusia palvelu ennen kuin laitteesi on riskin alla. Näin varmistat saumattoman suojauksen sinun ja perheesi nettielämään.
Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni F-Secure alennuskoodin?

Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni F-Secure alennuskoodin?

Usein meiltä kysytään, josko sivultamme löytyvän F-Secure koodin hyödyntämistä varten on luotava asiakastili tai suoritettava muita erityistoimenpiteitä. Näin ei kuitenkaan ole, sillä sinun tulee vain klikata alekoodi-nappulaa ja kopioida koodi mukaasi ostoksille. F-Secure alennuskoodit ovat julkisia kaikille sivustomme vierailijoille, minkä lisäksi koodien käyttäminen ei koskaan maksa mitään. Sama pätee myös alennuksiin ja ilmaisiin kokeilutarjouksiin, joita julkaisemme sivustollamme aina uusien ilmeentyessä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Alekoodi
KOODI
Nappaa F-Secure alekoodi ja tilaa TOTAL- ja FREEDOME-tuotteet 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Alekoodi
KOODI
F-Secure TOTAL-turvapaketti nyt -50% alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Alekoodi
KOODI
Rajoitetun ajan F-Securelta: Freedome VPN -50% alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
39,90€
Säästö
TARJOUS
Suojaa henkilötietosi verkossa F-Securen ID-Protectionilla nyt vuodeksi vain hintaan 29,90€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Yhteinen tietoturva tuo säästöjä

Tietoturvat ja Cyberuhat ovat yhtä todellisia kuin internetin kaikkivaltaisuus nykypäivänä. Onneksi on tietoturvapoliisit, jotka suojaavat meitä internetin vaaroilta. Tähän kastiin kuuluu F-secure, joka jo vuodesta 1988 asti on tarjonnut tietoturvapaketteja niin yksityiskäyttäjille kuin yrityksillekin. Vaikka F-Securen suojausohjelmat ovatkin maksullisia, tietoturvaan ja viruksentorjuntaan kannattaa panostaa, mutta tietenkin säästää hinnasta meidän avullamme. F-Securen maksulliset ohjelmat ovat ostettavissa vuodeksi kerrallaan useammalle koneelle tai laitteelle, ja pääset kokeilemaan ohjelmia ilmaiseksi kuukauden ajan. Mitä enää odottelemaan - tutustu F-Securen tietoturvaratkaisuihin kuten VPN:ään, Antivirus-ohjelmiin ja salasanojenhallintasovellukseen, valitse tarpeitaisi vastaava suojauspaketti ja nappaa tältä sivulta matkaan F-Secure alennuskoodi, jolla takaat jatkossa edullisesti internet-surffailusi turvallisuuden.Siirry sivustolle

Muut käyttäjät pitivät myös näistä kaupoista

Ovela säästövinkkimme

Tuntuuko vuoden tietoturvapaketin lunastaminen ylitsepääsemättömältä investoinnilta? Ratkaisumme: kerää porukka kasaan ja jaa laitteiden suojauskulut jopa seitsemään pekkaan. Kimppaostaminen kannattaa, jos et itse tarvitse ohjelmaa kuin yhdelle laitteelle. Saat esimerkiksi valita, tarvitsetko F-Securen FREEDOME-ohjelman 3:lle, 5:lle vai 7:lle laitteelle. Voit siis ostaa tuotteen porukalla, jolloin kukin maksaja saa sovelluksen yhdelle laitteelleen. Säästät näin melkein 80% tietoturvasi hinnasta verrattuna siihen, jos ostaisit sen yksin 3 laitteelle.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä