AliExpress alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme AliExpress koodilla

AliExpress-tavaratalosta ei valinnanvaraa puutu! Sivustolta löydät huiman edullisesti niin vaatteita, asusteita, elektroniikkaa, kosmetiikkaa, leluja kuin urheiluvarusteitakin - mitä vain oletkaan vailla! Katso alta tämän hetken parhaat Ali Express-koodit ja alennukset
260
Paras kuponki
2$
Alekoodi
KOODI

AliExpress tarjoaa uusille asiakkailleen 2$ alekoodin ensitilaukseen

Avaa alennuskoodi
10%
Säästö
TARJOUS

AliExpressiltä nyt uusille asiakkaille jopa 10% alennusta tilauksesta

Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS

AliExpressin etusivulta löydät tuotteita jopa 70% edullisemmin

Voimassa enää tänään
Avaa alennus
60%
Säästö
TARJOUS

Säästä AliExpressillä jopa 60% treenivaatteista

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Asiointi ulkomaisessa verkkokaupassa

Maksutavat verkkokaupassa

Maksutavat verkkokaupassa

Suuressa AliExpress-verkkokaupassa valitset kätevästi valuutaksi eurot ja näet ostoksesi summan näin suoraan tutussa valuutassa ilman muuntimia. Shoppaillessasi euroissa voit hyödyntää maksutapana kaikkia yleisimpiä luottokortteja sekä Visan ja Maestron pankkikortteja. Luotuasi AliExpress-tilin voit myös nopeuttaa tulevia ostotapahtumia liittämällä maksukorttisi tiedot tilitietoihisi. Kaikki maksut myyjille käsitellään AliExpressin kautta ja taataan nettikaupan Buyer Protection -takuulla, jotta asiakkaat ympäri maailman voivat tehdä ostoksia turvallisin mielin.
Asiakastukea vuorokauden ympäri

Asiakastukea vuorokauden ympäri

Mietityttääkö esimerkiksi tuotteiden palauttaminen tai kohtasitko ongelman vaikkapa alennuskoodien lunastamisessa tai tuotteiden tilaamisessa? AliExpressin englanninkielinen ja ammattitaitoinen asiakaspalvelu on tavoitettavissa sivuston chat-palvelun kautta 24 tuntia vuorokaudessa, ja voit täten ottaa asiakastukeen yhteyttä milloin tahansa. Jos ongelmasi ei ole kiireellinen, voit etsiä vastausta myös usein kysyttyjen kysymysten joukosta niin tilaamiseen, maksamiseen kuin palauttamiseenkin liittyvissä mieltä askarruttavissa asioissa.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

6$
Säästö
TARJOUS
AliExpressillä juuri nyt: shoppaile kampanjan tuotteita ja nappaa jopa 6$ säästöLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
AliExpressillä säästät nyt jopa 50% huonekalujen hinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Syksyn kuumimmat trendit AliExpressiltä jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
6$
Säästö
TARJOUS
Nappaa 6$ säästä yli 60$ tilaukseesi AliExpressiltä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
2$
Säästö
TARJOUS
Säästä nyt 2$ jokaista käyttämääsi 15$ kohden AliExpressillä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
2$Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Maksimaalisia alennuksia valtavasta valikoimasta

Etsitkö uutta päällepantavaa tai haluatko laittaa kodin uuteen uskoon? Vai onko kenties aika päivittää tietokone uudempaan malliin tai panostaa tuoreisiin kosmetiikkatuotteisiin? Suuntaa AliExpressille! Tästä kansainväliseksi paisuneesta kiinalaisesta verkkotavaratalosta löydät vaatteita, puhelimia ja muuta elektroniikkaa, kauneudenhoitotuotteita, koruja, leluja, tuotteita kotiin ja puutarhaan - kaiken kaikkiaan yli 6000 tuoteryhmää ja vielä hurjan halvoin hinnoin! Ebayn lailla toimiva yksityisten myyjien nettikauppa päivittää lukuisia uusia alennuksia päivittäin, ja valikoimasta löydät myös paljon suosituimpien laatubrändien tuotteita.
AliExpressin jo valmiiksi huippuedullisten hintojen lisäksi voit maksimoida säästösi hyödyntämällä näitä alennuksia ja alekuponkeja, joilla rahapussin painoa ei paljon kevennetä.
Siirry sivustolle

Shoppaile sovelluksessa

Tehdäksesi tilauksesi entistäkin helpommin, voit ladata ilmaiseksi AliExpress-appin, jolla et ainoastaan tilaa suosikkituotteitasi nopeasti ja vaivattomasti, vaan pääset myös käsiksi eksklusiivisiin alennuksiin valikoiduista tuotteista! Lataa sovellus heti ja säästä vieläkin enemmän!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän

Tilaaminen Kiinalaisesta nettikaupasta

Ostosten tekeminen AliExpressillä käy yhtä vaivattomasti kuin kotimaisissa verkkokaupoissa - etsi suosikkituotteesi, valitse haluamasi koko ja väri ja lisää tuotteet ostoskoriin tai siirry suoraan kassalle. AliExpress-tililtäsi löydät myös kätevän toivelistan, jolle voit harkinta-aikaa kaivatessasi lisätä jopa 1000 tuotetta. Toimitustavan voit valita useiden toimittajien joukosta, ja tilauksesi etenemistä pääset seuraamaan sivustolla. Toimitus Suomeen kestää keskimäärin muutaman viikon. Ostaessasi tuotteita Euroopan ulkopuolelta on hyvä varautua myös mahdollisiin tullimaksuihin etenkin isompien tilausten kanssa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä