5 Desenio alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Desenio alennukset 2019

Kerää talteen verkon parhaat alennuskoodit, joiden avulla voit tilata julisteita ja kehyksiä ennennäkemättömän edullisesti!
260
Paras kuponki
20%
Alekoodi
KOODI

Deseniolta saat nyt käyttöösi 20% alekoodin uutiskirjeen tilaamalla

Avaa alennuskoodi
25%
Säästö
TARJOUS

25% säästö kaikista Desenionin julisteista

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt jopa 30% Desenion julisteista ja kehyksistä

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
0€
Toimitus
TARJOUS

Nappaa ilmainen toimitus Desenion tilaukseesi NYT

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
4,95€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa Desenion suosituimmat tuotteet nyt alkaen hintaan 4,95€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Ota sosiaalinen media haltuun ja säästä entistä enemmän

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Monella saatta mennä sormi suuhun ja suu mutruun miettiessään kodinsisustuksen uudistamista. Mikäli kaipaat vinkkejä ja inspiraatiota tylsien valkoisten seinien tuunaamiseen, Desenio ojentaa mielellään auttavan kätensä. Käy ihmeessä kurkkaamassa Desenion Instagram-tili, joka on rekisteröity nimellä Desenio. Upeiden sisustusideoiden ja inspiraation lisäksi löydät tililtä ajankohtaisia diilejä – ja kuka tietää, ehkä jopa alennuskoodin jos toisenkin?
Paljasta omat sisustustaitosi

Paljasta omat sisustustaitosi

Ostitko juuri kaikkien aikojen upeimman julisteen Desenion verkkokaupasta? Vai rakensitko näyttävän julistekollaasin olohuoneesi seinälle? Jaa sisustusideasi rohkeasti muun maailman kanssa sosiaalisen median avulla! Käytä Instagram-julkaisuissasi hashtag-merkintää #desenio, selaile toisten käyttäjien luomuksia ja ennen kaikkea näytä omat taitosi muulle somekansalle. Mikä onkaan mukavampaa kuin hyvien ideoiden jakaminen – oli kyse sitten sisustusvinkeistä, parhaista alennuslöydöistä tai muista maailmaa mullistavista ideoista!
Suosikkituotteet

Suosikkituotteet

Tallenna omat suosikkituotteesi niille tarkoitetulle listalle Deseniolla. Näin varmistat, että muistat palkkapäivän tai syntymäpäiväsi saapuessa mitkä julisteet olivatkaan niitä, jotka koristaisivat kodin seiniä parhaiten.
Supernopea toimitus

Supernopea toimitus

Verkkoshoppailussa on aina ihana huomata kun tuote saapuu pikaisesti luoksesi. Usein sitä ei malta odottaa montaa viikkoa, vaan suosii kaupoissa niitä, jotka pystyvät toimittamaan tuotteet luoksesi pikaisesti. Desejnio tarjoaa kaikille tuotteilleen hyvinkin nopean toimituksen, 3-5 päivän sisällä tilauksen tekemisestä uusi julisteesi, taulusi tai kehyksesi on jo koristamassa kotiseinää.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
KOODI
Desenion koodilla tilaat nyt kaikki julisteet 30% normaalia edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
25%
Säästö
TARJOUS
Säästä Deseniolla nyt 25% kaikista julisteistaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15€
Säästö
TARJOUS
Desenio tarjoaa nyt 15€ alennuksen kampanjatunnuksella merkittyjen tuotteiden ostokseesiLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20€
Säästö
TARJOUS
Nappaa nyt 20€ säästö tilauksestasi DeseniollaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Deseniolta nyt 20% alennus julisteostokseesiLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Upeat sisustusjulisteet kotiin

Desenio on julisteita ja kehyksiä myyvä sisustuskauppa, joka toimii yli 33:ssa maassa ympäri maailmaa. Design-julisteisiin erikoistunut kauppa perustettiin vuonna 2010 ja sen valikoima on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin!

Desenio tarjoaa julisteita lukuisista eri kategorioista ja aihepiireistä. Etsitpä siis muoti-, luonto- tai vaikkapa vintage-aiheista kuvataidetta kotiisi, Deseniolta löydät takuuvarmasti mieleisesi vaihtoehdon. Kaupan valikoimasta löydät myös huikean määrän erilaisia kehyksiä, nipistimiä sekä muita kiinnitystarpeita. Voit saada kaiken tämän markkinoiden edullisimpaan hintaan, kun hyödynnät vielä sivuiltamme löytyvät Desenion mahtavat alennuskoodit.
Siirry sivustolle

Mitä alennuskoodien hyödyntäminen edellyttää?

Emme halua, että asiakkaamme joutuvat näkemään vaivaa alennuskoodien tai säästöjen eteen. Sivustomme tarkoitus on tuoda verkon suurimmat alennukset sormiesi ulottuville – aina veloituksetta ja ilman minkään näköistä rekisteröitymistä. Voit toki tilata uutiskirjeemme, mikäli haluat pysyä kärryillä parhaista diileistä ja koodeista, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Saat siis rahanarvoiset alennukset käyttöösi ilman rekisteröitymistä, tietojen luovutusta tai maksuja. Totta se on, parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä