4 Adlibris alennuskoodia saatavilla juuri nyt

Adlibris alekoodit 2018

Suuntaa edullisille ostoksille Adlibrikseen alennustemme kautta! Nappaa lisäksi mukaasi alennuskoodit, joita julkaisemme sivullamme jopa päivittäin.
260
Suodata kuponkejamme:
10%
Alekoodi

Vain meiltä! Adlibris alekoodi alentaa loppusummaa 10% verran

  1. Toimii tuotteisiin:Kurssikirjat, opiskelumateriaalit
Vain meiltä Testattu
80%
Säästö

Nämä Adlibriksen kirjat nappaat omaksesi parhaimmillaan 80% alennuksella – älytöntä!

käytetty 6 tuntia sitten180 on käyttänyt alennustamme
10%
Alekoodi

Adlibris tarjoaa pääsykoekirjat Kauppakorkeaan 10% edullisempaan hintaan. Toimi heti!

25%
Säästö

Adlibrikseltä saat nyt langat ja askartelutarvikkeet jopa 25% normaalia edullisemmin

Lisätty hetki sittenkäytetty 5 tuntia sitten
(1 tarjousta 1 joukosta)

Ekstrasäästövinkit

Valitse halvin toimitustapa

Valitse halvin toimitustapa

Verkkokaupoista ostaessa toimituskulut voivat lisätä ostostesi kokonaissummaa merkittävästikin. Toimituksen hinta riippuu joskus tilauksen koosta, ja tilaustavasta. Kotiovelle kuljetus maksaa luonnollisesti enemmän kuin postista nouta. Valitsemalla halvimman toimituksen saatat kuitenkin säästää kelpo summan. Adlibriksellä pääset kaikkein halvimmalla valitsemalla ympäristöystävällisen kuljetuksen R-Kioskille tai etsimällä alennuskoodin Adlibrikselle, joka oikeuttaa ilmaiseen toimitukseen.
Ilmainen palautus

Ilmainen palautus

Huolestuttaako verkosta tilaaminen? Kirja usein on sitä mitä sen pitääkin, mutta esimerkiksi toimistotarvikkeiden kohdalla kuvista saattaa saada eri käsityksen. Adlibriksella ei kuitenkaan tarvitse huolehtia – saat palauttaa tilauksesi koosta tai sisällöstä riippumatta täysin ilmaiseksi 14 päivän sisällä. Saadaksesi maksuttoman palautuksen sinun tulee ainoastaan toimittaa palautuspakettisi liitteineen lähimpään Postiin ja lähettää se Adlibriksen Porvoon Kirjakeskukseen. Osoitteen löydät Adlibriksen omilta sivuilta.
Seuraa sosiaalisessa mediassa

Seuraa sosiaalisessa mediassa

Nyt voit seurata Adlibriksen toimintaa sosiaalisen median kanavissa, kuten Twitter, Instagram ja Facebook! Tykkää sivuista haluamassasi some-kanavassa, jotta saat käsiisi kaikki väylät, joissa Adlibris kertoo käynnissä olevista alennuksista. Tarkkana somettajana nappaat myös mukaasi voimassa olevat alennuskoodit, joita kirjakauppa postaa erityisesti merkkipäivien ja juhlien kunniaksi.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Säästö
Adlibrikselta saat maaliskuun ajan 20% alennuksen huippusuositusta lankavalikoimasta
Tämä alennus on vanhentunut
15€
2 kirjaa
Adlibriksen mahtava diili: suosittujen kirjojen joukosta nappaat nyt kaksi edulliseen yhteishintaan 15€
Tämä alennus on vanhentunut
70%
Säästö
Poimi tästä Adlibriksen 9,99€ kirjat ja säästä jopa huikaisevat 70% normihinnoista
Tämä alennus on vanhentunut
60%
Säästö
Adlibrikseltä löydät tällä viikolla erittäin villejä alennettuja hintoja - säästä nyt jopa yli 60%
Tämä alennus on vanhentunut
75%
Säästö
Huippua: nyt voit säästää Adlibriksellä jopa 75% valikoimasta mitä mukaansatempaavimpia dekkareita
Tämä alennus on vanhentunut
10%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

Opiskelijat, hoi!

Oletko opiskelija tai opiskelijaksi haluava? Hyödynnä vinkkimme halvempien pääsykoe-, lukio- tai oppikirjojen hankkimiseen. Ihan ensiksi rekisteröidy Adlibrikseen ja saat opiskelijana 10% alennuksen ensiostoksestasi. Pääsykokeiden ollessa kulman takana, hanki edullisemmat pääsykoekirjat 10% edullisemmin. Muista myös katsoa tarjoaako opiskelijakorttisi tarjoaja voimassaolevia alennuskoodeja. Jos haluamaasi kirjaa ei löydy, tai jos hinta ei miellytä, tsekkaa samanlaiset kaupat – esimerkiksi Suomalaiselta Kirjakaupalta saatat löytää saman halvemmalla.Siirry sivustolle

Adlibriksen alennuskoodin käyttämisen ehdot

Eikö alennuskoodisi toimi? Syyt toimimattomuuten voivat olla moninaisia. Ensinnäkin huomioi, että koodit eivät välttämättä toimi kaikkiin tuotteisiin ja käyttö saattaa edellyttää esimerkiksi uutiskirjeen tilausta. Voit käyttää vain yhden alennuskoodin yhtä tilausta kohden, ja jotta pääset nauttimaan alennuksesta, täytyy sinun ehkä ostaa tietyllä summalla, jotta ole oikeutettu edullisempaan hintaan. Myös toisinaan alennuskoodit rajaavat käyttäjäryhmiä ja toimivat esimerkiksi vain opiskelijoille. Helpoimmalla pääset, kun katsot kunkin alennuskoodin kohdalla koodikohtaiset käyttöohjeet. Näin saat selville, mitkä seikat rajoittavat koodin käyttöä.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä