4 Desenio alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Desenio alennukset 2018

Kerää talteen verkon parhaat alennuskoodit, joiden avulla voit tilata julisteita ja kehyksiä ennennäkemättömän edullisesti!
260
0€
Toimitus
TARJOUS

Nappaa ilmainen toimitus Desenion tilaukseesi NYTLue lisääNäytä vähemmän

Avaa alennus
4,95€
Alkaen
TARJOUS

Deseniolta tilaat uuteen julisteeseesi sopivat kehykset alkaen vain 4,95€ hintaan

Avaa alennus
6,95€
Alkaen
TARJOUS

Tutustu tästä Desenion suosituimpien tuotteiden listaan ja tilaa omasi alkaen 6,95€lla

Avaa alennus
10€
Alkaen
TARJOUS

Ilahduta lähimmäistäsi Desenion lahjakortilla: hinnat alkaen vain 10€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Ota sosiaalinen media haltuun ja säästä entistä enemmän

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Monella saatta mennä sormi suuhun ja suu mutruun miettiessään kodinsisustuksen uudistamista. Mikäli kaipaat vinkkejä ja inspiraatiota tylsien valkoisten seinien tuunaamiseen, Desenio ojentaa mielellään auttavan kätensä. Käy ihmeessä kurkkaamassa Desenion Instagram-tili, joka on rekisteröity nimellä Desenio. Upeiden sisustusideoiden ja inspiraation lisäksi löydät tililtä ajankohtaisia diilejä – ja kuka tietää, ehkä jopa alennuskoodin jos toisenkin?
Paljasta omat sisustustaitosi

Paljasta omat sisustustaitosi

Ostitko juuri kaikkien aikojen upeimman julisteen Desenion verkkokaupasta? Vai rakensitko näyttävän julistekollaasin olohuoneesi seinälle? Jaa sisustusideasi rohkeasti muun maailman kanssa sosiaalisen median avulla! Käytä Instagram-julkaisuissasi hashtag-merkintää #desenio, selaile toisten käyttäjien luomuksia ja ennen kaikkea näytä omat taitosi muulle somekansalle. Mikä onkaan mukavampaa kuin hyvien ideoiden jakaminen – oli kyse sitten sisustusvinkeistä, parhaista alennuslöydöistä tai muista maailmaa mullistavista ideoista!
Suosikkituotteet

Suosikkituotteet

Tallenna omat suosikkituotteesi niille tarkoitetulle listalle Deseniolla. Näin varmistat, että muistat palkkapäivän tai syntymäpäiväsi saapuessa mitkä julisteet olivatkaan niitä, jotka koristaisivat kodin seiniä parhaiten.
Supernopea toimitus

Supernopea toimitus

Verkkoshoppailussa on aina ihana huomata kun tuote saapuu pikaisesti luoksesi. Usein sitä ei malta odottaa montaa viikkoa, vaan suosii kaupoissa niitä, jotka pystyvät toimittamaan tuotteet luoksesi pikaisesti. Desejnio tarjoaa kaikille tuotteilleen hyvinkin nopean toimituksen, 3-5 päivän sisällä tilauksen tekemisestä uusi julisteesi, taulusi tai kehyksesi on jo koristamassa kotiseinää.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

25%
Alekoodi
KOODI
Desenion alekoodilla itsenäisyyspäivän ajan kaikki julisteet 25% säästölläLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
30%
Säästö
TARJOUS
Deseniolla säästät nyt jopa 30% julisteiden ja kehysten hinnoista - sitä enemmän, mitä enemmän ostat
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS
Tilaa KAIKKI Desenio-julisteet nyt 25% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
35%
Säästö
TARJOUS
Deseniolta Black Fridayn kunniaksi kaikki julisteet huimalla 35% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
Ota 3
Maksa 2
TARJOUS
Deseniolta valikoidut kampanjan julisteet nyt pakettihintaan ota 3 maksa 2
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Toimitus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Upeat sisustusjulisteet kotiin

Desenio on julisteita ja kehyksiä myyvä sisustuskauppa, joka toimii yli 33:ssa maassa ympäri maailmaa. Design-julisteisiin erikoistunut kauppa perustettiin vuonna 2010 ja sen valikoima on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin!

Desenio tarjoaa julisteita lukuisista eri kategorioista ja aihepiireistä. Etsitpä siis muoti-, luonto- tai vaikkapa vintage-aiheista kuvataidetta kotiisi, Deseniolta löydät takuuvarmasti mieleisesi vaihtoehdon. Kaupan valikoimasta löydät myös huikean määrän erilaisia kehyksiä, nipistimiä sekä muita kiinnitystarpeita. Voit saada kaiken tämän markkinoiden edullisimpaan hintaan, kun hyödynnät vielä sivuiltamme löytyvät Desenion mahtavat alennuskoodit.
Siirry sivustolle

Mitä alennuskoodien hyödyntäminen edellyttää?

Emme halua, että asiakkaamme joutuvat näkemään vaivaa alennuskoodien tai säästöjen eteen. Sivustomme tarkoitus on tuoda verkon suurimmat alennukset sormiesi ulottuville – aina veloituksetta ja ilman minkään näköistä rekisteröitymistä. Voit toki tilata uutiskirjeemme, mikäli haluat pysyä kärryillä parhaista diileistä ja koodeista, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Saat siis rahanarvoiset alennukset käyttöösi ilman rekisteröitymistä, tietojen luovutusta tai maksuja. Totta se on, parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä