8 Ellos alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Ellos tarjouskoodit 2019

Säästä muodin ja kodin sisustuksen hinnoista Elloksella! Nappaa mukaan alennuskoodit, jotka tuovat huomattavia säästöjä ostoksiin.
260
Paras kuponki
25%
Alekoodi
KOODI

Säästä alekoodilla 25% Ellosin oman malliston muotituotteista

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennuskoodi
30%
Alekoodi
KOODI

Säästä alekoodilla 30% ekstraa Ellosin oman malliston kesäalen muodista

Lisätty hetki sitten
Avaa alennuskoodi
40%
Säästö
TARJOUS

Liity MyEllos-klubiin ja säästä 40% ostoksesi kalleimmasta muoti- tai sisustustuotteesta

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

Katso Ellosin kodintuotteiden huippudiilit ja säästä jopa 50% sisustusostoksistasi

Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS

Ellosin mid season salessa säästät jopa 70% kevään suosikkituotteista

Avaa alennus
Ota 3
Maksa 2
TARJOUS

Ellosilta naisten alushousuja pakettihintaan ota 3 maksa 2

Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Löydä Ellosin alesta uima-asuja jopa 40% säästöllä

Voimassa 3 päivää
Avaa alennus
Ota 4
Maksa 3
TARJOUS

Tilaa Ellosilta nyt valikoima istuintyynyjä pakettihintaan ota 4 maksa 3

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästä fiksusti näillä keinoilla

Lähes ilmainen toimitus

Lähes ilmainen toimitus

Uutena asiakkaana saat ilmaisen toimituksen tilauksellesi, mutta myös vanhoilla asiakkailla on mahdollisuus säästää postikuluissa esimerkiksi tilaamalla yhdessä naapureiden, perheen tai vaikka kavereiden kanssa. Jos esittelet Elloksen sivut tutullesi, ja hän innostuu tilaamaan, voitte molemmat hyötyä uuden asiakkaan edusta.
Omat sivut

Omat sivut

Kun olet rekisteröitynyt asiakkaaksi Elloksella, voit nähdä helposti kaikki voimassaolevat tarjoukset omilla sivuillasi. Kirjautuessasi sisään, siirry kohtaan "tarjoukset" nettisivun yläpalkissa olevasta blokista. Tällä helpolla kikalla voit kätevästi nähdä kaikki alennukset, jotka ovat sillä hetkellä hyödynnettävissäsi.
Blogit

Blogit

Blogit ovat oiva keino metsästää erilaisia alennuksia, tarjouksia ja kampanjoita. Seuraa Elloksen omaa Instagram-tiliä @ellosofficial tai bongaa bloggaajia kampanjoitsemassa esim. #elloswoman tai #elloshome hashtagien takaa. Näin pysyt myös sosiaalisen median avulla kärryllä siitä mitkä ovat ajankohtaisimmat kampanjat ja bloggaajien tarjoamat mahdolliset alennuskoodit.

Alennukset vastaan alennuskoodit

Kumman valitsen - alennuksen vai alennuskoodin, vai kenties molemmat? Elloksen alekoodit eivät yleensä ole yhdistettävissä muihin alennuskoodeihin, mutta alennettuihin tuotteisiin kyllä. Tarkista aina alennuskoodin ehdoista, koskeeko alekoodi normaalihintaisia vai jo valmiiksi alennettuja tuotteita. Parhaassa tapauksessa pystyt hyödyntämään sekä alennuksen että alennuskoodin! Jos alennuskoodi toimii vain normaalihintaisiin tuotteisiin, kannattaa sinun tarkistaa, löytyisikö alelaarista sinulle mieluisa tuote hinnalla, joka on alhaisempi kuin alennuskoodin oikeuttama hinnan lasku.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Kuinka alennus eroaa alennuskoodista?

Tunnistat alennetut tuotteet näkemällä tuotteen vieressä kaksi hintaa, joista korkeampi hinta on yliviivattu ja vieressä näkyvä punainen summa viittaa tuotteen uuteen alennettun hintaan. Alennukset on siis valmiiksi huomioitu tuotteiden hinnoissa, eikä sinun tarvitse aktivoida alennuksia erikseen. Alennuskoodien tapauksessa tilanne on päinvastainen: sinun tulee syöttää haluamasi tuotteet ostoskoriin ja aktivoida alennus maksun yhteydessä. Alennus aktivoituu, kun syötät alennuskoodin sille osoitettuun kenttään, minkä jälkeen näet tilauksen uuden loppusumman, jossa on huomioitu alennus.
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
KOODI
Säästä 30% ostoksesi hintavimmasta Ellos Home -malliston tuotteesta alekoodin avulla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
30%
Alekoodi
KOODI
Säästä Ellosin alekoodilla 30% tilauksesi hintavimmasta muotituotteestaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS
Katso Ellosin viikon superdiilit ja säästä jopa 50% naisten muodista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Alennus
TARJOUS
Tilaa kylpyhuonetekstiilit nyt 25% säästöllä Ellosilta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Säästä 20% Ellosin valikoimasta kulma- ja luomivärejä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Haluatko säästää Elloksella?

Jokainen varmaan muistaa sen tunteen, kun Elloksen uusin muotikuvasto tipahtaa postilaatikosta. Istahdat alas, avaat kuvaston ja kuljet haaveissasi kohti huippumuodikasta asukokoelmaa, aivan kätesi ulottuvilla. Miksipä et samalla tilaisi puolisollesi ja lapsellesi myös jotain. Nykyään löydät nämä kaikki kätevästi verkosta!

Pohjoismainen Ellos on yksi vanhimpia ja tunnetuimpia postimyyntiyrityksiä. Tämä ei kuitenkaan tarkoita etteikö se olisi jatkuvasti uudistuva ja ajan hermoilla. Ellos tarjoaa uusinta muotia naisille, miehille ja lapsille, mutta myös kodinsisustusta sekä kauneustuotteita. Täältä shoppaat jopa huippuelektroniikkaa! Yli 400 tuotemerkistä löytyy jokaiselle taatusti jotakin.

Vaikka Elloksen alennuskoodia ei olisi saatavilla, Ale-osiosta löydät yli 10 000 tuotetta ja teet upeita löytöjä niin itsellesi kuin koko perheellesi. Jatkuvasti vaihtuvien kampanjoiden myötä säästät reilusti myös kauden uutuustuotteista. Liity myös MyEllos-klubiin ja hyödynnä jäsenedut jo seuraavassa tilauksessasi. Näytä todelliset värisi ostamalla koti ja vaatekaappi täyteen upeita tuotteita - edullisesti tietenkin!
Siirry sivustolle

Kodin sisustuksen parhaat hinnat

Etsitkö laadukkaita, mutta alhaisen hinnan omaavia huonekaluja piristämään kotisi ilmettä? Tutustu siinä tapauksessa Elloksen oman tuotemerkin sisustustuotteisiin ja tilaa huonekalut, verhot, matot ja paljon muuta huippuedulliseen hintaan. Elloksen oman tuotemerkin, eli Ellos Homen valikoimasta löydät satoja eri vaihtoehtoja antamaan uuden ilmeen kodillesi, minkä lisäksi oman tuotemerkin alennukset ovat muiden merkkien alennuksia yleisempiä. Lisäksi monissa tapauksissa Elloksen alekoodit käyvät Ellos Homen tuotteisiin suuremmalla todennäköisyydellä, kuin muihin brändeihin!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Ilmainen mittataulukko

Välty turhilta palautuksilta ja vaihdoilta tsekkaamalla oikeankokoiset vaatteet Elloksen maksuttoman mittataulukon avulla! Löydät mittataulukon etusivun alalaidasta, jonne pääset klikkaamalla tällä sivulla sijaitsevaa Elloksen logoa. Mittataulukko auttaa sinua löytämään naisten, miesten ja lastenvaatteet juuri sinulle sopivissa ko'oissa! Näin tilaat haluamaasi muotia alusvaatteista toppatakkeihin ja voit ottaa ne käyttöösi saman tien, sillä uusi vaate istuu kuin valettu jo ensi silmäyksellä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä