Desenio alekoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Desenio alennuskoodilla

 • Kaikki (6)
  Kaikki (6)
 • Alekoodit (1)
  Alekoodit (1)
 • Diilit (5)
  Diilit (5)
 • Varmennettu (1)
  Varmennettu (1)
Paras kuponki
Paras kuponki
30%
Alekoodi
Koodi

Desenio alekoodi vähentää nyt huikeat -30% seuraavasta tilauksestasi!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 6. heinäkuuta
Vanhenee:
 6. heinäkuuta
45%
Säästö
Alennus

Julisteet nyt -45% hintaan Desenion välikauden ALEsta!

Alennus
40%
Säästö
Alennus

Desenio tarjoaa julisteet nyt huikealla -40% säästöllä!

Alennus
10%
Säästö
Alennus

Nappaa nyt myös kehykset tuntuvalla 10% säästöllä Deseniolta!

Alennus
20€
Säästö
Alennus

Desenio vähentää muhkeat 20€ tilauksesi loppusummasta!

Alennus
4,45€
Säästö
Alennus

Klikkaa mustavalkoiset julisteet ja printit alkaen vain 4,45€ Deseniolta

Alennus

Ota sosiaalinen media haltuun ja säästä entistä enemmän

Sosiaalinen media

Sosiaalinen media

Monella saattaa mennä sormi suuhun ja suu mutruun miettiessään kodinsisustuksen uudistamista. Mikäli kaipaat vinkkejä ja inspiraatiota tylsien valkoisten seinien tuunaamiseen, Desenio ojentaa mielellään auttavan kätensä. Käy ihmeessä kurkkaamassa Desenion Instagram-tili, joka on rekisteröity nimellä Desenio. Upeiden sisustusideoiden ja inspiraation lisäksi löydät tililtä ajankohtaisia diilejä – ja kuka tietää, ehkä jopa Desenio alekoodin jos toisenkin?
Paljasta omat sisustustaitosi

Paljasta omat sisustustaitosi

Ostitko juuri kaikkien aikojen upeimman julisteen Desenion verkkokaupasta? Vai rakensitko näyttävän julistekollaasin olohuoneesi seinälle? Jaa sisustusideasi rohkeasti muun maailman kanssa sosiaalisen median avulla! Käytä Instagram-julkaisuissasi hashtag-merkintää #desenio, selaile toisten käyttäjien luomuksia ja ennen kaikkea näytä omat taitosi muulle somekansalle. Mikä onkaan mukavampaa kuin hyvien ideoiden jakaminen!
Supernopea toimitus

Supernopea toimitus

Verkkoshoppailussa on aina ihana huomata kun tuote saapuu pikaisesti luoksesi. Usein sitä ei malta odottaa montaa viikkoa, vaan suosii kaupoissa niitä, jotka pystyvät toimittamaan tuotteet luoksesi pikaisesti. Desejnio tarjoaa kaikille tuotteilleen hyvinkin nopean toimituksen, 3-5 päivän sisällä tilauksen tekemisestä uusi julisteesi, taulusi tai kehyksesi on jo koristamassa kotiseinää.

Suosikkituotteita

Tallenna omat suosikkituotteesi niille tarkoitetulle listalle Deseniolla. Näin varmistat, että muistat palkkapäivän tai syntymäpäiväsi saapuessa mitkä julisteet olivatkaan niitä, jotka koristaisivat kodin seiniä parhaiten. Psst, nappaathan mukaasi Desenio alekoodit ja näin tilaat suosikkituotteesi mahdollisimman huokeaan hintaan.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
Koodi

Desenio alekoodilla nappaat nyt 10% lisäsäästön jo alennetuista hinnoista!

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 14. helmikuuta
Vanhenee:
 14. helmikuuta
55%
Alekoodi
Koodi

Desenio alekoodi tuo huikean 55% säästön julisteisiin Balck Weekin kunniaksi

Koodi
Varmennettu
Vanhenee:
 28. marraskuuta
Vanhenee:
 28. marraskuuta
35%
Säästö
Alennus

Desenion julisteista 35% alennus - nappaa omasi nyt!

Alennus
Vanhenee pian!
35%
Säästö
Alennus

Desenio toimittaa julisteet nyt muhkealla 35% säästöllä!

Alennus

Upeat sisustusjulisteet kotiin

Desenio on julisteita ja kehyksiä myyvä sisustuskauppa, joka toimii yli 33:ssa maassa ympäri maailmaa. Design-julisteisiin erikoistunut kauppa perustettiin vuonna 2010 ja sen valikoima on tänä päivänä Pohjoismaiden suurin!

Desenio tarjoaa julisteita lukuisista eri kategorioista ja aihepiireistä. Etsitpä siis muoti-, luonto- tai vaikkapa vintage-aiheista kuvataidetta kotiisi, Deseniolta löydät takuuvarmasti mieleisesi vaihtoehdon. Kaupan valikoimasta löydät myös huikean määrän erilaisia kehyksiä, nipistimiä sekä muita kiinnitystarpeita. Voit saada kaiken tämän markkinoiden edullisimpaan hintaan, kun hyödynnät vielä sivuiltamme löytyvät, mahtavat Desenio alekoodit.

Mitä alennuskoodien hyödyntäminen edellyttää?

Emme halua, että asiakkaamme joutuvat näkemään vaivaa Desenio alennuskoodin tai säästöjen eteen. Sivustomme tarkoitus on tuoda verkon suurimmat alennukset sormiesi ulottuville – aina veloituksetta ja ilman minkään näköistä rekisteröitymistä. Voit toki tilata uutiskirjeemme, mikäli haluat pysyä kärryillä parhaista diileistä ja koodeista, mutta se ei missään nimessä ole pakollista. Saat siis rahanarvoiset alennukset käyttöösi ilman rekisteröitymistä, tietojen luovutusta tai maksuja. Totta se on, parhaat asiat elämässä ovat ilmaisia!

Samankaltaisia verkkokauppoja