BikBok alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme BikBok koodilla

Kuuminta muotia joka ikään ja joka tyyliin - löydä Bik Bokilta niin katumuodin kuin bilemekkojen uusimmat trendit ja säästä muotiostoksistasi uusimmalla Bikbok alennuskoodilla!
260
Paras kuponki
20%
Alekoodi
KOODI

Liity Bik Bok life -klubijäseneksi ja nappaa 20% säästö ensimmäisestä ostoksestasi

Avaa alennuskoodi
10€
Alkaen
TARJOUS

Shoppaa Bik Bokin suosikit jopa alle 10€

Avaa alennus
12,50€
Alkaen
TARJOUS

Mukavat oloasut kotiin Bik Bokilta alkaen vain 12,50€

Avaa alennus
60%
Säästö
TARJOUS

Shoppaa trendikkäät mekot jopa 60% säästöllä Bik Bokilta

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

NEVER DENIM - Täydelliset farkut

Unohda polvista pussittavat, nopeasti löystyvät ja alas valuvat farkut ja ota suunnaksi Bik Bok! Kaupan supersuosion saavuttanut Never Denim -farkkumallisto tuo ulottuvillesi alavartaloa hivelevät ja korostavat joustavat farkut, joita kerran kokeiltuasi et enää voi kuvitellakaan pitäväsi muita farkkuja! Mallistosta löytyy farkut jokaiseen makuun - valitse nyt juuri omaa vartaloasi imarteleva vyötärönkorkeus, pesu, lahkeenleveys ja väri ja tilaa kerralla niin tiukat mustat arkifarkut kuin rennommat Mom- tai Boyfriend-malliset housut Bik Bokilta! Denim on aina in, joten shoppaile nyt farkkuvarastot täyteen äläkä unohda hyödyntää uusinta Bikbok alennuskoodia sivun ylälaidasta!

Miksi ihastua Bik Bokiin?

Nappaa ilmainen postitus

Nappaa ilmainen postitus

Bik Bok -myymälät alkavat olla jo vakikalustoa ostoskeskuksissa ympäri Suomen, joten hyödynnä ilmainen toimitus Bik Bok verkkokaupassa tilaamalla pakettisi suoraan lähimpään myymälään! Valinnanvaraa toimipaikasta löytyy, sillä voit tilata tuotteet niinkin kaukaisiin liikkeisiin toisistaan kuin Bik Bok Kuopio, Bik Bok Rovaniemi ja Bik Bok Tampere!
Bik Bok life -klubiedut

Bik Bok life -klubiedut

Nappaa klubilaisten eksklusiiviset alennukset liittymällä Bik Bok life -jäseneksi! Klubijäsenenä kerrytät lisäksi pisteitä tilillesi sekä kaikista ostoksistasi että selailemalla Bik Bok life appin saloja. Bonuspisteiden kautta uusia jäsentasoja saavuttaessasi nappaat huikean alennuksen seuraavaan tilaukseesi sekä saat salaisten etujen lisäksi alennusta muun muassa syntymäpäivänäsi!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

0€
Postitus
TARJOUS
Juuri nyt Bik Bokilla: ilmainen kotiinkuljetus kaikenarvoisille tilauksille
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Kurkkaa Bik Bokin aleen ja säästä jopa 50%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS
Bik Bokin kiihtyvässä alennusmyynnissä voit säästää jopa 70%
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
4,90€
Alkaen
TARJOUS
Klikkaa kotiin Bik Bokin uutuuksia alkaen vain 4,90€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Pohjoismaisia trendejä ja persoonallista tyyliä

Norjalainen Bik Bok on jo kymmenien vuosien ajan täyttänyt kaikenikäisten skandinaisten vaatekaapit niin kauden tuoreimmilla tyyleillä kuin ajattomilla perusvaatteillakin. Trendikkäiden farkkujen tuotannosta liikkeelle lähtenyt Bik Bok tarjoaa suositun farkkumallistonsa lisäksi nykyään naisten muotia aina takeista mekkoihin ja neuleista uima-asuihin, ja valikoima onkin vakuuttanut nuoret muotishoppailijat suuresti tehden Bik Bokista yhden Pohjoismaiden johtavista naistenvaateketjuista. Koostuipa oma tyylisi sitten hillitystä lookista tai rohkeista ja persoonnallisista vaatekappaleista, löydät Bik Bokilta upean valikoiman muotia niin työarkeen, perjantaibileisiin kuin kuntosalillekin. Bik Bokin jo valmiiksi kilpailukykyisistä hinnoista voit säästää ekstraa kurkkaamalla verkkokaupan Last Chance- ja aleosioihin sekä tietysti hyödyntämällä parhaan Bikbok alennuskoodin sivultamme!Siirry sivustolle

Muut käyttäjät pitivät myös näistä kaupoista

Inspiraatiota asiakkailta

Bik Bokin uutuustuotteet ja kauden tuoreimmat tyylisalat feediisi tuova Bik Bok Instagram-tili täyttyy paitsi kaupan omista inspiroivista päivityksistä myös asiakkaiden julkaisemista Bik Bok -asukuvista. Tutustu nyt Bik Bok Galleryyn tilillä @bikbok ja nappaa kanssashoppailijoiden parhaat tyylivinkit, uusimmat Bik Bok alennuskoodit ja tarjoukset sekä tieto uutuustuotteista ja -mallistoista. Shoppailtuasi itse muotiuutuuksia Bik Bokilta muista lisätä kuva suosikkityylistäsi Instaasi hashtagilla #BIKBOK - saatat päästä osaksi Bik Bokin virallisen tilin feediä!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Bik Bok 💛 bloggaajat

Bik Bok tuo valikoimaansa ajoittain myös upeita yhteistyömallistoja Pohjoismaisten bloggaajien ja kansainvälisten kuuluisuuksien kanssa. Menneitä, supersuosittuja mallistoja ovat olleet muun muassa:
1. Bik Bok x Elsa Ekman
2. Bik Bok x Lene Orvik
3. Bik Bok x A Bikini A Day
4. Bik Bok x Angelica Blick

Pidä nyt silmällä Bik Bokin tulevia eksklusiivisia yhteistyömallistoja ja nappaa uniikit tyylit muodin edelläkävijöiden suunnittelemina omaan vaatekaappiisi! Mikä parasta, Bik Bok alekoodit voivat viilata myös näiden mallistojen hintoja.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä