Expondo alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Expondo tarjouskoodilla

 • Kaikki (3)
  Kaikki (3)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (2)
  Diilit (2)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
15€
Alekoodi
Koodi

Hyödynnä loistava Expondo alekoodi ja teet seuraavan tilauksesi 15€ edullisemmin!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 10. kesäkuuta
Vanhenee:
 10. kesäkuuta
15%
Säästö
Alennus

Shoppaa Expondon laaja valikoima tuotteita jopa 15% säästöllä

Alennus
0€
Postitus
Alennus

Expondo toimittaa nyt kaikki tilaukset täysin ilman postikuluja!

Alennus

Lisää säästöjä myös näillä vinkeillä:

Tilaa uutiskirje ja nappaa säästöt talteen

Tilaa uutiskirje ja nappaa säästöt talteen

Tilaamalla Expondon uutiskirjeen nappaat heti alennusta ensimmäisestä tilauksestasi! Kun tilauksesi on vähintään 75€ arvoinen, saat sähköpostiisi uutiskirjeen tilaajana 15€ arvoisen Expondo alennuskoodin, jolla tiputat heti ensimmäisen tilauksesi hintaa roimasti! Ei ole väliä onko kyseessä vesipumppu vai ilmavolttirata, rahan säästäminen on taattua!
Expondo takaa aina ilmaisen postituksen

Expondo takaa aina ilmaisen postituksen

Expondo varmistaa, että maksat ainoastaan laadusta etkä ylimääräisistä kuluista. Tämän takia jokaisella asiakkaallaan on käytössään ilmainen postitus tilauksen ja tuotteiden määrästä sekä koosta riippumatta! Tilaa siis mitä tahansa, älä maksa ylimääräisistä kuluista ja käytä vielä viimeisin Expondo alekoodi suurien lisäsäästöjen takaamiseksi! Ja lompakkosi sekä kirjanpitäjäsi kiittävät!

Expondon asiakkuus voi säästää elämiä

Tiesitkö, että tilaamalla tuotteita Expondolta, voit säästää ihmisten elämiä? Kyllä, Expondon asiakkaat tukevat firmaa, joka lahjoittaa teollisuuskoneita sekä kuntoutuslaitteita sairaaloille ympäri Eurooppaa! Tämän parempaa diiliä onkin vaikea etsiä, sinä säästät rahaa samalla kun ostoksesi auttavat monia ihmisiä ympäri mannertamme ja parhaimmillaan pelastat lukuisia elämiä asiakkuudellasi. Tervetuloa tekemään hyvää itsellesi sekä muille!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
Alennus

Huikea valikoima työkaluja ja laitteita nyt jopa 20% säästöllä Expondon talvialesta!

Alennus
10%
Säästö
Alennus

Klikkaa Expondolta hinnoitteluvaaka 10% säästöllä

Alennus

Ammattilaislaitteet suurempaankin tuotantoon

Expondo on koko Eurooppaa palveleva verkkokauppa, joka tarjoaa Saksassa valmistetut laadukkaat ravintolalaitteet sekä teollisuustarvikkeet ammattilaiskäyttöön. Yritys panostaa korkeaan laatuun ja tästä kertoo jo yli miljoona tyytyväistä asiakasta ympäri mannerta. Olipa kyseessä sitten ravintolan, teollisuusyrityksen tai hotellin pyörittäminen, täältä löydät laadukkaat niin kylmälaitteet kuin työkalut isommankin yrityksen toimintaan. Katso muun muassa:

1. Baaritarvikkeet ravintolaan
2. Astianpesukoneet jopa teollisuustason käyttöön
3. Generaattorit työmaalle
4. Toimistokalusteet kaikkiin toimistokokoihin
5. Tuotantolaitteet tehtaan toimintaan

…sekä paljon muuta! Mikäli haluat säästää hinnasta, mutta et laadusta, poimi meiltä mukaasi vielä Expondo alennuskoodi ja saat rahoillesi enemmän vastinetta!

Firmasi säästää lisää Expondo alennuskoodilla

Toden totta, nyt firmasi talous on helpompi laittaa kuntoon kun säästät isoissakin laitteissa! Olipa kyseessä sitten suurkeittiölaitteet tai paineilmatyökalut, Expondo alekoodilla nappaat aina koneiden hinnoista kymmeniä euroja pois! Näin on helppo pitää minkä tahansa kokoisen firman taloutta paremmin kasassa ja säästät myös huoltokustannuksista kun sijoitat laadukkaisiin laitteisiin. Expondolta löydät laadukkaita laitteita myös yksityiskäyttöön, joihin lukeutuvat muun muassa painonnostopenkit, lasten trampoliinit sekä hierontapöydät. Sanomattakin selvää, että mitä pienempi yritys, sitä tärkeämpiä säästöt ovat. Onneksi säästämiseen on nyt helppo ratkaisu ja se on Expondo! Tältä sivulta löydät myös koodien lisäksi monet muut Expondon alennukset, joiden avulla nappaat laadukkaat työkalut sekä koneet uskomattoman edullisin hinnoin!