Booking alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Booking.com alennuskoodilla

15%
Säästö
Alennus

Katso tästä kaikki Booking.com hotellit ja majoitukset jotka varaat vähintään 15% säästöllä!

Alennus
20€
Säästö
Alennus

Varaa majoitus sekä lento Booking.comilta ja kerrytät saldoasi 20€ tulevaa varausta varten!

Alennus
42€
Alkaen
Alennus

Booking takaa kesän yöpymiset Berliinissä nyt alkaen vain 42€ hintaan!

Alennus
30€
Alkaen
Alennus

Booking.comin kautta löydät majoitukset Teneriffalla alkaen vain 30€

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Kevään ja kesän majoitukset Berliinissä nyt jopa 20% säästöllä Booking.comilta!

Alennus
15%
Säästö
Alennus

Majoitu Tukholmassa Booking.comin kautta jopa 15% säästöllä

Alennus
10%
Säästö
Alennus

Rekisteröitymällä Bookingin asiakkaaksi vuokraat autot jopa 10% säästöllä

Alennus

Viilaa loman hintaa vielä näillä vinkeillä!

Löydä inspiraatio sosiaalisesta mediasta

Löydä inspiraatio sosiaalisesta mediasta

Booking.com on aktiivinen myös sosiaalisen median kanavissa, joista onkin helppo löytää viimeisimmät matkustustrendit, upeimmat majoitukset sekä inspiraatio seuraavalle lomalle. Yhdistä näihin upeisiin kohteisiin uusin Booking alekoodi ja olet valmis matkustamaan muita edullisemmin unelmiesi matkakohteeseen. Aloita seuraaminen esimerkiksi Instagramissa tai Facebookissa ja saat uusimmat matkauutiset suoraan älypuhelimeesi.
Uutiskirje ja artikkelit auttavat matkalla

Uutiskirje ja artikkelit auttavat matkalla

Liity Bookingin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat aina uusimmat matkatarjoukset sekä alennukset lomakohteista suoraan sähköpostiisi! Lisäksi suosittelemme selaamaan Bookingin kotisivuilta löytyviä kattavia artikkeleita parempaan lomailuun. Löydät artikkelien joukosta huikean määrän lomavinkkejä esimerkiksi vauvaa odottaville, kuumailmapallolentoja etsiville tai kattouima-altaista nautiskelijoille.

Säästä lomalla vieläkin enemmän kohde- ja majoitusvinkeillä

Bookingin YouTube-kanava on täynnä toinen toistaan parempia ja mielenkiintoisempia matkavinkkejä sekä kohteisiin että majoituksiin. Löydät huikean määrän erilaisia videoita edullisista ja innovaatisista matkakohteista jokaiseen makuun. Samalla Booking tarjoaa huikeita matkavinkkejä eri kohteisiin, joissa voit säästää rahaa näiden vinkkien avulla. Nappaa mukaasi siis uusin Booking alennuskoodi ja katso tästä vinkit, joilla säästät lomallasi esimerkiksi Pariisissa ja koet kaupungin kuten paikalliset!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

70€
Alkaen
Alennus

Majoitu Helsingissä alkaen vain 85€ hintaan! Varaa Booking.comin kautta heti

Alennus
15%
Säästö
Alennus

Säästä vähintään 15% alkuvuoden matkoista Booking.comilla!

Alennus

Varmennetut, Booking.com verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Majoitukset ympäri maailmaa edullisemmin

Booking.com on tällä hetkellä yksi maailman johtavista matkailualan yrityksistä. Firman tavoitteena on tarjota majoituksia ja elämyksiä matkustajille ympäri maailmaa edullisesti ja helposti. Laajasta majoitusmuotojen valikoimasta löytyvät helposti niin hotellit ja loma-asunnot, kuin mökit sekä huvilat. Myös autonvuokraus sekä lentovaraus onnistuvat järjestelmän kautta ja voit helposti yhdistää lento- ja hotellivarauksen samaan varaukseen. Yli 28 miljoonasta majoituspaikasta löytyy varmasti jokaiselle matkustajalle mieluinen yöpaikka. Varaa Suomesta tai maailmalta esimerkiksi:
1. Lomamökit Suomesta laskettelulomalle
2. Vuokraa huvila vaikka merkkipäivän kunniaksi
3. Lomakeskus rentouttavalle aktiivilomalle
4. Halvat matkat yhdistämällä lento ja hotelli samaan pakettiin

Me julkaisemme samalla aina uusimmat Booking alennuskoodit sekä viimeisimmät kampanjat, joiden avulla löydät varmasti halvat hotellit matkallesi, laadusta tinkimättä!

Booking alennuskoodit kaikille matkustajille

Loma varaaminen voi aiheuttaa harmaita hiuksia, kun puhutaan matkabudjetista. Ei ole väliä, onko etsinnässä vuokramökit hiihtolomalle vai perinteinen majoitus hotellissa kaupunkilomalla, laadukkaan majoituksen varaaminen syö rahaa. Säästämisen ammattilaisena haluammekin varmistaa, että yksikään matkustaja ei käytä turhaan ylimääräistä rahaa reissuillaan. Siksi tältä sivulta löytyykin aina viimeisin ja varmasti myös voimassa oleva Booking alekoodi, jonka avulla on helppo viilata majoituksen hintaa monta prosenttia alaspäin. Tämän lisäksi löydät tietysti aina tiedon uusimmista kausittaisista kampanjoista, joiden avulla varaat hotellit, mökit ja loma-asunnot kaikille matkoille jokaiseen maailman kolkkaan jopa kymmenien prosenttien alennuksella. Ota siis kohteeksi Saksa, Yhdysvallat tai vaikka Thaimaa ja löydä edulliset lomat klikkaamalla vain muutamaa linkkiä sekä koodia!