PARHAAT OSTOSPAIKAT
Katso lisää
Valikko

discovery+ koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme discovery+ alennuskoodilla

24€
Säästö
Alennus

Me tarjoamme aina uudet discovery+ alekoodit joilla säästät jopa 24€ tilauksestasi!

Alennus
24€
Säästö
Hyödynnä alennus
0€
Sovellus
Alennus

Nappaa discovery+ sovellus aivan veloituksetta!

Alennus
0€
Sovellus
Hyödynnä alennus
1,75€
/vk
Alennus

Katso haluamiasi discovery+ sisältöjä milloin ja missä vain - maksat nyt ainoastaan 1,75€ viikossa!

Alennus
1,75€
/vk
Hyödynnä alennus
0,23€
/pv
Alennus

Katso kaikki parhaat discovery+ sisällöt - nyt maksat vain huokeat 0,23€ päivässä!

Alennus
Vanhenee pian!
0,23€
/pv
Hyödynnä alennus
0€
Kanavat
Alennus

Osa discovery+ sisällöistä on myös täysin ilmaisia - katso kaikki Free -merkityt sisällöt 0€ hintaan

Alennus
0€
Kanavat
Hyödynnä alennus

Myös nämä vinkit auttavat säästämään:

Ilmainen discovery+ kokeilujakso

Ilmainen discovery+ kokeilujakso

Etkö ole varma discovery+ kanavan sisällöstä? Eikö valikoimasta löytynyt discovery+ alennuskoodia? Ei hätää, säästä hermojasi ja aloita kokeilemalla täysin ilmaista discovery+ Free kanavaa, josta et maksa pennin hyrrää! Saat tuhansia tunteja laadukasta sisältöä ja kun olet vakuuttunut kanavasta, voit saada käyttöösi myös vaihtuvan ilmaisen kokeilujakson myös maksulliseen discovery+ -kanavaan!
Säästä tilaamalla discovery+ vuosipaketti

Säästä tilaamalla discovery+ vuosipaketti

Kun tiedät discovery+ sisältöjen olevan juuri sinun mieleesi, kannattaa tilata kanavapaketti vuodeksi kerrallaan ja säästää! Kun tilaat minkä tahansa discovery plus paketin vuodeksi, saat aina käyttöösi huomattavasti edullisemman kuukausimaksun kuin kyseisen paketin kuukausipaketin yhteydessä. Ja kun nappaat meiltä vielä mukaasi discovery+ alennuskoodin, säästät entistäkin enemmän laatusisällöstä!

Säästä kehoasi ja remonttikustannuksissa discoveryn sisällön avulla

Discovery+ tarjoaa niin laajan tarjonnan sisältöjä, että nyt pelkästään televisiota katsomalla on helppo säästää lähes kaikilla elämän osa-alueilla! Inspiroidu terveemmistä elämäntavoista muun muassa Fitnesspäiväkirjojen avulla ja säästät kehoasi. Katso taas Kotiunelmia ja selvität kuinka säästät kodin remontoinnissa. Tai avaa Tuurin Kyläkauppa ja ota talteen Tarjoushaukka Jorman vinkit ostoksissa säästämiseen ja löytöjen tekemiseen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

6,99€
/30pv
Alennus

Nappaa discovery+ kanavapaketti itsellesi nyt alkaen vain 6,99€ kuukausihintaan!

Alennus
Vanhenee pian!
6,99€
/30pv
Hyödynnä alennus
24€
Säästö
Alennus

Tilaa discovery+ Total 12 kuukaudeksi kerrallaan - säästät 24€ koko tilauskauden summasta!

Alennus
Vanhenee pian!
24€
Säästö
Hyödynnä alennus

Paras viihde ja urheilu samassa paikassa

Aikaisemmin discovery+ tunnettiin nimellä Dplay, mutta ainoa mikä on nimen lisäksi muuttunut, on tarjonnan laajuus! Löydät nyt discovery+ palvelusta Suomen halutuimman viihteen, dokumentit sekä huikean kattauksen urheilusisältöä. Aloita esimerkiksi discovery plus ilmainen kokeilujakso ja katso kanavan sisältöjä veloituksetta. Voit valita juuri sinulle sopivan kanavapaketin, mikäli haluat käyttöösi esimerkiksi Eurosport, C More Sport ja Telia Liigapassi -sisällöt. Kattavat paketit pitävät sisällään jokaiselle jotain, joten tilaa kanava ja täytä olohuoneesi esimerkiksi seuraavilla:

1. MM Jääkiekko
2. Naked Attraction Suomi
3. Olympialaiset
4. Formula 1
5. Fitnesspäiväkirjat

Ja muista, että discovery+ plus hinta tippuu aina kun käytössäsi on meiltä löytyvä discovery+ koodi! Tuo parasta viihdettä ja urheilua kotiisi lukuisilta kanavilta ja säästä hinnasta!

Kenelle discovery+ koodit ovat tarkoitettu?

Meiltä kysytään usein, kuka voi käyttää valikoimastamme löytyvät discovery+ koodit ja kenelle ne ovat tarkoitettu? Tähän on helppo vastata; aivan kaikille jotka haluavat säästää rahaa laatusisällöistä ja tilata maksukanavan normaalia edullisempaan hintaan! Näin voit myös valita itsellesi entistä kattavamman kanavapaketin edullisemmin ja käytössäsi on kaikki viihteen sekä urheilun huippusisällöt pilkkahintaan. Lisätäänkö viihdekirjastoon vielä Mestarien Liiga, La Liga, BBC:n dokumentit ja parhaat suomalaiset realitysarjat? Käytä koodi kassalla ja säästä helposti kuukausihinnasta! Katso myös muut diilit, sillä käytössäsi voi olla myös discovery plus ilmainen kokeilujakso kevyimpään käyttöliittymään! Nyt siis kaikki voivat nauttia viihtestä ja säästää samaan aikaan, klikkaa vain koodia tai diiliä ja olet askeleen lähempänä!

Samankaltaisia verkkokauppoja