Expedia alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Expedia kampanjakoodilla

Expedia vie sinut maailman uumeniin sinulle sopivin hinnoin. Katso alennukset ja alennuskoodit, joiden avulla varaat lennot ja hotellit edullisesti.
260
Paras kuponki
10%
Alekoodi
KOODI

Säästä vähintään 10% Expedia-jäsenenä

Testattu
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS

Expedian kautta löydät ihanan majoituksen Helsingistä jopa 50% edullisemmin

Avaa alennus
65€
Alkaen
TARJOUS

Majoitu Rovaniemellä alkaen vain 65€/yö

Avaa alennus
100€
Säästö
TARJOUS

Expedian alesta varaat nyt hotelleja suosikkikohteissa jopa 100€ säästöllä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Someta ja matkusta!

Sovellus

Sovellus

Ilmainen Expedian sovellus auttaa kiirestä matkan päällä, ja sen avulla seuraavan reissun voi varata vaikka junamatkalla. Sovelluksen lataajalle on myös luvassa erityismukava yllätys: tupla Expedia+ bonuspisteet! Näppärän ja parasta diiliä aina metsästävän kannattaa siis ehdottomasti suunnata sovelluskauppaan ja pistää sovellus lataukseen vaikka heti.
SOME

SOME

Seuraamalla Expedian sivuja muun muassa Facebookissa kuulet huikeiden matkatärppien lisäksi käynnissä olevista alennuksista, joiden avulla säästät suosikkilomakohteidesi hinnoista. Somettajana olet myös askeleen lähempänä Expedian alennuskoodien hyödyntämistä, sillä matkailutoimisto julkaisee alennuskoodeja myös sosiaalisen median kanavissaan.
Expedia loma-asunnot

Expedia loma-asunnot

Voit nyt valita maakuntamatkailun majoituskohteet Expedialta. Valikoimaan kuuluu erilaisia loma-asuntoja ympäri Suomen, kerrostaloasunnosta kaupungin sykkeessä ylelliseen villaan luonnon helmassa. Expedian valikoimasta löytyy siis varmasti mieluisa loma-asunto joka sopii juuri sinulle. Siirry siis kipin kapin varaamaan seuraavan matkasi majoitus. Psst, Expedia alekoodit viilaavat usein myös loma-asuntojen hintoja tehokkaasti.

Matkaa maailman ääriin Expedian kanssa

Kurkkaa ylläoleva video ja voit saada inspiraatiota seuraavaa matkaasi varten. Kuten näet, Expedian kautta matkaat minne ikinä sydämesi halajaakaan, ja koet uskomattoman seikkailun. Mikä parasta, voit säästää huimia summia Expedia alennuskoodien ja alennusten avulla. Siirry siis kipin kapin tekemään matkavarauksesi!
Kokeile Expedia toivelistaa

Kokeile Expedia toivelistaa

Expedian verkkosivuilla voit tallentaa suosikkikohteesi sekä -hotellisi "Oma lista"-osioon, jonka kautta pääset myöhemmin tarkastelemaan vaihtoehtoja lähemmin. Omalla listallasi näet myös viimeaikaiset haut. Mikäli unohdit tallentaa huikean lomalöytösi, ei hätää, sillä löydät sen uudelleen tämän työkalun kautta. Mikä parasta, Expedian toivelista on täysin ilmainen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
TARJOUS
Mikäli varaat matkasi Expedialta tarpeeksi ajoissa, säästösi voi olla jopa 20%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50€
Alkaen
TARJOUS
Expedialta varaat nyt majoitukset loma-asunnoissa alkaen hintaan 50€/yö
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
66€
Alkaen
TARJOUS
Matkusta Pariisiin Expedian kautta ja yövy huippuhotellissa alkaen 66€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
48€
Alkaen
TARJOUS
Yövy Lontoon huippuhotelleissa alkaen vain 48€ nyt Expedialta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS
Nauti hotelliyöstä Hapimag Resortissa Punkaharjussa ja säästä jopa 25% Expedian kanssa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Mitä alekoodeissa kannattaa ottaa huomioon?

Maailman johtavaksi verkkomatkatoimistoksi itseään kutsuva Expedia täyttää jokaisen hurjimmatkin matkatoiveet - edullisesti tottakai! Valikoimasta löytyy niin suureelliset luksushotellit kuin pienet ja sympaattiset boutique-vaihtoehdot, joten jokainen pääsee valitsemaan omaa mieltä miellyttävän vaihtoehdon. Kun varaat hotellia ja käytät Expedian alennuskoodeja, kannattaa huomioida seuraavat asiat:

1. Alennuskoodit ovat voimassa rajatun ajan – Expedialla yleensä 1–3 viikkoa
2. Kussakin alennuskoodissa on rajattu matkustusaika – katso kunkin koodin ehdoista, minkä aikavälin varauksista sinun on mahdollista saada alennus
3. Alennuskoodit eivät yleensä koske kaikkia varauksia, vaan ovat erikseen lennoille, hotelleille tai lento+hotellivarauksille
4. Toisinaan alennuskoodit saattavat vaatia esimerkiksi uutiskirjeen tilaamista tai olla voimassa vain rekisteröityneille käyttäjille.
Siirry sivustolle

Minne seuraavaksi?

Mikäli matkainspiraatio on hukassa, voit suunnata Expedian verkkosivuille selailemaan juuri tämän hetken suosituimpia kohteita. Niitä ovat esimerkiksi:
1.) Tukholma
2.) Tallinna
3.) Rooma
4.) Kööpenhamina
5.) Lontoo
Toivotammekin sinulle mukavaa matkanvarausta Expedian parissa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä