discovery+ koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme discovery+ alennuskoodilla

0€
Tuote
Alennus

Nappaa itsellesi discovery+ Free paketti nyt 0€ hintaan!

Alennus
24€
Säästö
Alennus

Säästä nyt jopa 24€ tilaatessasi discovery+ Sport koko vuodeksi!

Alennus
0€
/7pv
Alennus

Kokeile discovery+ kanavapakettia nyt 7 päivän ajan veloituksetta!

Alennus

Myös nämä vinkit auttavat säästämään:

Ilmainen discovery+ kokeilujakso

Ilmainen discovery+ kokeilujakso

Etkö ole varma discovery+ kanavan sisällöstä? Ei hätää, säästä hermojasi ja aloita kokeilemalla täysin ilmaista discovery+ Free kanavaa, josta et maksa pennin hyrrää! Saat tuhansia tunteja laadukasta sisältöä ja kun olet vakuuttunut kanavasta, voit saada käyttöösi myös vaihtuvan ilmaisen kokeilujakson myös maksulliseen discovery+ -kanavaan!
Säästä tilaamalla discovery+ vuosipaketti

Säästä tilaamalla discovery+ vuosipaketti

Kun tiedät discovery+ sisältöjen olevan juuri sinun mieleesi, kannattaa tilata kanavapaketti vuodeksi kerrallaan ja säästää! Kun tilaat minkä tahansa discovery plus paketin vuodeksi, saat aina käyttöösi huomattavasti edullisemman kuukausimaksun kuin kyseisen paketin kuukausipaketin yhteydessä. Ja kun nappaat meiltä vielä mukaasi discovery plus koodin, säästät entistäkin enemmän laatusisällöstä!

Säästä kehoasi ja remonttikustannuksissa discoveryn sisällön avulla

Discovery+ tarjoaa niin laajan tarjonnan sisältöjä, että nyt pelkästään televisiota katsomalla on helppo säästää lähes kaikilla elämän osa-alueilla! Inspiroidu terveemmistä elämäntavoista muun muassa Fitnesspäiväkirjojen avulla ja säästät kehoasi. Katso taas Kotiunelmia ja selvität kuinka säästät kodin remontoinnissa. Tai avaa Tuurin Kyläkauppa ja ota talteen Tarjoushaukka Jorman vinkit ostoksissa säästämiseen ja löytöjen tekemiseen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

24€
Säästö
Alennus

Nappaa discovery+ Total nyt 12 kuukaudeksi tuntuvalla 24€ säästöllä!

Alennus
2€
Säästö
Alennus

Säästät nyt 2€ jokaisen discovery+ Sport C More kanavapaketin kuukausimaksusta!

Alennus

Paras viihde ja urheilu samassa paikassa

Aikaisemmin discovery+ tunnettiin nimellä Dplay, mutta ainoa mikä on nimen lisäksi muuttunut, on tarjonnan laajuus! Löydät nyt discovery+ palvelusta Suomen halutuimman viihteen, dokumentit sekä huikean kattauksen urheilusisältöä. Aloita esimerkiksi discovery plus ilmainen kokeilujakso ja katso kanavan sisältöjä veloituksetta. Voit valita juuri sinulle sopivan kanavapaketin, mikäli haluat käyttöösi esimerkiksi Eurosport, C More Sport ja Telia Liigapassi -sisällöt. Kattavat paketit pitävät sisällään jokaiselle jotain, joten tilaa kanava ja täytä olohuoneesi esimerkiksi seuraavilla:

1. MM Jääkiekko
2. Naked Attraction Suomi
3. Olympialaiset
4. Formula 1
5. Fitnesspäiväkirjat

Ja muista, että discovery+ plus hinta tippuu aina kun käytössäsi on meiltä löytyvä discovery plus koodi! Tuo parasta viihdettä ja urheilua kotiisi lukuisilta kanavilta ja säästä hinnasta!

Kenelle discovery+ koodit ovat tarkoitettu?

Meiltä kysytään usein, kuka voi käyttää valikoimastamme löytyvät discovery plus koodit ja kenelle ne ovat tarkoitettu? Tähän on helppo vastata; aivan kaikille jotka haluavat säästää rahaa laatusisällöistä ja tilata maksukanavan normaalia edullisempaan hintaan! Näin voit myös valita itsellesi entistä kattavamman kanavapaketin edullisemmin ja käytössäsi on kaikki viihteen sekä urheilun huippusisällöt pilkkahintaan. Lisätäänkö viihdekirjastoon vielä Mestarien Liiga, La Liga, BBC:n dokumentit ja parhaat suomalaiset realitysarjat? Käytä koodi kassalla ja säästä helposti kuukausihinnasta! Katso myös muut diilit, sillä käytössäsi voi olla myös discovery plus ilmainen kokeilujakso kevyimpään käyttöliittymään! Nyt siis kaikki voivat nauttia viihtestä ja säästää samaan aikaan, klikkaa vain koodia tai diiliä ja olet askeleen lähempänä!