PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

Bikbok alekoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Bikbok alennuskoodit

Paras kuponki
Paras kuponki
20%
Alekoodi
Koodi

Liity Bik Bok Life -klubijäseneksi ja nappaa 20% säästö ensimmäisestä ostoksestasi

Koodi
si
20%
Alekoodi
Katso koodi
Vanhenee
: 9. kesäkuuta
30%
Säästö
Alennus

Kurkkaa meiltä parhaimmat Bik Bok alekoodit ja nappaa jopa 30% säästöt!

Alennus
30%
Säästö
Hyödynnä alennus
10€
Säästö
Alennus

Bik Bok tarjoaa kaikista normihintaisista housuista nyt 10€ säästön!

Alennus
10€
Säästö
Hyödynnä alennus
25%
Säästö
Alennus

Bik Bok tarjoaa kaikista farkuista 25% säästön - tilaa nyt!

Alennus
25%
Säästö
Hyödynnä alennus
25%
Säästö
Alennus

Bik Bok tarjoaa nyt 25% alennuksen kaikista bleisereistä ja housuista!

Alennus
25%
Säästö
Hyödynnä alennus

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

39,99€
Alkaen
Alennus

BikBokilta nappaat kaikki farkut nyt vain hintaan 39,99€!

Alennus
39,99€
Alkaen
Hyödynnä alennus
70%
Säästö
Alennus

Bik Bokilta nappaat alusvaatteet jopa 70% edullisemmin

Alennus
70%
Säästö
Hyödynnä alennus

NEVER DENIM - Täydelliset farkut

Unohda polvista pussittavat, nopeasti löystyvät ja alas valuvat farkut ja ota suunnaksi Bik Bok! Kaupan supersuosion saavuttanut Never Denim -farkkumallisto tuo ulottuvillesi alavartaloa hivelevät ja korostavat joustavat farkut, joita kerran kokeiltuasi et enää voi kuvitellakaan pitäväsi muita farkkuja! Mallistosta löytyy farkut jokaiseen makuun - valitse nyt juuri omaa vartaloasi imarteleva vyötärönkorkeus, pesu, lahkeenleveys ja väri ja tilaa kerralla niin tiukat mustat arkifarkut kuin rennommat Mom- tai Boyfriend-malliset housut Bik Bokilta! Denim on aina in, joten shoppaile nyt farkkuvarastot täyteen äläkä unohda hyödyntää uusinta Bikbok alennuskoodia sivun ylälaidasta!

Miksi ihastua Bik Bokiin?

Nappaa ilmainen postitus

Nappaa ilmainen postitus

Bik Bok -myymälät alkavat olla jo vakikalustoa ostoskeskuksissa ympäri Suomen, joten hyödynnä ilmainen toimitus Bik Bok verkkokaupassa tilaamalla pakettisi suoraan lähimpään myymälään! Valinnanvaraa toimipaikasta löytyy, sillä voit tilata tuotteet niinkin kaukaisiin liikkeisiin toisistaan kuin Bik Bok Kuopio, Bik Bok Rovaniemi ja Bik Bok Tampere!
Bik Bok life -klubiedut

Bik Bok life -klubiedut

Nappaa klubilaisten eksklusiiviset alennukset liittymällä Bik Bok life -jäseneksi! Klubijäsenenä kerrytät lisäksi pisteitä tilillesi sekä kaikista ostoksistasi että selailemalla Bik Bok life appin saloja. Bonuspisteiden kautta uusia jäsentasoja saavuttaessasi nappaat huikean alennuksen seuraavaan tilaukseesi sekä saat salaisten etujen lisäksi alennusta muun muassa syntymäpäivänäsi! Klubilaiset saattavat saada käyttöönsä vain jäsenille suunnatut Bikbok alennuskoodit!

Suositut Bik Bok alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
Liity Bik Bok Life -klubijäseneksi ja nappaa 20% säästö ensimmäisestä ostoksestasi20% Alekoodi9. kesäkuuta
Kurkkaa meiltä parhaimmat Bik Bok alekoodit ja nappaa jopa 30% säästöt!30% Säästö17. kesäkuuta
Bik Bok tarjoaa kaikista normihintaisista housuista nyt 10€ säästön!10€ Säästö27. kesäkuuta
Bik Bok tarjoaa kaikista farkuista 25% säästön - tilaa nyt!25% Säästö11. kesäkuuta
Bik Bok tarjoaa nyt 25% alennuksen kaikista bleisereistä ja housuista!25% Säästö2. kesäkuuta

Pohjoismaisia trendejä ja persoonallista tyyliä

Norjalainen Bik Bok on jo kymmenien vuosien ajan täyttänyt kaikenikäisten skandinaisten vaatekaapit niin kauden tuoreimmilla tyyleillä kuin ajattomilla perusvaatteillakin. Trendikkäiden farkkujen tuotannosta liikkeelle lähtenyt Bik Bok tarjoaa suositun farkkumallistonsa lisäksi nykyään naisten muotia aina takeista mekkoihin ja neuleista uima-asuihin, ja valikoima onkin vakuuttanut nuoret muotishoppailijat suuresti tehden Bik Bokista yhden Pohjoismaiden johtavista naistenvaateketjuista. Koostuipa oma tyylisi sitten hillitystä lookista tai rohkeista ja persoonnallisista vaatekappaleista, löydät Bik Bokilta upean valikoiman muotia niin työarkeen, perjantaibileisiin kuin kuntosalillekin. Bik Bokin jo valmiiksi kilpailukykyisistä hinnoista voit säästää ekstraa kurkkaamalla verkkokaupan Last Chance- ja aleosioihin sekä tietysti hyödyntämällä parhaan Bikbok alekoodin sivultamme!

Inspiraatiota asiakkailta

Bik Bokin uutuustuotteet ja kauden tuoreimmat tyylisalat feediisi tuova Bik Bok Instagram-tili täyttyy paitsi kaupan omista inspiroivista päivityksistä myös asiakkaiden julkaisemista Bik Bok -asukuvista. Tutustu nyt Bik Bok Galleryyn tilillä @bikbok ja nappaa kanssashoppailijoiden parhaat tyylivinkit, uusimmat Bikbok alekoodit ja tarjoukset sekä tieto uutuustuotteista ja -mallistoista. Shoppailtuasi itse muotiuutuuksia Bik Bokilta muista lisätä kuva suosikkityylistäsi Instaasi hashtagilla #BIKBOK - saatat päästä osaksi Bik Bokin virallisen tilin feediä!

Samankaltaisia verkkokauppoja

Bik Bok 💛 bloggaajat

Bik Bok tuo valikoimaansa ajoittain myös upeita yhteistyömallistoja Pohjoismaisten bloggaajien ja kansainvälisten kuuluisuuksien kanssa. Menneitä, supersuosittuja mallistoja ovat olleet muun muassa:

1. Bik Bok x Elsa Ekman
2. Bik Bok x Lene Orvik
3. Bik Bok x A Bikini A Day
4. Bik Bok x Angelica Blick

Pidä nyt silmällä Bik Bokin tulevia eksklusiivisia yhteistyömallistoja ja nappaa uniikit tyylit muodin edelläkävijöiden suunnittelemina omaan vaatekaappiisi! Mikä parasta, BikBok alekoodit voivat viilata myös näiden mallistojen hintoja.
Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·