4 adidas alennuskoodia saatavilla juuri nyt

adidas alennukset 2019

Nyt sinulla on mahdollisuus säästää suosikkimerkkisi urheiluvarusteiden hinnoista! Käytä alennuskoodit ja hyödynnä alennukset jo tänään.
260
Paras kuponki
20%
Alekoodi
KOODI

Säästä nyt 20% ostoksistasi adidaksella - alekoodin saat vain meiltä!Lue lisääNäytä vähemmän

Vain meiltä Testattu
Avaa alennuskoodi
50%
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt 50% kaikkien aletuotteiden normaalihinnoista adidaksen flash salessaLue lisääNäytä vähemmän

Voimassa huomiseen Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

adidaksen outlet-osiossa teet urheilumuodista jopa 50% säästöjä

Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

adidaksen Mid Season Salessa säästät jopa 50% urheilutuotteiden hinnoista

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Tilaa urheiluvarusteet järkevään hintaan! Katso seuraavat tärpit:

Some

Some

Haluamme, että saat käyttöösi kaikki mahdolliset keinot tehdä ostoksesi adidaksella järkevään hintaan. Tämän vuoksi suosittelemmekin, että alat seuraamaan urheilukaupan toimintaa ja uutisia sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa! Somessa inspiroidut uusista vaatetyyleistä ja urheilulajeista, minkä lisäksi kuulet ensimmäisten joukossa viimeisimmistä alennuksista. Aktiivisena somettajana nappaat mukaasi myös parhaat alennuskoodit, joiden avulla tuot huomattavia säästöjä ostostesi hintoihin.
Toivelista

Toivelista

Iskitkö silmäsi juuri saapuneisiin jalkineisiin tai aleosion urheilutoppeihin? Lisää tuotteet toivelistaan ja palaa tekemään ostokset myöhemmin. Toivelistan avulla varmistut siitä, että löydät haluamasi tuotteet uudelleen. Toivelista on oiva tapa palata shoppailemaan esimerkiksi tuotteita, joiden alennukset soittivat kelloja jo kerran. Mitä suurempi alennus - sitä parempi olisi tilata tuote nyt, ellei myöhemmin toivelistan avulla. Toivelistan tekeminen käy kirjautumalla sisään omalle tilille, minkä lisäksi lista ei maksa mitään!
Maksaako alennuskoodin käyttäminen?

Maksaako alennuskoodin käyttäminen?

Kuka tahansa käyttäjistämme voi napata adidaksen alennuskoodit mukaansa täysin maksutta! Alennuskoodien käyttäminen ei nimittäin maksa yhtään mitään, minkä lisäksi alekoodit voi kopioida mukaansa ilman erillistä asiakastilin luomista tai sivustomme käyttäjäksi rekisteröitymistä. Voit aina luottaa apuumme edullisten ostosten tekemisessä ja alennuskoodien hyödyntämisessä!
Mistä kaikesta voin säästää alennuskoodeilla?

Mistä kaikesta voin säästää alennuskoodeilla?

Mihin tuotteisiin alennuskoodit sitten käyvät? No ihan koko valikoimaan, ellei alennuskoodin ehdoissa toisih mainita. adidakselta löydät lukuisat eri mallistot, joista muun muassa adidas Crazy ja Spezial ovat saavuttaneet suurta suosiota koko maailmalla. Tutustu näiden ja monien muiden mallistojen valikoimaan sekä hyödynnä sivustoltamme löytyvät alennuskoodit maksamisen yhteydessä. Huomioithan, onko alennuskoodin otsikossa tai ehdoissa erikseen mainittu, voiko alennuskoodit käyttää muun muassa normaalihintaisiin tai jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin. Muista lisäksi tarkistaa onko ostoksillasi oltava minimitilausmäärä alennuskoodin hyödyntämistä varten. Jos alennuskoodin ehdoissa ei mainita mitään edellisistä, koodi käy koko uheilutarvikekaupan kaikkiin tuotteisiin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

30%
Alekoodi
KOODI
Säästä nyt alekoodilla ekstra 30% valikoimasta adidaksen outletin hittituotteita
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
adidas-alekoodi tuo huiman 20% lisäsäästön jo alennettuihin outlet-tuotteisiinLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
adidaksen alekoodilla shoppailet outletin tuotteet 20% edullisemmin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
Ilmainen
Toimitus
TARJOUS
adidas tarjoaa ilmaisen toimituksen sporttivaatetilauksiisiLue lisääNäytä vähemmän
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
5,95€
Alkaen
TARJOUS
Tilaa huippusuositut adidaksen naisten treenituotteet nyt alkaen hintaan 5,95€
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

adidas - inspiraatiota tyyliin ja urheiluun

adidas on koko maailmalla tunnettu urheiluvarustemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat naisten ja miesten urheilujalkineet ja -vaatteet jokaiseen tyyliin. Lisäksi adidas tarjoaa urheiluvarusteita ja -välineitä kymmeniin eri urheilulajeihin - pallopeleistä joogaan. adidas on saavuttanut urheilijoiden suosiota ympäri maailman laadukkailla tuotteillaan, minkä lisäksi tuotemerkin vaatteita käytetään myös arki- ja juhlakäytössä merkkinä hyvästä tyylistä.

Tee verkossa ostokset ja hyödynnä treenivaatteiden ja -varusteiden järkevät hinnat lukuisista eri tuoteryhmistä. Tsekkaa lisäksi miesten, naisten ja lasten alennetut tuotteet omista osioistaan sekä tuo uskomattomia säästöjä ostoksiisi. Muista myös alentaa normaali- ja aletuotteiden hintoja entisestään hyödyntämällä adidaksen alennuskoodit, jotka löydät meidän sivultamme.
Siirry sivustolle

Erilaiset alennuskoodit

Olet varmasti kuullut puhuttavan eksklusiivisista alennuskoodeista tai törmännyt alekoodeihin, joiden otsikossa lukee, että löydät koodin vain meiltä. Tällainen alennuskoodi viittaa eksklusiiviseen alennuskoodiin eli koodiin, jota et löydä muualta, paitsi meidän sivultamme. Tunnistat eksklusiivisen alennuskoodin aina koodin nimestä ja eksklusiivisuus-maininnasta, jonka näet aina alennuskoodin alapuolella. Vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat aina ilmaisia, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata alennuskoodit mukaansa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä