Aim'n alennuskoodit 2021 Postilta

Säästä kanssamme Aim'n koodilla

Tyylikkäimmät naisten treenivaatteet legginsseistä urheiluliiveihin ja t-paitoihin - klikkaa nyt kauden kuumimpaan urheiluvaatteiden verkkokauppaan ja säästä tuoreella Aim'n alennuskoodilla!
260
0€
Postitus
TARJOUS

Nappaa ilmaiset postikulut tilaukseesi Aimnilta

Lue lisääNäytä vähemmän
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

Kurkkaa Aimn talvialeen ja nauti jopa 50% säästöt

Avaa alennus
70%
Säästö
TARJOUS

Aimn alessa säästät jopa 70% uusista treenivaatteista

Avaa alennus
17,99€
3kpl
TARJOUS

Tilaa nyt Aimnin saumattomat alushousut 3kpl 17,99€

Avaa alennus
9,99€
Alkaen
TARJOUS

Aimnilta treenivaateuutuuksia nyt alkaen vain 9,99€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Aim high, dream big!

Aim'n Tribe -yhteisössä uskotaan itseensä, tähdätään korkealle ja unelmoidaan isosti! Liity ympäri maailman aim high, dream big -mentaliteetin jakavien naisten joukkoon ja lähde mukaan Aimnin brändiyhteisöön tilaamalla verkkokaupan uutiskirje tai seuraamalla Aimnin somekanavia Instagramissa, Pinterestissä ja Facebookissa. Uutiskirjeen tilaajana eli tribelaisena vastaanotat eksklusiivia tarjouksia, pääset kurkkaamaan tulevia mallistoja ja tuotteita etukäteen sekä saatat bongata aktiiviset Aim'n alekoodit ensimmäisenä. Psst. Seuraa Instassa myös #aimntribe -postauksia ja tsekkaa muiden heimolaisten asuvinkkejä ja motivoivia treenikuvia!

Säästövinkkimme Aimnille

Surffaile sivuilla ja säästä

Surffaile sivuilla ja säästä

Puuttuuko kokosi, onko lempituotteesi päässyt loppumaan verkkokaupasta tai eikö juuri nyt ole saatavilla Aim'n alennuskoodia? Ei hätää - Aimnin tuotteita löydät myös harvojen ja valittujen jälleenmyyjien nettikaupoista! Kurkkaa Aim'n-valikoimat ainakin House of Brandon ja Nelly -kaupoissa, joihin molempiin voit löytää myös alennuskoodeja meidän sivultamme! Selaile sivustollamme ja löydä parhaat alekoodit shoppailla trendikkäät urheiluvaatteet Aimnilta etuhintaan!
Tilaa kimpassa

Tilaa kimpassa

Aimn tarjoaa ilmaiset postituskulut Eurooppaan tilauksen arvon ylittäessä 100€. Jos et itse saa summaa millään täyteen, houkuttele kaveri tekemään yhteistilaus kanssasi. Näin saatte molemmat treenivaatteet päivitettyä Aimnin halutuimmalla tuotteilla ilman turhia lisäkuluja toimituksesta. Jos et tällä kertaa saa ystävää mukaan tilaukseen, shoppaile vuoden lahjat etukäteen ja ilahduta läheisiäsi tyylikkäillä urheiluvaatteilla säästäen samalla omasta tilauksestasi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
KOODI
Säästä 10% Aimn alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
Säästä 20% Aimnin legginseistä alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
49,99€
Alkaen
TARJOUS
Kurkkaa Aim'nille ja tilaa virtaviivaiset legginsit alkaen vain 49,99€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Aimnin Black Weekissä shoppailet jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
9,99€
Säästö
TARJOUS
Klikkaa kotiin Cream Collection-tuotteita Aim'nilta alkaen vain 9,95€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20€
Alkaen
TARJOUS
Shoppaa mukavat urheilurintaliivit alkaen vain 20€ Aimnilta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
3€
Alkaen
TARJOUS
Aimnilta löydät myös treeniasusteet ja -välineet alkaen vain 3€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€Postitus
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Treenivaatteet tyylillä

Unohda tylsät ja huonosti istuvat treenivaatteet ja käännä katse kohti Aimnin vapaa-ajan vaatteiden valikoimaan! Olipa lempparilajisi liikunnassa sitten jooga, juokseminen tai salitreeni, voit shoppailla Aimnilta mukavat, istuvat ja treenimotivaatiota kasvattavat vetimet täydellisellä istuvuudella uniikeissa kuoseissa ja ajattomissa väreissä. Tutustu nyt upeaan valikoimaan treenilegginssejä, urheiluliivejä ja -toppeja sekä katumuodin innoittamia olo-asuja mekoista huppareihin ja löydä verkkokaupasta myös urheiluvarusteiden lisäksi uima-asut, lippikset ja muut asusteet. Aimn-muodista säästääksesi tsekkaa verkkokaupan ale-osio ja kampanjatarjoukset, joiden lisäksi pääset tilaamaan omat suosikkisi edullisemmin hyödyntämällä tuoreimman Aim'n alennuskoodin!
Hurahda nyt aktiiviseen elämäntyyliin Aimnin kanssa ja nappaa ainutlaatuisilla treenivaatteilla lisää uskoa tavoitella omia unelmiasi!
Siirry sivustolle

Treenilegginsit joka kokoon

Mieletön Aimn legginssi-valikoima pitää sisällään loistavasti istuvat urheiluhousut ihan jokaiselle! Kokovalikoima ulottuu aina koosta XS kokoon XL unohtamatta myöskään äitiyslegginssejä tai ihanaa Aimn Mini Collectionia, josta tilaat omiesi kanssa yhteensopivat legginssit myös juniorillesi. Täyspitkän perusmallin lisäksi löydät Aimnilta myös treeniin täydellisesti passaavat Biker Shortsit, sekä voit valita housujesi vyötärönkorkeudeksi joko korkean tai normaalin. Veikkaamme, että tulet ihastumaan etenkin Aimn Seamless -malliston saumattomiin legginsseihin, joiden istuvuus ja mukavuus on jo vakuuttanut lukuisia käyttäjiä ympäri maailman!
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä