PARHAAT OSTOSPAIKAT
Katso lisää
Valikko

E-kontakti etukoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme E-kontakti alennuskoodilla

Paras kuponki
Paras kuponki
0€
Alekoodi
Koodi

Klikkaa E-kontakti alekoodi ja käytät palvelua maksutta päivän ajan

Koodi
Vanhenee pian!
Varmennettu
21
0€
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee:
 4. lokakuuta
Vanhenee:
 4. lokakuuta
40%
Säästö
Alennus

Löydä E-Kontakti alekoodit aina meiltä ja säästät jopa 40% palvelun hinnasta!

Alennus
40%
Säästö
Hyödynnä alennus
70%
Säästö
Alennus

Varmista itsellesi nyt 6 kuukauden mittainen E-Kontakti -jäsenyys muhkealla 70% säästöllä!

Alennus
Vanhenee pian!
70%
Säästö
Hyödynnä alennus
24,90€
/2vk
Alennus

Deittaile nyt E-Kontaktin täysjäsenenä kahden viikon ajan vain huokeaan 24,90€ hintaan!

Alennus
Vanhenee pian!
24,90€
/2vk
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Valitse kuukauden E-Kontakti jäsenyys ja säästät 30% jäsenyyden hinnasta!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus

Pidä silmällä seuraavia ja säästä hinnoista

Some-kanavat

Some-kanavat

Tiesitkö, että E-kontaktilla on omat sivunsa muun muassa Facebookissa, Pinterestissä ja Youtubessa! Voit nyt siis seurata deittipalvelun toimintaa somessa. Seuraaminen kannattaa, sillä E-kontakti julkaisee koko ajan mahtavia tärppejä edulliseen nettideittailuun. Näin pysyt kärryillä käynnissä olevista alennuksista ja bongaat aina uusimmat E-Kontakti alennuskoodit.
LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

E-kontakti on täysin suomalainen sivusto, mikä tekee sivustosta hyvin luotettavan. Turvallisuus onkin tärkeä periaate E-kontaktille ja tavoitat suomalaiset asiakaspalvelijat joka päivä kello 10-13 sekä 18-23. Voit kysyä heiltä mitä tahansa, täysin ilmaiseksi. Tämän lisäksi asiakaspalvelijat tarkistavat jokaisen seuranhakijan profiilin erikseen.
Kuka voi käyttää eksklusiiviset E-kontakti etukoodit?

Kuka voi käyttää eksklusiiviset E-kontakti etukoodit?

Alennuskoodit, joiden otsikkoon on kirjoitettu "vain meiltä", on tarkoitettu kaikille sivustollamme vieraileville ihmisille. Eksklusiiviset koodit kannattaa napata mukaansa aina, kun sellainen iskee silmään. Koodit ovat nimittäin harvinaisempia löytää, minkä vuoksi eksklusiivisien koodien bongaaminen onkin kuin iskisi kultasuoneen!

E-Kontakti säästää rahaa mutta lisää onnellisuutta

E-Kontaktin käyttäjät rohkaisevat myös muita käyttäjiä kokeilemaan edullisen deittipalvelun käyttöä. Tämä seuranhakupalvelu on tuonut onnen jo tuhansiin suomalaisiin koteihin, eikä kenenkään ole tarvinnut tuhlata koko omaisuuttaan onnen etsimiseen. Katso tästä E-Kontaktin käyttäjien ajatuksia rakkaudesta ja nettideittailusta sekä vinkkejä onnen löytämiseen! Suuntaa kohti onnea ja rakkautta edullisemmin ja nappaa samalla mukaasi E-Kontakti alennuskoodi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

7€
/kk
Alennus

Varmista onnistuminen E-Kontaktin pluspaketilla - hinta nyt vain 7€/kk!

Alennus
7€
/kk
Hyödynnä alennus
40%
Säästö
Alennus

Kolmen kuukauden E-Kontakti jäsenyyden saat nyt huikeat 40% edullisemmin!

Alennus
40%
Säästö
Hyödynnä alennus

Varmennetut, E-kontakti.fi verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Edullista deittailua E-kontaktilta

E-kontakti on palvellut tuhansia suomalaisia jo vuodesta 2009. Deittipalvelun tavoitteena on ollut auttaa ihmisiä ympäri Suomen seuranhaussa. Sivuston jäsenistä, joista naisten määrä on noin 45%, jopa 75% löytää seuraa lyhyen ajan sisällä. E-kontaktin deittipalvelu on paitsi tehokas ja suosittu, se on lisäksi luotettava ja edullinen vaihtoehto internetdeittailusta kiinnostuneille.

Mikä sitten tekee E-kontaktista niin edullisen? No tietenkin huippuedulliset hinnat ja alennukset, jotka bongaat aina meidän sivuiltamme. Lisäksi E-kontakti etukoodit auttavat sinua liittymään seuranhakupalveluun ja hintaa ei jää jäljelle juuri mitään. Toimi heti ja ota palvelu kokeiluun saman tien!

Kohti onnea edullisesti E-Kontakti etukoodilla

Rohkaistu aloittamaan onnen etsiminen E-Kontaktin huikeilla eduilla jo tänään! Me varmistamme, että löydät tältä sivulta aina viimeisimmät koodit. Niiden avulla nettideittailu muuttuu uskomattoman edulliseksi! Tee siis näin:

1. Valitse valikoimastamme varmistettu E-Kontakti etukoodi
2. Avaa deittisivu ja rekisteröidy jäseneksi
3. Sovi ensiksi nettitreffit lupaavan kumppaniehdokkaan kanssa
4. Rakastu päätä pahkaa ja elä onnellisena elämäsi loppuun asti

Monien käyttäjien mielestä E-Kontakti on Suomen luotettavin ja helppokäyttöisin nettideittipalvelu. Sen avulla onnellisuuden ja rakkauden tavoittelu on onnistunut helposti ja edullisesti jo yli kymmenen vuoden ajan. Liity siis onnelliseen joukkoon jo tänään ja hae treffiseuraa suurin säästöin!

Alennusten ja alennuskoodien yhdistäminen

Tiesitkö, että E-kontaktissa sinulla on mahdollisuus yhdistää alennuksia ja alennuskoodeja keskenään! Kirjaudu sisään ja siirry lunastamaan deittailupalvelu käyttöösi vaikka 3 kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi. Näin voit deittailla normaalia edullisempaan kuukausihintaan kuin uusimalla palvelun joka kuukausi erikseen. Muista myös hyödyntää E-kontakti alennuskoodi tilauksen maksamisen yhteydessä, mikä tuo maksimisäästöt ostoksiisi! Mitä enää odotat? Hanki treffipalvelu käyttöösi saman tien.