8 Adlibris alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Adlibris koodit 2019

Suuntaa edullisille ostoksille Adlibrikseen alennustemme kautta! Nappaa lisäksi mukaasi alennuskoodit, joita julkaisemme sivullamme jopa päivittäin.
260
10€
3 kpl
TARJOUS

Adlibris tarjoaa nyt valikoiman pokkareita pakettihintaan 3 kpl 10€:lla

Avaa alennus
4,90€
Alkaen
TARJOUS

Adlibriksen kesä-alesta löydät hyvinvointikirjoja alkaen vain 4,90€:lla

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Kuulokkeita ja muuta kodinelektroniikkaa nyt jopa 30% säästöllä Adlibriksen kesäalesta

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Tilaa suosikki-seurapelejä Adlibrikseltä jopa 30% säästöllä

Voimassa 3 päivää Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
3,90€
Alkaen
TARJOUS

Tee sarjakuvalöytöjä Adlibriksellä alkaen hintaan 3,90€

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Hanki nyt kätevät matkaoppaat kesälomalle jopa 30% säästöllä Adlibrikseltä

Avaa alennus
4,90€
Alkaen
TARJOUS

Adlibriksen kesäalesta tilaat äänikirjoja alkaen vain 4,90€:lla

Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Adlibris tarjoaa supersuositut Neropatin Päiväkirja -nuortenkirjat 20% alennuksella

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Ekstrasäästövinkit

Valitse halvin toimitustapa

Valitse halvin toimitustapa

Verkkokaupoista ostaessa toimituskulut voivat lisätä ostostesi kokonaissummaa merkittävästikin. Toimituksen hinta riippuu joskus tilauksen koosta, ja tilaustavasta. Kotiovelle kuljetus maksaa luonnollisesti enemmän kuin postista nouta. Valitsemalla halvimman toimituksen saatat kuitenkin säästää kelpo summan. Adlibriksellä pääset kaikkein halvimmalla valitsemalla kuljetuksen R-Kioskille tai etsimällä alennuskoodin Adlibrikselle, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen.
Ilmainen palautus

Ilmainen palautus

Huolestuttaako verkosta tilaaminen? Kirja usein on sitä mitä sen pitääkin, mutta esimerkiksi toimistotarvikkeiden kohdalla kuvista saattaa saada eri kuvan. Adlibriksella ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä saat palauttaa tilauksesi koosta tai sisällöstä riippumatta postimaksun hinnalla 14 päivän sisällä. Saadaksesi maksuttoman palautuksen sinun tulee ainoastaan toimittaa palautuspakettisi liitteineen Postiin ja lähettää se Adlibrikselle. Osoitteen löydät Adlibriksen omilta sivuilta.
Mitä lukisin seuraavaksi?

Mitä lukisin seuraavaksi?

Onko lukulistasi seuraava kohta vielä hukassa? Adlibris auttaa! Verkkokauppa kokoaa aina yhteen suosituimpia ja uusimpia teoksia eri kategorioissa, joiden joukosta löydät helposti sekä omaa makuasi vastaavia ehdotuksia että pääset käsiksi vielä itsellesi tuntemattomampien genrejen aarteisiin. Katso kirjavinkkejä Adlibriksen etusivulta täysin ilmaiseksi ja pysy kirjallisuuden ajan hermolla nappaamalla samalla teokset parhaaseen hintaan!
Keskitä Adlibrikselle!

Keskitä Adlibrikselle!

Tiesithän, että Adlibriksellä pääset shoppailemaan kirjojen lisäksi myös esimerkiki kodintuotteita, lankoja, viihde-elektroniikkaa sekä leluja ja lautapelejä? Suunnatessasi siis seuraavan kerran kirjaostoksille Adlibrikselle tilaa samalla vaikkapa uudet keittiötarvikkeet ja puutarhavälineet ja säästät paitsi useiden tilausten toimituskulut myös hyvän tuurin sattuessa jopa kymmeniä prosentteja Adlibris alennuskoodilla sellaisen ollessa tarjolla!
Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Nyt voit seurata Adlibriksen toimintaa sosiaalisen median kanavissa, kuten Twitter, Instagram ja Facebook! Tykkää sivuista haluamassasi some-kanavassa, jotta saat käsiisi kaikki väylät, joissa Adlibris kertoo käynnissä olevista alennuksista ja outletin helmistä. Tarkkana somettajana nappaat myös mukaasi voimassa olevat alennuskoodit, joita kirjakauppa postaa erityisesti merkkipäivien ja juhlien kunniaksi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

75%
Säästö
TARJOUS
Adlibriksen varastontyhjennyksessä shoppailet kirjoja jopa 75% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Alennus
TARJOUS
Adlibrikseltä Nobel-voittaja Kazuo Ishiguron teoksia jopa 50% alennuksella
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
15%
Säästö
TARJOUS
Adlibriksellä säästät 15% Novitan 7 Veljestä -langoista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS
Adlibriksen diileillä säästät jopa yli 40% kännykkätarvikkeista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS
Adlibris tarjoaa nyt 20% alennuksen Ciaté-kosmetiikasta
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
10€3 kpl
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kirjoja joka makuun

Metsästätkö pohjoismaisten dekkareiden tuoreimpia herkkupaloja tai uutta laatulukemista Nobel-palkituilta kirjailijoilta Keltaisen Kirjaston valikoimasta? Vai onko tavoitteenasi kenties aloittaa uusi käsityöharrastus, kohentaa ruoanlaittotaitoja tai laittaa elämäntavat uuteen uskoon hyvinvointikirjan avulla? Ota suunnaksi Adlibris, josta löydät kirjat joka lähtöön aina kovakantisista pokkareihin ja digitaalisista painoksista äänikirjoihin. Huikeiden, jopa yli puoleen kirjojen hintoja tiputtavien alennusmyyntien ja vaihtuvien tarjouskampanjoiden lisäksi voit satunnaisesti löytää Adlibriksen kirjaverkkokauppaan alennuskoodin, jolla hankit uudet lukuelämykset säästöhintaan sekä itselle että lahjaksi!Siirry sivustolle

Adlibriksen alennuskoodin käyttämisen ehdot

Eikö alennuskoodisi toimi? Syyt toimimattomuuten voivat olla moninaisia. Ensinnäkin huomioi, että koodit eivät välttämättä toimi kaikkiin tuotteisiin ja käyttö saattaa edellyttää esimerkiksi uutiskirjeen tilausta. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin yhtä tilausta kohden, ja jotta pääset nauttimaan alennuksesta, täytyy sinun ehkä ostaa tietyllä summalla, jotta ole oikeutettu edullisempaan hintaan. Myös toisinaan alennuskoodit rajaavat käyttäjäryhmiä ja toimivat esimerkiksi vain opiskelijoille. Helpoimmalla pääset, kun katsot kunkin alennuskoodin kohdalla koodikohtaiset käyttöohjeet. Näin saat selville, mitkä seikat rajoittavat koodin käyttöä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä