E-kontakti etukoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme E-kontakti alennuskoodilla

 • Kaikki (5)
  Kaikki (5)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (4)
  Diilit (4)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
0€
Alekoodi
Koodi

Klikkaa E-kontakti alekoodi ja käytät palvelua maksutta päivän ajan

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 23. toukokuuta
Vanhenee:
 23. toukokuuta
30%
Säästö
Alennus

Valitse kuukauden E-Kontakti jäsenyys ja säästät 30% jäsenyyden hinnasta!

Alennus
43%
Säästö
Alennus

Tilaa nyt 3 kuukauden E-Kontakti jäsenyys muhkeat 43% normaalia edullisemmin!

Alennus
24,90€
/2vk
Alennus

Nappaa nyt kahden viikon E-Kontakti jäsenyys itsellesi vain 24,90€ hintaan!

Alennus
7€
/kk
Alennus

Varmista onnistuminen E-Kontaktin pluspaketilla - hinta nyt vain 7€/kk!

Alennus

Pidä silmällä seuraavia ja säästä hinnoista

Some-kanavat

Some-kanavat

Tiesitkö, että E-kontaktilla on omat sivunsa muun muassa Facebookissa, Pinterestissä ja Youtubessa! Voit nyt siis seurata deittipalvelun toimintaa somessa. Seuraaminen kannattaa, sillä E-kontakti julkaisee koko ajan mahtavia tärppejä edulliseen nettideittailuun. Näin pysyt kärryillä käynnissä olevista alennuksista ja bongaat aina uusimmat alekoodit.
LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

E-kontakti on täysin suomalainen sivusto, mikä tekee sivustosta hyvin luotettavan. Turvallisuus onkin tärkeä periaate E-kontaktille ja tavoitat suomalaiset asiakaspalvelijat joka päivä kello 10-13 sekä 18-23. Voit kysyä heiltä mitä tahansa, täysin ilmaiseksi. Tämän lisäksi asiakaspalvelijat tarkistavat jokaisen seuranhakijan profiilin erikseen.
Kuka voi käyttää eksklusiiviset E-kontakti koodit?

Kuka voi käyttää eksklusiiviset E-kontakti koodit?

Alennuskoodit, joiden otsikkoon on kirjoitettu "vain meiltä", on tarkoitettu kaikille sivustollamme vieraileville ihmisille. Eksklusiiviset alekoodit kannattaa napata mukaansa aina, kun sellainen iskee silmään. Koodit ovat nimittäin harvinaisempia löytää, minkä vuoksi eksklusiivisien koodien bongaaminen onkin kuin iskisi kultasuoneen!

E-Kontakti säästää rahaa mutta lisää onnellisuutta

E-Kontaktin käyttäjät rohkaisevat myös muita käyttäjiä kokeilemaan edullisen deittipalvelun käyttöä. Tämä seuranhakupalvelu on tuonut onnen jo tuhansiin suomalaisiin koteihin, eikä kenenkään ole tarvinnut tuhlata koko omaisuuttaan onnen etsimiseen. Katso tästä E-Kontaktin käyttäjien ajatuksia rakkaudesta ja nettideittailusta sekä vinkkejä onnen löytämiseen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

57%
Säästö
Alennus

Nyt liityt E-kontakti jäseneksi puoleksi vuodeksi 57% säästöllä!

Alennus
5€
15 päivitystä
Alennus

E-kontaktilla saat 15 päivitystä/kuukausi vain hintaan 5€

Alennus

Edullista deittailua E-kontaktilta

E-kontakti on palvellut tuhansia suomalaisia jo vuodesta 2009. Deittipalvelun tavoitteena on ollut auttaa ihmisiä ympäri Suomen seuranhaussa. Sivuston jäsenistä, joista naisten määrä on noin 45%, jopa 75% löytää seuraa lyhyen ajan sisällä. E-kontaktin deittipalvelu on paitsi tehokas ja suosittu, se on lisäksi luotettava ja edullinen vaihtoehto internetdeittailusta kiinnostuneille.

Mikä sitten tekee E-kontaktista niin edullisen? No tietenkin huippuedulliset hinnat ja alennukset, jotka bongaat aina meidän sivuiltamme. Lisäksi E-kontakti koodit auttavat sinua liittymään seuranhakupalveluun ja hintaa ei jää jäljelle juuri mitään. Toimi heti ja ota palvelu kokeiluun saman tien!

Alekoodeilla kohti onnea edullisesti

Rohkaistu aloittamaan onnen etsiminen E-Kontaktin huikeilla eduilla jo tänään! Me varmistamme, että löydät tältä sivulta aina viimeisimmät alekoodit. Niiden avulla nettideittailu muuttuu uskomattoman edulliseksi! Tee siis näin:
1. Valitse valikoimastamme varmistettu E-Kontakti alekoodi
2. Avaa deittisivu ja rekisteröidy jäseneksi
3. Sovi ensiksi nettitreffit lupaavan kumppaniehdokkaan kanssa
4. Rakastu päätä pahkaa ja elä onnellisena elämäsi loppuun asti

Monien käyttäjien mielestä E-Kontakti on Suomen luotettavin ja helppokäyttöisin nettideittipalvelu. Sen avulla onnellisuuden ja rakkauden tavoittelu on onnistunut helposti ja edullisesti jo yli kymmenen vuoden ajan. Liity siis onnelliseen joukkoon jo tänään ja hae treffiseuraa suurin säästöin!

Samankaltaisia verkkokauppoja

Alennusten ja alekoodien yhdistäminen

Tiesitkö, että E-kontaktissa sinulla on mahdollisuus yhdistää alennuksia ja alennuskoodeja keskenään! Kirjaudu sisään ja siirry lunastamaan deittailupalvelu käyttöösi vaikka 3 kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi. Näin voit deittailla normaalia edullisempaan kuukausihintaan kuin uusimalla palvelun joka kuukausi erikseen. Muista myös hyödyntää E-kontakti koodi tilauksen maksamisen yhteydessä, mikä tuo maksimisäästöt ostoksiisi! Mitä enää odotat? Hanki treffipalvelu käyttöösi saman tien.