Eckerö Line alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Eckerö Line koodilla

Nyt voit matkustaa laivalla huippuedullisesti! Katso Eckerö Linen parhaat alennuskoodit sivultamme ja varaa matka järkevään hintaan.
260
Paras kuponki
50%
Alekoodi
KOODI

Säästä 50% Helsinki-Helsinki miniristeilystä Eckerö Line alekoodin avulla

Testattu
Avaa alennuskoodi
10€
Alekoodi
KOODI

Tilaamalla Eckerö Linen uutiskirjeen säästät ainakin 10€ seuraavasta varauksestasi

Testattu
Avaa alennuskoodi
20%
Säästö
TARJOUS

Eckerö Linen liittolaisena vaaat päiväristeilyt ja reittimatkat 20% alennuksella

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Varaa risteily Eckerö Linella ja shoppaile Eckerö Marketissa ja Parfymeriassa jopa 30% säästöllä

Avaa alennus
150€
Alkaen
TARJOUS

Eckerö Linelta ostat edulliset sarjaliput alkaen vain 150€

Avaa alennus
15€
Alkaen
TARJOUS

Eckerö Linelta viinitasting laivalla alkaen hintaan 15€/hlö

Avaa alennus
35€
Alkaen
TARJOUS

Lomalle Viroon edullisemmin Eckerö Linen kanssa - varaa hotellipaketti nyt alkaen vain 35€ hintaan

Avaa alennus
39€
Alkaen
TARJOUS

Varaa Eckerö Linen Päivä Tallinnassa + buffet edulliseen 39 euron hintaan S-Etukortilla

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Merelle päin

Kurkkaa ylläoleva video ja virittäydy risteilyn tunnelmaan. Eckerö Linen risteilyillä ajan ehdit nauttia maisemista, herkullisesta ruoasta sekä ostoksista. Lähtöselvityskin hoituu helposti, sillä voit valita lähtöselvityskortin lähetettäväksi suoraan puhelimeesi. Muistathan, että Eckerö Line alennuskoodit viilaavat sekä miniristeilyjen että viikkoristeilyjen hintoja huiman tehokkaasti. Toivotammekin sinulle turvallista sekä edullista matkaa!

Säästä smartisti Eckerö Linellä

Blogit

Blogit

Seuraa Eckerö Lineä sosiaalisessa mediassa: Facebookissa & Instagramissa ja bongaa uusimmat blogipostaukset, jotka on toteutettu yhteistyössä Eckerö Linen kanssa. Postausten yhteydessä on usein mukavaan alennukseen oikeuttava Eckerö Line alekoodi, jonka avulla lähdet vaikka edulliselle pikalomalle rakkaasi kanssa. Pidä sosiaalisen median kautta löytyviä sivuja silmällä erityisesti juhlakausien, kuten pääsiäisen tai juhannuksen lähestyessä, jolloin voit varata matkan huomattavasti edullisempaan hintaan!
Alennukset

Alennukset

Eckerö Line tarjoaa usein upeita etuja, kuten äärettömän edullisia reittimatkoja, miniristeilyjä ja Päivä Tallinnassa -risteilyjä. Jos sinulla ei ole tulenpalava kiire ostaa matkaasi nyt, ja jos alennuskoodia ei ole juuri saatavilla, odota kunnes matkat ovat saatavilla edulliseen alehintaan ja säästät mahdollisesti kymmeniä euroja. Alennuksia ilmestyy viikottain - ellei jopa päivittäin - joten odota oikeaa hetkeä lunastaaksesi sinulle sopiva laivamatka tai risteilyltä hankittavat tuotteet, kuten ruoat ja juomat ennakkoon.
Alennuskoodeja vain meiltä

Alennuskoodeja vain meiltä

Näkyykö näytölläsi Eckerö Line alennuskoodi, jossa on maininta "vain meiltä"? Kyseessä on tällöin nimensä mukaisesti vain meiltä löytyvä alennuskoodi, jota et löydä miltään muulta alennuskoodisivustolta. Olemme hankkineet alennuskoodin varta vasten sinua varten, jotta pystyisit varaamaan laivamatkasi mahdollisimman edullisesti. Hyödynnä aina meiltä löytyvät Eckerö Line alennuskoodit saman tien, sillä nämä koodit ovat yleensä muita parempia ja ennen kaikkea harvinaisempia!
0€ maksavat Eckerö Line alekoodit

0€ maksavat Eckerö Line alekoodit

Alennuskoodit on helppo käyttää, minkä lisäksi Eckerö Line koodit ovat täysin maksuttomia! Olemme omistaneet työmme sille, että sinä saisit mahdollisimman edullisen asiakaskokemuksen sadoissa verkkokaupoissa, kuten Eckerö Linessa. Tämän vuoksi emme peri mitään alennuskoodiemme käytöstä. Alennuskoodin käyttäminen on lisäksi nopeaa, sillä voit kopioida alekoodit mukaasi ilman tunnusten luomista. Alekoodit on suunnattu kaikille sivustollamme vieraileville henkilöille!
Sail Away -hinnasto

Sail Away -hinnasto

Oletko jo kuullut Eckerö Linen mahtavasta Sail Away -hinnastosta? Kyseessä ovat maagiset hinnat, joiden avulla varaat risteilymatkat Tallinnaan ja takaisin m/s Finlandialla vain kympillä. Matka kestää vain muutaman tunnin, minkä aikana ehdit syödä mahan täyteen huippuedullisessa buffetissa ja nauttia kotimaisesta musiikista täysin maksutta. Sail Away -hintojen joukosta löydät huippuedulliset päivä Tallinnassa -risteilyt, muutaman tunnin miniristeilyt, meno-paluuliput ja jopa ryhmämatkat! Tutustu hintoihin ja matkoihin äkkiä, ennen kuin ne viedään käsistä.
Alekoodi vai alennus?

Alekoodi vai alennus?

Miten Eckerö alennuskoodit ja alennukset eroavat toisistaan? Alennuskoodi on ostosten loppuvaiheessa hyödynnettävä etu, jonka oikeuttama alennus näkyy tilauksesi loppusummassa vasta, kun olet liittänyt alekoodin sille osoitettuun kenttään matkan varauksen yhteydessä. Koodi saattaa lisäksi toimia normaalihintaisiin tai jo alennettuihin matkoihin, alennuskoodin ehdoista riippuen. Alennus puolestaan näkyy matkan tai tuotteen hinnassa jo silloin, kun lisäät tuotteita ja palveluita ostoskoriin. Jos mahdollista, koita hyödyntää kummatkin edut edullista matkaa suunnitellessasi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10€
Alekoodi
KOODI
Nappaa Eckerö Line-risteilyt hintaan 10€ alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI
Säästä 15% golf-matkasi risteilystä Eckerö alennuskoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
6€
Alekoodi
KOODI
Nappaa Eckerö alennuskoodi ja tilaa päivä- ja miniristeilyjä hintaan 6€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
17€
Alkaen
TARJOUS
Taas pääsee Tallinnaan! Varaa Eckerö Linen risteilyt alkaen vain 17€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
S-etukortin haltijana lapsesi risteilee 50% edullisemmin Eckerö Linella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Klikkaa kotiin Eckerö Linen sarjalippuja jopa 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Edulliset juhlat Eckerö Linen avulla

Oletko järjestämässä suurempia juhlia ja haluat säästää muutaman satasen juhlabudjetissa? Hanki juhlajuomat ja -ruoat Eckerö Lineltä! Voit säästää merkittäviä summia maalla maksettaviin hintoihin verrattuna, ja sinulle jää rahaa täten tärkeämpiin asioihin. Voit myös helpottaa elämääsi tilaamalla juomat ennakkoon, jolloin ne odottavat sinua valmiiksi satamassa. Muistathan, että välillä Eckerö Line alennuskoodit voivat viilata myös ruokatuotteiden hintoja rutkasti.Siirry sivustolle

Tärppejä matkanvaraukseen

Haluamme auttaa sinua mahdollisimman edullisen matkan varauksessa, minkä vuoksi olemme keränneet parhaat alennukset ja Eckerö Line alennuskoodit yhdelle sivustolle. Lisäksi kerromme sinulle muista tärpeistä edullisen laivamatkan löytämiseen. Jos haluat löytää edullisen laivatmatkan, sinun kannattaa välttää matkustamista suosittuina ajankohtina, kuten pyhäpäivinä, joista suosituimpia ovat muun muassa pääsiäinen ja juhannus. Lisäksi sinun kannattaa varata matka keskelle viikkoa, sillä viikonpäivinä tapahtuvat lähdöt ovat monesti edullisempia kuin viikonloppumatkat. Sama pätee kellonaikoihin - vältä suosittuihin kellonaikoihin matkustamista ja varaa matka esimerkiksi keskellä päivää lähtevään laivaan, jolloin matkasi hintakustannukset pienenevät huomattavasti. Kaikki informaation on myös kohdillaan hotellien hintoihin liittyen: hotelleissa ja spa-hoitoloissa vieraileminen on huomattavasti kalliimpaa juhlapyhinä ja viikonloppuina.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Hinnat alkaen van 1€

Eckerö Lineltä löydät risteilyt aina järkevään hintaan. Katso siis aina ennen varausta uusin Eckerö Line tarjous ja saatat löytää laivamatkoja jopa 1€ hintaan! Pidä silmällä matkailusivuston alennuksia erityisesti silloin, kun tiedät alennusmyyntikausien lähestyvän tai vuosittainen Eckerö Line Black Friday -alennuspäivä on tuloillaan - tällöin laivayhtiö alentaa jo valmiiksi edullisia hintoja entisestään! Muun muassa joulua edeltävinä viikkoina ja kiitospäivän läheisyydessä on mahdollista varata laivamatkat Helsingin ja Tallinnan välillä Eckerö Linen 1€ hintaan. Mikäli löydät vielä sopivan Eckerö Line alennuskoodin matkaasi, säästösi on taattu.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Risteilymatka autolla

Suunnitteletko matkaa Viroon omalla autolla? Nyt voit varata autolle paikan Eckerö Linellä, kun matkustat päiväksi Tallinnaan. Varaa parkkipaikka miniristeilylle ajoissa, sillä muuten sinulta veloitetaan 100€ sakko paikan päällä. Jos varaat autopaikan miniristeilylle, sinulla on myös mahdollisuus tilata Tax Freessä ennakkoon tekemäsi ostokset suoraan autollesi. Tällöin vältyt painavien pakettien kantamiselta. Muista myös katsoa mahdolliset Helsinki-Tallinna-autopaketit, joiden avulla matkustat autolla Suomen ja Viron välillä sekä vietät yhden tai useamman yön Tallinnan kauniissa kaupungissa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä