adidas alennuskoodit 2020 Postilta

Säästä kanssamme adidas alennuslla

Nyt sinulla on mahdollisuus säästää suosikkimerkkisi urheiluvarusteiden hinnoista! Käytä alennuskoodit ja hyödynnä alennukset jo tänään.
260
Paras kuponki
20%
Alekoodi
KOODI

Vain meiltä: säästä alekoodilla 20% sekä adidaksen normaali- että alehintaisesta valikoimasta

Lue lisääNäytä vähemmän
Vain meiltä Testattu
Avaa alennuskoodi
15%
Alekoodi
KOODI

Säästä 15% ekstraa adidas outletissa tällä alekoodilla

Avaa alennuskoodi
9,95€
Alkaen
TARJOUS

adidakselta löydät nyt juoksuvarusteita alkaen hintaan 9,95€

Avaa alennus
50%
Säästö
TARJOUS

Säästä nyt miesten adidas Originals -muodista jopa 50% outletissa

Avaa alennus
0€
Postitus
TARJOUS

adidaksella säästät ostoksesi postikulut tilaamalla vähintään 50€:lla

Avaa alennus
27,95€
Säästö
TARJOUS

adidas x IVY PARK-mallisto on täällä! Tilaa tuotteita alkaen vain 27,95€

Lisätty hetki sitten
Avaa alennus
11,95€
Alkaen
TARJOUS

adidakselta tilaat naisten uusia treenivarusteita alkaen vain 11,95€

Avaa alennus
8,95€
Alkaen
TARJOUS

Tilaa adidas-bestsellereitä alkaen vain 8,95€

Avaa alennus
(1 tarjousta 1 joukosta)

Tilaa urheiluvarusteet järkevään hintaan! Katso seuraavat tärpit:

Some

Some

Haluamme, että saat käyttöösi kaikki mahdolliset keinot tehdä ostoksesi adidaksella järkevään hintaan. Tämän vuoksi suosittelemmekin, että alat seuraamaan urheilukaupan toimintaa ja uutisia sosiaalisessa mediassa, kuten Facebookissa ja Instagramissa! Somessa inspiroidut uusista vaatetyyleistä ja urheilulajeista, minkä lisäksi kuulet ensimmäisten joukossa viimeisimmistä alennuksista. Aktiivisena somettajana nappaat mukaasi myös parhaat alennuskoodit, joiden avulla tuot huomattavia säästöjä ostostesi hintoihin.
Toivelista

Toivelista

Iskitkö silmäsi juuri saapuneisiin jalkineisiin tai aleosion urheilutoppeihin? Lisää tuotteet toivelistaan ja palaa tekemään ostokset myöhemmin. Toivelistan avulla varmistut siitä, että löydät haluamasi tuotteet uudelleen. Toivelista on oiva tapa palata shoppailemaan esimerkiksi tuotteita, joiden alennukset soittivat kelloja jo kerran. Mitä suurempi alennus - sitä parempi olisi tilata tuote nyt, ellei myöhemmin toivelistan avulla. Toivelistan tekeminen käy kirjautumalla sisään omalle tilille, minkä lisäksi lista ei maksa mitään!
Maksaako alennuskoodin käyttäminen?

Maksaako alennuskoodin käyttäminen?

Kuka tahansa käyttäjistämme voi napata adidaksen alennuskoodit mukaansa täysin maksutta! Alennuskoodien käyttäminen ei nimittäin maksa yhtään mitään, minkä lisäksi alekoodit voi kopioida mukaansa ilman erillistä asiakastilin luomista tai sivustomme käyttäjäksi rekisteröitymistä. Voit aina luottaa apuumme edullisten ostosten tekemisessä ja alennuskoodien hyödyntämisessä!

adidas kierrättää

adidakselle on uskomattoman tärkeää toimia vastuullisesti ja ympäristöystävällisesti. Yllä oleva video havainnollistaa kätevästi adidas-tuotteiden elinkaaren. adidas haluaakin kannustaa sinua palauttamaan vanhat adidas-vaatteesi sekä -kenkäsi, jotta ne voidaan käyttää uudelleen. Kierrätetyistä tuotteista voidaan tehdä uusia, vastuullisia tuotteita jotka eivät kuormita ympäristöä läheskään yhtä paljon, kuin kokonaan uudet adidas-tuotteet. Tee siis huikea ympäristöteko ja tuo vanhat vaatteesi kierrätettäväksi adidas-myymälään.
Mistä kaikesta voin säästää alennuskoodeilla?

Mistä kaikesta voin säästää alennuskoodeilla?

Mihin tuotteisiin alennuskoodit sitten käyvät? No ihan koko valikoimaan, ellei alennuskoodin ehdoissa toisih mainita. adidakselta löydät lukuisat eri mallistot, joista muun muassa adidas Crazy ja Spezial ovat saavuttaneet suurta suosiota koko maailmalla. Tutustu näiden ja monien muiden mallistojen valikoimaan sekä hyödynnä sivustoltamme löytyvät alennuskoodit maksamisen yhteydessä. Huomioithan, onko alennuskoodin otsikossa tai ehdoissa erikseen mainittu, voiko alennuskoodit käyttää muun muassa normaalihintaisiin tai jo valmiiksi alennettuihin tuotteisiin. Muista lisäksi tarkistaa onko ostoksillasi oltava minimitilausmäärä alennuskoodin hyödyntämistä varten. Jos alennuskoodin ehdoissa ei mainita mitään edellisistä, koodi käy koko uheilutarvikekaupan kaikkiin tuotteisiin.

Valikoima alennuskoodeja, joiden päiväys on vanhentunut

20%
Alekoodi
KOODI
Säästä alekoodilla 20% ekstraa valituista alehintaisista adidas Originals -tennareista - vain päivän ajan!
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
20%
Alekoodi
KOODI
Nappaa 20% alekoodi adidaksen alennushintaiseen outlet-valikoimaan
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennuskoodi
10€
Alle
TARJOUS
Tilaa joululahjat naisille adidakselta jopa alle kympillä
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
40%
Säästö
TARJOUS
Säästä jopa 40% adidaksen talvimalliston tuotteista
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
0€
Postitus
TARJOUS
adidaksella juuri nyt 0€ postikulut kaikkiin yli 25€ tilauksiin
Tämä alennus on vanhentunut
Avaa alennus
20%Alekoodi
Uusi alennuskoodi lisätty hiljattain

adidas - inspiraatiota tyyliin ja urheiluun

adidas on koko maailmalla tunnettu urheiluvarustemerkki, jonka valikoimaan kuuluvat naisten ja miesten urheilujalkineet ja -vaatteet jokaiseen tyyliin. Lisäksi adidas tarjoaa urheiluvarusteita ja -välineitä kymmeniin eri urheilulajeihin - pallopeleistä joogaan. adidas on saavuttanut urheilijoiden suosiota ympäri maailman laadukkailla tuotteillaan, minkä lisäksi tuotemerkin vaatteita käytetään myös arki- ja juhlakäytössä merkkinä hyvästä tyylistä.

Tee verkossa ostokset ja hyödynnä treenivaatteiden ja -varusteiden järkevät hinnat lukuisista eri tuoteryhmistä. Tsekkaa lisäksi miesten, naisten ja lasten alennetut tuotteet omista osioistaan sekä tuo uskomattomia säästöjä ostoksiisi. Muista myös alentaa normaali- ja aletuotteiden hintoja entisestään hyödyntämällä adidaksen alennuskoodit, jotka löydät meidän sivultamme.
Siirry sivustolle

Erilaiset alennuskoodit

Olet varmasti kuullut puhuttavan eksklusiivisista alennuskoodeista tai törmännyt alekoodeihin, joiden otsikossa lukee, että löydät koodin vain meiltä. Tällainen alennuskoodi viittaa eksklusiiviseen alennuskoodiin eli koodiin, jota et löydä muualta, paitsi meidän sivultamme. Tunnistat eksklusiivisen alennuskoodin aina koodin nimestä ja eksklusiivisuus-maininnasta, jonka näet aina alennuskoodin alapuolella. Vain meiltä löytyvät alennuskoodit ovat aina ilmaisia, minkä lisäksi kuka tahansa voi napata alennuskoodit mukaansa.
2500
Lue lisääNäytä vähemmän
Löysitkö alennuskoodin, jota meillä ei ole?
Avullasi muutkin pääsevät hyötymään alennuksesta!
Seuraa meitä