Apollomatkat kampanjakoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Apollo kampanjakoodilla

Rentouttavalle kaupunki- tai rantalomalle upeisiin kohteisiin ympäri maailman - varaa lomamatkasi Apollolta ja säästä kokoamillamme alennuskoodeilla!
260
Paras kuponki
100€
Alekoodi
KOODI

Hyödynnä Apollomatkat alekoodi ja varaa ensi kesän valikoidut hotellit 100€ edullisemmin

Testattu 4 päivää sitten Lisätty hetki sitten
Avaa alennuskoodi
100€
alekoodi
KOODI

Varaa perhehotelli lomallesi ja säästä 100€ Apollomatkat alekoodilla

Lue lisääNäytä vähemmän
Testattu
Avaa alennuskoodi
100€
alekoodi
KOODI

Tilaa hyvän olon Apollo Sports lomamatkat 100€ edullisemmin Apollomatkat alekoodilla

Lue lisääNäytä vähemmän
Testattu
Avaa alennuskoodi
100€
Lahjakortti
TARJOUS

Tilaa Apollomatkojen matkalahjakortti ystävää ilahduttamaan alkaen vain 100€

Avaa alennus
2021
Lomat
TARJOUS

Kesän 2021 lomamatkat ovat nyt myynnissä! Kurkkaa Apollomatkojen tarjonta ja varaa lomasi jo nyt

Avaa alennus
360€
Alkaen
TARJOUS

Koe eksoottinen Albania alkaen vain 360€ Apollomatkoilta

Avaa alennus
0€
Muutosetu
TARJOUS

Varatessasi lomamatkan Apollomatkoilta saat ilmaisen muutosedun

Avaa alennus
0€
Sovellus
TARJOUS

Lataa Apollomatkojen ilmainen sovellus ja hallinnoi varauksiasi missä ja milloin vain

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Aktiivisempi loma upeissa maisemissa

Apollomatkojen kautta pääset varaamaan myös vaellusmatkat toinen toistaan upeimmissa kohteissa. Valitse nyt henkeäsalpaava patikointikohde esimerkiksi UNESCOn maailmanperintökohteiden joukosta. Voit kokea ainutlaatuiset luontoalueet reippaassa hengessä! Inspiroidu yllä olevan videon maisemista ja klikkaa varaamaan seuraava lomasi Euroopan kauniimmilla vaellusreiteillä. Voit lähteä lomalle joko opastuksen kera tai täysin omia reittejäsi seikkaillen. Lisää visuaalista sisältöä Apollomatkojen tarjonnasta löydät Youtubesta ja Facebook-, Instagram- ja Pinterest-sivuilta. Voit myös bongata Apollomatkat kampanjakoodin!

Lisää säästövinkkejä lomallesi

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

Apollomatkoilta varatessasi voit valita matkalippusi toimitettavaksi sähköisenä versiona, jolloin et maksa ylimääräisiä lippukuluja! Sekä lisämaksullinen paperilippu että sähköpostitse toimitettava matkalippu toimitetaan noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua.
KOKO PERHEEN LOMA

KOKO PERHEEN LOMA

Apollomatkojen kautta koko perhe lähtee yhdessä lomalle edullisesti! Valituissa hotelleissa ja rantalomalähdöillä lapset voivat majoittua lisävuoteella samassa huoneessa aikuisten kanssa huomattavaan alennuksen kera. Lapsille on tarjolla ajoittain myös tuntuvia ateriaetuja!
MATKAVAKUUTUS

MATKAVAKUUTUS

Lomallakin sattuu ja tapahtuu, mutta voit matkustaa huoletta ottamalla lomallesi edullisen matkavakuutuksen! Gouda-matkavakuutus turvaa loman aikana niin äkilliset sairastumiset, matkatavaroiden hukkumiset, identiteettivarkaudet kuin onnettomuudetkin. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja tarpeen vaatiessa voit saada rahallista avustusta akuutisti jo lomasi aikana. Tutustu ja lisää paketti matkallesi omilla Apollomatkojen asiakassivuillasi.
VARAA ALL INCLUSIVE

VARAA ALL INCLUSIVE

Vietä lomasi huolettomasti äläkä mieti ruokapaikan etsintää tai lasten viihdyttämistä. Tee varaus Apollomatkojen All Inclusive -hotelleihin, joissa hintaan sisältyy niin ruoat ja juomat kuin hauskoja aktiviteettejakin. Toisissa hotelleissa täys- tai puolihoito voi olla lisämaksullinen. Tämän suodatat kätevästi Apollomatkojen sivuilla valitsemalla "lisäveloituksettomat All Inclusive -lomahotellit". Säästät siis enemmän rahaa shoppailuun ja nähtävyyksistä nauttimiseen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

305€
Alkaen
TARJOUS
Kurkkaa Apollomatkoille ja varaa loma alkaen 290€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
145€
Alkaen
TARJOUS
Lähde elokuussa lämpimään edulisin hinnoin alkaen vain 145€ Apollomatkojen kanssa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
250€
Säästö
TARJOUS
Nappaa 250€ säästö per varaus valituista lomista Black Weekendin aikana Apollomatkoilta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
100€Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Räätälöi lomasi Apollomatkoilla

Häämöttääkö lomaviikko kalenterissa, muttet ole varma minne päin maailmaa lähtisit? Halajatpa sitten klassikko-kaupunkikohteisiin tai upeimmille rannoille, Apollomatkoilta löydät kaiken. Listaa ylös tärkeimmät lomakriteerisi ja lähde varaamaan omannäköisesi loma Apollomatkoilta! Hotellit, lennot, risteilyt ja lomapaketit lisäpalveluilla löydät takuulla tältä sivulta. Vuodesta 2010 Suomessa toimineen Apollomatkat-sivuston kautta varaat myös aktiiviset urheilulomat. Lähdet lisäksi matkalle isommankin ryhmän kanssa sekä yhdistelet lähikohteita oman mielesi mukaan.
Mitä tämä kaikki sitten kustantaa? Ei senttiäkään ylimääräistä! Apollomatkojen huokeiden hintojen lisäksi vaihtuvilla kampanjoilla varaat muun muassa all inclusiven matkallesi jopa puoleen hintaan. Voit myös tehdä lomalöytöjä vain muutamalla sadalla eurolla!
Siirry sivustolle

Iki-ihana Kreikan saaristo

Kreikka ja sen upeat saaristomaisemat ovat pitäneet pintansa lomakohteiden ykkössuosikeissa jo pidemmän aikaa. Maa olikin myös Apollomatkoilla ensimmäinen tarjottu matkakohde. Se jatkaa listan kärjessä vuodesta toiseen - eikä syyttä! Tutustu hotelli- ja lomatarjontaan ja varaa Apollomatkoilta irtiotto arjesta. Suuntaa esimerkiksi ykköskohteisiin Rodokselle ja Kreetalle, minne lennät myös suoraan kotilentokentiltä. Apollomatkojen yhdistelmälomien kanssa pääset myös kokemaan usemman saaren annin samalla reissulla! Herkullista ruokaa, unohtumattomia rantamaisemia sekä uniikkeja kulttuurinähtävyyksiä... Kreikka on takuuvarma lomakohde kaikenlaisille matkailijoille!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mikä kampanjakoodi?

Ajoittain voit löytää sivultamme myös Apollomatkat kampanjakoodin, jolla tiputat lomavarauksesi hintaa jopa sata euroa! Tavallisten kampanjatarjousten tavoin nämä koodit ovat kaikkien käytettävissä aivan ilmaiseksi. Seuraa siis sivuamme napataksesi seuraavan lomasi ennenkuulumattomaan hintaan. Apollomatkat kampanjakoodin hyödyntääksesi:
1. Etsi valitsemasi hotelli tai loma ja klikkaa "Varaa"
2. Valitse lähtölentokenttä, matkan pituus ja matkustajien määrä
3. Klikkaa huonevalikoimaan, valitse huonetyypin lisäksi mahdollisten lisäpalvelut ja paina "Jatka"
4. Tarjolla olevien lisäpalvelujen alla löydät kohdan "Syötä kampanjakoodi" - syötä sivultamme kopioimasi koodi kenttään
5. Painettuasi "Vahvista" saat koodin oikeuttaman alennuksen ostoskoriisi

Muista aina tarkastaa koodien ehdot, sillä koodit toimivat usein vain tietyissä hotelleissa tai valituissa matkakohteissa. Jos suosikkikohteeseesi ei juuri nyt ole tarjolla alennuskoodia, tsekkaa verkkokaupan äkkilähdöt ja muut ajankohtaiset matkatarjoukset.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä