PARHAAT OSTOSPAIKAT
Katso lisää
Valikko

Booking alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Booking.com alennuskoodilla

15%
Säästö
Alennus

Katso tästä kaikki Booking.com hotellit ja majoitukset jotka varaat vähintään 15% säästöllä!

Alennus
15%
Säästö
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Booking.comilta löydät mökkimajoitukset ympäri maailmaa jopa 30% edullisemmin

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
25%
Säästö
Alennus

Nappaa Booking.comilta majoitukset lomakeskuksissa jopa 25% säästöllä!

Alennus
25%
Säästö
Hyödynnä alennus
23€
Paras hinta
Alennus

Booking.comilta löydät majoitukset Varsovassa alkaen vain hintaan 23€

Alennus
Vanhenee pian!
23€
Paras hinta
Hyödynnä alennus
30%
Säästö
Alennus

Booking.com tarjoaa hotelliyöt Berliinissä syksyllä jopa -30% säästöllä!

Alennus
Vanhenee pian!
30%
Säästö
Hyödynnä alennus

Viilaa loman hintaa vielä näillä vinkeillä!

Löydä inspiraatio sosiaalisesta mediasta

Löydä inspiraatio sosiaalisesta mediasta

Booking.com on aktiivinen myös sosiaalisen median kanavissa, joista onkin helppo löytää viimeisimmät matkustustrendit, upeimmat majoitukset sekä inspiraatio seuraavalle lomalle. Yhdistä näihin upeisiin kohteisiin uusin Booking.com alennuskoodi ja olet valmis matkustamaan muita edullisemmin unelmiesi matkakohteeseen. Aloita seuraaminen esimerkiksi Instagramissa tai Facebookissa ja saat uusimmat matkauutiset suoraan älypuhelimeesi.
Uutiskirje ja artikkelit auttavat matkalla

Uutiskirje ja artikkelit auttavat matkalla

Liity Bookingin uutiskirjeen tilaajaksi ja saat aina uusimmat matkatarjoukset sekä alennukset lomakohteista suoraan sähköpostiisi! Lisäksi suosittelemme selaamaan Bookingin kotisivuilta löytyviä kattavia artikkeleita parempaan lomailuun. Löydät artikkelien joukosta huikean määrän lomavinkkejä esimerkiksi vauvaa odottaville, kuumailmapallolentoja etsiville tai kattouima-altaista nautiskelijoille. Ja muista, että uutiskirjeen mukana saatat löytää myös uusimmat Booking.com alennuskoodit suoraan sähköpostistasi!

Säästä lomalla vieläkin enemmän kohde- ja majoitusvinkeillä

Bookingin YouTube-kanava on täynnä toinen toistaan parempia ja mielenkiintoisempia matkavinkkejä sekä kohteisiin että majoituksiin. Löydät huikean määrän erilaisia videoita edullisista ja innovatiivisista matkakohteista jokaiseen makuun. Samalla Booking tarjoaa huikeita matkavinkkejä eri kohteisiin, joissa voit säästää rahaa näiden vinkkien avulla. Nappaa mukaasi siis uusin Booking alekoodi ja katso tästä vinkit, joilla säästät lomallasi esimerkiksi Pariisissa ja koet kaupungin kuten paikalliset!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50%
Säästö
Alennus

Nappaa majoitukset Thaimaassa jopa 50% huippusäästöllä

Alennus
Vanhenee pian!
50%
Säästö
Hyödynnä alennus
30€
Alkaen
Alennus

Booking.comin kautta löydät majoitukset Teneriffalla alkaen vain 30€

Alennus
30€
Alkaen
Hyödynnä alennus

Varmennetut, Booking.com verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Majoitukset ympäri maailmaa edullisemmin

Booking.com on tällä hetkellä yksi maailman johtavista matkailualan yrityksistä. Firman tavoitteena on tarjota majoituksia ja elämyksiä matkustajille ympäri maailmaa edullisesti ja helposti. Laajasta majoitusmuotojen valikoimasta löytyvät helposti niin hotellit ja loma-asunnot, kuin mökit sekä huvilat. Myös autonvuokraus sekä lentovaraus onnistuvat järjestelmän kautta ja voit helposti yhdistää lento- ja hotellivarauksen samaan varaukseen. Yli 28 miljoonasta majoituspaikasta löytyy varmasti jokaiselle matkustajalle mieluinen yöpaikka. Varaa Suomesta tai maailmalta esimerkiksi:

1. Lomamökit Suomesta laskettelulomalle
2. Vuokraa huvila vaikka merkkipäivän kunniaksi
3. Lomakeskus rentouttavalle aktiivilomalle
4. Halvat matkat yhdistämällä lento ja hotelli samaan pakettiin

Me julkaisemme samalla aina uusimmat Booking alennuskoodit sekä viimeisimmät kampanjat, joiden avulla löydät varmasti halvat hotellit matkallesi, laadusta tinkimättä!

Booking alennuskoodit kaikille matkustajille

Loma varaaminen voi aiheuttaa harmaita hiuksia, kun puhutaan matkabudjetista. Ei ole väliä, onko etsinnässä vuokramökit hiihtolomalle vai perinteinen majoitus hotellissa kaupunkilomalla, laadukkaan majoituksen varaaminen syö rahaa. Säästämisen ammattilaisena haluammekin varmistaa, että yksikään matkustaja ei käytä turhaan ylimääräistä rahaa reissuillaan. Siksi tältä sivulta löytyykin aina viimeisin ja varmasti myös voimassa oleva Booking alekoodi, jonka avulla on helppo viilata majoituksen hintaa monta prosenttia alaspäin. Tämän lisäksi löydät tietysti aina tiedon uusimmista kausittaisista kampanjoista, joiden avulla varaat hotellit, mökit ja loma-asunnot kaikille matkoille jokaiseen maailman kolkkaan jopa kymmenien prosenttien alennuksella. Ota siis kohteeksi Saksa, Yhdysvallat tai vaikka Thaimaa ja löydä edulliset lomat klikkaamalla vain muutamaa linkkiä sekä koodia!

Samankaltaisia verkkokauppoja