Apollomatkat kampanjakoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme Apollo kampanjakoodilla

Rentouttavalle kaupunki- tai rantalomalle upeisiin kohteisiin ympäri maailman - varaa lomamatkasi Apollolta ja säästä kokoamillamme alennuskoodeilla!
260
2021
Lomat
TARJOUS

Kesän 2021 lomamatkat ovat nyt myynnissä! Kurkkaa Apollomatkojen tarjonta ja varaa lomasi jo nyt

Avaa alennus
0€
Muutosetu
TARJOUS

Varatessasi lomamatkan Apollomatkoilta, saat ilmaisen muutosedun

Avaa alennus
400€
Säästö
TARJOUS

Koe eksoottinen Albania alkaen vain 400€ Apollomatkoilta

Avaa alennus
305€
Säästö
TARJOUS

Kurkkaa Apollomatkoille ja varaa loma alkaen 305€

Avaa alennus
100€
Lahjakortti
TARJOUS

Tilaa Apollomatkojen matkalahjakortti ystävää ilahduttamaan alkaen vain 100€

Avaa alennus
0€
Sovellus
TARJOUS

Lataa Apollomatkojen ilmainen sovellus ja hallinnoi varauksiasi missä ja milloin vain

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Aktiivisempi loma upeissa maisemissa

Apollomatkojen kautta pääset varaamaan myös vaellusmatkat toinen toistaan upeimmissa kohteissa. Valitse nyt henkeäsalpaava patikointikohde esimerkiksi UNESCOn maailmanperintökohteiden joukosta ja koe ainutlaatuiset luontoalueet reippaassa hengessä. Inspiroidu yllä olevan videon maisemista ja klikkaa varaamaan seuraava lomasi Euroopan kauniimmilla vaellusreiteillä joko opastuksen kera tai täysin omia reittejäsi seikkaillen. Lisää visuaalista sisältöä Apollomatkojen tarjonnasta löydät Youtubesta ja somesta matkantarjoajan Facebook-, Instagram- ja Pinterest-sivuilta.

Lisää säästövinkkejä lomallesi

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

Apollomatkoilta varatessasi voit valita matkalippusi toimitettavaksi sähköisenä versiona, jolloin et maksa ylimääräisiä lippukuluja! Sekä lisämaksullinen paperilippu että elektroninen, sähköpostitse toimitettava matkalippu toimitetaan noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua.
KOKO PERHEEN LOMA

KOKO PERHEEN LOMA

Apollomatkojen kautta koko perhe lähtee yhdessä lomalle edullisesti! Valituissa hotelleissa ja valituilla rantalomalähdöillä lapset voivat majoittua lisävuoteella samassa huoneessa aikuisten kanssa huomattavaan alennushintaan. Lapsille on tarjolla ajoittain myös tuntuvia ateriaetuja!
MATKAVAKUUTUS

MATKAVAKUUTUS

Lomallakin sattuu ja tapahtuu, mutta voit matkustaa huoletta ottamalla lomallesi edullisen matkavakuutuksen! Gouda matkavakuutus turvaa loman aikana niin äkilliset sairastumiset, matkatavaroiden hukkumiset, identiteettivarkaudet kuin onnettomuudetkin. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja tarpeen vaatiessa voit saada rahallista avustusta akuutisti jo lomasi aikana. Tutustu ja lisää paketti matkallesi omilla Apollomatkojen asiakassivuillasi.
VARAA ALL INCLUSIVE

VARAA ALL INCLUSIVE

Vietä lomasi ilman huolta ruokapaikan etsinnästä tai lasten päivien viihdyttämisestä ja tee varaus Apollomatkojen All Inclusive -hotelleihin, joissa hintaan sisältyy niin ruoat, juomat kuin hauskoja aktiviteettejakin. Toisissa hotelleissa täys- tai puolihoito voi olla lisämaksullinen, joten suodata lisäveloituksettomat All Inclusive -lomahotellit kätevästi Apollomatkojen hotellitarjonnasta ja säästä enemmän rahaa shoppailuun ja nähtävyyksistä nauttimiseen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

145€
Alkaen
TARJOUS
Lähde elokuussa lämpimään edulisin hinnoin alkaen vain 145€ Apollomatkojen kanssa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
480€
Säästö
TARJOUS
Varaa talven treeniloma Apollomatkoilta alkaen vain 480€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
309€
Säästö
TARJOUS
Varaa Apollomatkoilta loppukesän matka Kroatiaan alkaen vain 309€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
2021Lomat
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Räätälöi lomasi Apollomatkoilla

Häämöttääkö lomaviikko kalenterissa muttet ole varma minne päin maailmaa lähtisit? Listaa tärkeimmät lomakriteerisi ylös ja lähde varaamaan oman näköisesi loma Apollomatkoilta! Hotellit, lennot, risteilyt ja lomapaketit lisäpalveluilla niin klassikko-kaupunkokohteisiin kuin upeimmille rannoille ympäri vuoden löydät takuulla tältä sivulta! Vuodesta 2010 Suomessa toimineen Apollomatkat-sivuston kautta varaat myös aktiiviset urheilulomat, lähdet matkalle isommankin ryhmän kanssa sekä yhdistelet lähikohteita oman mielesi mukaan.
Mitä tämä kaikki sitten kustantaa? Ei senttiäkään ylimääräistä! Apollomatkojen huokeiden hintojen lisäksi verkkokaupan vaihtuvilla kampanjoilla voit varata muun muassa all inclusiven matkallesi jopa puoleen hintaan, tai tehdä lomalöytöjä vain muutamalla sadalla eurolla!
Siirry sivustolle

Iki-ihana Kreikan saaristo

Kreikka ja sen upeat saaristomaisemat ovat pitäneet pintansa lomakohteiden ykkössuosikeissa jo pidemmän aikaa. Maa olikin myös Apollomatkoilla ensimmäinen tarjottu matkakohde, joka jatkaa listan kärjessä vuodesta toiseen - eikä syyttä! Tutustu hotelli- ja lomatarjontaan ja varaa Apollomatkoilta irtiotto arjesta esimerkiksi ykköskohteissa Rodos ja Kreeta, joihin lennät myös suoraan kotilentokentiltä. Apollomatkojen yhdistelmälomien kanssa pääset myös kokemaan usemman saaren annin samalla reissulla! Herkullista ruokaa, unohtumattomia rantamaisemia sekä uniikkeja kulttuurinähtävyyksiä - Kreikka on takuuvarma lomakohde kaikenlaisille matkailijoille!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mikä kampanjakoodi?

Ajoittain voit löytää sivultamme myös Apollomatkat kampanjakoodin, jolla tiputat lomavarauksesi hintaa valituissa kohteissa jopa sata euroa! Tavallisten kampanjatarjousten tavoin nämä koodit ovat kaikkien käytettävissä aivan ilmaiseksi, joten seuraa sivuamme napataksesi seuraava lomasi ennenkuulumattomaan hintaan. Apollomatkat alennuskoodin hyödyntääksesi:
1. Etsi valitsemasi hotelli tai loma ja klikkaa "Varaa"
2. Valitse lähtölentokenttä, matkan pituus ja matkustajien määrä
3. Klikkaa huonevalikoimaan ja valitse huonetyypin lisäksi mahdollisten lisäpalvelut ja paina "Jatka"
4. Tarjolla olevian lisäpalvelujen alla löydät kohdan "Syötä kampanjakoodi" - syötä sivultamme kopioimasi koodi kenttään
5. Painettuasi "Vahvista" saat koodin oikeuttaman alennuksen ostoskoriisi

Muista aina tarkastaa Apollomatkat kampanjakoodin kelpoisuusehdot, sillä koodit toimivat usein vain tietyissä hotelleissa tai valituissa matkakohteissa. Jos suosikkikohteeseesi ei juuri nyt ole tarjolla Apollomatkat alennuskoodia, tsekkaa verkkokaupan äkkilähdöt ja muut ajankohtaiset matkatarjoukset.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä