black friday 2020

valmistaudu

vuoden suurimpaan ALETAPAHTUMAAN

TEKNIIKKAA JA TIETOTURVAA
TYYLIÄ NAISELLE
MUOTIA MIEHELLE
KATSE KOHTI KAUNEUTTA JA TERVEYTTÄ
Aikuisviihteen uusimmat villitykset ja vempaimet sekä seksuaaliterveyden laatutuotteet löydät Kaalimadolta! Löydä merkit kuten Fun Factory, Sultan ja Satisfyer unohtamatta myöskään Kaalimadon omaa tuotemerkkiä ja tilaa aikuisten lelut omaan yöpöydän laatikkoosi huippuhintaan hyödyntämällä tuoreimmat alennuskoodit ja kampanjat! Katso kaikki alennukset
SISUSTUS UUTEEN USKOON
TREENAAMAAN TÄYDELLISEEN HINTAAN

Black Friday 2020

Ota kaikki irti vuoden parhaasta ostospäivästä

Marras-joulukuun vaihdetta ei Suomessa odoteta pelkästään käynnistyvän joulunodotuksen ja tunnelmallisten syysiltojen takia, vaan myös jokavuotisen, maailmanlaajuisen shoppailupäivä Black Fridayn takia. Marraskuun 27. päivä järjestettävä päätähuimaava ostosjuhla häämöttää jo kulman takana, ja olemme valmiina metsästämään mustan perjantain parhaat alennukset ja alekoodit juuri sinun käyttöösi tälle sivulle! Black Fridayn huimien tarjousten aikana kannattaakin hamstrata kodin kaapit täyteen niin vaatteita, kosmetiikkaa, kodinsisustusta kuin elektroniikkatuotteitakin, sillä näitä hintoja alempia saa etsiä!

Parhaat säästövinkkimme perjantaille

Black Fridayna tarjouksia satelee lähes jokaisesta kaupasta, joten säästösi maksimoidaksesi sekä budjetissasi pysyäksesi Black Friday ostokset kannattaa suunnitella ainakin päällisin puolin jo etukäteen. Voit esimerkiksi luoda listan etsimistäsi tuotteista ja tutustua jo valmiiksi ostoslistasi tuotteita myyviin verkkokauppoihin, jotta tiedät missä lähteä vertailemaan hintoja aletapahtuman aikana. Suosittelemme myös tilaamaan suosikkikauppojesi uutiskirjeet sähköpostiisi jo hyvissä ajoin sekä seuraamaan myymälöitä sosiaalisessa mediassa - näin saat monissa tapauksissa ensimmäisten joukossa tiedon käynnistyneistä tarjouksista ja pääset shoppailemaan verkossa parhaat päältä! Tarkista myös, voitko luoda asiakastilin kauppoihin jo valmiiksi, sillä rekisteröityneenä asiakkaana shoppailet aletuotteet Black Fridayna parhaimmillaan vain muutamalla klikkauksella! Muista myös, että moni verkkokauppa tarjoaa ilmaiset postikulut kivijalkamyymälään, Postin noutopisteelle tai tietyn summan ylittäviin ostoksiin, joten keskittämällä ostoksesi voit säästää turhia toimituskuluja sekä vastaanottaa kaikki tilauksesi kätevästi samaan aikaan.

Älä unohda alekoodeja

Olipa Black Friday -tavoitteesi sitten shoppailla joululahjat edullisesti, tehdä tarkkaan harkitun listan mukaiset hankinnat alehintaan tai bongata vuoden parhaat diilit ja shoppailla sydämesi kyllyydestä, paras tapa säästää nettiostoksissa myös Black Fridayn aikaan on hyödyntää alennuskoodit. Parhaimmillaan koodit toimivat myös alennushintaisiin tuotteisiin, joten tuurin osuessa kohdallesi voit napata alekoodeilla huikeita lisäsäästöjä Black Fridayn mega-alennuksiin. Juuri meidän sivultamme voit myös löytää monia alekoodeja, jotka ovat eksklusiivisesti tarjolla Suomen suosituimpiin verkkokauppoihin vain meillä Posti Alennuskoodeilla. Seuraa siis aktiivisesti sivuamme etkä missaa vuoden 2020 Black Fridayn eittämättä parhaita säästömahdollisuuksia! Psst! Markkinoiden huikeimmat alekoodit löydät sivultamme ympäri vuoden, joten selaile tarjontaa jo ennen Black Fridayta ja säästä jatkossa kaikista ostoksistasi myös ennen ja jälkeen Black Fridayn.

Elektroniikan ystäville

Vaikka Black Friday onkin laajentunut lähes kaikille kaupan aloille ja tarjouksia löytää lukuisista tuotekategorioista, pitää viihde-elektroniikka pintansa ostospäivän suurimpana vetonaulana Suomessa. Edellisvuosina selvästi suosituimpia Black Friday -ostoksia ovat olleet pelikonsolit, kännykät, kuulokkeet ja kaiuttimet unohtamatta myöskään muita vempaimia ja laitteita aina jääkaapeista tv:isiin ja kameroista tietokoneisiin. Epäilyksettä myös vuoden 2020 Black Friday -alet tulevat olemaan pullollaan mahtavia elektroniikkatarjouksia, joilla kodinkoneet ja -laitteet päivitetään uusiin jopa yli puoleen hintaan satojen eurojen alennuksella. Black Fridayn parhaita elektroniikkadiilejä etsivälle suosittelemme pitämään silmällä tarjouksia etenkin kaupoissa kuten Hobby Hall, CDON.com ja DNA. Kerää siis jo nyt lista tarvitsemastasi elektroniikasta, seuraa sivuamme napataksesi kilpailukykyisimmät alennukset ja säästä samalla kertaa huimia summia niin tuoreesta matkapuhelimesta, lasten pelikoneista ja muista joululahjavempaimista kuin uusista keittiökoneistakin.

Black Fridayn hyväntekeväisyyskampanjat ja kilpailut

Black Fridayn kasvaessa ja laajentuessa on ostomanialle syntynyt myös vaihtoehtoisia viettotapoja. Esimerkiksi Unicefin kanssa on voinut ottaa osaa lahjoitusperjantaihin, Weecosilla shoppaillessa tukea hyväntekeväisyyttä kaupan lahjoittaessa päivän tuoton sitä tarvitseville, ja MobilePayn kampanjassa osallistua lahjakortin arvontaan tekemällä Black Friday -ostokset sovelluksen kautta. Uskomme tänä vuonna erilaisten hyväntekeväisyyskampanjoiden lisääntyvän ostospäivän aikaan sekä uudenlaisten arvontojen ja lisähoukuttimien nostavan päätään. Seuraa siis miten juuri sinun lempikauppasi viettää Black Fridayta vuonna 2020 ja löydä juuri itsellesi sopiva tapa osallistua tai löytää yhä parempia säästömahdollisuuksia.