4 apomera alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Apomeran koodit 2018

Sinulla on nyt oiva tilaisuus säästää koko valikoiman hinnoista! Katso alennuskoodit, joita päivitämme sivustolle jatkuvaan tahtiin.
260
30%
Säästö

Apomeralta löydät vitamiinien parhaat hinnat! Tuo jopa 30% säästöt ostoksiisi

2€
Alkaen

Apomeralta löydät myös tuotteet lemmikkien hyvinvointiin, hinnat lähtevät vain parista eurosta

40%
Säästö

Apomeran löytöosiossa teet todellisia säästöjä, sillä löydät nyt paljon tuotteita jopa 40% normaalia edullisemmin

Ilmainen
Toimitus

Apomera tarjoaa asiakkailleen ilmaisen toimituksen jokaiseen tilaukseen, joiden arvo ylittää 49 euroa

(1 tarjousta 1 joukosta)

Miten muuten voin säästää Apomeralla?

Kampanjatuotteet

Mitä kannattaa ostaa tänään? Katso aina kampanjatuotteet jotta saat tietää mitä tuotteita on alennettu juuri nyt. Näihin et tarvitse edes Apomeran alennuskoodia! Voit esimerkiksi saada Eucerin ihonhoitotuotteita tai Oral-B hammashoitoa erittäin edullisesti. Kampanjat muuttuvat koko ajan joten kannattaa pitää silmällä valikoimaa.

Löytöosasto

Kun olet tehnyt suunnitellut ostokset valmiiksi, katso myös Apomeran löytöosasto. Täältä löydät erittäin halvalla laadukkaita tuotteita joissa on lyhyet parasta ennen-päivät. Ehkä havaitset tuotteen jonka olet harkinnut ostavasi aikaisemmin ja nyt se on vihdoinkin budjettiin sopiva!

Flunssan karkottajat edullisesti

Kaikki tietävät tunteen kun flunssa yllättää ja ostamme apteekista kaikkia turhia tuotteita ilman hintavertailua, joita ei loppupelissä tule edes käytettyä. Tee Apomeran tilaus vaikka kerran vuodessa ja osta kaikki flunssalääkkeet edullisesti ja harkitusti. Seuraavan kerran kun flunssa iskee olet valmistautunut ja sinun ei tarvitse lähteä kauppaan päänsäryn kera taikka tuhlata ylimääräistä rahaa.

Seuraa somessa

Nyt voit seurata Aporan toimintaa sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Twitterissä. Lue mitä muut kirjoittajat kertovat ostokokemuksistaan ja hyödynnä muun muassa ajankohtaisimmat alennukset ja alennuskoodit, jotka bongaat hyvällä tuurilla some-kanavista. Lisäksi kuulet ensimmäisten joukossa käynnissä olevista kampanjoista, joiden avulla tuot säästöjä tuotteiden hintoihin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

40%
Säästö
Apomeran valikoimista löydät nyt paljon tuotteita talvi-ihon kunnossapitoon - ja jopa 40% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
35%
Säästö
Vitamiinit ja lisäravinteet auttavat hyvinvointisi ylläpidossa - Apomeralta saat ne nyt jopa 35% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
25%
Säästö
Suositut Vichyn, Acon, Eucerinin ja monen muun merkin kasvojenpuhdistusaineet voit tilata jopa 25% alennuksella Apomeralta. Raikkaana syksyyn!
Tämä alennus on vanhentunut
60%
Löytöjä
Apomeralla teet nyt todellisia löytöjä, sillä säästät valikoimasta tuotteita peräti huikeat 60%
Tämä alennus on vanhentunut
30%
Säästö
Suunnitteletko painonpudotusta uuden vuoden kunniaksi? Apomeralta löydät nyt paljon painonhallintatuotteita 30% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
30%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Etusivulta aina alehintaan

Apomera on terveyskauppasi verkossa. Kaipaatpa sitten kasvovoidetta, hammastahnaa tai vitamiineja, löydät ne ja paljon muuta tästä itsehoitotuotteita myyvästä verkkokaupasta. Apomeran tavoitteena onkin olla suomen mukavin ja edullisin terveysvaikutteisia tuotteita myyvä nettikauppa! Myynnissä on paljon klassikkomerkkejä, sekä myös pienempien valmistajien erikoisempia tuotteita. Todella laaja valikoima, nopea toimitus ja edulliset hinnat ovat Apomeran valttikortteja!

Edullisia tuotteita löytääksesi ei tarvitse seikkailla sivuilla kauaa: etusivulta saat heti esiin kaupan suosituimmat tuotteet. Tämä osio koostuu yleensä erittäin tarpeellisista perustuotteista kuin hammasharjoista, laastareista, päivävoiteista ja muista tuotteista joita tarvitsee kotona päivittäin. Kaikki tuotteet myydään alennettuun hintaan joten säästät joka päivän tarpeista suuren määrän rahaa, kun esimerkiksi ostat koko vuodeksi hammastahnat ja vartalovoiteet yhdellä kerralla.
Siirry sivustolle
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä