5 E-kontakti alennuskoodia saatavilla juuri nyt

E-kontakti etukoodit 2018

E-kontakti on tehokas ja edullinen deittipalvelu! Liity jo tänään ja säästä hinnoista käyttämällä alennuskoodit, jotka löydät sivultamme.
260
5aktiivista alennusta
0€
Jäsenyys

Voit myös käyttää E-kontakti-palvelua ilmaisjäsenenä, hintaan 0€

102 on käyttänyt alennustamme
14,95€
Kk

Käytä E-kontaktin palveluja parhaaseen hintaan - alkaen vain 14,95€/kk

25 on käyttänyt alennustamme
57%
Säästö

E-kontaktilla saat puolen vuoden jäsenyyden 57% edullisemmin

0€
Profiili

Voit deittailla E-kontaktilla ilmaiseksi: profiilin luonti maksaa sinulle pyöreät 0€

Ei
Sitoutumista

E-kontaktin jäsenenä et sitoudu mihinkään, voit peruuttaa tilauksesi milloin vain

(1 tarjousta 1 joukosta)

Pidä silmällä seuraavia ja säästä hinnoista

Some-kanavat

Some-kanavat

Tiesitkö, että E-kontaktilla on omat sivunsa muun muassa Facebookissa, Pinterestissä ja Youtubessa! Voit nyt seurata deittipalvelun toimintaa lukuisissa sosiaalisen median kanavissa täysin maksutta. Seuraaminen kannattaa aina, sillä E-kontakti julkaisee koko ajan mahtavia tärppejä edulliseen nettideittailuun some-kanavien kautta. Sosiaalisen median avulla pysyt muun muassa kärryillä käynnissä olevista alennuksista ja bongaat aina uusimmat E-kontaktin alennuskoodit ostoksiisi.
Sitoudunko palveluun liittymällä?

Sitoudunko palveluun liittymällä?

Ottamalla käyttöösi E-kontaktin ilmaisen kokeilujakson et sitoudu mihinkään. Kun muistat peruuttaa tilauksesi ajoissa, sinulta ei veloiteta jatkossa mitään E-kontaktin palveluista. Tällöin menetät myöskin oikeutesi käyttää palvelua maksutta saman tien, kun ilmainen kokeilujakso päättyy. Voit kuitenkin aina palata takaisin palvelun käyttäjäksi huomioiden, että ilmainen kokeilujakso on kertaluontoinen yhtä henkilöä kohden.
LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

LUOTETTAVA JA TURVALLINEN

E-kontakti on täysin suomalainen sivusto, joka on osa Alma Media-konsernia. Tämä tekee sivustosta hyvin luotettavan. Myös turvallisuus on hyvin tärkeää E-kontaktille. Suomalaiset asiakaspalvelijat palvelevat sinua joka päivä kello 10-13, sekä 18-23. Voit kysyä heiltä mitä tahansa, aina täysin ilmaiseksi. Tämän lisäksi asiakaspalvelijat tarkistavat jokaisen seuranhakijan profiilin, yksitellen. Voit siis deittailla huoletta!
Kuka voi käyttää eksklusiiviset alennuskoodit?

Kuka voi käyttää eksklusiiviset alennuskoodit?

Alennuskoodit, joiden otsikoon on kirjoitettu, että löydät alennuskoodin vain meiltä on tarkoitettu kaikille sivustollamme vieraileville edullista nettideittailua hakeville henkilöille. Eksklusiiviset alennuskoodit kannattaa napata mukaansa aina, kun sellainen iskee silmään. Koodit ovat nimittäin normaalia harvinaisempia löytää, minkä vuoksi eksklusiivisien koodien bongaaminen vastaakin kultasuoneen iskemistä. Eksklusiiviset alennuskoodit ovat kaikkien käyttäjien kopioitavissa ja täysin ilmaisia käyttää!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Deittailu
Tämä koodi on vain meillä: Saat 4 päivää ilmaista treffailua E-kontaktilla
Vain meiltä Tämä alennus on vanhentunut
0€
Kokeilu
Hyödynnä E-kontaktin huikea alekoodi ja deittaile ILMAISEKSI 3 vuorokautta
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Säästö
Tuo 15% säästö E-kontaktin palvelun hintaan ensimmäisten 30 päivän aikana
Tämä alennus on vanhentunut
30%
Säästö
Säästä 30% jäsenyydestäsi E-kontaktin juhannuskampanjassa
Tämä alennus on vanhentunut
15%
Säästö
Voimassa vain muutaman päivän: Käytä E-kontaktin palveluita 15% halvempaan hintaan kokonainen kuukausi
Tämä alennus on vanhentunut
0€Jäsenyys
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Edullista deittailua E-kontaktilta

E-kontakti on tuhansien suomalaisten käyttämä deittipalvelu, jonka tavoitteena on ollut auttaa jo vuodesta 2009 ihmisiä ympäri Suomen seuranhaussa. Sivuston jäsenistä, joista naisten määrä on noin 45%, jopa 75% löytää seuraa lyhyen ajan sisällä. E-kontaktin deittipalvelu on paitsi tehokas ja suosittu - lisäksi luotettava ja edullinen vaihtoehto internetdeittailusta kiinnostuneelle henkilölle.

Mikä tekee E-kontaktista edullisen? No huippuedulliset hinnat ja alennukset, joista näet aina tuoreimmat meidän sivultamme. Lisäksi E-kontaktin alennuskoodit auttavat sinua ottamaan seuranhakupalvelun käyttöön hintaan, joka ei ole juuri mitään. Toimi heti ja ota palvelu kokeiluun saman tien!
Siirry sivustolle

Alennusten ja alekoodien yhdistäminen

Tiesitkö, että E-kontaktissa sinulla on mahdollisuus yhdistää alennuksia ja alennuskoodeja keskenään! Kirjaudu sisään ja siirry lunastamaan deittailupalvelu käyttöösi esimerkiksi 3 kuukaudeksi tai puoleksi vuodeksi, jolloin voit deittailla normaalia edullisempaan kuukausihintaan, kuin lunastamalla palvelun käyttöösi joka kuukausi erikseen. Muista lisäksi hyödyntää tilauksen maksamisen yhteydessä yksi E-kontaktin mahtavista alennuskodeista, jolloin tuot maksimisäästöt ostoksiisi! Mitä enää odotat? Hanki treffipalvelu käyttöösi saman tien.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä