C more koodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme C more ilmainenlla

Nyt on tilaisuutesi säästää! Kopioi kunnon säästön takaava alennuskoodi tästä. Päivitämme alennuksiamme jatkuvasti, joten parhaat säästömahdollisuudet ovat aina ulottuvillasi.
260
0€
2 vko
TARJOUS

Kokeile C Morea nyt täysin veloituksetta kahden viikon ajan

Avaa alennus
Ei
Sitoutumista
TARJOUS

C Morella et koskaan sitoudu mihinkään- voit peruuttaa tilauksen milloin vain

Avaa alennus
0€
Sovellus
TARJOUS

Lataa C Moren ilmainen sovellus mobiililaitteellesi jo tänään

Avaa alennus
24,95€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa C More Sport huiman edulliseen 24,95€ kuukausihintaan

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Hei säästöhaukka! Näillä vinkeillä säästät takuulla

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Leffamaailman uusimpia tuulia ja juoruja, sekä tietysti parhaimmat vinkit siihen miten C Moren palvelusta saa kaikkein eniten irti. Ilmaiseen katseluun oikeuttavia koodejakin? Kyllä, näitäkin saattaa joskus olla tarjolla! Älä ujostele vaan laita C More Suomen somekanavat seurantaan niin Facebookissa, Instagramissa kuin Twitterissäkin.
Tuetut laitteet

Tuetut laitteet

Hyviä uutisia! Voit nimittäin nauttia C Moresta miltei millä tahansa laitteella, missä ja milloin vain. C More on saatavilla seuraaville laitteille sekä ohjelmistoille: Smart TV (Samsung, Android ja LG). tietokoneet (Apple ja Windows), älypuhelimet sekä tabletit (iOS ja Android), Chromecast, Airplay ja Apple TV. Upeaa, eikö?
Onnistu lahjakortilla

Onnistu lahjakortilla

Voit nyt ilahduttaa lähimmäistäsi C Moren lahjakortilla. Sinun täytyy vain valita haluamasi C More- tai C More Total-lahjakortti, sekä tilauksen kesto. Tämän jälkeen lahjasi on valmis! Lahjakortti toimitetaan sähköisesti tai postilaatikkoon, muutaman päivän kuluessa. C More lahjakortti ilahduttaa varmasti jokaista lahjansaajaa.
Ota yhteys asiakaspalveluun

Ota yhteys asiakaspalveluun

Mikäli sinua askarruttaa jokin C More-kanavapakettiin liittyvä, kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun. Voit olla yhteydessä C More asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse, verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta, Facebookissa, Twitterissä tai live-chatin kautta. Asiakaspalvelijat palvelevat sinua arkipäivisin ja kokonaan suomeksi.
Mitä tarvitsen C More alennuskoodin käyttöön?

Mitä tarvitsen C More alennuskoodin käyttöön?

Onneksi olkoon, sillä yleensä et tarvitse yhtikäs mitään. Sinun tulee vain kopioida C More koodi sivuiltamme ja siirtyä verkkokauppaan. Sinun ei tarvitse kirjautua tai rekisteröityä mihinkään nauttiaksesi edullisista katseluhetkistä. Muista kuitenkin, että halutessasi hyödyntää C More koodin sinulla ei voi olla aktiivista tilausta. Toivotammekin sinulle huokeita leffailtoja sekä kisakatsomoja!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

15%
Säästö
TARJOUS
Tilaa C More Total nyt 10% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
25%
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 25% C Morella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€2 vko
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Katso ilman kuluja

Ilmaista viihdettä niin paljon kuin vain jaksaa kuluttaa? C More on sinun valintasi! Ihan joka ikinen on oikeutettu ilmaiseen kokeilujaksoon, jonka aikana MTV3n, Subin ja AVAn kaikki ohjelmat ovat katsottavissa ilman keskeytyksiä, sekä ohjelmakirjaston leffoja voi katsoa vaikka kymmenen päivässä. Kahden viikon ilmaisen katseluoikeudenkin jälkeen palvelu kustantaa alkaen vain vaivaiset 9,95€ kuukaudessa. Tämä on pieni hinta näin kattavasta viihdetarjonnasta!

Aloittaessasi minkä tahansa tilauksen C Morella muista aina tarkistaa sivumme C More alennuskoodien varalta ennen kuin tilaat! Koodeja voit sivujemme lisäksi bongata erilaisissa kampanjoissa tai niitä voi saada lahjaksi.
Siirry sivustolle

Viihdettä jokaiseen makuun

Arvastitkin jo varmaan, mutta C Moren viihdekirjastoon kuuluu uskomattoman monta, toinen toistaan jännittävämpää genreä. C Moressa voit katsella sarjoja ja leffoja esimerkiksi seuraavista kategorioista:
1. Dokumentit
2. Pohjoismaiset
3. Toiminta
4. Draama
5. Nordic Noir

Mitä siis vielä odotat? Siirry kipin kapin C Morelle ja inspiroidu uskomattoman kattavasta viihdevalikoimasta. Psst. Muista napata matkaasi uusin C More koodi sivultamme - eteesi saattaa aueta jopa C More ilmainen kuukausi!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä