DNA alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme DNA alekoodilla

Suuntaa DNA verkkokauppaan ja tilaa nettiliittymät, mobiililaitteet ja puhelinliittymät rajattomalla netillä yhdestä ja samasta paikasta huippuhintaan! Nappaa meiltä lisäsäästö ostoksiisi uusimmalla DNA alennuskoodilla!
260
25%
Säästö
TARJOUS

DNA Jämpti -puhelinliittymä rajattomalla netillä nyt 25% säästöllä eli vain 9,90€ kuukausihintaan

Voimassa enää tänään
Avaa alennus
30€
Säästö
TARJOUS

DNA-puhelinliittymäasiakkaille valikoima kännyköitä asiakasetuhintaan jopa 30€ säästöllä

Avaa alennus
15%
Säästö
TARJOUS

Hanki DNA Super 4G Rajaton -liittymä ja säästä nyt 15% kuukausihinnasta 12kk ajan

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
5€
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt 5€ liikkuvan DNA Supernetti 4G:n kuukausihinnasta

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
0€
3kk
TARJOUS

Tutustu DNA TV:seen - saat nyt 3 ensimmäistä kuukautta veloituksetta

Avaa alennus
24,90€
Alkaen
TARJOUS

DNA:lta liikkuvat ja rajattomat laajakaistat alkaen vain 24,90€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Valitse DNA... koska Elämä on!

Hintavertailu

Hintavertailu

Fiksu vertailee eri liittymiä ja valitsee sitten itselleen sopivimman. Jos tykkäät puhua, mutta netin käyttö ei ole niin sinun juttusi, nappaa siihen tarkoitukeen sopiva liittymä mukaasi, tai räätälöi itsellesi sopiva itse. Näin et maksa turhasta, vaan juuri siitä mitä käytätkin.
3v. Takuu

3v. Takuu

Säästämistä on myös se, että laitteita ei tarvitse uusia niin usein. Tämän takia DNA tarjoaa pidennetyn 3 vuoden takuun kaikille matkapuhelimille ja tableteille. Säästät siis rahaa ja hermojasi, kun hajoavat laitteet eivät sekoita päiväjärjestystäsi.
Rajaton netti

Rajaton netti

Mikäli olet ahkera netin käyttäjä, kannattaa tilata DNAn liittymä johon kuuluu rajaton internetyhteys. Näin pääset surffailemaan sielusi kyllyydestä, eikä tarvitse stressata ylimääräisistä kuluista. DNA alennuskoodit voivat myös viilata rajattomien liittymien hintoja huomattavasti.
Surffaile ulkomailla

Surffaile ulkomailla

DNAn liittymien avulla voit käyttää nettiä tavalliseen tapaan myös EU- ja ETA-alueella. EU-alueen sisällä maksat saman hinnan kuin kotimaassa. Voit siis lähteä interrailille huoletta tai postata lomasi upeat rantakuvasi suoraan someen. Upeaa, eikö?
Someta ja shoppaile

Someta ja shoppaile

Pidä silmällä DNA:n sosiaalisen median kanavia, kuten Facebook ja Instagram, joiden avulla pysyt perillä halutuimmista tuotteista ja niiden parhaista hinnoista. Lisäksi tarkimmat bongaavat ostoksiinsa hurjat DNA alennuskoodit, joiden avulla on mahdollista shoppailla tuotteet entistäkin edullisemmin! Toimi nyt ja valitse lukuisten some-kanavien joukosta suosikkisi.

Uskomattoman helppo DNA Netti

Laajakaistan asentaminen voi usein tuntua ylitsepääsemättömän vaikealta. Mutta hätä ei ole tämännäköinen, kuten oheiselta videolta käy ilmi. Sinun täytyy vain yksinkertaisesti asettaa nettikaapeli sille tarkoitettuun pistokkeeseen ja kas näin, DNA nettiyhteytesi pelittää samantien.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

250€
Säästö
TARJOUS
Tilaa erilaiset kuulokkeet ja äänentoistolaitteet jopa 250€ säästöllä DNAn Black Fridaysta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
380€
Säästö
TARJOUS
Tilaa Applen iPhone XS 380€ säästöllä DNAn Black Fridaysta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
400€
Säästö
TARJOUS
Säästä huimat 400€ televisioista DNAn Cyber Monday -alennuksilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
DNA Nopea 4G Rajaton Plus -puhelinliittymä nyt 20% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
300€
Säästö
TARJOUS
Kurkkaa DNAn Single's Day-alennukset ja voit säästää jopa 300€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Keskitä DNA:lla, säästä huimasti

DNA Oyj on yksi suomalaisten suosikki teleoperaattoreista ja datapalveluntarjoajista, josta hankkii jokainen perhe kunnon välineet ja tarvikkeet onnistuneeseen mobiili- ja viihde-elämään. Löydä nyt matkapuhelimet, datapalvelut, laajakaistaliittymät ja kanavapaketit televisioosi yhdestä paikasta - ja vielä huippuedulliseen hintaan! DNA:lla kannattaakin keskittää vaikka koko perheen liittymät ja luurit: pääset nauttimaan huimista eduista, kuten ilmaisesta DNA TV:stä, 20% alennuksesta kanavapaketeista sekä nopeammasta netistä alennettuun hintaan. Lisäksi laskutus ja eri laitteiden ja ohjelmien hallinta on huomattavasti helpompaa kun ne ovat kaikki yhden ja saman toimijan alla. Muistathan, että voit säästää vieläkin enemmän nappaamalla mukaasi DNA alennuskoodit ennen siirtymistäsi verkkokauppaan.Siirry sivustolle

Nopeaakin nopeampi netti

Netflix-suoratoistopalvelun tuoreen mittauksen mukaan katselet elokuvat ja sarjat parhaiten ja pätkimättä DNA Netin kautta! DNAlta saat nopeutta internetyhteyteen jopa gigaan saakka, ja tutkimuksen mukaan DNA tarjoaa parhaillaan korkeimman keskinopeuden sarjamaratonien ja leffailtojen virheettömään suoratoistoon. Katso siis sivultamme tuorein DNA alennuskoodi ja hanki liittymä parhaaseen hintaan!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä