F-Secure alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme F-Secure ilmainenlla

 • Kaikki (7)
  Kaikki (7)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (6)
  Diilit (6)
 • Eksklusiivinen (1)
  Eksklusiivinen (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
30%
Alekoodi
Koodi

Vain meiltä: F-Secure alennuskoodilla tilaat TOTAL -paketin 30% säästöllä

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 23. toukokuuta
Vanhenee:
 23. toukokuuta
50%
Säästö
Alennus

F-Secure TOTAL nyt puoleen hintaan - klikkaa tästä!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Suosittu ja palkittu F-Secure FREEDOME VPN nyt 20% edullisemmin - klikkaa tästä!

Alennus
49,90€
Alkaen
Alennus

Kotimaista tietoturvaa - F-Secure SAFE nyt alkaen vain 49,90€ vuosihintaan!

Alennus
33%
Säästö
Alennus

F-Secure ID PROTECTION nyt -33% säästöllä - klikkaa tästä!

Alennus
0€
5pv
Alennus

Kokeile F-Secure FREEDOME VPN-liittymää nyt 5 päivän ajan täysin maksutta!

Alennus
0€
30pv
Alennus

Kokeile kaikenkattavaa F-Secure TOTAL tietoruvaa nyt kuukauden ajan 0€ hintaan!

Alennus

Seuraa somessa ja hyödynnä ilmaiset palvelut

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Seuraamalla F-Securea sosiaalisen median kanavissa varmistat, että kuulet ensimmäisten joukossa mahdollisista kampanjoista tai uusista F-Securen alennuskoodeista. Katso ainakin Facebook, Linkedin ja Twitter pysyäksesi ajan tasalla kuumimmista kyberuutisista ja -kampanjoista. Sivustoja seuraamalla saat myös tietoa uusimmista ohjelmapäivityksistä ja apua kinkkisiin kysymyksiin erilaisiin uhkiin ja parannusmahdollisuuksiin liittyen.
Tukityökalut

Tukityökalut

Tukityökalujen avulla parannat tietoturvajärjestelmääsi, kun koet sen ongelmalliseksi. Tukityökalut, joista on olemassa useita eri versioita monelle laitteelle ja järjestelmälle, ovat ladattavissa maksutta F-Securen sivulta. Helppokäyttöisten työkalujen avulla ratkot ongelmasi itse tai luot muun muassa FSDIAG-tiedostoja, joiden avulla tekninen tuki tekee työn puolestasi. Tukityökalujen joukosta löydät lisäksi asennuksenpostotyökalut ilmaiseksi.
Ilmainen tuotevertailu

Ilmainen tuotevertailu

Etkö ole varma, mikä ohjelma sopisi parhaiten juuri sinun kotitalouteesi? Siirry siinä tapauksessa vertaamaan F-Securen neljän erilaisen ohjelman ominaisuuksia toisiinsa maksutta, minkä jälkeen voit ottaa kunkin ohjelman ilmaiseen kokeilukäyttöön. Maksuttoman tuotevertailun avulla löydät juuri sinun tarpeisiisi sopivan ohjelman, joka soveltuu parhaiten joko perheelle tai työpaikalle, sekä tiettyyn käyttöjärjestelmään.
Jatka tilausta

Jatka tilausta

Onko F-secure tilauksesi päättymässä? F-Secure ilmoittaa käyttäjälleen hyvissä ajoin, kun tilausjakso on tulossa päätökseen ja ehdottaa tilauksen jatkamista. Oli kyseessä sitten F-Secure TOTAL, VPN, SAFE tai muu tilaus, kannattaa painaa Jatka Tilausta -nappia ja uusia palvelu ennen kuin laitteesi joutuu riskitilanteeseen. Näin varmistat saumattoman suojauksen sinun ja perheesi nettielämään.
Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni F-Secure alennuskoodin?

Mitä minun pitää tehdä käyttääkseni F-Secure alennuskoodin?

Usein meiltä kysytään, josko sivultamme löytyvän F-Secure koodin hyödyntämistä varten on luotava asiakastili tai suoritettava muita erityistoimenpiteitä. Näin ei kuitenkaan ole, sillä sinun tulee vain klikata alekoodi-nappulaa ja kopioida koodi mukaasi ostoksille. F-Secure alennuskoodit ovat julkisia kaikille sivustomme vierailijoille, minkä lisäksi koodien käyttäminen ei koskaan maksa mitään. Sama pätee myös alennuksiin ja ilmaisiin kokeilutarjouksiin, joita julkaisemme sivustollamme aina uusien ilmestyessä.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Lahja
Alennus

F-Securen ONLINE SCANNERilla puhdistat tietokoneesi viruksista veloituksetta!

Alennus
59,90€
Vuosi
Alennus

Palkintojakin voittanut F-Secure SAFE paketti nyt alkaen vain 59,90€ hintaan per vuosi!

Alennus

Varmennetut, F-Secure verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Yhteinen tietoturva tuo säästöjä

Tietoturvat ja kyberuhat ovat yhtä todellisia kuin internetin kaikkivaltaisuus nykypäivänä. Onneksi on tietoturvapoliisit, jotka suojaavat meitä internetin vaaroilta. Tähän kastiin kuuluu F-secure, joka jo vuodesta 1988 asti on tarjonnut tietoturvapaketteja niin yksityiskäyttäjille kuin yrityksillekin. Vaikka F-Securen suojausohjelmat ovatkin maksullisia, tietoturvaan ja viruksentorjuntaan kannattaa panostaa, mutta tietenkin säästämällä hinnasta meidän avullamme. F-Securen maksulliset ohjelmat ovat ostettavissa vuodeksi kerrallaan useammalle koneelle tai laitteelle ja pääset kokeilemaan ohjelmia ilmaiseksi kuukauden ajan. Mitä enää odottelemaan - tutustu F-Securen tietoturvaratkaisuihin kuten VPN:ään, Antivirus-ohjelmiin ja salasanojenhallintasovellukseen. Valitse tarpeitaisi vastaava suojauspaketti ja nappaa tältä sivulta matkaan F-Secure alennuskoodi, jolla takaat jatkossa edullisesti internet-surffailusi turvallisuuden.

Ovela säästövinkkimme

Tuntuuko vuoden tietoturvapaketin lunastaminen ylitsepääsemättömältä investoinnilta? Ratkaisumme: kerää porukka kasaan ja jaa laitteiden suojauskulut jopa seitsemään pekkaan. Kimppaostaminen kannattaa, jos et itse tarvitse ohjelmaa kuin yhdelle laitteelle. Saat esimerkiksi valita, tarvitsetko F-Securen FREEDOME-ohjelman 3:lle, 5:lle vai 7:lle laitteelle. Voit siis ostaa tuotteen porukalla, jolloin kukin maksaja saa sovelluksen yhdelle laitteelleen. Säästät näin melkein 80% tietoturvasi hinnasta verrattuna siihen, jos ostaisit sen yksin 3 laitteelle.