black friday 2019

valmistaudu

vuoden suurimpaan säästöjuhlaan

VIIHDETTÄ JA VEMPAIMIA
TYYLIÄ NAISELLE
MUOTIA MIEHELLE
KATSE KOHTI KAUNEUTTA
SISUSTUS JA KATTAUS KAUNIIKSI
TREENAAMAAN TÄYDELLISEEN HINTAAN

Black Friday 2019 käynnistyy pian

Ota kaikki irti vuoden parhaasta ostospäivästä

Marras-joulukuun vaihdetta ei Suomessa odoteta pelkästään käynnistyvän joulunodotuksen ja tunnelmallisten syysiltojen takia, vaan myös jokavuotisen, maailmanlaajuisen shoppailupäivä Black Fridayn takia. Marraskuun 29. päivä järjestettävä päätähuimaava ostosjuhla häämöttää jo kulman takana, ja olemme valmiina metsästämään mustan perjantain parhaat alennukset ja alekoodit juuri sinun käyttöösi tälle sivulle! Black Fridayn huimien tarjousten aikana kannattaakin hamstrata kodin kaapit täyteen niin vaatteita, kosmetiikkaa, kodinsisustusta kuin elektroniikkatuotteitakin, sillä näitä hintoja alempia saa etsiä!

Elektroniikan ystäville

Vaikka Black Friday onkin laajentunut lähes kaikille kaupan aloille ja tarjouksia löytää lukuisista tuotekategorioista, pitää viihde-elektroniikka pintansa ostospäivän suurimpana vetonaulana Suomessa. Edellisvuosina selvästi suosituimpia Black Friday -ostoksia ovat olleet pelikonsolit, kännykät, kuulokkeet ja kaiuttimet unohtamatta myöskään muita vempaimia ja laitteita aina jääkaapeista tv:isiin ja kameroista tietokoneisiin. Epäilyksettä myös vuoden 2019 Black Friday -alet tulevat olemaan pullollaan mahtavia elektroniikkatarjouksia, joilla kodinkoneet ja -laitteet päivitetään uusiin jopa yli puoleen hintaan satojen eurojen alennuksella. Kerää siis lista tarvitsemastasi elektroniikasta, seuraa sivuamme napataksesi kilpailukykyisimmät alennukset ja säästä samalla kertaa huimia summia niin tuoreesta matkapuhelimesta, lasten pelikoneista ja muista joululahjavempaimista kuin uusista keittiökoneistakin.

Black Fridayn hyväntekeväisyyskampanjat ja kilpailut

Black Fridayn kasvaessa ja laajentuessa on ostomanialle syntynyt myös vaihtoehtoisia viettotapoja. Esimerkiksi Unicefin kanssa on voinut ottaa osaa lahjoitusperjantaihin, Weecosilla shoppaillessa tukea hyväntekeväisyyttä kaupan lahjoittaessa päivän tuoton sitä tarvitseville, ja MobilePayn kampanjassa osallistua lahjakortin arvontaan tekemällä Black Friday -ostokset sovelluksen kautta. Uskomme tänä vuonna erilaisten hyväntekeväisyyskampanjoiden lisääntyvän ostospäivän aikaan sekä uudenlaisten arvontojen ja lisähoukuttimien nostavan päätään. Seuraa siis miten juuri sinun lempikauppasi viettää Black Fridayta vuonna 2019 ja löydä juuri itsellesi sopiva tapa osallistua tai löytää yhä parempia säästömahdollisuuksia.