Elisa Kirja alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Elisa Kirja koodilla

 • Kaikki (4)
  Kaikki (4)
 • Alekoodit (2)
  Alekoodit (2)
 • Diilit (2)
  Diilit (2)
 • Eksklusiivinen (1)
  Eksklusiivinen (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
0€
Alekoodi
Koodi

Lue ja kuuntele kirjoja nyt 30pv ajan veloituksetta - Elisa Kirja alekoodi vain meiltä!

Koodi
Eksklusiivinen
Varmennettu
Vanhenee:
 1. heinäkuuta
Vanhenee:
 1. heinäkuuta
0€
30pv
Koodi

Elisa Kirja alekoodilla nautit palvelusta 30 päivää maksutta

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 7. heinäkuuta
Vanhenee:
 7. heinäkuuta
40%
Säästö
Alennus

Elisa Kirja tarjoaa suuren valikoiman suosittuja kirjoja nyt jopa -40% säästöllä!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Elisa Kirja tarjoaa tällä viikolla KAIKKI ääni- ja e-kirjat -20% edullisemmin!

Alennus

Usein kysyttyä Elisa Kirjasta

Elisa Kirjan alennuskoodeilla voi yleensä joko

 1. lunastaa ilmaisen lahjakirjan
 2. hankkia valitun uutuuskirjan alle 10€ hintaan
 3. säästää jopa 20% kaikkien kirjojen hinnoista

Katso ajankohtaiset alekoodit sivultamme!

Elisa Kirjan koodeilla lukuhetkistä pääsevät säästämään niin uudet kuin vanhatkin asiakkaat. Rekisteröityneitä asiakkaitaan Elisa Kirja hemmottelee ajoittaisilla lahjakirjoilla ja kymmenien prosenttien alennuksilla, kun taas uusille käyttäjilleen palvelu tarjoaa yhden lahjakirjan sekä kuukausitilauksen 14 päivän ilmaisen kokeilun.

Elisa Kirja tarjoaa useamman mahdollisuuden nauttia kirjoista täysin ilmaiseksi. Uutena käyttäjänä voit sekä testata äänikirjojen kuukausitilausta 14 päivää veloituksetta että ladata veloituksetta yhden lahjakirjan valikoimasta ajankohtaisia suosikkiteoksia. Lisäksi löydät palvelusta lukuisia klassikkoteoksia, jotka voit ladata laitteellesi täysin maksutta.

Elisa Kirjan kuukausitilauksen maksuton testaus ei velvoita sinua jatkamaan palvelun käyttöä 14 päivän kokeilujakson jälkeen. Ilmaisen jakson jälkeen tilauksesi kuitenkin uusitaan automaattisesti, ellet muista peruuttaa sitä ennen testijakson loppumista. Älä siis unohda irtisanoa tilaustasi ilmaisen kokeilujakson aikana, mikäli halusit vain testata palvelua maksutta.

Lukuhetket halvempaan hintaan

Säästä maksutavan valinnalla

Säästä maksutavan valinnalla

Elisa Kirjassa voit maksaa ostoksesi verkkopankissa, pankki- ja luottokortilla tai Elisa Kirjan omalla laskulla. Saat laskun maksuttomasti sähköpostiin tai verkkopankkiisi, tai 1,90€ lisämaksusta paperisena. Maksaessasi laskulla saat enemmän joustoa maksuaikaan, sillä maksat kerran kuussa koko kuukauden ostokset.
Opiskele edullisesti e-kirjoista

Opiskele edullisesti e-kirjoista

Elisa Kirjasta saat myös e-oppikirjat! Löydät monen alan opukset niin lukioon, korkeakouluihin kuin kieltenkin opiskeluun. Lopeta painavien kirjavuorten rahtaaminen ja helpota opiskelijaelämääsi E-kirjoilla. Sähköiset kirjat ovat myös usein edullisempia kuin perinteiset kirjat, joten niihin siirtymällä säästät roimasti rahaa.
Kirjoja säännöllisesti

Kirjoja säännöllisesti

Kaipaatko rajatonta pääsyä uusiin lukuelämyksiin? Liity Elisa Kirjan kuukausitilaajaksi ja kuuntele äänikirjoja Suomen laajimmasta valikoimasta vain 16,99€ kuukausihintaan. Uudessa kuukausitilauksessa luettavien kirjojen määrää tai kuunteluaikaa ei ole rajattu, joten pääset kirjoihin käsiksi yhä uudestaan ja uudestaan! Kaiken lisäksi pääset testaamaan tilausta kahden viikon ajan täysin ilmaiseksi!
Herkkua jännityksen ystäville

Herkkua jännityksen ystäville

Onko suosikkigenresi dekkarit etkä malta odottaa päästäksesi lukemaan jännityskirjallisuuden tuoreimpia aarteita? Liity ilmaiseksi Elisa Kirjan Dekkaripiiriin ja lunasta kuukausittain hyytävä dekkariuutuus alennushintaan! Piiriläisenä saat lisäksi klassikkodekkareita puoleen hintaan sekä ilmaisen liittymislahjakirjan.

Osta ja lue kirjoja fiksusti

Elisa Kirjan valikoimasta löydät suosikkikirjan jokaiselle yhdestä paikasta. Laajan valikoiman kirjoja pääset kurkkaamaan vaikka tabletilla missä ja milloin vain. E-kirjat nappaat jopa pienempään hintaan kuin kovakantiset, eikä sinun tarvitse huolehtia mahtuuko kirja laukkuun mukaan. Nappaa vielä mukaan Elisa Kirja koodi ja viilaat kirjojen hintoja entisestään. Huippua eikö?

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
Koodi

Elisa Kirja alekoodilla mikä tahansa suomenkielinen kirja -30% säästöllä!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 13. maaliskuuta
Vanhenee:
 13. maaliskuuta
30%
Alekoodi
Koodi

Elisa Kirja alekoodi vähentää -30% kaikista normaalihintaisista kirjoista!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 21. marraskuuta
Vanhenee:
 21. marraskuuta
16,99€
/kk
Alennus

Kuuntele ja lue kirjoja rajattomasti Elisa Kirjan asiakkaana vain huokeaan 16,99€ kuukausihintaan!

Alennus
20€
Säästö
Alennus

Kaikki Elisa Kirjan lukulaitteet -20€ edullisemmin - lisäksi 10 kirjaa kaupan päälle!

Alennus

Varmennetut, Elisa Kirja verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Klassikkotarinoita veloituksetta

Maksuttoman rekisteröitymisen lisäksi voit nauttia Elisa Kirjan annista maksamatta penniäkään. Löydät palvelusta valikoiman kotimaisia ja ulkomaisia klassikkokirjoja sekä e- että äänikirjoina, joten ajoittaisten uutuuskirjaostojen lisäksi pääset käsiksi laatukirjojen maailmaan myös täysin veloituksetta!

Elisa Kirjan mielipidepalvelut

Jos haluat tietää e-kirjan lukeneiden tai äänikirjan kuunnelleiden mielipiteet teoksesta, tarjoaa Elisa Kirja tähän mahdollisuuden. Arvostelut-sivulta löydät asiakkaiden uusimamat arvostelut eri teoksista. Kirjan arvostelijat antavat sille nollasta viiteen tähteä, joiden perusteella voit arvioida, onko kirja tutustumisen arvoinen. Mielipiteistä luet enemmän arvostelijoiden jättämistä kommenteista. Älä osta sikaa säkissä, vaan selaa arvostelut läpi ennen ostopäätöksen tekemistä.