6 EMP alennuskoodia saatavilla juuri nyt

EMP koodit 2018

Toimi heti ja kerää talteen EMP:n huippusuositut alennuskoodit, joiden avulla säästät satojen tuotteiden hinnoista! Shoppaile edullisesti sivujemme kautta.
260
6aktiivista alennusta
Suodata kuponkejamme:
10%
Alekoodi

10% alennusta ostoksiisi EMP:llä tällä koodilla

55 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
20%
Alekoodi

EMP tarjoaa 20% alekoodin nyt KOKO alevalikoimaan - toimi heti!

Voimassa huomiseen
5€
Alkaen

Tilaa upeita uutuustuotteita EMPlta alkaen vain 5€

75%
Säästö

EMP:llä tuot jopa 75% säästön korujen hintoihin! Tutustu valikoimaan saman tien

50%
Säästö

Tilaa bändipaidat kesän festareita varten 50% edullisemmin EMP:ltä - Lunasta säästösi saman tien

Voimassa huomiseen
70%
Säästö

Säästä jopa 70% EMP:n päivittäisissä diileissä - tsekkaa kaikki täältä!

(1 tarjousta 1 joukosta)

Omalla asiakastilillä pysyttelet ajantasalla suosituimmista tuotteista

Asiakastili

Asiakastili

Helpompaa shoppailua EMP:llä on tarjolla jokaiselle joka luo oman asiakastilinsä kauppaan. Asiakastili auttaa hallinnoimaan tilausta ja toivelistaa - listaa jolla voi vinkata vaikka äidille tai poika/tyttöystävälle mieluistasta lahjasta. Sisäänkirjautuneena voi myös antaa tuotearvosteluja suosikkituotteilleen. Oliko se Harry Potter -muki tai Game of Thrones -paita rahan väärti? Vaihtoehtoisesti voit lukea, mitä muut ovat sinua kiinnostavista tuotteista kirjoittaneet!
Maksaako asiakastilin luominen?

Maksaako asiakastilin luominen?

Asiakastilin luominen on täysin maksutonta, minkä lisäksi tilin luominen käy nopeasti, sillä sinulla on useita eri vaihtoehtoja käytettävänäsi tilin luomista varten. Voit esimerkiksi luoda tilin ilmaiseksi kirjautumalla sisään Facebook-tunnuksillasi tai Googlen käyttäjätunnuksillasi. Vaihtoehtoisesti voit täyttää tiedot käsin, mihin tarvitset vain nimen, syntymäajan ja sähköpostiosoitteen tietojen kirjaamista varten.
Some-kanavat

Some-kanavat

Nyt voit seurata EMP:tä sosiaalisessa mediassa! Valitse lukuisten eri some-kanavien, kuten Facebookin, Instagramin ja Twitterin väliltä sekä optimoi mahdollisuutesi säästää. EMP julkaisee nimittäin myös somessa käynnissä olevista kampanjahinnoista ja alennuksistaan. Lisäksi tarkkaavaisimmat EMP:n asiakkaat ja somettajat nappaavat mukaansa muita ennen alennuskoodit, joiden avulla on mahdollista tuoda lisäsäästöä ostosten hintoihin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Lahja
Suuntaa ostoksille EMP:hen ja hyödynnä alekoodi jolla saat viuhkan täysin maksutta
Tämä alennus on vanhentunut
10%
Alekoodi
EMP:n 10% alekoodilla tuot 10% lisäsäästön jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin
Tämä alennus on vanhentunut
Ilmainen
Tuote
Mahtavaa! Suuntaa ostoksille EMP:hen ja käytä alekoodi jolla saat tuotteen hintaan 0€
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Alekoodi
Tällä maagisella EMP-alekoodilla tilaat Harry Potter-tuotteita 15% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Alennuskoodi
EMPn alekoodilla saat 15% lisäalennuksen jo alennettuihin mustiin vaatteisiin
Tämä alennus on vanhentunut
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Tuorein koodimme, saisiko olla?

Rokkiasenne ei ole pelkästään pukeutumisesta kiinni - mutta se on iso osa sitä. EMP haluaa olla kaikkien asennepukeutujien luottokauppa, ja siinä se onkin onnistunut erinomaisesti, jo vuodesta 1986, jolloin yritys perustettiin. Joensuussa majaileva kauppa tarjoaa kaikille musiikki, leffa- ja sarjafaneille valtavan määrän erilaista pukeutumiseen ja fanittamiseen liittyvää tuotetta. EMP juhlistaa usein eri vuodenaikoja, merkkipäiviä sekä muita tärkeitä päiviä tarjoamalla asiakkailleen alennuskoodeja ja edullisia löytöjä monista eri tuotekategorioista. Freeseimmät EMP alennuskoodit löydät tietysti täältä, joten älä turhaan maksa täyttä hintaa ostoksistasi, vaan säästä mahdollisesti 6,66€ tai 10% ostoskorisi loppusummasta.Siirry sivustolle

Alekoodit - kenelle kaikille?

Monesti ajatellaan, että alennuskoodit on tarkoitettu vain tietyille käyttäjille tai rajoitetulle määrälle sivustomme vierailijoille. Näin ei kuitenkaan ole, sillä alennuskoodit, EMP:n alennuskoodit mukaan lukien, on suunnattu ihan jokaiselle EMP:llä ostoksia tekeville nettishoppailijoille. Sinun ei tarvitse rekisteröityä asiakkaaksemme tai luoda erillistä käyttäjätiliä alekoodien kopioimista varten, vaan voit napata koodit mukasi suoraan ja täysin veloituksetta. Lisäksi saman alennuskoodin voivat käyttää jopa miljoonat eri henkilöt - ellei koodin ehdoissa toisin mainita. Välillä alennuskoodit voi olla suunnattu sadalle ensimmäiselle koodin käyttäjälle, mikä tarkoittaa, että tällöin alennuskoodi kannattaa hyödyntää mahdollisimman nopeasti!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä