5 EMP alennuskoodia saatavilla juuri nyt

EMP koodit 2018

Toimi heti ja kerää talteen EMP:n huippusuositut alennuskoodit, joiden avulla säästät satojen tuotteiden hinnoista! Shoppaile edullisesti sivujemme kautta.
260
5aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
Paras kuponki
10%
Alekoodi
KOODI

10% alennusta ostoksiisi EMP:llä tällä alekoodilla

Avaa alennuskoodi
Ilmainen
Lahja
KOODI

Tilaa vähintään 30€:n arvosta EMP:n valikoituja tuotteita ja nappaa alekoodilla ilmainen lahja

Voimassa huomiseen
Avaa alennuskoodi
40%
Säästö
TARJOUS

EMPllä säästät nyt jopa 40% virallisista bändituotteiden hinnoista

Avaa alennus
19,99€
Alkaen
TARJOUS

EMPn miesten farkkuvalikoimasta nappaat omasi alkaen vain 19,99€ hintaan

Avaa alennus
5€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa upeita uutuustuotteita EMPlta alkaen vain 5€

Voimassa huomiseen
Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Omalla asiakastilillä pysyttelet ajantasalla suosituimmista tuotteista

Asiakastili

Asiakastili

Helpompaa shoppailua EMP:llä on tarjolla jokaiselle joka luo oman asiakastilinsä kauppaan. Asiakastili auttaa hallinnoimaan tilausta ja toivelistaa - listaa jolla voi vinkata vaikka äidille tai poika/tyttöystävälle mieluistasta lahjasta. Sisäänkirjautuneena voi myös antaa tuotearvosteluja suosikkituotteilleen. Oliko se Harry Potter -muki tai Game of Thrones -paita rahan väärti? Vaihtoehtoisesti voit lukea, mitä muut ovat sinua kiinnostavista tuotteista kirjoittaneet!
Maksaako asiakastilin luominen?

Maksaako asiakastilin luominen?

Asiakastilin luominen on täysin maksutonta, minkä lisäksi tilin luominen käy nopeasti, sillä sinulla on useita eri vaihtoehtoja käytettävänäsi tilin luomista varten. Voit esimerkiksi luoda tilin ilmaiseksi kirjautumalla sisään Facebook-tunnuksillasi tai Googlen käyttäjätunnuksillasi. Vaihtoehtoisesti voit täyttää tiedot käsin, mihin tarvitset vain nimen, syntymäajan ja sähköpostiosoitteen tietojen kirjaamista varten.
Some-kanavat

Some-kanavat

Nyt voit seurata EMP:tä sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri some-kanavien, kuten Facebookin, Instagramin ja Twitterin väliltä sekä optimoi mahdollisuutesi säästää. EMP julkaisee nimittäin myös somessa käynnissä olevista kampanjahinnoista ja alennuksistaan. Lisäksi tarkkaavaisimmat EMP:n asiakkaat ja somettajat nappaavat mukaansa muita ennen alennuskoodit, joiden avulla on mahdollista tuoda lisäsäästöä ostosten hintoihin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Alekoodi
KOODI
Säästä EMP alekoodilla nyt 15% jo alennetun valikoiman hinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
Säästä EMPllä nyt 20% Halloween-tuotteiden hinnasta tällä alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
EMP:n alekoodilla teet kahden omien tuotemerkkien vaatteen tilauksen 20% edullisemminLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
10%
Alekoodi
KOODI
Metallica-teeman vaatteet ja oheistuotteet saat nyt 10% säästöllä EMP:n alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Säästö
TARJOUS
EMPllä saat nyt jopa 20% alen tilaukseesi - sitä isomman, mitä enemmän ostat
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tuorein koodimme, saisiko olla?

Rokkiasenne ei ole pelkästään pukeutumisesta kiinni - mutta se on iso osa sitä. EMP haluaa olla kaikkien asennepukeutujien luottokauppa, ja siinä se onkin onnistunut erinomaisesti, jo vuodesta 1986, jolloin yritys perustettiin. Joensuussa majaileva kauppa tarjoaa kaikille musiikki, leffa- ja sarjafaneille valtavan määrän erilaista pukeutumiseen ja fanittamiseen liittyvää tuotetta. EMP juhlistaa usein eri vuodenaikoja, merkkipäiviä sekä muita tärkeitä päiviä tarjoamalla asiakkailleen alennuskoodeja ja edullisia löytöjä monista eri tuotekategorioista. Freeseimmät EMP alennuskoodit löydät tietysti täältä, joten älä turhaan maksa täyttä hintaa ostoksistasi, vaan säästä mahdollisesti 6,66€ tai 10% ostoskorisi loppusummasta.Siirry sivustolle

Alekoodit - kenelle kaikille?

Monesti ajatellaan, että alennuskoodit on tarkoitettu vain tietyille käyttäjille tai rajoitetulle määrälle sivustomme vierailijoille. Näin ei kuitenkaan ole, sillä alennuskoodit, EMP:n alennuskoodit mukaan lukien, on suunnattu ihan jokaiselle EMP:llä ostoksia tekeville nettishoppailijoille. Sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksemme tai luoda erillistä käyttäjätiliä alekoodien kopioimista varten, vaan voit napata koodit mukasi suoraan ja täysin veloituksetta. Lisäksi saman alennuskoodin voivat käyttää jopa miljoonat eri henkilöt - ellei koodin ehdoissa toisin mainita. Välillä alennuskoodit voi olla suunnattu sadalle ensimmäiselle koodin käyttäjälle, mikä tarkoittaa, että tällöin alennuskoodi kannattaa hyödyntää mahdollisimman nopeasti!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä