Expedia alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Expedia alekoodilla

 • Kaikki (5)
  Kaikki (5)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (3)
  Diilit (3)
 • Varmennettu (2)
  Varmennettu (2)
Paras kuponki
Paras kuponki
10%
Alekoodi
Koodi

Säästä vähintään 10% Expedia-jäsenenä

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 31. toukokuuta
Vanhenee:
 31. toukokuuta
5%
Alekoodi
Koodi

Tämä Expedia alekoodi säästää 5% hotelliöiden hinnasta!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 9. lokakuuta
Vanhenee:
 9. lokakuuta
20%
Säästö
Alennus

Expedia tarjoaa hotelleja Berliinistä ja muualta Keski-Euroopasta jopa 20% säästöllä!

Alennus
51€
Alkaen
Alennus

Expedialta varaat lennot lämpimään Barcelonaan jopa vain huikeaan 51€ hintaan!

Alennus
179€
Alle
Alennus

Expedialta varaat pakettimatkoja jopa alle 179€ per henkilö!

Alennus

Someta ja matkusta!

Sovellus

Sovellus

Ilmainen Expedian sovellus auttaa kiirestä matkan päällä, ja sen avulla seuraavan reissun voi varata vaikka junamatkalla. Sovelluksen lataajalle on myös luvassa erityismukava yllätys: tupla Expedia+ bonuspisteet! Näppärän ja parasta diiliä aina metsästävän kannattaa siis ehdottomasti suunnata sovelluskauppaan ja pistää sovellus lataukseen vaikka heti.
SOME

SOME

Seuraamalla Expedian sivuja muun muassa Facebookissa kuulet huikeiden matkatärppien lisäksi käynnissä olevista alennuksista, joiden avulla säästät suosikkilomakohteidesi hinnoista. Somettajana olet myös askeleen lähempänä Expedian alennuskoodien hyödyntämistä, sillä matkailutoimisto julkaisee alennuskoodeja myös sosiaalisen median kanavissaan.
Expedia loma-asunnot

Expedia loma-asunnot

Voit nyt valita maakuntamatkailun majoituskohteet Expedialta. Valikoimaan kuuluu erilaisia loma-asuntoja ympäri Suomen, kerrostaloasunnosta kaupungin sykkeessä ylelliseen villaan luonnon helmassa. Expedian valikoimasta löytyy siis varmasti mieluisa loma-asunto joka sopii juuri sinulle. Siirry siis kipin kapin varaamaan seuraavan matkasi majoitus. Psst, Expedia alekoodit viilaavat usein myös loma-asuntojen hintoja tehokkaasti.

Matkaa maailman ääriin Expedian kanssa

Kurkkaa ylläoleva video ja voit saada inspiraatiota seuraavaa matkaasi varten. Kuten näet, Expedian kautta matkaat minne ikinä sydämesi halajaakaan, ja koet uskomattoman seikkailun. Mikä parasta, voit säästää huimia summia Expedia alennuskoodien ja alennusten avulla. Siirry siis kipin kapin tekemään matkavarauksesi!
Kokeile Expedia toivelistaa

Kokeile Expedia toivelistaa

Expedian verkkosivuilla voit tallentaa suosikkikohteesi sekä -hotellisi "Oma lista"-osioon, jonka kautta pääset myöhemmin tarkastelemaan vaihtoehtoja lähemmin. Omalla listallasi näet myös viimeaikaiset haut. Mikäli unohdit tallentaa huikean lomalöytösi, ei hätää, sillä löydät sen uudelleen tämän työkalun kautta. Mikä parasta, Expedian toivelista on täysin ilmainen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

5%
Alekoodi
Koodi

Nappaa hotelliyöt nyt 5% edullisemmin tällä Expedia alekoodilla!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 31. maaliskuuta
Vanhenee:
 31. maaliskuuta
50%
Säästö
Alennus

Expedian kautta löydät ihanan majoituksen Helsingistä jopa 50% edullisemmin

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Varaa Expedian hotellit 2kk etukäteen ja nauti jopa 20% alennus tietyistä majoituksista

Alennus

Varmennetut, Expedia verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Mitä alekoodeissa kannattaa ottaa huomioon?

Maailman johtavaksi verkkomatkatoimistoksi itseään kutsuva Expedia täyttää jokaisen hurjimmatkin matkatoiveet - edullisesti tottakai! Valikoimasta löytyy niin suureelliset luksushotellit kuin pienet ja sympaattiset boutique-vaihtoehdot, joten jokainen pääsee valitsemaan omaa mieltä miellyttävän vaihtoehdon. Kun varaat hotellia ja käytät Expedian alennuskoodeja, kannattaa huomioida seuraavat asiat:

1. Alennuskoodit ovat voimassa rajatun ajan – Expedialla yleensä 1–3 viikkoa
2. Kussakin alennuskoodissa on rajattu matkustusaika – katso kunkin koodin ehdoista, minkä aikavälin varauksista sinun on mahdollista saada alennus
3. Alennuskoodit eivät yleensä koske kaikkia varauksia, vaan ovat erikseen lennoille, hotelleille tai lento+hotellivarauksille
4. Toisinaan alennuskoodit saattavat vaatia esimerkiksi uutiskirjeen tilaamista tai olla voimassa vain rekisteröityneille käyttäjille.

Minne seuraavaksi?

Mikäli matkainspiraatio on hukassa, voit suunnata Expedian verkkosivuille selailemaan juuri tämän hetken suosituimpia kohteita. Niitä ovat esimerkiksi:
1.) Tukholma
2.) Tallinna
3.) Rooma
4.) Kööpenhamina
5.) Lontoo
Toivotammekin sinulle mukavaa matkanvarausta Expedian parissa.