3 Desenio alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Desenio alennukset 2018

Kerää talteen verkon parhaat alennuskoodit, joiden avulla voit tilata julisteita ja kehyksiä ennennäkemättömän edullisesti!
260
Suodata kuponkejamme:
0€
Toimitus

Nappaa ilmainen toimitus Desenion tilaukseesi NYT

  1. Minimiostos:50€
48 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
0,95€
Kehykset

NO nyt on edullista – Deseniolta saat kehykset alkaen 0,95€

27 on hyödyntänyt alennuksen tällä viikolla
3,95€
Suosikit

Katso nyt Desenion suosituimpien tuotteiden valikoima ja tilaa omasi alkaen 3,95€lla

(1 tarjousta 1 joukosta)

Ota sosiaalinen media haltuun ja säästä entistä enemmän

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Monella saatta mennä sormi suuhun ja suu mutruun miettiessään kodinsisustuksen uudistamista. Mikäli kaipaat vinkkejä ja inspiraatiota tylsien valkoisten seinien tuunaamiseen, Desenio ojentaa mielellään auttavan kätensä. Käy ihmeessä kurkkaamassa Desenion Instagram-tili, joka on rekisteröity nimellä Desenio. Upeiden sisustusideoiden ja inspiraation lisäksi löydät tililtä ajankohtaisia diilejä – ja kuka tietää, ehkä jopa alennuskoodin jos toisenkin?
Paljasta omat sisustustaitosi

Paljasta omat sisustustaitosi

Ostitko juuri kaikkien aikojen upeimman julisteen Desenion verkkokaupasta? Vai rakensitko näyttävän julistekollaasin olohuoneesi seinälle? Jaa sisustusideasi rohkeasti muun maailman kanssa sosiaalisen median avulla! Käytä Instagram-julkaisuissasi hashtag-merkintää #desenio, selaile toisten käyttäjien luomuksia ja ennen kaikkea näytä omat taitosi muulle somekansalle. Mikä onkaan mukavampaa kuin hyvien ideoiden jakaminen – oli kyse sitten sisustusvinkeistä, parhaista alennuslöydöistä tai muista maailmaa mullistavista ideoista!
Suosikkituotteet

Suosikkituotteet

Tallenna omat suosikkituotteesi niille tarkoitetulle listalle Deseniolla. Näin varmistat, että muistat palkkapäivän tai syntymäpäiväsi saapuessa mitkä julisteet olivatkaan niitä, jotka koristaisivat kodin seiniä parhaiten.
Supernopea toimitus

Supernopea toimitus

Verkkoshoppailussa on aina ihana huomata kun tuote saapuu pikaisesti luoksesi. Usein sitä ei malta odottaa montaa viikkoa, vaan suosii kaupoissa niitä, jotka pystyvät toimittamaan tuotteet luoksesi pikaisesti. Desejnio tarjoaa kaikille tuotteilleen hyvinkin nopean toimituksen, 3-5 päivän sisällä tilauksen tekemisestä uusi julisteesi, taulusi tai kehyksesi on jo koristamassa kotiseinää.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

35%
Alekoodi
Desenion alekoodilla teet nyt yli 29€ arvoiset juliste- ja printtitilaukset 35% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
30%
Kesäale
Desenion suuressa kesäalessa säästät nyt mahtavat 30% koko tuotevalikoimasta
Tämä alennus on vanhentunut
20€
Säästö
Deseniossa viikonloppuna: Tuo 20€ säästö KOKO tilaukseesi
Tämä alennus on vanhentunut
25%
Säästö
Desenion alennuksella tilaat KAIKKI tuotteet 25% säästöllä, kunhan tilaat vähintään 4 tuotetta
Tämä alennus on vanhentunut
Ota 3
Maksa 2
Hyödynnä Desenion ihana alennus: tilaa kolme julistetta ja maksa vain kahdesta!
Tämä alennus on vanhentunut
0€Toimitus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Upeat sisustusjulisteet kotiin

Desenio on julisteita ja kehyksiä myyvä sisustuskauppa, joka toimii yli 33:ssa maassa ympäri maailmaa. Design-julisteisiin erikoistunut kauppa perustettiin vuonna 2010 ja sen valikoima on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin!

Desenio tarjoaa julisteita lukuisista eri kategorioista ja aihepiireistä. Etsitpä siis muoti-, luonto- tai vaikkapa vintage-aiheista kuvataidetta kotiisi, Deseniolta löydät takuuvarmasti mieleisesi vaihtoehdon. Kaupan valikoimasta löydät myös huikean määrän erilaisia kehyksiä, nipistimiä sekä muita kiinnitystarpeita. Voit saada kaiken tämän markkinoiden edullisimpaan hintaan, kun hyödynnät vielä sivuiltamme löytyvät Desenion mahtavat alennuskoodit.
Siirry sivustolle

Mitä alennuskoodien hyödyntäminen edellyttää?

Emme halua, että asiakkaamme joutuvat näkemään vaivaa alennuskoodien tai säästöjen eteen. Sivustomme tarkoitus on tuoda verkon suurimmat alennukset sormiesi ulottuville – aina veloituksetta ja ilman minkään näköistä rekisteröitymistä. Voit toki tilata uutiskirjeemme, mikäli haluat pysyä kärryillä parhaista diileistä ja koodeista, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Saat siis rahanarvoiset alennukset käyttöösi ilman rekisteröitymistä, tietojen luovutusta tai maksuja. Totta se on, parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä