Apollomatkat kampanjakoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Apollo kampanjakoodilla

Rentouttavalle kaupunki- tai rantalomalle upeisiin kohteisiin ympäri maailman - varaa lomamatkasi Apollolta ja säästä kokoamillamme alennuskoodeilla!
260
Paras kuponki
50€
Alekoodi
KOODI

Säästä Apollomatkojen alennuskoodilla 50€ lomista Espanjan suosikkikaupungeissa

Avaa alennuskoodi
100€
Alekoodi
KOODI

Apollomatkat alennuskoodilla Kosin loppuvuoden lomat -100€

Avaa alennuskoodi
50€
Alkaen
TARJOUS

Apollomatkoilta nyt all inclusive 50€:lla talvilomasi hotellivaraukseen

Lue lisääNäytä vähemmän
Voimassa enää tänään
Avaa alennus
410€
Alkaen
TARJOUS

Talvilomalle upealle Madeiralle - varaa nyt viikon matka Apollomatkoilta alkaen vain 410€

Avaa alennus
60%
Säästö
TARJOUS

Ota äkkilähtö lomalle ja varaa matka Apollomatkoilta parhaimmillaan 60% säästöllä

Avaa alennus
0€
Lahja
TARJOUS

Välimeren, Karibian tai Dubain risteilylle nyt juoma- ja internet-paketti veloituksetta Apollomatkoilta

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Aktiivisempi loma upeissa maisemissa

Apollomatkojen kautta pääset varaamaan myös vaellusmatkat toinen toistaan upeimmissa kohteissa. Valitse nyt henkeäsalpaava patikointikohde esimerkiksi UNESCOn maailmanperintökohteiden joukosta ja koe ainutlaatuiset luontoalueet reippaassa hengessä. Inspiroidu yllä olevan videon maisemista ja klikkaa varaamaan seuraava lomasi Euroopan kauniimmilla vaellusreiteillä joko opastuksen kera tai täysin omia reittejäsi seikkaillen. Lisää visuaalista sisältöä Apollomatkojen tarjonnasta löydät Youtubesta ja somesta matkantarjoajan Facebook-, Instagram- ja Pinterest-sivuilta.

Lisää säästövinkkejä lomallesi

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

SÄHKÖINEN MATKALIPPU

Apollomatkoilta varatessasi voit valita matkalippusi toimitettavaksi sähköisenä versiona, jolloin et maksa ylimääräisiä lippukuluja! Sekä lisämaksullinen paperilippu että elektroninen, sähköpostitse toimitettava matkalippu toimitetaan noin kaksi viikkoa ennen matkan alkua.
KOKO PERHEEN LOMA

KOKO PERHEEN LOMA

Apollomatkojen kautta koko perhe lähtee yhdessä lomalle edullisesti! Valituissa hotelleissa ja valituilla rantalomalähdöillä lapset voivat majoittua lisävuoteella samassa huoneessa aikuisten kanssa huomattavaan alennushintaan. Lapsille on tarjolla ajoittain myös tuntuvia ateriaetuja!
MATKAVAKUUTUS

MATKAVAKUUTUS

Lomallakin sattuu ja tapahtuu, mutta voit matkustaa huoletta ottamalla lomallesi edullisen matkavakuutuksen! Gouda matkavakuutus turvaa loman aikana niin äkilliset sairastumiset, matkatavaroiden hukkumiset, identiteettivarkaudet kuin onnettomuudetkin. Vakuutuksessa ei ole omavastuuta ja tarpeen vaatiessa voit saada rahallista avustusta akuutisti jo lomasi aikana. Tutustu ja lisää paketti matkallesi omilla Apollomatkojen asiakassivuillasi.
VARAA ALL INCLUSIVE

VARAA ALL INCLUSIVE

Vietä lomasi ilman huolta ruokapaikan etsinnästä tai lasten päivien viihdyttämisestä ja tee varaus Apollomatkojen All Inclusive -hotelleihin, joissa hintaan sisältyy niin ruoat, juomat kuin hauskoja aktiviteettejakin. Toisissa hotelleissa täys- tai puolihoito voi olla lisämaksullinen, joten suodata lisäveloituksettomat All Inclusive -lomahotellit kätevästi Apollomatkojen hotellitarjonnasta ja säästä enemmän rahaa shoppailuun ja nähtävyyksistä nauttimiseen!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

50€
Alekoodi
KOODI
Varaa Iso-Britannian kaupunkilomat Apollomatkoilta nyt 50€ säästöllä alekoodin avulla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
100€
Alekoodi
KOODI
Kurkkaa Apollomatkojen kampanjan hotellivalikoima ja tee lomavaraus 100€ säästöllä alekoodin avulla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
295€
Alkaen
TARJOUS
Kesän lomia Eurooppaan nyt Apollomatkoilta alkaen vain 295€/hlö
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Lomallesi all inclusive nyt puoleen hintaan Apollomatkojen valituissa kohteissa
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50€Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Räätälöi lomasi Apollomatkoilla

Häämöttääkö lomaviikko kalenterissa muttet ole varma minne päin maailmaa lähtisit? Listaa tärkeimmät lomakriteerisi ylös ja lähde varaamaan oman näköisesi loma Apollomatkoilta! Hotellit, lennot, risteilyt ja lomapaketit lisäpalveluilla niin klassikko-kaupunkokohteisiin kuin upeimmille rannoille ympäri vuoden löydät takuulla tältä sivulta! Vuodesta 2010 Suomessa toimineen Apollomatkat-sivuston kautta varaat myös aktiiviset urheilulomat, lähdet matkalle isommankin ryhmän kanssa sekä yhdistelet lähikohteita oman mielesi mukaan.
Mitä tämä kaikki sitten kustantaa? Ei senttiäkään ylimääräistä! Apollomatkojen huokeiden hintojen lisäksi verkkokaupan vaihtuvilla kampanjoilla voit varata muun muassa all inclusiven matkallesi jopa puoleen hintaan, tai tehdä lomalöytöjä vain muutamalla sadalla eurolla!
Siirry sivustolle

Iki-ihana Kreikan saaristo

Kreikka ja sen upeat saaristomaisemat ovat pitäneet pintansa lomakohteiden ykkössuosikeissa jo pidemmän aikaa. Maa olikin myös Apollomatkoilla ensimmäinen tarjottu matkakohde, joka jatkaa listan kärjessä vuodesta toiseen - eikä syyttä! Tutustu hotelli- ja lomatarjontaan ja varaa Apollomatkoilta irtiotto arjesta esimerkiksi ykköskohteissa Rodos ja Kreeta, joihin lennät myös suoraan kotilentokentiltä. Apollomatkojen yhdistelmälomien kanssa pääset myös kokemaan usemman saaren annin samalla reissulla! Herkullista ruokaa, unohtumattomia rantamaisemia sekä uniikkeja kulttuurinähtävyyksiä - Kreikka on takuuvarma lomakohde kaikenlaisille matkailijoille!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Mikä kampanjakoodi?

Ajoittain voit löytää sivultamme myös Apollomatkat kampanjakoodin, jolla tiputat lomavarauksesi hintaa valituissa kohteissa jopa sata euroa! Tavallisten kampanjatarjousten tavoin nämä alennuskoodit ovat kaikkien käytettävissä aivan ilmaiseksi, joten seuraa sivuamme napataksesi seuraava lomasi ennenkuulumattomaan hintaan. Kampanjakoodin hyödyntääksesi:
1. Etsi valitsemasi hotelli tai loma ja klikkaa "Varaa"
2. Valitse lähtölentokenttä, matkan pituus ja matkustajien määrä
3. Klikkaa huonevalikoimaan ja valitse huonetyypin lisäksi mahdollisten lisäpalvelut ja paina "Jatka"
4. Tarjolla olevian lisäpalvelujen alla löydät kohdan "Syötä kampanjakoodi" - syötä sivultamme kopioimasi koodi kenttään
5. Painettuasi "Vahvista" saat koodin oikeuttaman alennuksen ostoskoriisi

Muista aina tarkastaa kampanjakoodin kelpoisuusehdot! Alennuskoodit toimivat usein vain tietyissä hotelleissa tai valituissa matkakohteissa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä