Alvar Pet alennuskoodit 2022 Postilta

Säästä kanssamme Alvar Pet alekoodilla

15€
Alkaen
Alennus

Nappaa Alvar Petin pentuuspakkaus kotiin toimitettuna vain 15€:lla!

Alennus
0€
Postitus
Alennus

Hyödynnä ilmainen postitus Alvar Pet tilauksellesi nyt!

Alennus
6€
Alkaen
Alennus

Alvar Petin huippusuositut nollapäästönappulat nyt alkaen vain huokeaan 6€ kilohintaan!

Alennus
2€
Alkaen
Alennus

Tilaa nyt huippuedullinen Alvar Petin kokeilu - maistiaispaketti vain 2€!

Alennus
3,90€
Alkaen
Alennus

Alvar Petin ympäristöystävälliset koiran märkäruoat nyt vain 3,90€ hintaan!

Alennus

Lisävinkit entistä suurempiin säästöihin!

Viimeisimmät tuoteuutuudet ja alennukset sosiaalisesta mediasta

Viimeisimmät tuoteuutuudet ja alennukset sosiaalisesta mediasta

Aloita Alvar Petin seuraaminen Facebookissa tai Instagramissa ja kuulet aina uusimmista tuoteuutuuksista sekä viimeisimmistä alennuksista helposti ja kätevästi uutisvirrassasi! Näin voit hemmotella lemmikkiäsi vain muutaman napin painalluksella ja pitää samalla huolta ympäristöstä helpommin kuin koskaan! Saatat nähdä myös uusimmat Alvar Pet alennuskoodit, joiden avulla säästät entistä enemmän!
Tilaa huippuedullinen, koirallesi räätälöity kokeilupakkaus

Tilaa huippuedullinen, koirallesi räätälöity kokeilupakkaus

Alvar Pet tarjoaa koirasi iän, rodun, sukupuolen ja aktiivisuuden mukaan luodun kokeilupakkauksen vain muutaman euron hinnalla, jotta voisit vakuuttua palvelun ja tuotteiden laadusta. Näin et tuhlaa rahaa, vaan voit huoletta kokeilla laadukkaita kotimaisia tuotteita vain muutamalla kolikolla! Ja kun olet vakuuttunut laadusta, muista hyödyntää uusin Alvar Pet alekoodi!

Katso tästä kuinka helposti säästät rahaa, aikaa ja vaivaa

Katso nyt videolta kuinka Alvar Petin tilauspaketti toimii käytännössä ja kuinka helposti säästät rahan lisäksi myös aikaa sekä vaivaa! Saat koirallesi räätälöidyn tilauspakkauksen kotiin toimitettuna ja näet heti pitääkö koirasi ruoasta. Mikäli resepti ei ollut koirasi mieleen, voit vaihtaa reseptiä tai lopettaa tilauksen saman tien. Mikäli koirasi taas rakastui tuotteisiin, anna tilauksen jatkua eikä sinun tarvitse enää raahata suuria koiranruokasäkkejä kaupasta kotiin! Kokonaisvaltaisesta säästämisestä on nyt tehty todella helppoa!

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

5%
Säästö
Alennus

Säästä Alvar Petin pentupakkauksesta jopa 5% nyt!

Alennus
20%
Säästö
Alennus

Koiran puruluut nyt jopa -20% normaalia edullisemmin Alvar Petiltä!

Alennus

Varmennetut, Alvar Pet verkkokauppaa muistuttavat alekoodit

Ympäristöystävällistä koiranruokaa Alvar Petiltä

Alvar Pet on monipuolinen kotimainen koiranruoan valmistaja, joka ottaa ympäristön huomioon ruoan valmistuksessa. Kaikki yrityksen tuotteet ovat koiralle tarvelähtöisiä laadukkaita tuotteita, mutta myös mahdollisimman ympäristöystävällisiä minimoidakseen hiilitassunjäljen kulutuksessa. Näin voit pitää helposti lemmikistäsi sekä ympäristöstä huolta samaan aikaan. Verkkokaupassa on laaja valikoima tuotteita, eikä koiranruoka ole ainoa tuote jonka löydät virtuaalihyllyistä! Katso esimerkiksi nämä:

1. Koiran ravintolisä turkin ja nivelten hyvinvointiin
2. Koiran kuivaruoka sekä pennuille että varttuneille koirille
3. Herkullinen koiran märkäruoka
4. Monipuoliset hirven- ja poronnahasta tehdyt puruluut
5. Biohajoavat koirankakkapussit


Tilaa siis nyt hirvennahka puruluu ja koiran nappulat samaan tilaukseen ja hyödynnä meidän viimeisin Alvar Pet alennuskoodi viilataksesi tilauksen hintaa alaspäin!

Alvar Pet alennuskoodilla säästät rahaa ja luontoa

Kuka sanoi, että rahan säästäminen ei säästäisi luontoa? Nyt teet molemmat kerralla, kun sijoitat ympäristöystävällisiin tuotteisiin ja käytät uusimman Alvar Pet alekoodin! Tuet samalla myös suomalaista yritystä, kun ostoskorissasi on aina kotimainen koiranruoka päällimmäisenä. Ja mikäli viimeisin koodimme ei saa sinua vielä vakuuttuneeksi, voit tilata koirasi iän, rodun, sukupuolen ja aktiivisuuden mukaan valitun vain muutaman euron hintaisen kokeilupakkauksen kotiisi toimitettuna. Katso kuinka ympäristöystävällinen koiran puruluu tekee tehtävänsä karvaisen perheenjäsenen herkkukipossa ja säästä samalla luontoa! Valitsemalla Alvar Petin koiranruoat, voit pienentää koirasi hiilijalanjälkeä jopa muhkeat 84%! Tältä sivulta saat aina uusimmat alennukset ja onnistut säästämään ympäristön lisäksi rahaa, sekä tietysti aikaa kauppareissuista!