Säästät eniten näissä kaupoissa

Helpottaaksemme työtäsi, olemme keränneet parhaat tarjoukset tänne:
Hotlips
Black Friday alkoi Hotlipsillä - tilaa lelut ja muut kuumat tuotteet jopa -81% säästöllä!
Osta nyt
Lookfantastic
Cyber Mondayn LOOKFANTASTIC alekoodi: tilaa ale-tuotteet 11% lisäsäästöllä!
Osta nyt
Lenovo
Huikea Lenovo alekoodi vähentää jopa -30% läppäreiden hinnoista!
Osta nyt
Sinful
Sinfulin Black Weekin ajan tilaat leluja, asuja ja muita tuotteita jopa -70% säästöllä!
Osta nyt
Cocopanda
Cocopanda Black Weekin ajan saat lähes koko valikoiman 25-60% säästöllä!
Osta nyt
adidas
Nappaa adidas alekoodilla tilauksesi nyt 30% edullisemmin!
Osta nyt
About You
About Youn Black Friday on alkanut - lähes koko valikoima jopa 70% säästöllä!
Osta nyt
Fitfarm
Fitfarm tarjoaa kaiken nyt -70% edullisemmin Black Fridayn kunniaksi!
Osta nyt
Nike
Nikellä opiskelijajäsenet säästävät 10% kaikkien tilauksiensa loppusummista
Osta nyt

Cyber Monday 2022 on 29.11. Älä jää paitsi!

Cyber Monday 2022 järjestetään perjantaina 29. marraskuuta. Tänä päivänä voit tilata lähes mitä tahansa tuotteita keskiyöstä alkaen vuoden parhailla alennuksilla ja alennuskoodeilla. Laita päivämäärä ylös, sillä tämä on aika ostaa suosikkisi edullisesti. Etkö malta odottaa ja haluaisit aloittaa ale-shoppailun jo aikaisemmin? Sekin onnistuu! Monissa verkkokaupoissa voit tehdä ale-ostoksia koko -viikon ajan, joten tarkista kuumimmat Black Friday alennukset jo ennen perjantaita!

Nike deals

Nikellä opiskelijajäsenet säästävät 10% kaikkien tilauksiensa loppusummista
Säästää 10%
Osta nyt

Löydä mahtavat Black Friday alennukset kaikkiin suosikkituotteisiisi

Black Friday on perinteisesti ollut elektoniikan ystävien juhlaa. Vaikka elektroniikka pitääkin pintansa ostopäivän vetonaulana, on Black Friday laajentunut niin suureksi tapahtumaksi että löydät tuotteita alennetuin hinnoin lähes kaikista mahdollisista kategorioista. Pelikonsolit ja älypuhelimet ovat aina suosittuja myyntivaltteja, mutta vuoden 2022 Black Friday alet tulevat olemaan pullollaan myös merkkivaatteita, lemmikkitarvikkeita, matkoja, aikuisten leluja ja paljon muuta jopa puoleen hintaan. Seuraa siis jo nyt verkkokauppoja kuten Hobby Hall, CDON ja Kaalimato. Kerää siis jo nyt lista tarvitsemistasi tuotteista, seuraa sivuamme napataksesi parhaat alennukset sekä alekoodit ja säästä huimia summia rahaa!
Black Friday alennukset

Black Friday alennus voi säästää merkkituotteesta jopa 80%

Black Friday alennukset vaihtelevat kaupoittain, mutta nousevat usein jopa 80% asti! Monet verkkokaupat tarjoavat erikoisalennuskoodeja sekä tarjouksia, joilla voit säästää helposti jopa 70% tuotteen hinnasta. Edut voivat parhaimmillaan nousta siis jopa satoihin euroihin! Useat alennukset koskevat tiettyjä tuotekategorioita, kuten elektroniikkaa. Näin nappaatkin siis huimat alennukset muun muassa televisioista, älypuhelimista, kannettavista tietokoneista, tableteista ja PlayStationeista. Tämän lisäksi myös monet suositut brändit ja merkit tarjoavat tuotteitaan alennetuin hinnoin. Voit siis tilata muun muassa Applen iPhone -puhelimet sekä lukuisat tuotteet Iittalalta, Finlaysonilta, Samsungilta sekä Dysonilta huomattavasti normaalia edullisemmin.
Black Friday alennukset

Katso tästä myös muut ajankohtaiset alennukset ja alekoodimme

Ota kaikki irti Black Fridaysta!

Lampun kuvake

SÄÄSTÄ ENTISTÄ ENEMMÄN ALENNUSKOODIN KANSSA

Black Fridayn aikana voit saada lisäalennuksen tilauksestasi alennuskoodilla. Alennuskoodien antamat alennukset ovat monesti korkeita ja koskevat usein myös alennettuja tuotteita. Näin saat siis alennuksen alennuksesta! Muista aina tarkistaa ennen tilaamista, onko saatavilla voimassa olevaa alennuskoodia.
Salama kuvake

HYÖDYNNÄ PÄIVÄ- JA VIIKKOALENNUKSET

Löydät parhaat alennukset perjantaina 26. marraskuuta 2021, mutta varmasti myös edeltävinä viikkoina. Monet verkkokaupat tarjoavat lukuisia kilpailukykyisiä ja päivittäisiä alennuksia Black Fridayn aikaan. Tämä tarkoittaa, että shoppailet ale-hinnoilla jo varsinaista alennuspäivää edeltävinä päivinä.
Tiimalasi kuvake

TILAA MAHDOLLISIMMAN PIAN

Black Friday -viikolla alennuksia on paljon, mutta niin on myös kilpailua tuotteista. Valitettavasti et ole ainoa, joka haluaa tehdä hyvät kaupat, joten monien verkkokauppojen valikoimat myös myydään loppuun. Tee siis tilauksesi mahdollisimman pian.
Säästöpossu kuvake

ALENNUSSUODATIN

Käytä suodattimia löytääksesi korkeimman mahdollisen alennuksen. Useimmissa verkkokaupoissa voit järjestää kaikki tuotteet helposti alennusprosentin mukaan. Valitse esimerkiksi '50%', jos haluat nähdä kaikki tuotteet, jotka myydään puoleen hintaan.

Alennus parhaista tuotteista

Napsauta jälleenmyyjää ja etsi kaikki tällä hetkellä saatavilla olevat alennukset ja alennuskoodit

Hyödyllistä tietoa vuoden 2021 Black Fridaysta

Kuinka voin säästää eniten?

Black Friday on niin suuri tapahtuma, etteivät alennuskoodit ja tarjoukset kestä kauaa sen aikana. Oletko nähnyt tuotteen ja onko se jo alennettu? Sitten on parasta napata se heti, jotta et menetä löytöäsi!

Missä tuotteissa voit säästää eniten?

Normaalisti voit säästää eniten monista elektroniikkatuotteista. Ajattele esimerkiksi uusia melua vaimentavia kuulokkeita tai vaikkapa uutta televisiota suuren alennuksen kera! Jos pidät tällaisista tuotteista, voit toteuttaa toiveesi Black Fridayn aikana edullisemmin kuin koskaan.

Mistä tiedän, milloin suosikkituotteeni ovat myynnissä?

Voit usein nähdä valikoiman valmiiksi verkkokaupoissa ja lisätä samalla lempituotteesi omalle listallesi. Kun teet tämän, näet heti tästä yleiskatsauksesta, milloin tuotteita alennetaan. Voit myös tilata suosikkiverkkokauppojesi uutiskirjeen. Näin saat automaattisesti tietoa alennuksista ja alennuskoodeista.

Kuinka kauan koodi on voimassa Black Fridayn aikana?

Tätä on aina vaikea sanoa ja alennuskoodit kestävät yleensä jokaisessa kaupassa eri aikoja. Yleinen sääntö kuitenkin on tämä: voimassaoloaika on lyhyt! Joissakin kaupoissa jopa vain muutaman tunnin.