CMore koodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme CMore etukoodilla

Hanki nyt ruudullesi uusimmat leffat, ulkomaiset hittisarjat, parhaat urheilukanavat sekä alkuperäissarjat - aloita kahden viikon ilmainen CMore kokeilu ja nappaa uusimmat alennuskoodit!
260
0€
2 vko
TARJOUS

Kokeile C Morea nyt täysin veloituksetta kahden viikon ajan

Avaa alennus
0€
Kk
TARJOUS

Kokeile C More TV -palvelua kuukauden ajan maksutta

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

OP:n asiakkaat nappaavat ensimmäisen C More kuukuaden 0€ hintaan ja saavat seuraavasta maksusta -30%

Avaa alennus
24,95€
Alkaen
TARJOUS

C More Sportilla tilaat parhaat urheilukanavat alkaen vain 24,95€

Avaa alennus
0€
2 vko
TARJOUS

Frozen, Muumit ja muut lasten suosikit C Morella - kokeile suoratoistopalvelua 2 viikkoa veloituksetta

Avaa alennus
26€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa C Moren varmasti mieluisat lahjakortit alkaen vain 26€

Avaa alennus
0€
Sovellus
TARJOUS

Lataa C Moren ilmainen sovellus mobiililaitteellesi jo tänään

Avaa alennus
39,95€
Kk
TARJOUS

Haluatko enemmän urheilua? Tilaa C Moren Sport+ ja pääset käsiksi myös kotimaisiin jääkiekkosarjan peleihin

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Oletko sinäkin koukussa draamaan?

C Moren kanssa uppoat draaman ja jännityksen maailmaan omalta kotisohvalta. Laajasta valikoimasta löydät elokuvia, dokumenttejä, sarjoja, sekä urheiluotteluita. Löydät siis varmasti sinulle sopivaa viihdettä joka tunnelmaan. Kurkkaa parhaat alennuksen sivultamme ja suuntaa C Moren viihdemaailmaan.

Hei säästöhaukka! Näillä vinkeillä säästät takuulla

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Leffamaailman uusimpia tuulia sekä tietysti parhaat vinkit siihen, miten C Moren palvelusta saa eniten irti, löydät sosiaalisesta mediasta. Ilmaiseen katseluun oikeuttavia Cmore alennuskoodejakin? Kyllä, näitäkin on ajoittain tarjolla! Laita siis C More Suomi -somekanavat seurantaan niin Facebookissa, Instagramissa kuin Twitterissäkin.
Tuetut laitteet

Tuetut laitteet

Hyviä uutisia! Voit nimittäin nauttia C Moresta miltei millä tahansa laitteella, missä ja milloin vain. C More on saatavilla seuraaville laitteille sekä ohjelmistoille: Smart TV (Samsung, Android ja LG). tietokoneet (Apple ja Windows), älypuhelimet sekä tabletit (iOS ja Android), Chromecast, Airplay ja Apple TV. Upeaa, eikö?
Onnistu lahjakortilla

Onnistu lahjakortilla

Voit nyt ilahduttaa lähimmäistäsi C Moren lahjakortilla. Sinun täytyy vain valita haluamasi C More- tai C More Total -lahjakortti, sekä tilauksen kesto. Tämän jälkeen lahjasi on valmis! Lahjakortti toimitetaan sähköisesti tai postilaatikkoon, muutaman päivän kuluessa. C More lahjakortti ilahduttaa varmasti jokaista lahjansaajaa lempiohjelmasta riippumatta.
Ota yhteys asiakaspalveluun

Ota yhteys asiakaspalveluun

Mikäli sinua askarruttaa jokin C More -kanavapakettiin liittyvä asia, kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun. Voit olla yhteydessä C More asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse, verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta, Facebookissa, Twitterissä tai live-chatin kautta. Asiakaspalvelijat palvelevat sinua arkipäivisin ja kokonaan suomeksi.
Mitä tarvitsen C More koodin käyttöön?

Mitä tarvitsen C More koodin käyttöön?

Onneksi olkoon, sillä yleensä et tarvitse yhtikäs mitään! Sinun tulee vain kopioida Cmore koodi sivuiltamme ja siirtyä verkkokauppaan. Sinun ei tarvitse kirjautua tai rekisteröityä mihinkään nauttiaksesi edullisista katseluhetkistä. Muista kuitenkin, että halutessasi hyödyntää Cmore alennuskoodin sinulla ei voi olla aktiivista tilausta. Toivotammekin sinulle huokeita leffailtoja sekä kisakatsomoja!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

12,95€
Alekoodi
KOODI
Tällä C More alekoodilla nappaat yhden lisäkuukauden veloituksetta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
34,95€
Alekoodi
KOODI
Hyödynnä C More alekoodi ja katso C More Total+ kaksi kuukautta yhden hinnalla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
Ei
Sitoutumista
TARJOUS
C Morella et koskaan sitoudu mihinkään - voit peruuttaa tilauksen milloin vain
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€2 vko
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

C More - kokeile ilmaiseksi!

Ilmaista viihdettä niin paljon kuin vain jaksaa kuluttaa? C More on sinun valintasi! Ihan joka ikinen on oikeutettu ilmaiseen kokeilujaksoon, jonka aikana MTV3n, Subin ja AVAn kaikki ohjelmat ovat katsottavissa ilman keskeytyksiä sekä ohjelmakirjaston leffoja voi katsoa vaikka kymmenen päivässä. C More ilmainen kokeilu kestää kaksi viikkoa, jonka jälkeenkin palvelu kustantaa alkaen vain vaivaiset 12,95€ kuukaudessa. Tämä on pieni hinta mielettömän kattavasta viihdetarjonnasta, jonka parissa viihtyvät niin lapset, penkkiurheilijat kuin tosi-tv:n ystävätkin!

Aloittaessasi minkä tahansa tilauksen C Morella muista aina tarkistaa sivumme C more alennuskoodien varalta ennen kuin tilaat! Alennuskoodeja voit sivujemme lisäksi bongata erilaisissa kampanjoissa tai voit saada niitä lahjaksi elektroniikkaostoksiesi yhteydessä. CMore koodi saattaa tiputtaa myös kokeilujakson hintaa tai pidentää sen kestoa!
Siirry sivustolle

Viihdettä jokaiseen makuun

Arvasitkin jo varmaan, mutta C Moren viihdekirjastoon kuuluu uskomattoman monta, toinen toistaan jännittävämpää genreä. C Moressa voit katsella sarjoja ja leffoja esimerkiksi seuraavista kategorioista:
1. Dokumentit
2. Pohjoismaiset
3. Toiminta
4. Draama
5. Nordic Noir

Mitä siis vielä odotat? Siirry kipin kapin C Morelle ja inspiroidu uskomattoman kattavasta viihdevalikoimasta. Psst. Muista napata matkaasi uusin Cmore koodi sivultamme - eteesi saattaa aueta jopa C More ilmainen kuukausi!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä