4 Elisa Viihde etukoodia saatavilla juuri nyt

Elisa Viihde koodit 2018

Tilaa Elisa Viihde sinulle sopivaan hintaan! Me keräämme sinulle parhaat alennuskoodit ja alennukset, joiden avulla et maksa turhasta.
260
7,90€/kk
Sport

Elisa Viihteeltä saat peräti kahdeksan kanavan verran urheilua vain 7,90€lla kuukaudessa

Lisätty hetki sitten
39,90€
/kk

Elisa Viihteeltä hankit Viihde-paketin huippunopealla laajakaistalla hintaan 39,90€ per kuukausi

0€
1 kk

Kyllä! Nyt voit testata Elisa Viihde -palvelua kuukauden ajan maksutta

Paras
Tuote

Katso Elisa Viihdettä missä ja milloin tahansa huippuedullisesti millä tahansa nettiliittymällä

(1 tarjousta 1 joukosta)

Testaa palvelua maksutta

Mitä tarvitsen ilmaista kokeilukuukautta varten?

Valitse haluamasi tuotteet, kuten Elisa Viihde -sovellus ostoskoriisi ja siirry täyttämään tilaajatietosi. Tilauksen teon yhteydessä sinun tulee ilmoittaa nimen yhteydessä myös henkilötunnus, osoite, puhelinnumero ja sähköposti. Vaikka sinulta ei veloitetakaan mitään ilmaisen kokeilukuukauden tilauksen yhteydessä, sinun tulee kuitenkin tunnistautua verkkopankkitunnuksillasi tai mobiilivarmenteella ennen, kuin hyväksyt tilauksen. Tarpeen tullen syötä Elisa Viihteen etukoodi sille osoitettuun paikkaan.

Entä sitten, kun maksuton kokeilu päättyy?

Ilmaisen kokeilujakson päätyttyä voit tehdä päätöksen Elisa Viihteen katsomisen jatkamisesta, jolloin tililtäsi suoraveloitetaan automaattisesti 11,90 euroa kuukaudessa. Vaihtoehtoisesti voit peruuttaa tilauksen, jolloin palvelun hyödyntäminen päättyy automaattisesti kuukauden kuluttua ilmaisen kokeilujakson aloittamisesta. Muistathan peruuttaa tilauksesi ajoissa, jos haluat välttyä lisämaksuilta.

valitse suosikkisi ohjelmakirjastosta

Tekisikö mielesi katsella ulkomaisia dokkareita vai ehkä sittenkin kotimaisia komedioita? Oli miten oli, Elisa Viihteen ohjelmakirjasto auttaa sinua löytämään suosikkileffasi helposti ja nopeasti. Siirry kirjastoon ja valitse elokuvakategoria, kuten kauhu tai draama, minkä jälkeen löydät satoja elokuvia ja sarjoja katseltavaksi. Voit nyt katsoa satoja eri leffoja ja sarjoja maksamalla saman kuukausimaksun! Nerokasta, helppoa ja edullista, eikö vain?
0
Lue lisääNäytä vähemmän

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Kuukausi
Elisa Viihteen alennuskoodilla kokeilet palvelua kokonaisen kuukauden maksutta
Tämä alennus on vanhentunut
19,95€
/kk
Elisa Viihteestä huikea kattaus viihdettä ja urheilua, jota et muualta saakaan - hinta ainoastaan 19,95€/kk
Tämä alennus on vanhentunut
9,95€
Viihde
Huippuviihdettä huippuedullisesti: Elisa Viihteestä saat Ruutu+ viihdepaketin hintaan 9,95€ kuukausihintaan
Tämä alennus on vanhentunut
0€
Kuukausi
Kokeile Viasat Urheilua täysin ilmaiseksi kokonainen kuukausi - vain Elisa Viihteeltä
Tämä alennus on vanhentunut
0€
Viasat
Viasatin urheilukanavat nyt katsottavissa maksutta Elisa Viihteen kautta - nauti siis ilmaisesta urheilusta
Tämä alennus on vanhentunut
7,90€/kkSport
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kaikki viihteesi helposti samasta paikasta

Säästät selkeästi, kun hankit nettiyhteyden ja kaikki tarvittavat ominaisuudet Elisa Viihteeseen samalla suoraan Elisalta. Kun keskität ja tilaat Elisa Viihde laajakaistalla –paketin, saat edullisemmalla hinnalla HD-digiboksin ja kiinteän laajakaistan samaan pakettiin! Älä maksa erillisiä laskuja tai turhaan erillisistä liittymistä ja palveluntarjoajista, vaan osta kaikki samalla kertaa.

Jääkö lempiohjelmasi taas välistä arkikiireiden vuoksi? Elisa Viihteellä tallennat televisio-ohjelmat helposti ja kätevästi. Voit tallentaa ohjelmia usealta kanavalta samaan aikaan, asettaa sarjan tallentumaan joka viikko ja lajitella tallennuksesi eri kansioihin. Kaiken lisäksi voit katsoa ohjelmiasi missä haluat, myös muilta laitteilta kuin televisiostasi.

Lunasta Elisa Viihde klikkaamalla auki alennukset, jotka johdattavat sinut muun muassa ilmaisen kokeilukuukauden ääreen. Aktiivisimmat sivustollamme vieraililevat henkilöt tuovat lisäksi huikeita säästöjä ostoksiinsa hyödyntämällä Elisa Viihteen etukoodit, joita päivitämme sivustollemme aina uusien ilmestyessä. Seuraa siis silmät ja korvat tarkkana alennuskoodejamme!
Siirry sivustolle

Kenelle alennuskoodit on tarkoitettu?

Ketkä kaikki voivat käyttää Elisa Viihteen etukoodit? No ihan kaikki Elisa Viihteen ohjelmatarjonnasta kiinnostuneet henkilöt, jotka haluavat lunastaa viihdepaketin itsellensä edulliseen hintaan. Etukoodit voi napata mukaansa kuka tahansa sivustollamme käyvä henkilö ilman erillisiä käyttäjätunnuksia tai asiakastilin luontia. Lisäksi alennuskoodit ovat kaikille ilmaisia, olipa kyseessä sitten eksklusiivinen alennuskoodi tai ei. Sama pätee myöskin alennuksiin, jotka klikkaat auki täysin maksutta.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä