DNA alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme DNA alekoodilla

7%
Säästö
Alennus

Nappaa nyt 7% säästö suositun DNA Rajaton 4G 10M liittymän kuukausihinnasta!

Alennus
12,90€
/kk
Alennus

Kätevä ja edullinen DNA Jämpti puhelinliittymä nyt vain lyömättömään 12,90€ kuukausihintaan!

Alennus
13%
Säästö
Alennus

Huippunopea DNA Rajaton 5G 400M liittymä nyt 13% normaalia edullisemmin!

Alennus
49,90€
/kk
Alennus

Ylivertainen 1000M netillä varustettu DNA Rajaton 5G liittymä nyt vain 49,90€/kk!

Alennus

Valitse DNA... koska Elämä on!

Hintavertailu

Hintavertailu

Fiksu vertailee eri liittymiä ja valitsee sitten itselleen sopivimman. Jos tykkäät puhua, mutta netin käyttö ei ole niin sinun juttusi, nappaa siihen tarkoitukseen sopiva liittymä mukaasi, tai räätälöi itsellesi sopiva itse. Näin et maksa turhasta, vaan juuri siitä mitä käytätkin.
3v. Takuu

3v. Takuu

Säästämistä on myös se, että laitteita ei tarvitse uusia niin usein. Tämän takia DNA tarjoaa pidennetyn 3 vuoden takuun kaikille matkapuhelimille ja tableteille. Säästät siis rahaa ja hermojasi, kun hajoavat laitteet eivät sekoita päiväjärjestystäsi.
Rajaton netti

Rajaton netti

Mikäli olet ahkera netin käyttäjä, kannattaa tilata DNAn liittymä johon kuuluu rajaton internetyhteys. Näin pääset surffailemaan sielusi kyllyydestä, eikä tarvitse stressata ylimääräisistä kuluista. DNA alennuskoodit voivat myös viilata rajattomien liittymien hintoja huomattavasti.
Surffaile ulkomailla

Surffaile ulkomailla

DNAn liittymien avulla voit käyttää nettiä tavalliseen tapaan myös EU- ja ETA-alueella. EU-alueen sisällä maksat saman hinnan kuin kotimaassa. Voit siis lähteä interrailille huoletta tai postata lomasi upeat rantakuvasi suoraan someen. Upeaa, eikö?
Someta ja shoppaile

Someta ja shoppaile

Pidä silmällä DNA:n sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia ja Instagramia, joiden avulla pysyt perillä halutuimmista tuotteista ja niiden parhaista hinnoista. Lisäksi tarkimmat bongaavat ostoksiinsa hurjat DNA alennuskoodit, joiden avulla on mahdollista shoppailla tuotteet entistäkin edullisemmin! Toimi nyt ja valitse lukuisten some-kanavien joukosta suosikkisi.

Vinkkejä keskittämiseen sekä säästämiseen

DNA liittymät eivät ainoastaan palkitse uusia asiakkaita, vaan myös pitkäaikaiset asiakkaat otetaan DNA:lla huomioon lukuisin eduin. Olipa kyseessä sitten puhelinliittymä tai vaikkapa DNA laajakaista, voit olla varma että saat rahoillesi todellista vastinetta tai säästät huikeita summia verrattuna muihin palveluntarjoajiin. Tältä videolta näet, kuinka keskittäminen on säästänyt Katariinalle riihikuivaa käteistä ja kuinka tyytyväinen on ollut DNA:n tarjoamiin asiakasetuihin keskittämisen johdosta.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Säästö
Alennus

DNA Rajaton 5G -liittymän saat nyt jopa 10% säästöllä vuodeksi

Alennus
40%
Säästö
Alennus

DNAlta löydät lapsen ensipuhelimeen rajattoman liittymän ja nautit ensimmäisen vuoden jopa 40% säästöllä

Alennus

Varmennetut, DNA verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Keskitä DNA:lle ja säästä huimasti

DNA Oyj on yksi suomalaisten suosikki, kun kyse on teleoperaattoreista ja datapalveluntarjoajista. Jokainen perhe hankkii kunnon välineet ja tarvikkeet onnistuneeseen mobiili- ja viihde-elämään nyt saman katon alta. Löydä nyt
1. Matkapuhelimet
2. Datapalvelut
3. Laajakaistaliittymät
4. Kanavapaketit televisioosi

…ja paljon muuta nyt yhdestä paikasta - ja vielä huippuedulliseen hintaan! Nyt koko perheen kannattaakin keskittää liittymä- ja puhelinostokset DNA:lle, sillä tässä verkkokaupassa nautit huimista eduista. Kyseessä voi olla esimerkiksi ilmainen DNA TV, kymmenien prosenttien alennus kanavapaketeista tai vaikka entistä nopeampi netti alennettuun hintaan. Lisäksi laskutus ja eri laitteiden ja ohjelmien hallinta on huomattavasti helpompaa kun ne ovat kaikki yhden ja saman toimijan alla. Muistathan, että voit säästää vieläkin enemmän nappaamalla mukaasi DNA alennuskoodit ennen siirtymistäsi verkkokauppaan.

Säästä liittymähinnasta DNA alennuskoodilla

Me teemme saumatonta yhteistyötä tämän Suomen suosituimman operaattorin kanssa ja tästä syystä meiltä löytyvät nyt ajankohtaisten alennuksien lisäksi myös markkinoiden parhaat DNA alekoodit! Nappaa nyt siis laajasta valikoimastamme juuri sinulle tai perheesi tarpeisiin sopivat DNA puhelinliittymät aina huikein eduin ja huomattavasti normaalia edullisemmilla hinnoilla. Löydä siis edullinen puhelinliittymä vain muutamalla napin painalluksella ja lisää ostoskoriin säästyneillä rahoilla vaikka DNA netti vielä kaupan päälle! Viimeisin DNA alekoodi voi oikeuttaa sinut esimerkiksi huikeisiin alennuksiin vaikka koko ensimmäisen vuoden kuukausimaksuista! Laita säästyneet rahat syrjään ja hemmottele itseäsi juuri niin kuin parhaaksi näet, sillä nyt kenenkään ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi netti- ja puhelinliittymistä!

Nopeaakin nopeampi netti

Netflix-suoratoistopalvelun tuoreen mittauksen mukaan katselet elokuvat ja sarjat parhaiten ja pätkimättä DNA Netin kautta! DNAlta saat nopeutta internetyhteyteen jopa gigaan saakka, ja tutkimuksen mukaan DNA tarjoaa parhaillaan korkeimman keskinopeuden sarjamaratonien ja leffailtojen virheettömään suoratoistoon. Katso siis sivultamme tuorein DNA alennuskoodi ja hanki liittymä parhaaseen hintaan!