CMore koodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme CMore alennuskoodilla

0€
30pvä
Alennus

Kokeile C More Tv-palvelua nyt kuukauden ajan ilmaiseksi!

Alennus
30%
Säästö
Alennus

OP:n asiakkaat nappaavat ensimmäisen C More kuukauden 0€ hintaan ja saavat seuraavasta maksusta -30%

Alennus
10%
Säästö
Alennus

Tilaa C More nyt koko vuodeksi ja säästät 10% tilauksen hinnasta!

Alennus

Säästä aikaa ja löydä uudet C More ohjelmat YouTubesta

Klikkaa tästä itsesi C Moren viralliselle YouTube -kanavalle ja tsekkaa ennakkoon kaikki tulevat sarjat, trailerit ja niiden esittelyt! Kanava kattaa sekä odotetut kotimaiset sarjauutuudet, dokumentit, kansainväliset elokuvat sekä suositut ulkomaiset ohjelmat. Samalla saat tiedon myös muun muassa C Morella lähetettävien urheilulajien uusimmista sarjoista ja turnauksista. Tämä video esittelee esimerkiksi odotetun ja katsotun Rantabaarin uusimman kauden! Yhdistä tilaukseesi myös viimeisin C More alennuskoodi ja nauti kotimaisesta sekä kansainvälisestä viihteestä huippuedullisesti.

Hei säästöhaukka! Näillä vinkeillä säästät takuulla

Seuraa somessa

Seuraa somessa

Leffamaailman uusimpia tuulia sekä tietysti parhaat vinkit siihen, miten C Moren palvelusta saa eniten irti, löydät sosiaalisesta mediasta. Laita siis C More Suomi -somekanavat seurantaan niin Facebookissa, Instagramissa kuin Twitterissäkin.
Tuetut laitteet

Tuetut laitteet

Hyviä uutisia! Voit nimittäin nauttia C Moresta miltei millä tahansa laitteella, missä ja milloin vain. C More on saatavilla seuraaville laitteille sekä ohjelmistoille: Smart TV (Samsung, Android ja LG). tietokoneet (Apple ja Windows), älypuhelimet sekä tabletit (iOS ja Android), Chromecast, Airplay ja Apple TV. Upeaa, eikö?
Onnistu lahjakortilla

Onnistu lahjakortilla

Voit nyt ilahduttaa lähimmäistäsi C Moren lahjakortilla. Sinun täytyy vain valita haluamasi C More- tai C More Total -lahjakortti, sekä tilauksen kesto. Tämän jälkeen lahjasi on valmis! Lahjakortti toimitetaan sähköisesti tai postilaatikkoon, muutaman päivän kuluessa. C More lahjakortti ilahduttaa varmasti jokaista lahjansaajaa lempiohjelmasta riippumatta.
Ota yhteys asiakaspalveluun

Ota yhteys asiakaspalveluun

Mikäli sinua askarruttaa jokin C More -kanavapakettiin liittyvä asia, kannattaa ottaa yhteys asiakaspalveluun. Voit olla yhteydessä C More asiakaspalveluun sähköpostitse, puhelimitse, verkkosivuilta löytyvän lomakkeen kautta, Facebookissa, Twitterissä tai live-chatin kautta. Asiakaspalvelijat palvelevat sinua arkipäivisin ja kokonaan suomeksi.
Mitä tarvitsen C More koodin käyttöön?

Mitä tarvitsen C More koodin käyttöön?

Onneksi olkoon, sillä yleensä et tarvitse yhtikäs mitään! Sinun tulee vain kopioida C More koodi sivuiltamme ja siirtyä verkkokauppaan. Sinun ei tarvitse kirjautua tai rekisteröityä mihinkään nauttiaksesi edullisista katseluhetkistä. Muista kuitenkin, että halutessasi hyödyntää alennuskoodeja sinulla ei voi olla aktiivista tilausta. Toivotammekin sinulle huokeita leffailtoja sekä kisakatsomoja!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

7,50€
Viikko
Alennus

Nappaa C More Sport+ vain hintaan 7,50€/viikko!

Alennus
0€
14pvä
Alennus

C Morella pääset katsomaan mm. kotimaisia elokuvia maksutta 14 päivän ajan!

Alennus

C More - kokeile ilmaiseksi!

Ilmaista viihdettä niin paljon kuin vain jaksaa kuluttaa? C More on sinun valintasi! Ihan joka ikinen on oikeutettu ilmaiseen kokeilujaksoon, jonka aikana MTV3n, Subin ja AVAn kaikki ohjelmat ovat katsottavissa ilman keskeytyksiä. Voit katsoa myös ohjelmakirjaston leffoja vaikka kymmenen päivässä. C More ilmainen kokeilu kestää kaksi viikkoa, jonka jälkeenkin palvelu kustantaa alkaen vain vaivaiset 12,95€ kuukaudessa. Tämä on pieni hinta mielettömän kattavasta viihdetarjonnasta, jonka parissa viihtyvät niin lapset, penkkiurheilijat kuin tosi-tv:n ystävätkin!

Aloittaessasi minkä tahansa tilauksen C Morella muista aina tarkistaa sivumme alennuskoodien varalta ennen kuin tilaat! Tämän lisäksi voit bongata alennuskoodeja erilaisissa kampanjoissa tai saada niitä lahjaksi elektroniikkaostoksiesi yhteydessä. CMore koodi saattaa tiputtaa myös kokeilujakson hintaa tai pidentää sen kestoa!

C More koodilla säästät koko perheen elämyksistä

Viihde kuuluu koko perheelle ja tämä Suomen paras suoratoistopalvelu varmistaa, että kaikki löytävät C Moren parhaat sarjat mahdollisimman edullisesti. Siksi tällä sivulla julkaistaan kaikki ajankohtaiset C More alennuskoodit sekä parhaat alennukset päivittäin! Ota siis meiltä koodi mukaasi tai klikkaa uusi C More liittymä itsellesi tuntuvasti alennettuun hintaan, avaa C More ohjelmaopas ja nauti suosikkisarjoista vaikka koko perheen kesken. Nämä viihde-elämykset odottavat jokaista perheenjäsentä ja sopivat jokaiseen makuun. Suomalaiset C More alkuperäissarjat sopivat varsinkin aikuiseen makuun, mutta laaja valikoima takaa myös sen, että kirjastosta löytyy jokaiselle jotain. Suosittu suoratoistopalvelu ei jätä ketään kylmäksi! C More sarjat tuovat viihde-elämyksen kotisohvalle.

Viihdettä jokaiseen makuun

Arvasitkin jo varmaan, mutta C Moren viihdekirjastoon kuuluu uskomattoman monta, toinen toistaan jännittävämpää genreä. C Moressa voit katsella sarjoja ja leffoja esimerkiksi seuraavista kategorioista:
1. Dokumentit
2. Pohjoismaiset
3. Toiminta
4. Draama
5. Nordic Noir

Mitä siis vielä odotat? Siirry kipin kapin C Morelle ja inspiroidu uskomattoman kattavasta viihdevalikoimasta. Psst. Muista napata matkaasi uusin Cmore koodi sivultamme - eteesi saattaa aueta jopa C More ilmainen kuukausi!