PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

DNA alennuskoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut DNA alekoodit

50%
Säästö
Alennus

DNA tuo nyt digiturvan jopa 25 laitteelle puoleen hintaan!

Alennus
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
50€
Säästö
Alennus

Opiskelijat saavat nyt 50€ arvoisen DNA alekoodin ja liittymän opiskelijahintaan!

Alennus
Vanhenee pian!
50€
Säästö
Hyödynnä alennus
35%
Säästö
Alennus

DNA alekoodit saat aina meiltä ja säästät jopa 35% liittymäsi hinnasta!

Alennus
35%
Säästö
Hyödynnä alennus
13%
Säästö
Alennus

Huippunopealla 400M netillä varustettu DNA Rajaton 5G puhelinliittymä nyt -13% säästöllä!

Alennus
13%
Säästö
Hyödynnä alennus
0€
/2kk
Alennus

Tilaa nyt uusi puhelinliittymä ja saat DNA TV:n itsellesi ilmaiseksi 2 kuukauden ajaksi!

Alennus
0€
/2kk
Hyödynnä alennus

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

4,90€
Alkaen
Alennus

Klikkaa DNA Super Prepaid edulliseen hintaan - alkaen vain 4,90€!

Alennus
4,90€
Alkaen
Hyödynnä alennus
19%
Säästö
Alennus

Hanki lapsellesi DNA Rajaton 200M liittymä ja saa ensimmäinen vuosi 19% säästöllä!

Alennus
19%
Säästö
Hyödynnä alennus

Valitse DNA... koska Elämä on!

Hintavertailu

Hintavertailu

Fiksu vertailee eri liittymiä ja valitsee sitten itselleen sopivimman. Jos tykkäät puhua, mutta netin käyttö ei ole niin sinun juttusi, nappaa siihen tarkoitukseen sopiva liittymä mukaasi tai räätälöi liittymä itse. Näin et maksa turhasta, vaan juuri siitä mitä käytätkin.
3v. Takuu

3v. Takuu

Säästämistä on myös se, että laitteita ei tarvitse uusia niin usein. Tämän takia DNA tarjoaa pidennetyn 3 vuoden takuun kaikille matkapuhelimille ja tableteille. Säästät siis rahaa ja hermojasi, kun hajoavat laitteet eivät sekoita päiväjärjestystäsi.
Rajaton netti

Rajaton netti

Mikäli olet ahkera netin käyttäjä, kannattaa tilata DNAn liittymä johon kuuluu rajaton internetyhteys. Näin pääset surffailemaan sielusi kyllyydestä eikä tarvitse stressata ylimääräisistä kuluista. DNA alekoodit voivat myös viilata rajattomien liittymien hintoja huomattavasti.
Surffaile ulkomailla

Surffaile ulkomailla

DNAn liittymien avulla voit käyttää nettiä tavalliseen tapaan myös EU- ja ETA-alueella. EU-alueen sisällä maksat saman hinnan kuin kotimaassa. Voit siis lähteä interrailille huoletta tai postata lomasi upeat rantakuvat suoraan someen. Mahtavaa, eikö?
Someta ja shoppaile

Someta ja shoppaile

Pidä silmällä DNA:n sosiaalisen median kanavia, kuten Facebookia ja Instagramia. Näin pysyt perillä halutuimmista tuotteista ja niiden parhaista hinnoista. Lisäksi tarkimmat bongaavat ostoksiinsa hurjat DNA alekoodit, joiden avulla on mahdollista shoppailla elektroniikkaa entistäkin edullisemmin! Toimi nyt ja valitse lukuisten some-kanavien joukosta oma suosikkisi.

Vinkkejä keskittämiseen sekä säästämiseen

DNA liittymät eivät ainoastaan palkitse uusia asiakkaita, vaan myös pitkäaikaiset asiakkaat otetaan DNA:lla huomioon lukuisin eduin. Olipa kyseessä sitten puhelinliittymä tai vaikkapa DNA laajakaista, voit olla varma että saat rahoillesi todellista vastinetta tai säästät huikeita summia verrattuna muihin palveluntarjoajiin. Tältä videolta näet, kuinka keskittäminen on säästänyt Katariinalle riihikuivaa käteistä ja kuinka tyytyväinen hän on ollut DNA:n tarjoamiin asiakasetuihin keskittämisen johdosta.

Suositut DNA alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
DNA tuo nyt digiturvan jopa 25 laitteelle puoleen hintaan!50% Säästö12. kesäkuuta
Opiskelijat saavat nyt 50€ arvoisen DNA alekoodin ja liittymän opiskelijahintaan!50€ Säästö1. kesäkuuta
DNA alekoodit saat aina meiltä ja säästät jopa 35% liittymäsi hinnasta!35% Säästö6. kesäkuuta
Huippunopealla 400M netillä varustettu DNA Rajaton 5G puhelinliittymä nyt -13% säästöllä!13% Säästö5. kesäkuuta
Tilaa nyt uusi puhelinliittymä ja saat DNA TV:n itsellesi ilmaiseksi 2 kuukauden ajaksi!0€ /2kk6. kesäkuuta

Varmennetut, DNA verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Keskitä DNA:lle ja säästä huimasti

DNA Oyj on yksi suomalaisten suosikkeista, kun kyse on teleoperaattoreista ja datapalveluntarjoajista. Jokainen perhe hankkii kunnon välineet ja tarvikkeet onnistuneeseen mobiili- ja viihde-elämään nyt saman katon alta. Löydä nyt:

1. Älypuhelimet
2. Datapalvelut
3. Laajakaistaliittymät
4. Kanavapaketit televisioosi

…ja paljon muuta nyt yhdestä paikasta - ja vielä huippuedulliseen hintaan! Koko perheen kannattaakin keskittää liittymä- ja puhelinostokset DNA:lle, sillä tässä verkkokaupassa nautit huimista eduista. Kyseessä voi olla esimerkiksi ilmainen DNA TV, kymmenien prosenttien alennus puhelinliittymästätai vaikka entistä nopeampi netti alennettuun hintaan. Lisäksi laskutus ja eri laitteiden ja ohjelmien hallinta on huomattavasti helpompaa, kun ne ovat kaikki yhden ja saman toimijan alla. Muistathan, että voit säästää vieläkin enemmän nappaamalla mukaasi DNA alennuskoodit ennen verkkokauppaan siirtymistä.

Säästä liittymähinnasta DNA alennuskoodilla

Me teemme saumatonta yhteistyötä tämän Suomen suosituimman operaattorin kanssa. Tästä syystä meiltä löytyvät nyt ajankohtaisten tarjousten lisäksi myös markkinoiden parhaat DNA alennuskoodit! Nappaa nyt siis laajasta valikoimastamme juuri sinun tai perheesi tarpeisiin sopivat DNA puhelinliittymät aina huikein eduin ja huomattavasti normaalia edullisemmilla hinnoilla. Löydä siis edullinen puhelinliittymä vain muutamalla napin painalluksella ja lisää ostoskoriin säästyneillä rahoilla vaikka DNA netti vielä kaupan päälle. Meidän avulla nautit nyt huikeista alennuksista ja saatkin esimerkiksi tuntuvat vähennykset koko ensimmäisen vuoden kuukausimaksuista! Laita säästyneet rahat syrjään ja hemmottele itseäsi juuri niin kuin parhaaksi näet, sillä nyt kenenkään ei tarvitse maksaa itseään kipeäksi netti- ja puhelinliittymistä.

Samankaltaisia verkkokauppoja

Nopeaakin nopeampi netti

Netflix-suoratoistopalvelun tuoreen mittauksen mukaan katselet elokuvat ja sarjat parhaiten ilman katkoksia DNA Netin kautta! DNAlta saat nopeutta internetyhteyteen jopa gigaan saakka. Tutkimuksen mukaan DNA tarjoaa parhaillaan korkeimman keskinopeuden sarjamaratonien ja leffailtojen virheettömään suoratoistoon. Katso siis ajankohtaiset alennukset sekä DNA alennuskoodit meiltä ja hanki liittymä parhaaseen hintaan!
Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·