PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

Eckerö Line alennuskoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Eckerö alennuskoodit

Paras kuponki
Paras kuponki
20%
Alekoodi
Koodi

Käytä Eckerö Line alekoodi ja saat nyt -20% säästön reitti- ja risteilymatkoista!

Koodi
22
20%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee
: 25. huhtikuuta
10€
Alekoodi
Koodi

Nappaa nyt 10€ arvoinen Eckerö Line alekoodi seuraavalle risteilylle!

Koodi
Varmennettu
je
10€
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee
: 14. huhtikuuta
30%
Säästö
Alennus

Nappaa aina meiltä parhaat Eckerö Line alekoodit ja hyödyt jopa 30% säästöistä!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
0€
Risteily
Alennus

Eckerö Line tarjoaa nyt ilmaisen risteilyn kanta-asiakkaille!

Alennus
0€
Risteily
Hyödynnä alennus
15€
Alkaen
Alennus

Matkusta Tallinnaan Eckerö Linellä alkaen edulliseen 15€ hintaan!

Alennus
15€
Alkaen
Hyödynnä alennus

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Alekoodi
Koodi

Varaa ilmainen risteily ja 50% säästö ystävillesi tällä Eckerö Line alekoodilla!

Koodi
Varmennettu
TG
50%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee
: 29. tammikuuta
50€
Alkaen
Alennus

Anna lahjaksi elämys - Eckerö Line tarjoaa lahjakortit alkaen 50€!

Alennus
50€
Alkaen
Hyödynnä alennus
7%
Säästö
Alennus

Eckerö Line tarjoaa nyt 10kpl sarjaliput risteilyille jopa tuntuvalla 7% säästöllä!

Alennus
7%
Säästö
Hyödynnä alennus

Merelle päin

Kurkkaa ylläoleva video ja virittäydy risteilyn tunnelmaan. Eckerö Linen risteilyillä ajan ehdit nauttia maisemista, herkullisesta ruoasta sekä ostoksista. Lähtöselvityskin hoituu helposti, sillä voit valita lähtöselvityskortin lähetettäväksi suoraan puhelimeesi. Muistathan, että Eckerö Line alennuskoodit viilaavat sekä miniristeilyjen että viikkoristeilyjen hintoja huiman tehokkaasti. Toivotammekin sinulle turvallista sekä edullista matkaa!

Säästä smartisti Eckerö Linellä

Blogit

Blogit

Seuraa Eckerö Lineä sosiaalisessa mediassa: Facebookissa & Instagramissa ja bongaa uusimmat blogipostaukset, jotka on toteutettu yhteistyössä Eckerö Linen kanssa. Postausten yhteydessä on usein mukavaan alennukseen oikeuttava Eckerö Line alennuskoodi, jonka avulla lähdet vaikka edulliselle pikalomalle rakkaasi kanssa. Pidä sosiaalisen median kautta löytyviä sivuja silmällä erityisesti juhlakausien, kuten pääsiäisen tai juhannuksen lähestyessä, jolloin voit varata matkan huomattavasti edullisempaan hintaan!
Alennukset

Alennukset

Eckerö Line tarjoaa usein upeita etuja, kuten äärettömän edullisia reittimatkoja, miniristeilyjä ja Päivä Tallinnassa -risteilyjä. Jos sinulla ei ole tulenpalava kiire ostaa matkaasi nyt, ja jos alennuskoodia ei ole juuri saatavilla, odota kunnes matkat ovat saatavilla edulliseen alehintaan ja säästät mahdollisesti kymmeniä euroja. Alennuksia ilmestyy viikottain - ellei jopa päivittäin - joten odota oikeaa hetkeä lunastaaksesi sinulle sopiva laivamatka tai risteilyltä hankittavat tuotteet, kuten ruoat ja juomat ennakkoon.
Alennuskoodeja vain meiltä

Alennuskoodeja vain meiltä

Näkyykö näytölläsi Eckerö Line alennuskoodi, jossa on maininta "vain meiltä"? Kyseessä on tällöin nimensä mukaisesti vain meiltä löytyvä koodi, jota et löydä miltään muulta alennuskoodisivustolta. Olemme hankkineet koodin varta vasten sinua varten, jotta pystyisit varaamaan laivamatkasi mahdollisimman edullisesti. Hyödynnä aina meiltä löytyvät Eckerö Line alennuskoodit saman tien, sillä nämä koodit ovat yleensä muita parempia ja ennen kaikkea harvinaisempia!
0€ maksavat Eckerö alennuskoodit

0€ maksavat Eckerö alennuskoodit

Alennuskoodit on helppo käyttää, minkä lisäksi Eckerö alennuskoodit ovat täysin maksuttomia! Olemme omistaneet työmme sille, että sinä saisit mahdollisimman edullisen asiakaskokemuksen sadoissa verkkokaupoissa, kuten Eckerö Linessa. Tämän vuoksi emme peri mitään alennuskoodiemme käytöstä. Koodin käyttäminen on lisäksi nopeaa, sillä voit kopioida koodit mukaasi ilman tunnusten luomista. Alennuskoodit ovat suunnattu kaikille sivustollamme vieraileville henkilöille!
Sail Away -hinnasto

Sail Away -hinnasto

Oletko jo kuullut Eckerö Linen mahtavasta Sail Away -hinnastosta? Kyseessä ovat maagiset hinnat, joiden avulla varaat risteilymatkat Tallinnaan ja takaisin m/s Finlandialla vain kympillä. Matka kestää vain muutaman tunnin, minkä aikana ehdit syödä mahan täyteen huippuedullisessa buffetissa ja nauttia kotimaisesta musiikista täysin maksutta. Sail Away -hintojen joukosta löydät huippuedulliset päivä Tallinnassa -risteilyt, muutaman tunnin miniristeilyt, meno-paluuliput ja jopa ryhmämatkat! Tutustu hintoihin ja matkoihin äkkiä, ennen kuin ne viedään käsistä.
Alennuskoodi vai alennus?

Alennuskoodi vai alennus?

Miten Eckerö alennuskoodit ja alennukset eroavat toisistaan? Alennuskoodi on ostosten loppuvaiheessa hyödynnettävä etu, jonka oikeuttama alennus näkyy tilauksesi loppusummassa vasta, kun olet liittänyt koodin sille osoitettuun kenttään matkan varauksen yhteydessä. Koodi saattaa lisäksi toimia normaalihintaisiin tai jo alennettuihin matkoihin, alennuskoodin ehdoista riippuen. Alennus puolestaan näkyy matkan tai tuotteen hinnassa jo silloin, kun lisäät tuotteita ja palveluita ostoskoriin. Jos mahdollista, koita hyödyntää kummatkin edut edullista matkaa suunnitellessasi!

Suositut Eckerö Line alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
Käytä Eckerö Line alekoodi ja saat nyt -20% säästön reitti- ja risteilymatkoista!20% Alekoodi25. huhtikuuta
Nappaa nyt 10€ arvoinen Eckerö Line alekoodi seuraavalle risteilylle!10€ Alekoodi14. huhtikuuta
Nappaa aina meiltä parhaat Eckerö Line alekoodit ja hyödyt jopa 30% säästöistä!30% Säästö12. huhtikuuta
Eckerö Line tarjoaa nyt ilmaisen risteilyn kanta-asiakkaille!0€ Risteily20. huhtikuuta
Matkusta Tallinnaan Eckerö Linellä alkaen edulliseen 15€ hintaan!15€ Alkaen3. huhtikuuta

Edulliset juhlat Eckerö Linen avulla

Oletko järjestämässä suurempia juhlia ja haluat säästää muutaman satasen juhlabudjetissa? Hanki juhlajuomat ja -ruoat Eckerö Lineltä! Voit säästää merkittäviä summia maalla maksettaviin hintoihin verrattuna, ja sinulle jää rahaa täten tärkeämpiin asioihin. Voit myös helpottaa elämääsi tilaamalla juomat ennakkoon, jolloin ne odottavat sinua valmiiksi satamassa. Muistathan, että välillä Eckerö Line alennuskoodit voivat viilata myös ruokatuotteiden hintoja rutkasti.

Tärppejä matkanvaraukseen

Haluamme auttaa sinua mahdollisimman edullisen matkan varauksessa, minkä vuoksi olemme keränneet parhaat alennukset ja Eckerö Line alennuskoodit yhdelle sivustolle. Lisäksi kerromme sinulle muista tärpeistä edullisen laivamatkan löytämiseen. Jos haluat löytää edullisen laivatmatkan, sinun kannattaa välttää matkustamista suosittuina ajankohtina, kuten pyhäpäivinä, joista suosituimpia ovat muun muassa pääsiäinen ja juhannus. Lisäksi sinun kannattaa varata matka keskelle viikkoa, sillä viikonpäivinä tapahtuvat lähdöt ovat monesti edullisempia kuin viikonloppumatkat. Sama pätee kellonaikoihin - vältä suosittuihin kellonaikoihin matkustamista ja varaa matka esimerkiksi keskellä päivää lähtevään laivaan, jolloin matkasi hintakustannukset pienenevät huomattavasti. Kaikki informaation on myös kohdillaan hotellien hintoihin liittyen: hotelleissa ja spa-hoitoloissa vieraileminen on huomattavasti kalliimpaa juhlapyhinä ja viikonloppuina.

Samankaltaisia verkkokauppoja

Hinnat alkaen van 1€

Eckerö Lineltä löydät risteilyt aina järkevään hintaan. Katso siis aina ennen varausta uusin Eckerö Line tarjous ja saatat löytää laivamatkoja jopa 1€ hintaan! Pidä silmällä matkailusivuston alennuksia erityisesti silloin, kun tiedät alennusmyyntikausien lähestyvän tai vuosittainen Eckerö Line Black Friday -alennuspäivä on tuloillaan - tällöin laivayhtiö alentaa jo valmiiksi edullisia hintoja entisestään! Muun muassa joulua edeltävinä viikkoina ja kiitospäivän läheisyydessä on mahdollista varata laivamatkat Helsingin ja Tallinnan välillä Eckerö Linen 1€ hintaan. Mikäli löydät vielä sopivan Eckerö Line alennuskoodin matkaasi, säästösi on taattu.

Risteilymatka autolla

Suunnitteletko matkaa Viroon omalla autolla? Nyt voit varata autolle paikan Eckerö Linellä, kun matkustat päiväksi Tallinnaan. Varaa parkkipaikka miniristeilylle ajoissa, sillä muuten sinulta veloitetaan 100€ sakko paikan päällä. Jos varaat autopaikan miniristeilylle, sinulla on myös mahdollisuus tilata Tax Freessä ennakkoon tekemäsi ostokset suoraan autollesi. Tällöin vältyt painavien pakettien kantamiselta. Muista myös katsoa mahdolliset Helsinki-Tallinna-autopaketit, joiden avulla matkustat autolla Suomen ja Viron välillä sekä vietät yhden tai useamman yön Tallinnan kauniissa kaupungissa. Valitse matka ja hyödynnä Eckerö alennuskoodi kassalla tehdäksesi matkan entistä edullisemmin!
Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·