7 Eckerö Line alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Eckerö Line kuponkikoodit 2018

Nyt voit matkustaa laivalla huippuedullisesti! Katso Eckerö linen parhaat alennuskoodit sivultamme ja varaa matka järkevään hintaan.
260
7aktiivista alennusta
20%
Säästö

Eckerö Linelta saat 10-20% säästön reittimatkavarauksiin läpi koko vuoden

käytetty 3 tuntia sitten
150€
Sarjaliput

Osta 10 kerran henkilölippu tai ajoneuvotila Eckerö Linen matkoihin vain 150€ hintaan

10€
Säästö

Varaa hytti 10€ edullisemmin Eckerö Lineltä S-etukortilla - Katso aikataulu ja hinnat

75€
Alkaen

Tutustu Eckerö Linen kylpylälomiin ja varaa Spa-matka alkaen vain 75€

10€
Säästö

Eckerö Line vie sinut päiväksi Tallinnaan! Katso risteilyt alkaen vain 10€

10€
Alkaen

Eckerö Lineltä löydät lukuisat risteilyt alkaen vain 10€ - Varaa heti

6€
Alkaen

Varaa Eckerö Lineltä edulliset reittimatkat Tallinnaan - maksat vähimmillään vain 6€!

(1 tarjousta 1 joukosta)

Säästä smartisti Eckerö Linellä

Blogit

Seuraa Eckerö Lineä sosiaalisessa mediassa: Facebookissa & Instagramissa ja bongaa uusimmat blogipostaukset, jotka on toteutettu yhteistyössä Eckerö Linen kanssa. Postausten yhteydessä on usein mukavaan alennukseen oikeuttava Eckerö Linen alekoodi, jonka avulla lähdet vaikka edulliselle pikalomalle rakkaasi kanssa.

Alennukset

Eckerö Line tarjoaa usein upeita etuja, kuten äärettömän edullisia reittimatkoja, miniristeilyjä ja Päivä Tallinnassa -risteilyjä. Jos sinulla ei ole tulenpalava kiire ostaa matkaasi nyt, ja jos alennuskoodia ei ole juuri saatavilla, odota kunnes matkat ovat saatavilla edulliseen alehintaan ja säästät mahdollisesti kymmeniä euroja.

0€ maksavat alennuskoodit

Alennuskoodit on helppo käyttää, minkä lisäksi koodit ovat täysin maksuttomia! Olemme omistaneet työmme sille, että sinä saisit mahdollisimman edullisen asiakaskokemuksen sadoissa verkkokaupoissa, kuten Eckerö Linessa. Tämän vuoksi emme peri mitään alennuskoodiemme käytöstä. Alennuskoodin käyttäminen on lisäksi nopeaa, sillä voit kopioida alekoodit mukaasi ilman tunnusten luomista. Alekoodit on suunnattu kaikille sivustollamme vieraileville henkilöille!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Oletko vielä käynyt Eckerö Linen oopperamatkalla? Nyt saat oopperapaketista 10% alennusta tätä koodia hyödyntämällä
Tämä alennus on vanhentunut
30%
Säästö
Heinäkuussa säästät 30% kaikista Eckerö Linen hotellivarauksista Tallinnassa
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Varaa Eckerö Linen miniristeily Suomenlahdella - kun ostat vähintään 3 lippua saat 20% alennusta koko tilauksesta
Tämä alennus on vanhentunut
20%
Säästö
Kesäetu: Säästä 20% reittimatkoista Eckerö Linellä Autoliiton tai SF Caravanin jäsenenä
Tämä alennus on vanhentunut
5%
Säästö
Asiakasomistajana säästät 5% oopperamatkojen hinnoista Eckerö Linellä. Varaa kulttuurimatkasi heti!
Tämä alennus on vanhentunut
20%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Edulliset juhlat Eckerö Linen avulla

Oletko järjestämässä suurempia juhlia ja haluat säästää muutaman satasen juhlabudjetissa? Hanki juhlajuomat ja -ruoat Eckerö Lineltä! Voit säästää merkittäviä summia maalla maksettaviin hintoihin verrattuna, ja sinulle jää rahaa täten tärkeämpiin asioihin. Voit myös helpottaa elämääsi tilaamalla juomat ennakkoon, jolloin ne odottavat sinua valmiiksi satamassa. Lisäksi suuremmille ostoksille voit vuokrata pakettiauton Hertziltä ultraedulliseen hintaan 79€/vuorokausi. Voit kätevästi parkkeerata auton Finlandian kannelle, ostaa juhlajuomat ja ajaa kätevästi kotiin tuomisten kanssa. Näin säästät itseltäsi rahan lisäksi rutkasti aikaa ja vaivaa.Siirry sivustolle

Tärppejä matkanvaraukseen

Haluamme auttaa sinua mahdollisimman edullisen matkan varauksessa, minkä vuoksi olemme keränneet parhaat alennukset ja Eckerö Linen alennuskoodit yhdelle sivustolle. Lisäksi kerromme sinulle muista tärpeistä edullisen laivamatkan löytämiseen. Jos haluat löytää edullisen laivatmatkan, sinun kannattaa välttää matkustamista suosittuina ajankohtina, kuten pyhäpäivinä, joista suosituimpia ovat muun muassa pääsiäinen ja juhannus. Lisäksi sinun kannattaa varata matka keskelle viikkoa, sillä viikonpäivinä tapahtuvat lähdöt ovat monesti edullisempia kuin viikonloppumatkat. Sama pätee kellonaikoihin - vältä suosittuihin kellonaikoihin matkustamista ja varaa matka esimerkiksi keskellä päivää lähtevään laivaan, jolloin matkasi hintakustannukset pienenevät huomattavasti. Kaikki informaation on myös kohdillaan hotellien hintoihin liittyen: hotelleissa ja spa-hoitoloissa vieraileminen on huomattavasti kalliimpaa juhlapyhinä ja viikonloppuina.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Hinnat alkaen van 1€

Eckerö Lineltä löydät risteilyt aina järkevään hintaan. Välillä saatat löytää laivamatkoja jopa 1€ hintaan! Pidä silmällä matkailusivuston alennuksia erityisesti silloin, kun tiedät alennusmyyntikausien lähestyvän. Tällöin Eckerö Line alentaa jo valmiiksi edullisia hintoja entisestään! Muun muassa joulua edeltävinä viikkoina ja kiitospäivän läheisyydessä on mahdollista varata laivamatkat Helsingin ja Tallinnan välillä Eckerö Linen 1€ hintaan.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Risteilymatka autolla

Suunnitteletko matkaa Viroon omalla autolla? Nyt voit varata autolle paikan Eckerö Linellä, kun matkustat päiväksi Tallinnaan. Varaa parkkipaikka miniristeilylle ajoissa, sillä muuten sinulta veloitetaan 100€ sakko paikan päällä. Jos varaat autopaikan miniristeilylle, sinulla on myös mahdollisuus tilata Tax Freessä ennakkoon tekemäsi ostokset suoraan autollesi. Tällöin vältyt painavien pakettien kantamiselta. Muista myös katsoa mahdolliset Helsinki-Tallinna-autopaketit, joiden avulla matkustat autolla Suomen ja Viron välillä sekä vietät yhden tai useamman yön Tallinnan kauniissa kaupungissa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä