Adlibris alennuskoodit 2019 Postilta

Säästä kanssamme Adlibris koodilla

Suuntaa edullisille ostoksille Adlibrikseen alennustemme kautta! Nappaa lisäksi mukaasi alennuskoodit, joita julkaisemme sivullamme jopa päivittäin.
260
50%
Säästö
TARJOUS

Vuoden ihanimmat joulukalenterit lapsille Adlibrikseltä jopa 50% säästöllä

Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS

Koukuttavimmat romaanit joululahjaksi Adlibrikseltä jopa 40% säästöllä

Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

Adlibrikseltä nyt parhaat lahjaideat lelupaketteihin - säästä jopa 50%!

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Adlibrikseltä terveys- ja hyvinvointikirjoja jopa 30% säästöllä

Avaa alennus
60%
Säästö
TARJOUS

Inspiroivat elämäkerrat joululahjaksi Adlibrikseltä jopa yli 60% säästöllä

Avaa alennus
14,90€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa lautapelisuosikit joululahjaksi Adlibrikseltä alkaen vain 14,90€ hintaan

Avaa alennus
Ota 5
Maksa 3
TARJOUS

Adlibrikseltä nyt Socki-lankapakkaukset viisi kolmen hinnalla

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Adlibrikseltä nyt suosittuja dekkareita jopa 30% säästöllä

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
20%
Säästö
TARJOUS

Tilaa ihanat kylpytakit joululahjaksi Adlibrikseltä jopa 20% säästöllä

Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS

Löydä Adlibrikseltä nyt valikoima valaisimia jopa 30% säästöllä

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Ekstrasäästövinkit

Valitse halvin toimitustapa

Valitse halvin toimitustapa

Verkkokaupoista ostaessa toimituskulut voivat lisätä ostostesi kokonaissummaa merkittävästikin. Toimituksen hinta riippuu joskus tilauksen koosta, ja tilaustavasta. Kotiovelle kuljetus maksaa luonnollisesti enemmän kuin postista nouta. Valitsemalla halvimman toimituksen saatat kuitenkin säästää kelpo summan. Adlibriksellä pääset kaikkein halvimmalla valitsemalla kuljetuksen R-Kioskille tai etsimällä alennuskoodin Adlibrikselle, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen.
Ilmainen palautus

Ilmainen palautus

Huolestuttaako verkosta tilaaminen? Kirja usein on sitä mitä sen pitääkin, mutta esimerkiksi toimistotarvikkeiden kohdalla kuvista saattaa saada eri kuvan. Adlibriksella ei kuitenkaan tarvitse huolehtia, sillä saat palauttaa tilauksesi koosta tai sisällöstä riippumatta postimaksun hinnalla 14 päivän sisällä. Saadaksesi maksuttoman palautuksen sinun tulee ainoastaan toimittaa palautuspakettisi liitteineen Postiin ja lähettää se Adlibrikselle. Osoitteen löydät Adlibriksen omilta sivuilta.
Mitä lukisin seuraavaksi?

Mitä lukisin seuraavaksi?

Onko lukulistasi seuraava kohta vielä hukassa? Adlibris auttaa! Verkkokauppa kokoaa aina yhteen suosituimpia ja uusimpia teoksia eri kategorioissa, joiden joukosta löydät helposti sekä omaa makuasi vastaavia ehdotuksia että pääset käsiksi vielä itsellesi tuntemattomampien genrejen aarteisiin. Katso kirjavinkkejä Adlibriksen etusivulta täysin ilmaiseksi ja pysy kirjallisuuden ajan hermolla nappaamalla samalla teokset parhaaseen hintaan!
Keskitä Adlibrikselle!

Keskitä Adlibrikselle!

Tiesithän, että Adlibriksellä pääset shoppailemaan kirjojen lisäksi myös esimerkiki kodintuotteita, lankoja, viihde-elektroniikkaa sekä leluja ja lautapelejä? Suunnatessasi siis seuraavan kerran kirjaostoksille Adlibrikselle tilaa samalla vaikkapa uudet keittiötarvikkeet ja puutarhavälineet ja säästät paitsi useiden tilausten toimituskulut myös hyvän tuurin sattuessa jopa kymmeniä prosentteja Adlibris alennuskoodilla sellaisen ollessa tarjolla!
Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Nyt voit seurata Adlibriksen toimintaa sosiaalisen median kanavissa, kuten Twitter, Instagram ja Facebook! Tykkää sivuista haluamassasi some-kanavassa, jotta saat käsiisi kaikki väylät, joissa Adlibris kertoo käynnissä olevista alennuksista ja outletin helmistä. Tarkkana somettajana nappaat myös mukaasi voimassa olevat alennuskoodit, joita kirjakauppa postaa erityisesti merkkipäivien ja juhlien kunniaksi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

10%
Alekoodi
KOODI
Säästä nyt 10% koko kirjavalikoimasta tällä Adlibris alekoodillaLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
11%
Alekoodi
KOODI
Säästä nyt 11% koko kirjavalikoimasta Adlibris alekoodilla
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
10€
Lahjakortti
TARJOUS
Shoppaile nyt Adlibriksellä vähintään 50€:lla - saat 10€ lahjakortin kaupan päälle!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
30%
Säästö
TARJOUS
Tilaa ihanat Adlibris Chunky Wool -langat jopa 30% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS
Adlibrikseltä nyt Muumi-kirjoja ja teematuotteita jopa 50% säästöllä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
50%Säästö
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Kirjoja joka makuun

Metsästätkö pohjoismaisten dekkareiden tuoreimpia herkkupaloja tai uutta laatulukemista Nobel-palkituilta kirjailijoilta Keltaisen Kirjaston valikoimasta? Vai onko tavoitteenasi kenties aloittaa uusi käsityöharrastus, kohentaa ruoanlaittotaitoja tai laittaa elämäntavat uuteen uskoon hyvinvointikirjan avulla? Ota suunnaksi Adlibris, josta löydät kirjat joka lähtöön aina kovakantisista pokkareihin ja digitaalisista painoksista äänikirjoihin. Huikeiden, jopa yli puoleen kirjojen hintoja tiputtavien alennusmyyntien ja vaihtuvien tarjouskampanjoiden lisäksi voit satunnaisesti löytää Adlibriksen kirjaverkkokauppaan alennuskoodin, jolla hankit uudet lukuelämykset säästöhintaan sekä itselle että lahjaksi!Siirry sivustolle

Adlibriksen alennuskoodin käyttämisen ehdot

Eikö alennuskoodisi toimi? Syyt toimimattomuuten voivat olla moninaisia. Ensinnäkin huomioi, että koodit eivät välttämättä toimi kaikkiin tuotteisiin ja käyttö saattaa edellyttää esimerkiksi uutiskirjeen tilausta. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin yhtä tilausta kohden, ja jotta pääset nauttimaan alennuksesta, täytyy sinun ehkä ostaa tietyllä summalla, jotta ole oikeutettu edullisempaan hintaan. Myös toisinaan alennuskoodit rajaavat käyttäjäryhmiä ja toimivat esimerkiksi vain opiskelijoille. Helpoimmalla pääset, kun katsot kunkin alennuskoodin kohdalla koodikohtaiset käyttöohjeet. Näin saat selville, mitkä seikat rajoittavat koodin käyttöä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä