Eckerö Line alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Eckerö Line koodilla

Nyt voit matkustaa laivalla huippuedullisesti! Katso Eckerö Linen parhaat alennuskoodit sivultamme ja varaa matka järkevään hintaan.
260
Paras kuponki
15%
Alekoodi
KOODI

Varatessasi golfmatkan Eckerö Linelta, säästät 15% reittimatkasta ja autosta tällä alekoodilla

Avaa alennuskoodi
8€
Alkaen
TARJOUS

Päivä Tallinnassa -risteilyt Eckerö Linelta huippuhintaan: alkaen vain 8€

Avaa alennus
8€
Alekoodi
KOODI

Varaa Päivä Tallinnassa -risteily nyt huippuhintaan 8€ Eckerö alekoodilla

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennuskoodi
10€
Alkaen
TARJOUS

Eckerö Linelta varaat nyt Tallinnan miniristeilyt alkaen hintaan 10€

Avaa alennus
40€
Alkaen
TARJOUS

Lomalle Viroon edullisemmin Eckerö Linen kanssa - varaa hotellipaketti nyt alkaen vain 40€ hintaan

Avaa alennus
150€
Alkaen
TARJOUS

Eckerö Linelta ostat edulliset sarjaliput alkaen vain 150€

Avaa alennus
32€
Säästö
TARJOUS

Varaa miniristeily + buffet edulliseen 32 euron hintaan, mikäli omistat S-etukortin

Avaa alennus
18€
Alkaen
TARJOUS

Eckerö Linelta viinitasting laivalla alkaen hintaan 18€/hlö

Avaa alennus
10%
Säästö
TARJOUS

Säästä Eckerö Linen matkustajakortillasi 10% Kalev Spa & Veekeskuksen sisäänpääsystä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästä smartisti Eckerö Linellä

Blogit

Blogit

Seuraa Eckerö Lineä sosiaalisessa mediassa: Facebookissa & Instagramissa ja bongaa uusimmat blogipostaukset, jotka on toteutettu yhteistyössä Eckerö Linen kanssa. Postausten yhteydessä on usein mukavaan alennukseen oikeuttava Eckerö Linen alekoodi, jonka avulla lähdet vaikka edulliselle pikalomalle rakkaasi kanssa. Pidä sosiaalisen median kautta löytyviä sivuja silmällä erityisesti juhlakausien, kuten pääsiäisen tai juhannuksen lähestyessä, jolloin voit varata matkan huomattavasti edullisempaan hintaan!
Alennukset

Alennukset

Eckerö Line tarjoaa usein upeita etuja, kuten äärettömän edullisia reittimatkoja, miniristeilyjä ja Päivä Tallinnassa -risteilyjä. Jos sinulla ei ole tulenpalava kiire ostaa matkaasi nyt, ja jos alennuskoodia ei ole juuri saatavilla, odota kunnes matkat ovat saatavilla edulliseen alehintaan ja säästät mahdollisesti kymmeniä euroja. Alennuksia ilmestyy viikottain - ellei jopa päivittäin - joten odota oikeaa hetkeä lunastaaksesi sinulle sopiva laivamatka tai risteilyltä hankittavat tuotteet, kuten ruoat ja juomat ennakkoon.
Alennuskoodeja vain meiltä

Alennuskoodeja vain meiltä

Näkyykö näytölläsi alennuskoodi, jossa on maininta "vain meiltä"? Kyseessä on tällöin nimensä mukaisesti vain meiltä löytyvä alennuskoodi, jota et löydä miltään muulta alennuskoodisivustolta. Olemme hankkineet alennuskoodin varta vasten sinua varten, jotta pystyisit varaamaan laivamatkasi mahdollisimman edullisesti. Hyödynnä aina meiltä löytyvät alennuskoodit saman tien, sillä nämä koodit ovat yleensä muita parempia ja ennen kaikkea harvinaisempia!
0€ maksavat alekoodit

0€ maksavat alekoodit

Alennuskoodit on helppo käyttää, minkä lisäksi koodit ovat täysin maksuttomia! Olemme omistaneet työmme sille, että sinä saisit mahdollisimman edullisen asiakaskokemuksen sadoissa verkkokaupoissa, kuten Eckerö Linessa. Tämän vuoksi emme peri mitään alennuskoodiemme käytöstä. Alennuskoodin käyttäminen on lisäksi nopeaa, sillä voit kopioida alekoodit mukaasi ilman tunnusten luomista. Alekoodit on suunnattu kaikille sivustollamme vieraileville henkilöille!
Sail Away -hinnasto

Sail Away -hinnasto

Oletko jo kuullut Eckerö Linen mahtavasta Sail Away -hinnastosta? Kyseessä ovat maagiset hinnat, joiden avulla varaat risteilymatkat Tallinnaan ja takaisin m/s Finlandialla vain kympillä. Matka kestää vain muutaman tunnin, minkä aikana ehdit syödä mahan täyteen huippuedullisessa buffetissa ja nauttia kotimaisesta musiikista täysin maksutta. Sail Away -hintojen joukosta löydät huippuedulliset päivä Tallinnassa -risteilyt, muutaman tunnin miniristeilyt, meno-paluuliput ja jopa ryhmämatkat! Tutustu hintoihin ja matkoihin äkkiä, ennen kuin ne viedään käsistä.
Alekoodi vai alennus?

Alekoodi vai alennus?

Miten Eckerö Linen alennuskoodit ja alennukset eroavat toisistaan? Alennuskoodi on ostosten loppuvaiheessa hyödynnettävä etu, jonka oikeuttama alennus näkyy tilauksesi loppusummassa vasta, kun olet liittänyt alennuskoodin sille osoitettuun kenttään matkan varauksen yhteydessä. Alennuskoodi saattaa lisäksi toimia normaalihintaisiin tai jo alennettuihin matkoihin, alennuskoodin ehdoista riippuen. Alennus puolestaan näkyy matkan tai tuotteen hinnassa jo silloin, kun lisäät tuotteita ja palveluita ostoskoriin. Jos mahdollista, koita hyödyntää kummatkin edut edullista matkaa suunnitellessasi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

9€
Alekoodi
KOODI
Nappaa tästä Eckerö Linen alekoodi ja varaa valikoima risteilyjä hintaan 9€Lue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
9€
Alekoodi
KOODI
Vietä päivä Tallinnassa risteillen Eckerö Linella - varaa nyt alekoodilla vain 9€:llaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
0€
Autolla
TARJOUS
Eckerö Linen miniristeilylle saat auton mukaan laivaparkkiin jopa täysin ilmaiseksi
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5€
Risteily
TARJOUS
Eckerö Line tarjoaa nyt risteilyn lapsille alkaen vain 5€:lla - hyödynnä S-Etukortti-tarjous jo tänään!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
120€
Alkaen
TARJOUS
Eckerö Linen 10 matkan sarjalipuilla teet laivamatkat Tallinnaan edullisemmin - hinnat alkaen 120€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Edulliset juhlat Eckerö Linen avulla

Oletko järjestämässä suurempia juhlia ja haluat säästää muutaman satasen juhlabudjetissa? Hanki juhlajuomat ja -ruoat Eckerö Lineltä! Voit säästää merkittäviä summia maalla maksettaviin hintoihin verrattuna, ja sinulle jää rahaa täten tärkeämpiin asioihin. Voit myös helpottaa elämääsi tilaamalla juomat ennakkoon, jolloin ne odottavat sinua valmiiksi satamassa. Lisäksi suuremmille ostoksille voit vuokrata pakettiauton Hertziltä ultraedulliseen hintaan 79€/vuorokausi. Voit kätevästi parkkeerata auton Finlandian kannelle, ostaa juhlajuomat ja ajaa kätevästi kotiin tuomisten kanssa. Näin säästät itseltäsi rahan lisäksi rutkasti aikaa ja vaivaa.Siirry sivustolle

Tärppejä matkanvaraukseen

Haluamme auttaa sinua mahdollisimman edullisen matkan varauksessa, minkä vuoksi olemme keränneet parhaat alennukset ja Eckerö Linen alennuskoodit yhdelle sivustolle. Lisäksi kerromme sinulle muista tärpeistä edullisen laivamatkan löytämiseen. Jos haluat löytää edullisen laivatmatkan, sinun kannattaa välttää matkustamista suosittuina ajankohtina, kuten pyhäpäivinä, joista suosituimpia ovat muun muassa pääsiäinen ja juhannus. Lisäksi sinun kannattaa varata matka keskelle viikkoa, sillä viikonpäivinä tapahtuvat lähdöt ovat monesti edullisempia kuin viikonloppumatkat. Sama pätee kellonaikoihin - vältä suosittuihin kellonaikoihin matkustamista ja varaa matka esimerkiksi keskellä päivää lähtevään laivaan, jolloin matkasi hintakustannukset pienenevät huomattavasti. Kaikki informaation on myös kohdillaan hotellien hintoihin liittyen: hotelleissa ja spa-hoitoloissa vieraileminen on huomattavasti kalliimpaa juhlapyhinä ja viikonloppuina.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Hinnat alkaen van 1€

Eckerö Lineltä löydät risteilyt aina järkevään hintaan. Välillä saatat löytää laivamatkoja jopa 1€ hintaan! Pidä silmällä matkailusivuston alennuksia erityisesti silloin, kun tiedät alennusmyyntikausien lähestyvän. Tällöin Eckerö Line alentaa jo valmiiksi edullisia hintoja entisestään! Muun muassa joulua edeltävinä viikkoina ja kiitospäivän läheisyydessä on mahdollista varata laivamatkat Helsingin ja Tallinnan välillä Eckerö Linen 1€ hintaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Risteilymatka autolla

Suunnitteletko matkaa Viroon omalla autolla? Nyt voit varata autolle paikan Eckerö Linellä, kun matkustat päiväksi Tallinnaan. Varaa parkkipaikka miniristeilylle ajoissa, sillä muuten sinulta veloitetaan 100€ sakko paikan päällä. Jos varaat autopaikan miniristeilylle, sinulla on myös mahdollisuus tilata Tax Freessä ennakkoon tekemäsi ostokset suoraan autollesi. Tällöin vältyt painavien pakettien kantamiselta. Muista myös katsoa mahdolliset Helsinki-Tallinna-autopaketit, joiden avulla matkustat autolla Suomen ja Viron välillä sekä vietät yhden tai useamman yön Tallinnan kauniissa kaupungissa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä