PARHAAT OSTOSPAIKAT
Valikko

Apollomatkat kampanjakoodit 2023 Postilta

Säästä rahaa hyödyntämällä meidän aktiiviset & testatut Apollomatkat alennuskoodit

200€
Säästö
Alennus

Nappaa kesän rantalomat edullisesti Apollomatkoilta jopa 200€ säästöllä!

Alennus
200€
Säästö
Hyödynnä alennus
75€
Säästö
Alennus

Apollomatkoilta löydät nyt hotellit lomallesi -75€ säästöllä per henkilö!

Alennus
75€
Säästö
Hyödynnä alennus
40%
Säästö
Alennus

Varaa Apollomatkojen kautta elokuun lomat jopa 40% edullisemmin!

Alennus
Vanhenee pian!
40%
Säästö
Hyödynnä alennus
15%
Säästö
Alennus

Nappaa Apollomatkoilta äkkilähdöt huippuedullisesti - hyödynnä jopa 15% säästö!

Alennus
Vanhenee pian!
15%
Säästö
Hyödynnä alennus
70%
Säästö
Alennus

Apollomatkat tarjoaa nyt valituissa hotelleissa All Inclusive -paketin jopa 70% säästöllä!

Alennus
Vanhenee pian!
70%
Säästö
Hyödynnä alennus
50€
Säästö
Alennus

Apollomatkat tarjoaa nyt valitut hotellit 50€ säästöllä per henkilö!

Alennus
50€
Säästö
Hyödynnä alennus
50€
Säästö
Alennus

Apollomatkat tarjoaa nyt Turkin lomat 50€ säästöllä per henkilö - kiirehdi ja varaa nyt loma!

Alennus
50€
Säästö
Hyödynnä alennus

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

99€
Alkaen
Alennus

Apllomatkojen avulla otat lapset mukaan kesälomalle alkaen vain 99€ hintaan!

Alennus
99€
Alkaen
Hyödynnä alennus
50€
Säästö
Alennus

Apollomatkat tarjoaa Zakynthoksen lomista 50€ säästön per henkilö!

Alennus
50€
Säästö
Hyödynnä alennus

Aktiivisempi loma upeissa maisemissa

Apollomatkojen kautta pääset varaamaan myös vaellusmatkat toinen toistaan upeimmissa kohteissa. Valitse nyt henkeäsalpaava patikointikohde esimerkiksi UNESCOn maailmanperintökohteiden joukosta. Voit kokea ainutlaatuiset luontoalueet reippaassa hengessä! Inspiroidu yllä olevan videon maisemista ja klikkaa varaamaan seuraava lomasi Euroopan kauniimmilla vaellusreiteillä. Voit lähteä lomalle joko opastuksen kera tai täysin omia reittejäsi seikkaillen. Lisää visuaalista sisältöä Apollomatkojen tarjonnasta löydät Youtubesta ja Facebook-, Instagram- ja Pinterest-sivuilta. Voit myös bongata Apollomatkat alennuskoodin!

Lisää säästövinkkejä lomallesi

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

Apollomatkoilta varatessasi voit valita matkalippusi toimitettavaksi sähköisenä versiona, jolloin et maksa ylimääräisiä lippukuluja! Sekä lisämaksullinen paperilippu että sähköpostitse toimitettava matkalippu toimitetaan noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua.
KOKO PERHEEN LOMA

KOKO PERHEEN LOMA

Apollomatkojen kautta koko perhe lähtee yhdessä lomalle edullisesti! Valituissa hotelleissa ja rantalomalähdöillä lapset voivat majoittua lisävuoteella samassa huoneessa aikuisten kanssa huomattavaan alennuksen kera. Lapsille on tarjolla ajoittain myös tuntuvia ateriaetuja!
MATKAVAKUUTUS

MATKAVAKUUTUS

Lomallakin sattuu ja tapahtuu, mutta voit matkustaa huoletta ottamalla lomallesi edullisen matkavakuutuksen! Gouda-matkavakuutus turvaa loman aikana niin äkilliset sairastumiset, matkatavaroiden hukkumiset, identiteettivarkaudet kuin onnettomuudetkin. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja tarpeen vaatiessa voit saada rahallista avustusta akuutisti jo lomasi aikana. Tutustu ja lisää paketti matkallesi omilla Apollomatkojen asiakassivuillasi. Katso löytyykö meiltä myös matkavakuutuksesta rahaa säästävä Apollomatkat alennuskoodi!
VARAA ALL INCLUSIVE

VARAA ALL INCLUSIVE

Vietä lomasi huolettomasti äläkä mieti ruokapaikan etsintää tai lasten viihdyttämistä. Tee varaus Apollomatkojen All Inclusive -hotelleihin, joissa hintaan sisältyy niin ruoat ja juomat kuin hauskoja aktiviteettejakin. Toisissa hotelleissa täys- tai puolihoito voi olla lisämaksullinen. Tämän suodatat kätevästi Apollomatkojen sivuilla valitsemalla "lisäveloituksettomat All Inclusive -lomahotellit". Säästät siis enemmän rahaa shoppailuun ja nähtävyyksistä nauttimiseen!

Suositut Apollomatkat alennuskoodit ja diilit

Kupongin otsikkoKupongin alennusViimeinen käyttöpäivä
Nappaa kesän rantalomat edullisesti Apollomatkoilta jopa 200€ säästöllä!200€ Säästö2. kesäkuuta
Apollomatkoilta löydät nyt hotellit lomallesi -75€ säästöllä per henkilö!75€ Säästö21. kesäkuuta
Varaa Apollomatkojen kautta elokuun lomat jopa 40% edullisemmin!40% Säästö31. toukokuuta
Nappaa Apollomatkoilta äkkilähdöt huippuedullisesti - hyödynnä jopa 15% säästö!15% Säästö1. kesäkuuta
Apollomatkat tarjoaa nyt valituissa hotelleissa All Inclusive -paketin jopa 70% säästöllä!70% Säästö30. toukokuuta

Räätälöi lomasi Apollomatkoilla

Häämöttääkö lomaviikko kalenterissa, muttet ole varma minne päin maailmaa lähtisit? Halajatpa sitten klassikko-kaupunkikohteisiin tai upeimmille rannoille, Apollomatkoilta löydät kaiken. Listaa ylös tärkeimmät lomakriteerisi ja lähde varaamaan omannäköisesi loma Apollomatkoilta! Hotellit, lennot, risteilyt ja lomapaketit lisäpalveluilla löydät takuulla tältä sivulta. Vuodesta 2010 Suomessa toimineen Apollomatkat-sivuston kautta varaat myös aktiiviset urheilulomat. Lähdet lisäksi matkalle isommankin ryhmän kanssa sekä yhdistelet lähikohteita oman mielesi mukaan.
Mitä tämä kaikki sitten kustantaa? Ei senttiäkään ylimääräistä! Apollomatkojen huokeiden hintojen lisäksi vaihtuvilla kampanjoilla varaat muun muassa all inclusiven matkallesi jopa puoleen hintaan. Voit myös tehdä lomalöytöjä vain muutamalla sadalla eurolla! Muista tarkistaa, voitko säästää jo valmiiksi edullisista lomista vielä lisää uudella Apollomatkat kampanjakoodilla!

Iki-ihana Kreikan saaristo

Kreikka ja sen upeat saaristomaisemat ovat pitäneet pintansa lomakohteiden ykkössuosikeissa jo pidemmän aikaa. Maa olikin myös Apollomatkoilla ensimmäinen tarjottu matkakohde. Se jatkaa listan kärjessä vuodesta toiseen - eikä syyttä! Tutustu hotelli- ja lomatarjontaan ja varaa Apollomatkoilta irtiotto arjesta. Suuntaa esimerkiksi ykköskohteisiin Rodokselle ja Kreetalle, minne lennät myös suoraan kotilentokentiltä. Apollomatkojen yhdistelmälomien kanssa pääset myös kokemaan usemman saaren annin samalla reissulla! Herkullista ruokaa, unohtumattomia rantamaisemia sekä uniikkeja kulttuurinähtävyyksiä... Kreikka on takuuvarma lomakohde kaikenlaisille matkailijoille!

Samankaltaisia verkkokauppoja

Mikä kampanjakoodi?

Ajoittain voit löytää sivultamme myös Apollomatkat kampanjakoodin, jolla tiputat lomavarauksesi hintaa jopa sata euroa! Tavallisten kampanjatarjousten tavoin nämä koodit ovat kaikkien käytettävissä aivan ilmaiseksi. Seuraa siis sivuamme napataksesi seuraavan lomasi ennenkuulumattomaan hintaan. Apollomatkat kampanjakoodin hyödyntääksesi:

1. Etsi valitsemasi hotelli tai loma ja klikkaa "Varaa"
2. Valitse lähtölentokenttä, matkan pituus ja matkustajien määrä
3. Klikkaa huonevalikoimaan, valitse huonetyypin lisäksi mahdollisten lisäpalvelut ja paina "Jatka"
4. Tarjolla olevien lisäpalvelujen alla löydät kohdan "Syötä kampanjakoodi" - syötä sivultamme kopioimasi koodi kenttään
5. Painettuasi "Vahvista" saat koodin oikeuttaman alennuksen ostoskoriisi

Muista aina tarkastaa koodien ehdot, sillä koodit toimivat usein vain tietyissä hotelleissa tai valituissa matkakohteissa. Jos suosikkikohteeseesi ei juuri nyt ole tarjolla kampanjakoodia, tsekkaa verkkokaupan äkkilähdöt ja muut ajankohtaiset matkatarjoukset.
Posti.fiYhteystietomme · Yksityisyydensuoja · Evästeet · Yrityksen tiedot · FAQ ·